Blogger Widgets

2014. szeptember 27., szombat

Új Love, Rosie tv spot


Sziasztok!

Kaptunk egy rövidke tv spotot a Love, Rosie-hoz, de legalább sok új jelenettel:


Cassie és a barlangok


Sziasztok!

Előre szólok, a bejegyzés Mennyei tűz városa spoiler, szóval ennek tudatában olvassátok vagy egyelőre ne olvassátok! (Megkapja a CoHF spoiler címkét, úgyhogy vissza fogjátok tudni keresni.)


Cassie azzal kapcsolatban kapott több kérdést is, hogy miért van az, hogy mind Will és Tessa, mind Jace és Clary első szexjelenete egy barlangban játszódott. 

Cassie korábbi válasza:

Nem hiszem, hogy a Herondale-eknek lenne valami furcsa vonzódása a barlangokhoz, hiszen mindkét alkalommal, amikor a Herondale-ek szexuális helyzetbe kerültek a föld alatt, az nem az ő választásuk volt. Tehát nem volt az, hogy azt mondták:
Drágám! MOST OLYAN ÉRZÉSEM VAN! KERESSÜNK EGY BARLANGOT!

Igazából soha össze se kötöttem fejben Jace és Clary föld alatti jelenetét Tessa és Will börtönös jelenetével a hegy mélyén, ahogy az olvasók. Ami szintén azt mutatja, hogy sok minden, ami tudatosnak tűnhet tőlünk íróktól, valójában... nem az.
Úgy értem, lehet, hogy szeretem a barlangokat, hiszem a Magisztérium egésze is egy barlangban játszódik, és ha valaki ilyen helyzetbe kerülne esetleg a jövőben, az is egy BARLANGBAN történne. És volt egy óceánparti barlang a Lady Midnightban, ahol volt némi akció, de kiszedtem a rengeteg barlangos kérdés miatt. Úgy döntöttem, nem akarom, hogy valamiféle barlangperverzként emlékezzenek rám.

Azóta a rajongók rákérdeztek erre a bizonyos jelenetre, mert persze hogy olvasni szeretnénk, mire Cassie mindenkit megnyugtatott, hogy a jelenet maga maradt, csak a helyszín változott. 

TDA részlet


Sziasztok!

Cassie megosztott egy új részletet a Lady Midnightból. Nagyon apró CoHF spoiler van benne!


"- Emma!
- Telefonálok - nyúlt a mobiljáért Emma.
- Nem! - kiáltott Julian, elég határozottan ahhoz, hogy megállítsa a lányt. - Tudod, hogy nem árulhatjuk el senkinek. Markról...
- Nem fogsz elvérezni egy autóban Mark kedvéért!
- Nem - felelte Julian a lányra nézve. Szeme hátborzongatóan zöldeskék volt, az egyetlen világos szín a kocsi sötét belsőterében. - Majd te rendbe hozol." 

2014. szeptember 26., péntek

Új Bane borító tervek: Mondjatok véleményt!


Sziasztok!

Regi és Balázs már a két új Bane krónikák novellára készülnek. És megint megkértek minket, hogy mondjunk véleményt róluk. 



És a másik:
(a gépelési hibával ne törődjetek, ez természetesen javítva lesz)



Várjuk a véleményeket kommentben! :)

2014. szeptember 25., csütörtök

Cassie Európában


Sziasztok!

Cassie jön Európában több helyre is, gondoltam, kiírom őket, mert bár egyik sem Magyarország, lehet, hogy valaki valamelyiket meg tudja oldani. 

Szóval:
Október 4. - Anglia, Bath Festival
November 4-5. - Portugália
November 5-8. - Spanyolország
November 8-11. - Belgium/Hollandia
November 11-15/16 - Németország 

Részleteket majd később árul még el.

2014. szeptember 24., szerda

Új virágos kártyák


Sziasztok!

Cassie elárulta, hogy ő és Cassandra Jean valamilyen titkos projekten dolgoznak (nem kizárt, hogy utóbbi Cassandra ezért tűnt el ennyire mostanában), ezért a virágos kártyák posztolása most kicsit visszalassult. De azért most kaptunk kettőt, Charlotte-ot és Henryt. Charlotte a kökény, ami a függetlenséget jelképezi, Henry pedig Klematisz, aminek a jelentése találékonyság.



2014. szeptember 23., kedd

Jamie és barátnője az Elle magazinban


Sziasztok!

Mostanában mintha mindenhol Jamie és a barátnője lennének. De persze ez várható volt, beindult az őszi divatszezon. 
Ezúttal az Elle-ben találkozhatunk Jamie-vel és Matilda Lowtherrel, vagy ahogy Jamie megfogalmazta: a sárkánnyal és az egyszarvúval. (A vicc ebben az, hogy valószínűleg az egyszarvú ő lenne, többször hasonlította már magát unikornishoz. Eszeerint pedig Matilda lenne a sárkány...)


2014. szeptember 22., hétfő

Jamie a Burberry divatbemutatóján


Sziasztok!

Nem meglepő módon Jamie is ott volt a Burberry showján, ahol már a jövő évi kollekciójukat mutatták be. Természetesen a Burberry arcaként talpig Burberryben jelent meg. 
Az eseményről hoztam néhány képet és egy videót is.





És akkor az interjú Jamie-vel:


2014. szeptember 21., vasárnap

Love, Rosie TV spotok


Sziasztok!

Ezúttal két TV spotot hoztam nektek Lily új filmjéhez, a Love, Rosie-hoz.




A vaspróba előzetese magyar felirattal!


Sziasztok!

Feliratoztam nektek a Magisztérium sorozat első részének, A vaspróbának az előzetesét. Íme:




A könyv fülszövegét elolvashatjátok IDE KATTINTVA.

TLH részlet!


Sziasztok!

Kaptunk egy hosszabb részletet a TLH-ból! Tessék kapaszkodni, Jamie veszély! 
Viszont előre szólok, hatalmas A HERCEGNŐ SPOILER!

"James látta, ahogyan az édesanyja aggódó sápadt csillagként járkál a vendégek között orgonalila ruhájában, mindegyiküket melegen üdvözli, köszönti őket az otthonában. Erre az estére nem álcázta magát, hogy annyi idősnek nézzen ki, mint a férje, így megdöbbentően fiatalnak tűnt, habár a haját úgy tűzte fel, mint egy tiszteletnek örvendő, idősebb nő, nem mint egy fiatal lány. Amikor Will hirtelen kitűnt a tömegből, Tessa köré fonta karjait, lemosolygott a feleségére, halántékán az ősz szálak ezüstösen csillogtak. James elfordult. Imádta a szüleit a maguk különlegességéért, de néha ugyanezért gyűlölte őket."

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets