Blogger Widgets

2015. október 9., péntek

Itt az első előzetes + HQ jelenetfotók


Sziasztok!

Megérkezett az első előzetes, és már a magyar felirat is elkészült rá. 

Érdekesség, hogy olyan jelenet is szerepel az előzetesben, amelyet a könyvekben csak később, visszaemlékezésként látunk - Clary kiskorából. 

A sorozat jövő januárra várható, konkrét megjelenési időpont egyelőre nincs.

És ami még mára várható: Lady Midnight borító! Szóval stay tuned! ;)Jelenetfotók:


 


Valentine csatlósaiCamille

Háttérben Alaric


30 megjegyzés:

 1. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem tudom hányszor nézem még meg újra és újra és újra!!!!! <3 <3

  VálaszTörlés
 2. Most így elsőre nagyooon tetszik :33 és ahogy láttam megtartották Jace sármját :DD

  VálaszTörlés
 3. olyan mintha paródiát akarnának csinálni belőle :SS :'O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is egyetértek. Hatalmas hülyeségnek tűnik a trailer alapján, az igazi sorozat megcsúfolása...

   Törlés
 4. Hát változtatás lesz benne, az már most látszik. De nem tűnik rossznak, csak kár hogy ilyen homályos a videó. Első blikkre a Lightwood tesók lettek a legjobban eltalálva, főleg Alec.

  VálaszTörlés
 5. Hánynom kell úgy a "színészektől", mint az egész marhaságtól. Ennyire szar semmi nincs. Mint egy rossz paródia. Az alkonyat paródiái jobbak ennél.

  VálaszTörlés
 6. RO-HADT SZAR. MINTHA EGY ROSSZ PARÓDIA LENNE! A KÖNYV MEG NEM IS ERRŐL SZÓL, DE HAGYJUK...

  VálaszTörlés
 7. Nekem nagyon tetsziiik!!! Tisztára kirázott a hideg!!! :3 Fura ez a sok változtatás, de én akkor is megfogom nézni és kész :33 Már csak Malec miatt is xD

  VálaszTörlés
 8. Már most ki nem állhatom Kat visítozásait. Grr....Clary egyáltalán nem ilyen. A többivel viszont nem lesz bajom, míg értelmet találok a történetben. Annyira nem rossz, hogy ilyen durván le kellene szólni, mint, ahogyan azt páran tettétek. Nyilván nem lehet minden olyan, mint a könyvben.
  (Azért reméltem, hogy Magnusnak végig macskaszeme lesz, nem csak mikor varázsol vagy ilyenek. Ennek tényleg így lenne értelme, mivel azt csak álcával takarhatja el, és végig olyan neki. :D Igen, én is Malec miatt fogom főként nézni. XD)

  VálaszTörlés
 9. Izééé...a karakterek bejöttek, de színészetileg...hááát max Jace, aki adja. De attól még adok neki még esélyt :D hátha jó lesz.

  VálaszTörlés
 10. Claryt már most utálom, annyira hülye fejeket vág. Nekem egyáltalán nem szimpatikus. A többiek rendben vannak. Egy kicsit elkeseredtem a bemutatót nézve, nagyon el fog térni a könyvtől, és félek, hogy pont az nem lesz meg benne, ami miatt beleszerettem a könyvbe. De mindenképpen adok neki egy esélyt, nézni fogom, már csak Malec miatt :) Annyira édesek :D

  VálaszTörlés
 11. Hát....elég érdekesnek ígérkezik, majd kiderül mit tudtak kihozni belőle :) :D

  VálaszTörlés
 12. úúúúúúúúú b+ ezt inkább nem kellett volna megnéznem, ennyire elsz..ni egy ilyen jó könyvet :(

  VálaszTörlés
 13. Nem rosszabb mint amire számítóttam, ezért kellemes meglepetés. Viszont a harcjelenetek (már ami a videóban volt) szerintem borzasztóak lettek, remélem nem lesz végig ilyen. És bár Magnus jól néz ki (őt szerintem eltalálták) ahogy varázsol... Hát.. Azért még van remény

  VálaszTörlés
 14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 15. ez már jobban tetszik mint a másik amit látta...:P

  VálaszTörlés
 16. Most ezt nem értem, 2013ban csináltak egy A végzet ereklyéi_Csontváros címen egy filmet. Ez a trailer most annak a paródiája? vagy egy újabb változata, vagy a következő része?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A film nem lett elég sikeres, ezért nem lesz folytatása.
   Helyette lesz egy tévésorozat, ami szintén a Csontváros elejéről indul, teljesen más szereposztással. A fenti ennek a tévésorozatnak az előzetese. :)

   Törlés
  2. nah, fasza....pedig sztem tök jó film volt -.-"

   Törlés
 17. Szerintem ez egy erősen nagyított, eltúlzott előzetes! Nem hiszem, hogy ennyire drasztikus lenne! Ha nem lesz igazam, akkor tuti én is kiakadok!

  VálaszTörlés
 18. Látszik a trailer-ből, hogy sok változtatás lesz benne. Nekem erre fel kell készülnöm. El akartam olvasni a könyveket megint, de a trailer miatt inkább kihagyom. Nem jó látni, hogy egy jól kidolgozott világot csak úgy átalakítanak, hogy az érdekesebbnek tűnjön illetve több pénzt hozzon a konyhára.

  VálaszTörlés
 19. Adjatok már egy esélyt nekik. Magatokat is megkímélnétek a felesleges idegeskedéstől, és ez csak egy trailer, egy valóban nem a legjobban összevágott előzetes, de egyáltalán nem katasztrofális. Azt meg senki se várja, hogy a fantáziájából kipattanjon a tökéletes Jace, Malec és mindenki más, akik tökéletes alakítást nyújtanak a képernyőn. A változtatásoktól is elég régóta tudunk, és a magam részéről inkább elfogadok kisebb-nagyobb változtatásokat annak érdekében, hogy esetleg több néző legyen, és ne kaszálják el azonnal az évad után. Természetesen, akinek nem inge... :)

  VálaszTörlés
 20. Más, de várom! Úgy állok hozzá, mint valami "alternatív univerzumhoz" :P..., ahol megvan ez a csodás világ a szereplőkkel, de nem minden ugyanúgy történik .. Hátha kapunk még valamit bónuszba a könyvek mellé, amit szerethetünk, mert legalább hasonló...Aki nagyon ragaszkodik a könyvhöz biztos sokat fog bosszankodni...Egyébként nekem gyanús hogy több Magnust kapunk majd mint a könyvekben először, ami jó is lehet, ha nem rontják el a karaktert, mert belőle sosem elég! :D.

  VálaszTörlés
 21. Be kell vallanom Kat nekem sem tetszik túlságosan,de a többi jónak tűnt. Az előzetesben megismert változásokkal sincs igazán gondom eddig. A változások egyébként is elkerülhetetlenek. Csak azt remélem hogy nem rontják el vele a sorozatot azoknak akik a könyv rajongói.

  VálaszTörlés
 22. Ez egy sz@r már bocsánat. Nem elég, hogy a filmet is baromira elcseszték, most még ez a sorozat is itt van. Mi a tökömért nem lehet értelmes szereplőket választani, akik még hasonlítanak is a könyvbéliekre illetve ragaszkodni ahhoz, amit Cassi megírt?

  VálaszTörlés
 23. Hogy őszinte legyek én sokkal rosszabbra számítottam, szóval kellemesen csalódtam. Azonban van valami amit észrevettem (talán már más is). Az első fél percben Clarynek nincs semmi a nyakában, a 00:36-ban pedig már egy kék köves nyaklánc van a nyakában és onnantól kezdve végig rajta van. Most akkor neki is lesz olyan medálja, mint Isabellenek?
  Visszatérve a előzetesre nem a legjobb, de hátha jól megtudják még csinálni, szóval adok neki egy esélyt (már csak a Malec páros miatt és nézni fogom :) ).

  VálaszTörlés
 24. Nem tudna nekem valaki segiteni h pontosan mikor lesz az első rész pemjerje? Előre is kösszi :)

  VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets