Blogger Widgets

2014. augusztus 22., péntek

Új Lancome fotók Lilyről!


Sziasztok!

Kijött néhány új fotó Lilyről, ami a Lancome kampányához készült.



2014. augusztus 19., kedd

Itt az első TLH részlet!


Sziasztok!

Cassie megosztotta az első részletet a TLH-ból, a The Last Hours sorozatból! Készen álltok? Tudjátok, ez az, ami 1903-ban játszódik majd, és a TID szereplők gyerekei lesznek a főszereplői. 



"Matthew kinyújtotta a kezét. - Pax - mondta mézesmázosan. - Hadd legyen béke közöttünk. A fejemre boríthatod a maradék portóit. 
James szája rögtön mosolyra kanyarodott. Képtelenség volt sokáig haragudni Matthewra. Tulajdonképpen az is szinte lehetetlen volt, hogy megharagudjon az ember Matthewra."

2014. augusztus 18., hétfő

Új kép a Love, Rosie forgatásáról


Sziasztok!

Újabb képet kaptunk Lily új filmjének, a Love, Rosie-nak a forgatásáról. A másik főszereplővel, Sam Claflinnal láthatjuk rajta, akit pedig többek között a Hunger Games második részéből ismerhettek. Magyar megjelenésről egyelőre nem tudok semmi pontosat, de a legtöbb országban október végén jön ki a film.


Lily a Hamuváros filmről


Sziasztok!

Lily a spanyol Yo Dona magazinban beszélt egy kicsit a Hamuváros filmről. 

Idézem:

"Ez a nagy kérdés, de az igazság az, hogy fogalmam sincs, lesz-e folytatás. Ez az üzlet olyan rejtélyesen működik, hogy nehéz megjósolni egy film jövőjét. Túl sok benne a politika, úgyhogy csak türelmesnek kell lenni és hagyni, hogy menjenek a dolgok a maguk útján. Azóta két filmet leforgattam, és mindkét projekttel boldog vagyok."

Szóval ahogy a napokban beszélgettem is róla néhány emberrel: nem tudunk semmit, csak várni.

2014. augusztus 17., vasárnap

TLH kérdések-válaszok


Sziasztok!

Cassie kapott néhány olyan kérdést, ami a TID-hez és a TLH-hoz kapcsolódik, ezekre adott válaszait hozom most. Elöljáróban: A hercegnő spoiler!

Az első kérdés arra vonatkozott, hogy idősebb korukban Tessa és Will nem vonzottak-e magukra túl sok figyelmet, amiért ennyire nagynak tűnt köztük a korkülönbség.

Cassie válasza:
Tessa mindig elbűvölte magát, hogy idősebbnek tűnjön, ha Willel olyan helyre mentek, ahol sok ember látta őket, akik nem ismerték őket/nem Árnyvadászok. Amikor Árnyvadász eseményről volt szó, akkor nem, ők tudták, hogy ki Tessa.

Fordítom a kérdést is:
Lenne egy kérdésem Jamesszel és Cordeliával kapcsolatban. Azt mondtad Twitteren, hogy a heronstairs lagzi elég váratlan, így lehetséges, hogy ez lesz az a hamis vagy politikai okokból köttetett házasság, amiről beszéltél? A CoHF-ből kiderül, hogy a Castairsek tartoznak a Herondale-eknek valami miatt, lehetséges, hogy ez James és Cordelia házassága? 

Cassie válasza:
Legalább egy hamis/politikai házasság van a TLH-ban. Azt is mondtam, hogy James és Cordelia nem abból az okból házasodnak, amit mindenki gondolna. (Szerintem.) A TLH alatt házasodnak össze, szóval nem mondhatom el, miért, hogy igazi volt-e, hogy meddig tartott, mert ez a könyvben van. A Midnight Heirből tudjuk, hogy James szerelmes... valakibe. Kínos. 


Észrevettem, hogy gyakran beszélsz úgy a TLH szereplőkről, hogy Will és Tessa, Gabriel és Cecily vagy Tatiana vagy Charlotte és Henry és Jem nagybátyjának gyerekei, de soha nem emlegeted Sophie és Gideon gyerekei. Nem volt nekik?

Cassie válasza:
Volt gyerekük. Barbara és Eugenia egy kicsit idősebbek, mint a többiek, ezért nem töltenek annyi időt velük. Thomas viszont fontos szereplő, csak még nem kértem meg Cassandra Jeant, hogy rajzoljon róla képet, de talán kellene. Érdekes lenne képet kapni minden szereplőről is, akit ismerünk - Will, Jem, Cecily, Gabriel stb. - felnőtt korukból, a TLH-ból.

Újabb Magisterium infók!


Sziasztok!

Cassie megosztott velünk megint egy kis csemegét a Magisterium sorozattal kapcsolatban. 

Az általa megosztott képen látható az a csuklópánt, amit a Magisterium diákjai hordanak. A belépéskor minden kiválasztott diák kap egyet, a pánt fém része pedig azt jelzi, hogy melyik évfolyamra jár a nebuló. Az első év a vas, a második a réz, a harmadik a bronz, a negyedik az ezüst, az ötödik pedig az arany.  A sima pánt viselője még nem elég jártas a mágiában, hiszen a köveket minden alkalommal akkor kapja meg, ha elsajátította valamelyik elem irányításának mesterségét. Kék kő a víz, példának okáért, a ritka fekete követ pedig azok nyerhetik el, akik a rejtélyes hatodik elem, a Káosz irányításában is jártasak. A képen látható csuklópánt egy konkrét, különleges szereplőhöz kapcsolódik, és igen, ott a fekete kő is benne.  



Az alábbi képet pedig a Hebeldesign oldal osztotta meg, ami azt jelenti, hogy ilyen pántot bizonyára majd lehet is venni, az persze már más kérdés, hogy ez az oldal bár gyönyörű, bár meglehetősen borsos árú ékszereket árul.


Kevin és Lily megcsinálták az jeges kihívást


Sziasztok!

Bizonyára már sokan találkoztak az ALS challenge elnevezésű... hát, nem is tudom, minek nevezzem, maradjunk a kihívásnál. A "játék" meglehetősen egyszerű: öntsd nyakon magad egy vödör jéggel, aztán válassz három barátot, akiknek szintén meg kell csinálniuk. Így terjed vírusszerűen a jelenség, amelyben most már számtalan híresség részt vett, csak hogy néhány nevet említsek: Taylor Swift, Mark Zuckerberg, de például a Grace klinika sorozat főszereplői is.

A dolog Kevin Zegershez, a mi Alecünkhöz is eljutott, aki volt olyan cuki, hogy Lilynek küldje tovább a kihívást.

Íme a két videó:



Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets