Blogger Widgets

2014. március 15., szombat

The Darling Buds koncert - Videók


Sziasztok!

Természetesen néhány videó is készült tegnap este:




Még két videót találtok az alábbi linkeken:
http://rozawildgirlzmeyette.tumblr.com/post/79581903016
http://instagram.com/p/liNg94K2bJ/#

Illetve a fenti Youtube felhasználó csatornáján is találtok még párat. :)

Tessa, a lázadó


Forrás

Tessa igazából akkora lázadó:


Mindenki: Démonoknak és Árnyvadászoknak nem lehet gyereke!
Tessa: bocsi
Mindenki: A lányoknak nem kellene szexelniük a házasság előtt!
Tessa: ó ne
Mindenki: Az Árnyvadászok nem vehetnek el Alvilágiakat!
Tessa: az én hibám
Mindenki: A boszorkánymestereknek nem lehet gyerekük!
Tessa: upsz
Mindenki: Nem jöhetsz össze mindkettővel!
Tessa: csak figyeljetek

The Darling Buds koncert - Képek


Sziasztok!

Tegnap The Darling Buds koncert volt Londonban. Íme néhány kép:




További képekért katt a folytatásra!

Új tarotkártyák


Sziasztok!

Fájó szívvel írok az ez alatti poszt fölé, de ha jön a friss, jön a friss. :) 
Mindenesetre ezúton is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, elképesztően jól esett, jelenleg a hátterem is az a kép, amit nekem készítettetek! <3

És akkor következzen a friss!
Újabb tarotkártyákat kaptunk a két Cassandrától:



 

És akkor Cassie magyarázata:

A két penge kártyán Tessa, vakon, Jemmel és Willel az oldalán, a nehéz választásokat képviseli. 
A három penge Cordelia Carstairs a Cortanával (azt hiszem, az írás a másik oldalon van) a csintalanság lehetőségét mutatja, a négy penge pedig James és Lucie Herondale-lal a családi köteléket és a felelősséget.

(Volt néhány eset, ahol egy-egy kártyának többféle verziója is készült. Az eredeti három penge kártyán Tiberius Blackthorn, úgyhogy láthatjátok ezt a verziót is, habár a pakliba nem kerül majd bele.)


Na, és akkor egy kis kiegészítés tőlem:
Aki esetleg nem emlékezne, a Cortana az a tőr, amit Willnek akar adni Jem nagybátyja a történet végén, ők pedig nem fogadják el, mert még lehet gyermeke. Lesz is, az egyikük Cordelia. A dolog érdekessége, hogy itt nála van a Cortana, de tudjuk, hogy mégis a bátyja vonalán öröklődik majd a penge, míg végül a TDA főszereplőjéhez, Emmához kerül. 
Ty kártyáján is van néhány dolog, amit érdemes nézni. Egyrészt a lombikokat és a könyveket. Tyról tudjuk, hogy alapból szereti a tudományos megközelítést és nagy detektívrajongó (éljen, Sherlock!), így ezek a tárgyak nem indokolatlanok körülötte. Másrészt ott egy törött szív, ami nyilván nem ok nélkül került oda.

Boldog szülinapot, Deszy!



Kedves Deszy!

Ezúton szeretnénk felköszönteni Téged születésnapod alkalmából. (Elnézést kérünk, hogy ilyen orvul betörtünk a területedre, de gondoltuk, ha már van hozzáférhetőségünk, akkor kihasználjuk, és méltó módon ünneplünk meg.)
Köszönjük, hogy naponta szállítod nekünk az információkat minden árnyvadászos dologgal kapcsolatban, valamint, hogy nem csak az oldallal foglalkozol, hanem a közösséggel is. El sem tudjuk képzelni, mekkora munka lehet mindez. Bízunk benne, hogy az alábbi meglepetéssel – melyben rengeteget segítettek az Árnyvadászok – kicsit szebbé tehettük a napod és, hogy mi is adhattunk valamit cserébe azért a sok dologért, amit Tőled kaptunk.
Ezek után már csak egy dolog maradt hátra:


Szeretettel:
Az Árnyvadászok serege, Fummie & Lilla

2014. március 14., péntek

Jem fanart Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Ha önmagában nem lenne elég gyönyörű az illusztráció, Cassandra Jean még azt is elárulta, hogy ezt a Jem rajzot 10 perc alatt készítette, miközben ezt a dalt hallgatta.


Új Lily kép


Jamie rajzolt


Sziasztok!

Jamie rajzolgatott:




Ne attól félj, hogy más vagy, hanem attól, hogy ugyanolyan vagy, mint mindenki más.

Tessáék esküvője?


Sziasztok!

Cassie megint megbonyolította nekünk kicsit a dolgokat. Azt már írtam korábban, hogy a Mennyei tűz városa angol nyelvű kiadásának belsejében lesz egy újabb borító, vagy ha úgy tetszik, miniposzter, amin azok a szereplők láthatóak, akik vagy nem voltak eddig borítón, vagy legalábbis a mostanin nem szerepelnek. Ők: Alec, Izzy, Maia, Jace és Simon.

Most azonban Cassie a Tumblr oldalán bejelentette, hogy a dolog ennél bonyolultabb lesz. Ez a bizonyos belső borító csak az amerikai és kanadai kiadásban lesz, az angol és ausztrál kiadás valami más extrát kap.

Méghozzá egy miniképregényt, amit Cassandra Jean rajzolt. 

Cassie a következőt írta róla:

Nos, Will szellemlátási képessége kifizetődött, mert így hasznos lehetett Magnus számára és képes volt látni Jessamine-t a harmadik könyvben. Will nem indul szellemvadászatra Londonban, mivel az Árnyvadászoknak nem igazán van dolga a szellemekkel. A legtöbb nem olyan vállalkozó szellemű, mint Molly, és egyszerűen csak ott lógnak, ahol valami befejezetlen ügyük van. Az viszont igaz, hogy ha valami szellemes megbízatás merül fel, akkor Will kerül a közepébe, ahogy ezt majd láthatjátok is a Last Hours-ben. 

Ami Jessie-t illeti, láthatjátok majd újra. Tulajdonképpen ha figyeltek, akkor a CoHF-ben is feltűnik. 

Az angol és ausztrál kiadásában lesz egy különleges miniképregény a könyvek hátuljában, egy bizonyos esküvőről, amire a szellem Jessamine is ellátogat. Íme egy kis részlet: 


Ha engem kérdeztek, ez pedig tutira Jem és Tessa esküvője. 2009 van, tehát Jem már visszatért, már elrendezte a kis dolgait magában, ami Zakariás korszaka miatt maradt, Tessa már tudja, hogy visszatért, már lezárult a CoHF alatt futó háború.
És az esküvő Londonban van, a Blackfriars hídon és ott Jessamine. Szerintem ez nem is kérdés! 

Viszont azért kíváncsi leszek, kik lesznek majd ott az esküvőn. 


Cassandra Jean egyébként még annyival kiegészítette, hogy sírt, amikor ezt a bizonyos jelenetet rajzolta és szerinte imádni fogjuk!

2014. március 13., csütörtök

Robbie hajat vágatott!


Sziasztok!

Vicces, hogy erről írok, de Robbie-ról olyan kevés hír, ráadásul a haja az utóbbi időkben komolyan elburjánzott. Most azonban megint levágatta!


2014. március 12., szerda

Tervek a következő Bane novellák magyar borítójához


Sziasztok, kedves Árnyvadászaim!

Regi és Balázs, akik a magyar Bane krónikák borítókat készítik nekünk már gőzerővel dolgoznak a harmadik és negyedik a novella borítóján!

A harmadik novellához több verzió és készült, és nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Illetve természetesen arra is, hogy a negyedikhez készült tervhez mit szóltok.

Szóval itt hozom a két tervet, kéretik véleményezni! Akár itt, kommentben, akár a Facebook oldalon hozzászólás formájában!

(A cím még nem teljes, ez csak a próbakör. Illetve a borítón látható csiga alakú vízjelek se zavarjanak meg senkit, azok természetesen el fognak onnan tűnni, amint a kiadó megveszi az adott képek jogait.)

Elöljáróban annyit a borítókról, hogy igyekeztünk úgy összehozni őket, hogy a borítókon látható épületek passzoljanak az adott novellához. Az Edmund Herondale novella szinte teljes egészében az Intézetben játszódik, így ehhez igyekeztek képeket keresni a készítők, a negyedik novellán pedig az egyik Hyde Park-i hidat láthatjátok, ami egy bizonyos jellegzetessé vált idézethez kapcsolódik a történetből. (Igen, kacsák!!!)
Közben jegyzem meg, Regi újabb észrevétellel élt: Edmund szeme kék, és ő a főszereplő Magnus mellett a harmadik novellában. Jamesé pedig arany, ő pedig a negyedikben. :D

Tehát akkor a tervek:

A harmadik novellához:

"A" terv

"B" terv


A negyedik novellához:



Természetesen a rövid, egyszavas, nekem A jobban tetszik válaszoknak is örülünk, de azoknak még inkább, ahol kifejtitek, hogy pontosan mi tetszik, mi nem tetszik. Csak bátran, Árnyvadászosan!

Itt van Magnus!


Sziasztok!

És akkor hozom a már összeállt, teljes borítót! Íme:


2014. március 11., kedd

Itt az utolsó Bane krónikák borító! + Hírek


Sziasztok!

Megérkezett az utolsó Bane krónikák novella borítója, amivel teljessé vált a kép! Íme:



Az utolsó novellát egyébként teljes egészében Cassie írta, ebbe nem segített be sem Maureen Johnson, sem Sarah Rees Brennan.

És akkor még egy plusz örömhír!

A keménykötéses Bane krónikák könyvben lesz egy 11. novella is! A hírek szerint ez egy rövidebb novella lesz, Valentine-nal és Magnusszal.

Új Cassandra Jean fanart - Jace és Clary


Sziasztok!

Cassandra Jean újabb gyönyörű alkotást osztott meg! Ezúttal Jace-ről és Claryről.




A Csontváros a Canadian Screen Awards gálán


Sziasztok!

A Csontváros több kategóriában is nyert a Canadian Screen Awardson!
Megnyerte a legjobb vizuális effektek, a legjobb smink kategóriáját, a hangzásért pedig két díjat is bezsebelhetett. Végül pedig a Golden Reel Award is a Csontvárosé lett, mivel ez a film hozta a legtöbb bevételt Kanadában 5,2 millió dollárral. 


2014. március 10., hétfő

Jamie beteg, de a tweetje vicces


Sziasztok!

Jamie influenzás, de ezt nagyon viccesen hozta a tudomásunkra:


A filmekben és a tv-ben már számtalan ellenséget lekaszaboltam, démonokat, vámpírokat, nácikat és egyszer véletlenül még egy tolvajt is. DE EZ AZ INFLUENZA NEM AKAR MEGHALNI.

Lily néhány rajongóval


Sziasztok!

Lily tegnap néhány rajongóval fényképezkedett Santa Monicán.



Forrás

Új CoHF fanart


Sziasztok!

Cassandra Jean elolvasta a Mennyei tűz városát! Ennek örömére pedig készített nekünk egy idegesítő rajzot...


A szöveg:
Olyan könnyűnek érzem magam...

Cassie még írt mellé egy kommentet:
Cassandra Jeannek a TST miatt is kellett olvasnia a könyvet. Ami azt jelenti, hogy egyre biztosabb, hogy lesz TST! Aki nem emlékszik, ez az a bizonyos képregény a Körről.

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets