Blogger Widgets

2016. január 29., péntek

Új Lady Midnight részlet!


Sziasztok!

Cassie ezúttal rendhagyó módon, Pinteresten osztott meg részletet a Lady Midnightból! Hozom a mellé csatolt képet is:Eljött egy nap, amikor hírek érkeztek arról, hogy a Klávé felakasztott egy csapat tündért Idrisben árulásért. A tündérek jó barátságban voltak a Vadűzéssel, és haragjukban Mark társai arra kényszerítették őt, hogy letérdeljen, és azt mondja: "Nem vagyok Árnyvadász."

2016. január 28., csütörtök

A negyedik rész promója is megérkezett


Sziasztok!

Lement a harmadik rész, íme a negyedik rész beharangozója:


2016. január 27., szerda

Nyerj Lady Midnight ARC-ot!


Sziasztok!

Korábban megosztottam Cassie videóját a Lady Midnight ARC-ról, és íme, így lehet megnyerni a három nyereményARC egyikét: Készítsetek képet magatokról, amint egy Árnyvadász könyvet fogtok. A jó hír, hogy a magyar verziók is játszanak, nem kell angolnak lennie, bármilyen külföldi kiadás is megfelel. És nem feltétlenül csak regény lehet, játszik a Kódex, az Árnyvadász Akadémia és Bane krónikák is. 

Próbáljatok minél kreatívabbak lenni! Készülhet a kép jelmezben, különleges helyszínen, a lényeg, hogy minél inkább kifejezze, mennyire szeretitek a könyvet.

Posztold valamilyen közösségi oldalon: tumblr, twitter, instagram. Bármi is a te kedvenced. 

Küldd el a LINKET a ladymidnightcontest@gmail.com e-mail címre február 7. előtt! (Fontos: ne a képet küldd, hanem a linket a megosztott képhez!)

Fontos még, hogy csak 13 éven felüliek játszhatnak, ők viszont bárhonnan a világon. Viszont minden ember csak egy fotóval indulhat neki!

Hajrá!

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets