Blogger Widgets

2014. március 14., péntek

Tessáék esküvője?


Sziasztok!

Cassie megint megbonyolította nekünk kicsit a dolgokat. Azt már írtam korábban, hogy a Mennyei tűz városa angol nyelvű kiadásának belsejében lesz egy újabb borító, vagy ha úgy tetszik, miniposzter, amin azok a szereplők láthatóak, akik vagy nem voltak eddig borítón, vagy legalábbis a mostanin nem szerepelnek. Ők: Alec, Izzy, Maia, Jace és Simon.

Most azonban Cassie a Tumblr oldalán bejelentette, hogy a dolog ennél bonyolultabb lesz. Ez a bizonyos belső borító csak az amerikai és kanadai kiadásban lesz, az angol és ausztrál kiadás valami más extrát kap.

Méghozzá egy miniképregényt, amit Cassandra Jean rajzolt. 

Cassie a következőt írta róla:

Nos, Will szellemlátási képessége kifizetődött, mert így hasznos lehetett Magnus számára és képes volt látni Jessamine-t a harmadik könyvben. Will nem indul szellemvadászatra Londonban, mivel az Árnyvadászoknak nem igazán van dolga a szellemekkel. A legtöbb nem olyan vállalkozó szellemű, mint Molly, és egyszerűen csak ott lógnak, ahol valami befejezetlen ügyük van. Az viszont igaz, hogy ha valami szellemes megbízatás merül fel, akkor Will kerül a közepébe, ahogy ezt majd láthatjátok is a Last Hours-ben. 

Ami Jessie-t illeti, láthatjátok majd újra. Tulajdonképpen ha figyeltek, akkor a CoHF-ben is feltűnik. 

Az angol és ausztrál kiadásában lesz egy különleges miniképregény a könyvek hátuljában, egy bizonyos esküvőről, amire a szellem Jessamine is ellátogat. Íme egy kis részlet: 


Ha engem kérdeztek, ez pedig tutira Jem és Tessa esküvője. 2009 van, tehát Jem már visszatért, már elrendezte a kis dolgait magában, ami Zakariás korszaka miatt maradt, Tessa már tudja, hogy visszatért, már lezárult a CoHF alatt futó háború.
És az esküvő Londonban van, a Blackfriars hídon és ott Jessamine. Szerintem ez nem is kérdés! 

Viszont azért kíváncsi leszek, kik lesznek majd ott az esküvőn. 


Cassandra Jean egyébként még annyival kiegészítette, hogy sírt, amikor ezt a bizonyos jelenetet rajzolta és szerinte imádni fogjuk!

4 megjegyzés:

  1. Jó, jó, örülök, tényleg. :) Arról viszont olyan kevés szó esik mostanában, hogy a Clace drukkerek is kapnak majd valamit?! Szeretem én a CP-t is, meg majd biztosan tetszeni fog a TLH, de most már minden CoHF infó a múlt és a jövő szereplőivel kapcsolatos. Kezdek komolyan aggódni, hogy a Clace drukkerek Cassie számára nem is olyan fontosak...
    Deszy, tudnál valami megnyugtatót írni ezzel kapcsolatban?! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Deszy, nem tudod véletlenül hogy honnan lehet megrendelni az amerikai és az angol kiadást is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Oldalt megtalálod, az oldalsó menüsáv tetején a Bookdepository linkjét, ott szokták árulni mindkét kiadást. :)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen :)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets