Blogger Widgets

2015. április 4., szombat

Kamper Gergely lett az év fordítója!


Sziasztok!

Idén is megrendezték a Magyar Könyvek Viadala versenyt, amelynek keretében Az év fordítója 2014-ben címet is odaítélték valakinek. Méghozzá Kamper Gergelynek, aki megvédte a címet, hiszen tavaly is ő került ki győztesen a versenyből.
Cassandra Clare könyvei (tavaly a Bane krónikák és a Mennyei tűz városa volt aktuális) mellett Joe Abercrombie regényeit is magyarra ültette.

Gratulálunk!

Nagyobb méretért katt!


2015. április 3., péntek

Még négy Simon pályázó!


Sziasztok!

És újabb négy induló Simon szerepéért. Ha valamelyik videót nem engedi lejátszani, akkor időközben privátra állították és beágyazva nem fog elindulni. Kattintsatok a videó címére a videó alatt és úgy meg tudjátok nézni. :)Ross Nathan: reading SIMON LEWIS for "Shadowhunters" from Ross Nathan on Vimeo."Shadowhunters" Self-Tape from Alexander James Caan on Vimeo.FEDERICO RODRIGUEZ -- SHADOWHUNTERS -- ROLE OF SIMON from Federico Rodriguez on Vimeo.ShadowHunters: Simon from Jon Andrew on Vimeo.


További meghallgatásos videók:
A Simon és Clary meghallgatás szövege magyarul
Clary és Jace szereplők
Három Clary
Három Simon
Egy újabb Jace
Még egy Clary

Újabb Clary meghallgatás!


Sziasztok!

Itt egy újabb jelentkező Clary szerepére!Brooke Williams- Clary from Brooke Williams on Vimeo.

További meghallgatásos videók:
A Simon és Clary meghallgatás szövege magyarul
Clary és Jace szereplők
Három Clary
Három Simon
Egy újabb Jace

Még négy Simon

A meghallgatás szövege


Sziasztok!

Ez a szövege Simonnak és Clarynek, amit a meghallgatásokból tudunk. Ez minden bizonnyal a forgatókönyv mostani verziója, természetesen még bőven változhat a forgatásig hátralévő időben és akár alatta is. 


Simon: Mondd meg a professzorok nevét és kinyírom őket.
Simon: Egy csípős e-maillel a dékánnak.
Clary: Ne fáradj!
Simon: A Szomorú arc. Jól csinálod.
Clary: És a vicc az, hogy azokon a rajzokon akadtak ki, amiket a képregényünkhöz készítettem.
Simon: Hát, szívesen
Clary: A professzor szerint a démonok valóságosabbak voltak, mint a csendéletem. Mintha két teljesen más művész dolgozott volna a portfóliómon.
Simon: A rejtett énem... Ó, nem olvastad el egyik mangát sem, amit odaadtam?
Clary: Elolvastam a DragonBallst.
Simon: Ball… Oké? Csak simán ball, és az már vagy 10 éve volt, de térjünk vissza a lényegre, jó? Mint Dokunak, neked is lehet egy rejtett éned.
Clary: Egy rejtett énem, aki csápos démonokkal lóg?
Simon: Mégis hogy máshogy tudod megmagyarázni azt a részletességet?
Clary: Túl sok Del Torro filmet néztem veled… Úristen. … A második én. Én vagyok Goku! Szerinted ez megmagyarázza a pasik krónikus hiányát az életemben?
Harmadik ember (valószínűleg nő): A korunkbeli srácok közül nagyon kevés tud megküzdeni a mi bonyolultságunkkal. Oké, nem akarok most Debbie Downer lenni a beszélgetésben, de Simon... Vége van. Ó, nem nekünk... A bandának. 
Simon: Gary kiszáll?                
Harmadik személy: Megerősítve.
Clary: Sohasem bíztam Gary... színes kontaktlencséiben.
Simon: Hagyjuk Garyt és a gagyi limezöld szemét, oké, hárman akkor is kitartunk.
Clary: Biztosak vagytok benne?
Simon: (nevet) Nos, nem hagyhatjuk, hogy egy Észak-Jersey-i basszusgitáros lehúzzon minket, nem igaz? Szeretnék tósztot mondani! (megáll és Claryre néz) Mi a baj?
Clary: Meg mertem volna esküdni, hogy vettem biscottit is.
Simon: Hm... Nos, szeretném a misztikus módon eltűnt biscottidat igazira cserélni. (Felkap egy kávéscsészét.) Itt van egy neked és...
Clary: A kicsavart másik énemnek
Simon: Nem ezt akartam mondani, de... L'chaim!


Nos, úgy tűnik, mégis van barátnője Simonnak? A titokzatos harmadik személy...

Újabb meghallgatásos videó: Jace


Sziasztok!

Jace-ből is kaptunk még egy meghallgatásos videót:Shadowhunters - Jace Wayland from Casey King on Vimeo.

További meghallgatásos videók:
A Simon és Clary meghallgatás szövege magyarul
Clary és Jace szereplők
Három Clary
Három Simon
Egy újabb Jace
Még egy Clary
Még négy Simon

Újabb meghallgatásos videók! - Simon


Sziasztok!

Itt jön három Simon-jelölt meghallgatása is!Matthew Helfer-Shadowhunters-Simon from Matthew Helfer on Vimeo.Shadowhunters - SImon from Henry Hammersla on Vimeo."Shadowhunters" SIMON Elijah Silva Audition from Elijah Silva on Vimeo.


További meghallgatásos videók:
A Simon és Clary meghallgatás szövege magyarul
Clary és Jace szereplők
Három Clary
Három Simon
Egy újabb Jace
Még egy Clary
Még négy Simon

Újabb meghallgatásos videók! - Clary


Sziasztok!

Még néhány videót kaptunk a meghallgatásokról, ők Clary szerepére:JORDY LUCAS- CLARY from Jordy Lucas on Vimeo.Katelyn MacMullen- Shadowhunters from Katelyn MacMullen on Vimeo.Tiera Skovbye - SHADOWHUNTERS - Clary Fray from francis okwu on Vimeo.


További meghallgatásos posztok:

A Simon és Clary meghallgatás szövege magyarul
Clary és Jace szereplők
Három Simon
Egy újabb Jace
Még egy Clary
Még négy Simon

Ők lennének Jace és Clary?


Sziasztok!

Felkerült az internetre két videó, amelyben két színész meghallgatását láthatjuk. Jace szerepére Alexander Nifong, Clary szerepére pedig Emily Davenport. Egyes források tudni vélik, hogy ők kapták meg a főszerepeket a Shadowhunters sorozatban.


Jace szerepére - 1. részShadowhunters Take 1 from Alexander Nifong on Vimeo.


2. rész:Shadowhunters Take 2 from Alexander Nifong on Vimeo.Clary szerepére pedig Emily Davenport meghallgatása:CLARY FRAY- Emily Davenport from Jordan Escoto on Vimeo.


Cassandra Clare közben egy tweetben azt írta, hogy még nincs hivatalosan meg senki, de ez persze nem jelenti ezt, hogy nem szivároghatott ki valami - annak idején több szereplőről is előbb tudtunk, mint hogy Cassie engedélyt kapott volna a hír bejelentésére.Hivatalos bejelentés még a sorozat egyik hivatalos oldalára sem került ki, sem Twitterre, sem Facebookra, sem Instagramra. Egyelőre nagyobb hírportálok sem cikkeztek a videókról.

Ti mit szólnátok hozzájuk?

További meghallgatásos videók:
A Simon és Clary meghallgatás szövege magyarul

Három Clary
Három Simon
Egy újabb Jace
Még egy Clary
Még négy Simon

2015. április 2., csütörtök

Új Lady Midnight részlet


Sziasztok!

Kaptunk egy újabb részletet a Lady Midnightból, a TDA első részéből. 

Íme:

"- Tökéletes Diego a srác, akihez Cristinát hozzá akarja adni az anyja - mesélte Emma Livvynek. Most Cristinán volt a sor, hogy úgy nézzen ki, mint akit elárultak. - Nem szó szerint elrendezett házasság, nem igazán, csak arról van szó, hogy az anyja imádja, és Rosales...
- Rokonok? - kérdezte Livvy. - Az nem gond? Úgy értem, ismerem Clary Fairchild és Jace Herondale híres szerelmi történetét, de ők nem voltak igazából fivér és nővér. Ha úgy lett volna, akkor talán...
- Kevésbé híres szerelmi történet lenne - fejezte be Emma egy vigyorral. 
Cristina elutasítóan intett a kezével. - A Rosaleséké hatalmas Árnyvadász család. Szerintem még csak nem is az unokatestvérem. Az anyám viszont azt hiszi, hogy segítene megszilárdítani a Rosales birodalmat. Úgy gondolja, hogy Diego tökéletes, olyan jóképű, olyan okos, annyira belevaló Árnyvadász, tökéletes tökéletes tökéletes...
- És most már azt is tudod, honnan kapta a becenevét - egészítette ki Emma."

Rájuk gondol a "köz" - Simon


Sziasztok!

Megérkezett a Simon összefoglaló is, de előre szólok: ez lesz a legrövidebb. Ugyanis a tweetek szerint szinte mindenki Robert Sheehan visszatéréséért szurkol, viszonylag kevesen nem őt írták, és akik fel is vetettek új ötletet, nagyrészt azzal, hogy ha nem Robbie, akkor ő...

Mindenesetre Robbie Sheehanon kívült felvetült még:

Jake Bass
 

Bob Morley

Devon Bostick
 

Dylan O'Brien

Billy Lewis Jr
 
Gregg Sulkin
 

Rájuk gondol a "köz" - Alec


Sziasztok!

Ahogyan Isabelle-t is megkérdezték a hivatalos Twitter oldalon, úgy természetesen Alecet is, és ezeket a jelölteket is összegyűjtöttem.

Alecnél érdemes megjegyezni, hogy bár nagyon sokan írták Kevin Zegerst, aki a filmben alakította Alecet, ennél a szereplőnél volt a legszélesebb a szórás, a tweetek alapján eddig Kevin Zegershez ragaszkodnak a legkevésbé a rajongók. Őt megint csak nem vettem fel az alábbi listára, de azért meg kell jegyezni, hogy természetesen ő is sok szavazatot kapott, még ha arányaiban nem is annyit, mint a többi színész az eredeti castból. 


Chris Wood 
 


Nicholas Hoult 


Gaspard Ulliel 


A lista folytatásáért katt:

Rájuk gondol a "köz" - Isabelle


Sziasztok!

A sorozat hivatalos Twitter oldalán egyesével megkérdezték, kiket tudnak elképzelni az olvasók a szerepre. Az eredeti caston kívül elég sokféle válasz érkezett, gondoltam, összegyűjtöm nektek a listát egy-egy fotóval.

Írjátok meg kommentben, nektek ki tetszik, ki nem tetszik és ha esetleg nincs a listán, ti kit szeretnétek! 

Kezdjük a listát Isabelle-lel!

Jemima Westet, aki a Csontváros filmben alakította Izzyt, elég sokan írták, de őt már mind ismerjük, és várható is volt, hogy sokan, akik ragaszkodnak az eredeti szereposztáshoz, írni fogják. Szóval róla most nem is hozok képet.Crystal ReedAdelaide Kane
A teljes bejegyzésért katt!

Anna virágos kártyája


Sziasztok!

Újabb TLH virágos kártyát kaptunk, ezúttal Annáét. A virága a vénuszhaj páfrány, aminek a jelentése titoktartás. Cassie pedig azt is elárulta, hogy Anna valójában nem is a saját titkait tartogatja, hanem másokéit. Mondj el neki bármit, és lakat lesz a száján. 
És igen, Cassie még azt is elárulta, hogy imádja Annát, úgyhogy nagy eséllyel jó sokat kapunk majd belőle. 


2015. április 1., szerda

Devin Bostick indulna Simonért! De...


Sziasztok!

Devon Bostick, a legutóbbi Akadémia novella narrátora is megírta, hogy nagyon szívesen játszaná Simont. De sajnos jelenleg is forgatják a 100 sorozatot, így az ő naptárába ez már biztosan nem férne bele. 


Daniel Sharman is versenyben lehet


Sziasztok!

Itt egy újabb jelölt Jace szerepére. Daniel Sharman, aki már része a TMI családnak, Twitteren gratulált Cassie-nek a sorozat hírére. Ezzel Molly Quinn után egy újabb hangoskönyv-narrátor jelentkezhetett be a versenybe, ami a szerepekért folyik. Daniel a Clockwork Princess hangoskönyvet olvasta fel, most pedig már el is indult a találgatás, vajon lehetne-e belőle Jace. 

Még saját hashtaget is kapott:Ha már... akkor nekem első blikkre inkább Alec, mint Jace. 

Itt egy jelölt Magnusra is!


Sziasztok!

Sokan emlékezhettek még rá, hogy mielőtt kiderült volna, Gofrey Gao kapta Magnus szerepét, számos jelölt volt rá. Talán a legtöbb tényleges indulót a Magnus kategóriában ismertük. Az egyik Austen Ku volt, aki most Twitteren azt reagálta a Magnus castingra, hogy "reméli, kaphat egy újabb esélyt". 


Annak idején így festett Austin Ku a Magnus meghallgatáson, ő maga osztotta meg a fotót. 


Itt az első pályázó Jace szerepére!


Sziasztok!

Annak idején, amikor a Csontváros film castingja zajlott, rengeteg színész neve felmerült a szarkasztikus és hihetetlenül jóképű Jace szerepére. Az egyik ilyen név Benjamin Stone-é volt, aki maga is posztolt egy képet a Jace castingos kinézetéről. 


Még rajongói alkotás is készült róla Jace-ként:Benjamin Stone egyébként korábban szerepelt már YA adaptációban, méghozzá a The Nine Lives of Chloe King Alekjeként ismerhette meg a közönség. A véletlen pedig úgy hozta, hogy egy Jace-éhez nagyon hasonló karaktert játszott ott is: Alek a főszereplő lány egyik fiúja volt, aki szarkasztikus és egoista beszólásaival képes volt mindig mosolyt csalni a nézők arcára. 

Alek a The Nine Lives of Chloe Kingből


Hoztam egy válogatást is Alek néhány jó pillanatáról:Akkor nem kapta meg a szerepet, most viszont újra indul a versenyben. Erről maga számolt be Facebook oldalán, és a rajongók támogatását kéri. Ahogy írja, annak idején a sors akarta úgy, hogy Jamie Campbell Bower kapja a szerepet. Az ABC Family, ahol korábban a Chloe King sorozat is forgott, nem hívta be külön válogatásra a szerepre, sejtése szerint talán pont azért, mert annyira hasonló a karakter, mint Alek Petrov volt. De kéri a rajongókat, hogy akik szívesen látnák a szerepben, jelezzék ezt a sorozat Twitter oldalán, ahol kérdezték is, kit látnánk szívesen Jace-ként.Nektek hogy tetszene Benjamin Stone Jace szerepében? El tudjátok képzelni?

2015. március 31., kedd

Részlet a következő novellából!


Sziasztok!

Cassie megosztott egy részletet a negyedik Akadémia novellából, méghozzá egy James-Jem beszélgetést. Ha valaki még nem olvasta A hercegnőt, spoileres!


James nem bírta elviselni a gondolatot, hogyan érezne Anya, ha arra gondolna, bármi módon fájdalmat okozott neki. Ha végig tudná csinálni az Akadémiát, ha el tudná hitetni vele, hogy nem volt számára sem más, sok fájdalmat megspórolna neki.

Haza akart menni. Nem akart szembenézni senkivel az Akadémián. Gyáva volt. De annyira nem volt gyáva, hogy elmeneküljön a saját szenvedése elől, és hagyja az anyját szenvedni helyette. 

Egyáltalán nem vagy gyáva - mondta Jem bácsi. - Emlékszem, amikor még James Carstairs voltam, és anyád megtudta - azt gondolta legalábbis -, hogy nem lehetnek gyerekei. Annyira fájt neki. Másként gondolt magára, mint előtte. Azt mondtam neki, hogy a hozzá illő férfit nem fogja érdekelni, és természetesen az apádat, a legjobb embert, az egyetlent, aki hozzá illett, nem érdekelte. Nem mondtam el neki... Akkor még fiatal fiú voltam csak és nem tudtam, hogyan mondjam el neki, hogy az a bátorság, amivel a saját magával kapcsolatos bizonytalanságot viselte, megérintett. Kételkedett önmagában, de én sohasem kételkedtem benne. És most benned sem kételkednék soha. Ugyanazt a bátorságot látom most benned, amit benne láttom akkor.

James szipogott, Jem bácsi köpenyébe temette az arcát, mintha még Lucie-nál is kisebb lenne. Tudta, hogy Anya bátor, de a bátorságnak biztosan nem ilyen érzésnek kellett lennie: azt hitte, jó érzés lesz, nem olyan, mintha valami darabokra szaggatná. 

Ha úgy látnád az emberséget, ahogy én - folytatta Jem, suttogásként az elméjében. - Nagyon kevés világosság és melegség van számomra a világon. Mind nagyon távoliak vagytok nekem. A melegségnek és a fénynek csak négy apró pontja létezik az egész világon, amik olyan kitartóan világolnak számomra, hogy még mindig valamennyire embernek érzem magam. Az anyád, az apád, Lucie és te. Ti szerettek, megremegtek és lángoltok. Senkinek se hagyd, hogy megmondja, ki vagy.

Visszatérhetnek?!


Sziasztok!

Egyre több információt tudunk meg a TMI sorozattal kapcsolatban: tudjuk, hogy az ABC Familynél vannak a jogok, hogy Ed Dexter a sorozat felelőse, hogy Cassie Los Angelesben van, hogy egyeztessen a filmesekkel, és azt is, hogy kedvenc producerünk, Martin Moszkowicz, aki a Csontváros film forgatását végig közvetítette a rajongóknak, szintén ott van. Tudjuk, hogy 13 részt rendeltek be első körben, és hogy a casting már el is kezdődött Clary, Jace és Simon szerepére, hogy májusban kezdődhessen a forgatás Torontóban. 

De azért a bizonytalansági faktorunk is elég nagy: van bárki az eredeti szereplőgárdából, aki visszatér? Mikor derül ki, ki kapta a szerepeket? Mennyire igazak a pletykák, amelyek a neten keringenek? Ez még úgy is kérdés, hogy Cassandra Clare néhányat már megcáfolt, így tudjuk, hogy - a pletykákkal ellentétben - Simonnak mégsem lesz Natalie nevű barátnője, viszont valóban 2 évvel idősebbek lesznek a szereplők.

Viszont ahogy korábban már írtam is róla, a hirtelen elindult Shadowhunters Facebook oldal fejléce, valamint a torontói forgatási helyszín újabb kérdéseket vet fel. Ha megtartották az eredeti logót (az előbb említett fejlécben), és a forgatási helyszín is ugyanaz lesz, van rá esély, hogy újra láthatunk más dolgokat is visszaköszönni a Csontváros filmből? 

A jogok ugyanott vannak, a producerek stimmelnek, szóval nem kizárt, hogy indul az újrahasznosítás. 

A Csontváros díszletei nem voltak olcsók, hiszen elég hamar kiderült, hogy nagyon sok mindent nem digitális effektekkel oldottak meg, hanem valóban felhúzták a díszleteket - az Intézet belső terét, a Csontvárost... Cassie azt mondta, a díszletek között úgy érezte, valóban a saját kitalált világában sétálgat. Harald Zwart rendező is elmondta, hogy igyekeztek, minél valóságosabb legyen minden - nem titkoltan azzal a szándékkal is, hogy ezeket a díszleteket, kellékeket újra fel tudják majd használni, amikor visszatérnek a Hamuváros forgatására. 

A Hamuváros elmaradt, de most új lap kezdődik a TMI adaptációk történetében. Újrakezdjük az egészet, az elejéről. De ez nem változtat azon, hogy azok a bizonyos díszletek megvannak valahol. Ahogy a forgatási helyszínek is Torontóban, ahová visszatérnek a sorozattal. 

Összeszedtem néhány helyszínt, amelyeket nem kizárt, hogy újra láthatunk majd a jövőben. Kérdés, hogy mennyire lesz új a koncepció: vajon annyira, hogy inkább megy a kukába minden filmes "maradék", vagy próbálják majd összemosni Ed Dexter és Harald Zwart elképzeléseit? 

A Fray-ház

Akik annak idején követték a forgatást, emlékezhetnek rá, hogy Claryék háza valójában egy teljesen hétköznapi épület Torontóban. Itt kezdődött a forgatás annak idején, ezek voltak az első díszletek, amelyeket láthattunk.Luke könyvesboltja

Szintén Torontói forgatási helyszín volt Luke könyvesboltja, ugyancsak a forgatás elejéről.Dumort Hotel

Egy régi, dohszagú épületben - méghozzá egy elhagyatott, Royal Connaught nevű hotelben - forgatták a Dumort Hotel jeleneteket.Néma Város (külső jelenetek)

A Néma Város külső jeleneit valószínűleg a St. James székesegyház temetőjében vették fel, így ide szintén könnyedén visszatérhetnek. Java Jones

A Java Jones szerepét egy Queens Streeten található kávézó öltötte magára.Üvegház

Az üvegházas jelenet helyszínét a torontói Allan Gardens Conservatory biztosította, bár azért elég sok belső munka is folyt, hiszen nagyrészt zöldnövények voltak a melegházban, így a színes virágokat utólag helyezték be a filmesek. 
Fotó a film forgatásáról


Intézet

Az Intézet már nehezebb ügy, hiszen ezt nem egy helyszín adta, hanem több helyszínt mostak össze eggyé. 
A Torontói Egyetem Knox College-a volt a betegszoba és a bejárat belső fele, míg a Casa Loma szolgált az ereklyeterem, a hálószobák és a folyosók díszletéül. Ezenkívül a belső jelenetekhez a Cinespace Film Studiosban építettek díszletet a könyvtárnak, a kupolás jeleneteknek, a pincének, illetve az épületen kívüli jeleneteket is itt vették fel. (Nyilván nagy adag digitális effekttel, hiszen az Intézet külső oldala kifejezetten impozáns, ezt nyilván nem építették meg.)

Ezek közül természetesen a külső helyszínekre is visszatérhetnek, de ami még ennél is biztosabb lehet, hogy a belső díszleteket újra felhasználhatják, így visszatérhet a könyvtár, a pince és a kupola is.
És ha már szóba került, nyilván a belső díszletek újrahasznosítása a legkönnyebb, hiszen a külső helyszínek plusz szervezést igényelnek, nem biztos, hogy a forgatás idején elérhetőek, és még számos más probléma is felvetülhet.
Ellenben a belső díszletek rendelkezésre állnak, csak fel kell őket húzni, így ezek újrahasznosítása elég valószínű.


Madame Dorothea

Madame Dorothea lakását is belső térben építették fel, nem külső helyszínes forgatás volt, így nem kizárt, hogy ez például visszaköszön majd a sorozatban. 
Néma Város (belső)

A Néma Város belseje teljes egészében belső díszlet volt, megépítése 2 hónapot vett igénybe, és valószínűleg elég nagy költségtételt jelentett. Ráadásul talán ez sikerült mind közül a legjobban, én személy szerint örülnék, ha visszatérne. 
Ha még több forgatási fotóra vagytok kíváncsiak, keressetek vissza az oldal korai bejegyzéseire, annak idején közvetítettem az eseményeket, valamint a Pinterest oldalon forgatási nap szerint táblákba rendezve is megtaláljátok a fotókat.
Valamint érdemes lehet beleásni magatokat a két megjelent filmes könyvbe is, a hivatalos illusztrált filmkönyvbe valamint az Árnyvadász-útmutatóba.

Gondoltatok rá, hogy...?


Sziasztok!

Két "apróságra" hívnám fel a figyelmet a friss hírek kapcsán:

A sorozathoz úgy tűnik, megtartották a film logóját, legalábbis a betűtípus és a stílus teljesen ugyanaz, mint a film esetében:Tekintve, hogy ezt megtartották, a forgatás pedig Torontóban lesz, mint ahogyan a filmé is volt, jogosan merül fel a kérdés: megtartják a korábban elkészült meglehetősen drága díszleteket és a forgatási helyszíneket is?

Elindult a sorozat hivatalos Facebook és Twitter oldala!


Sziasztok!

Már el is indult a Shadowhunters sorozat hivatalos Facebook oldala, katt érte IDE! IDE pedig a Twitter oldalért.És rögtön egy üzenetet is kaptunk Cassie-től, amelyben elmondja, milyen izgatott. A videóért katt a képre!

https://www.facebook.com/video.php?v=443584319151106&set=vb.438671439642394&type=2&theater

2015. március 30., hétfő

13 részt várhatunk első körben


Sziasztok!

Újabb hírek az Árnyvadászok sorozatról, bár ennek nagy részét már tudtuk.

A lényeg: az ABC első körben 13 részt rendelt be (most már teljesen hivatalos), a forgatás pedig a legújabb hírek szerint május végén kezdődik Torontóban.

Premierdátum egyelőre nincs, ahogy casting sem - ezt Cassie is írta már a napokban. De szép lassan valószínűleg szállingóznak majd a hírek.


2015. március 29., vasárnap

Cassie Mollyval ebédelt - Spekuláció indul


Sziasztok!

Molly C. Quinn megosztott egy képet: Cassie-vel ebédelt!
Aki nem emlékszik, Molly több TMI hangoskönyv narrátora is volt. A dolog pikantériája az, hogy Molly maga is vörös hajú, és annak idején felmerült a neve Clary szerepével kapcsolatban. Molly Quinn egyébként is leginkább sorozatokban szerepel, megvan a kötődése a TMI-hoz, így természetesen rögtön elindultak a találgatások, hogy vajon a tévésorozat miatt LA-ben tartózkodó Cassie konkrét okból találkozott-e a vele - esetleg azért, hogy Clary szerepéről beszéljenek. 

Ti mit szólnátok, ha ő lenne az új Clary?


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets