Blogger Widgets

2013. december 8., vasárnap

Teremts magyar Árnyvadászt! - Cassye alkotása


Teremts magyar Árnyvadászt!

Már az Árnyvadász találkozón bizonyossá vált, hogy a Városligetben trónoló csuklyás alak (Anonymus) nem más mint az egyik magyar Nématestvér. A mondénok tévesen úgy hiszik, hogy Anonymus III. Béla király névtelen jegyzője volt. Egyes kutatások szerint személye azonos Péter győri püspökkel. A magyar honfoglalás történetének legrészletesebb megírója, valamint tőle tudjuk a törzsfők neveit. Már itt szemet szúrhat a püspöki cím, nyilvánvalóan a mondik egy zarándok papnak hitték, majd a Hunklávé meghagyva őket tudatlanságukban püspökké avanzsálta a Nématestvért. Másrészről! Kiknek is vannak oly részletes leírásai a múltról mint a "levéltárosoknak".
S, hogy bizonyítsam a valós tényt: Ha láttad már az Anonymus szobrot észrevehetted, hogy jobb kezében egy furcsa henger alakú hegyes végű tárgyat tart! Igen! Bizony! Az ott nem más mint egy irón. 
 
És láttátok már valaha azt a komor eltorzult arcot? Sajnos valóban csuklya takarja Anonymust, de mi Árnyvadászok tudjuk, hogy a Testvériség rúnáitól ilyen. 

Ezekkel a tényekkel szeretném bemutatni nektek a (véleményem szerint) első magyar Nématestvért, aki a Honfoglaló Árnyvadász Magyarokkal együtt érkezett a csodálatos Kárpát Medencébe 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets