Blogger Widgets

2016. december 8., csütörtök

Befutott a Clace promó is

Sziasztok!

Tegnap este megérkezett a második évados promó az egyik Shadowhunters pároshoz, Malechez.

Nem sokkal ezután pedig megérkezett a másik páros, Clace, azaz Clary és Jace promója is!

Íme:


2016. december 7., szerda

Új Malec videó a Shadowhunters 2. évadához!

Sziasztok!

A héten már kaptunk karakterposztereket és közös posztert is A végzet ereklyéi alapján készülő Shadowhunters sorozathoz, ma pedig egy új videó futott be. Ráadásul a főszerepben a közkedvelt párossal, Magnusszal és Aleckel!


2016. december 6., kedd

Új Shadowhunters poszter és promó

Sziasztok!

Kifutottak ugyan az egyesével érkező karakterposzterek, de azért még vannak dolgok a Shadowhunters marketingesek tarsolyában. 

Mintegy a sorozat zárótagjaként megosztottak egy új posztert, amin a szereplők láthatóak egyesével. És igen, a karakterposzterek, de ezek nem feltétlenül azok a képek, amiket korábban egyesével láthattunk. Van, akinél igen, de feltűnő változás például, hogy Jace háttal áll, míg a többiek nem - ennek nyilván szimbolikus jelentése van. Illetve nyilván a Malec rajongók örülni fognak, hiszen Alec a korábbi helyett Magnus irányába fordul:



Ehhez kapcsolódóan pedig érkezett egy vízszintes promókép is, ami szintén nem teljesen ugyanaz, mint amit a karakterposztereken láthattunk - már csak azért sem, mert mindenkiből kicsit többet látunk, mint eddig: 


2016. december 5., hétfő

Befutott Alec karakterposztere is!

Az utolsó Shadowhunters karakterposzter is megérkezett, Magnus után Alecé:


2016. december 4., vasárnap

Magnus karakterposztere is befutott!

Sziasztok!

Újabb nap, újabb karakterposzter - szinte már adventi naptárszerűen érkeznek, igaz, ez hamarabb ki fog futni.

Ezúttal Magnus promójának lehet örülni:


Itt A végzet ereklyéi színező borítója!

Sziasztok!

A másik blogomon korábban már többször is írtam róla, hogy érkezik az Árnyvadász színező, ITT még egy kis ízelítőt is láthattunk belőle, de eddig borítója nem volt a kötetnek.

Most viszont az is megérkezett!



A borítón A végzet ereklyéi sorozat egy jellemző jelenetét láthatjuk, egészen pontosan az első rész végéről: Clary és Jace a repülő motoron.

Az Árnyvadászok világához kapcsolódó színező a Lord of Shadows, a The Dark Artifices sorozat második részével együtt érkezik, 2017. április 25-én. Azért fontos megjegyezni, hogy a cím The Officisal Mortal Instruments Coloring Book, azaz eszerint csak A végzet ereklyéihez kapcsolódik - így nem kizárt, hogy siker esetén lesz majd még folytatás a többi sorozathoz is. 

Az illusztrációkat ezúttal is az Árnyvadász világ nem hivatalos rajzolójának, Cassandra Jeannek köszönhetjük.

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets