Blogger Widgets

2014. november 8., szombat

Mennyei tűz városa nyereményjáték!


Sziasztok!

A Könyvmolyképző nyereményjátékot hirdetett, ahol egy nagy nyeremény is vár rátok, de ami talán még jobb: egy fix jutalom is minden résztvevőnek. 

A feladat nem nehéz: megnyitni a kiadó Facebook alkalmazását és feltölteni egy fotót magatokról a Mennyei tűz városa példányotokkal. A képeket 23-ig lehet feltölteni, a szavazás 30-ig tart.



A garantált nyeremény egy Mennyei tűz városa poszter!

És amit még lehet nyerni:

Közönségdíj
Kapja: Te, ha a te képed kapja a legtöbb szavazatot.
Nyeremény: Egy halom őrült jó könyv – 50 ezer Ft értékű meglepetés könyvcsomag.
Igen, nem tévedés, akár 14-20 kötet, ártól függően.


Kedvencünk
Kapja: Te, ha a Kiadó stábja a te képedet választja kedvencévé.
Nyeremény: Egy halom letehetetlen könyv – 50 ezer Ft értékű meglepetés könyvcsomag.
Igen, hihetsz a szemednek, akár 14-20 kötet, ártól függően.

Köszönet
Kapja: Te, ha téged dob a gép. A szavazók között kisorsolunk egy szerencsést.
Nyeremény: Egy halom bombajó könyv – 50 ezer Ft értékű meglepetés könyvcsomag.
Igen, talán egy kicsit megőrültünk, akár 14-20 kötet, ártól függően.

Az utolsó Bane krónikák borítótervek


Sziasztok!

Valószínűleg most utoljára fordulok hozzátok azzal a kérdéssel, hogy hogy tetszenek a Bane krónikák borítótervei. Ugyanis ezek már az utolsó két novellákhoz tartoznak. Mit szóltok?




(az átka az angol félregépelésből fakad, ez javítva lesz a helyesre)

Mennyei képek


Sziasztok!

Összeszedtem a Mennyei tűz városa képeket, amiket küldtetek nekem! És még egy új Árnyvadászt is láthatunk. Köszönöm mindenkinek!

 






2014. november 7., péntek

Gideon virágos kártyája


Sziasztok!

Megérkezett Gideon kártyája is Sophie kártyája mellé.
Gideon a nyári viola, aminek a jelentése: számomra mindig gyönyörű leszel


Itt vannak az új Bane borítók!


Sziasztok!

Megvannak az új Bane krónikák borítók! Amint lesz rendelési link, hozom azt is. :)


A valaha előkelőnek számító Dumort Hotel Magnus Bane szeme láttára válik valami egészen mássá az 1970-es évek New Yorkjában.
Ötven évvel azután, hogy a szálloda a jazzkorszakban hírnévre tett szert, a halhatatlan boszorkánymester tanúja lesz, hogyan hanyatlik ez a manhattani nevezetesség. Az egykor gyönyörű épületből csak düledező, bűzlő, élettelen romhalmaz maradt. A vámpírok ezt azonban cseppet sem bánják…



A történet a Hamuváros és az Üvegváros eseményei között játszódik. Magnus Bane elhatározza, hogy megkeresi a lehető legjobb születésnapi ajándékot Alec Lightwood, az ifjú árnyvadász számára, akár járnak, akár nem. Eközben meggyűlik a baja egy démonnal is, akit egy igen irritáló ügyfél megbízásából idézett meg.
Ötven évvel azután, hogy a szálloda a jazzkorszakban hírnévre tett szert, a halhatatlan boszorkánymester tanúja lesz, hogyan hanyatlik ez a manhattani nevezetesség. Az egykor gyönyörű épületből csak düledező, bűzlő, élettelen romhalmaz maradt. A vámpírok ezt azonban cseppet sem bánják…


A boltokba elvileg január 9-én kerülnek, és mivel egy hónappal korábban várható az Elit megjelenés, nem kizárt, hogy még az idén számíthatunk rájuk, karácsony előtt.

Új TDA részlet


Sziasztok!

Cassie megosztott egy újabb részletet a Lady Midnightból!


"- Sok felelősség nyomja most a vállad - mondta Jace Juliannek. - Meg kell bizonyosodnod róla, hogy Emma olyan fickó mellett köt ki, aki megérdemli őt.
Julian furcsán elsápadt. Talán a szertartás hatását érezte, gondolta Emma. Erős varázslat volt, ő maga még mindig érezte, ahogyan az ereiben sistereg, mint buborékok a pezsgőben. De Jules úgy nézett ki, mint akit épp felpofoztak. 
- És mi van velem? - kérdezte gyorsan Emma. - Nekem nem kell megbizonyosodnom róla, hogy Jules olyasvalaki mellett kössön ki, aki megérdemli őt?
- Dehogyisnem. Én megtettem Alecért, és Alec is értem - nos, tulajdonképpen ő először utálta Claryt, de azóta már helyreállt. 
- Fogadok, hogy te se nagyon szeretted Magnust - szólt köbe Julian, még mindig azzal a furcsa, merev kifejezéssel az arcán.
- Talán - felelte Jace -, de soha nem mondtam volna. 
- Mert az bántotta volna Alec érzéseit? - kérdezte Emma. 
- Nem - folytatta Jace -, hanem mert Magnus kalaptartóvá változtatott volna."


Nos, azt hiszem megvan a válaszunk a kérdésre, amire Cassie egészen mostanáig nem felelt: nem csak Emma szereti szerelemmel Julest, hanem minden valószínűség szerint ez fordítva is igaz. 

Ezek a könyvek akciósak!


Sziasztok!

Ahogy számítottunk rá, valóban akciós a Csontváros is, a filmes és a sima kiadás is, Az angyal is (bár sajnos a puha kötés már elfogyott) és ráadásul még a Bane krónikák első kötete is, bár sajnos szintén elfogyott a puha kötés. 



Íme a linkek:







És természetesen ha esetleg még nem rendeltétek meg, mellé választhatjátok a Mennyei tűz városát is, jelenleg 18% kedvezmény van rá, és érvényes a két könyvtől ingyen szállítás akció is. 

-> PUHA kötés: http://bit.ly/mennyeituz-puha
-> KEMÉNY kötés: http://bit.ly/mennyeituzkemeny

2014. november 6., csütörtök

Akció az internetes vásárlás világnapján!


Sziasztok!

A Könyvmolyképző újabb akciót hirdetett, ami minket, Árnyvadászokat is érint. A részletek:

"Nyitány!
Még nem olvastad a legszenvedélyesebben
szeretett sorozatokat?

Most jött el a te pillanatod.
Ismerkedőnapot tartunk az internetes vásárlás világnapján!

-31% kedvezmény vár
az összes olyan sorozatunk első kötetéből,
melynek legalább két kötete országosan megjelent.

Csak a könyv számít, spórolj a postázáson:
INGYEN szállítunk már két megrendelt könyvtől.

Kirobbanó hatású sorozatok várják, hogy feldobják a napodat
0-24h-ig holnap, november 7.-én.

Csontváros, Twilight, Vámpírnaplók, Touch, A vaskirály,
Hex Hall, Tökéletes kémia, Üvegtrón,
és minden, amire eddig csak vágytál.

Lépj be egy újabb csodás világba!"




Tehát nagy eséllyel nem csak Csontváros, de Az angyal is várható. Szóval hajrá, akinek még esetleg hiányzik valamelyik, vagy ha megvenné valakinek ajándékba, esetleg már karácsonyra!

2014. november 4., kedd

A november a démonhimlőé!


Sziasztok!

Tudtátok, hogy a november a démonhimlőhöz való tudatos hozzáállás jegyében telik? Legalábbis az Árnyvadászok ennek szentelték a november hónapban egy új kampány keretében.



És hogy mi Cassie hasznos tanácsa arra, hogyan előzzük meg a démonhimlőt? 

Kerüljétek a démonhimlőt, srácok!
Nagyon egyszerű. Ne szexeljetek démonokkal!

Ha szeretnétek ti is tudatosak lenni e veszélyes betegséggel kapcsolatban, keressétek a #demonpoxawareness hashtaget Twitteren és Instagramon!

Holnap délig megint előrendelhető!


Sziasztok!

Na tehát a hírek a Mennyei tűz városával kapcsolatban:

A hír igaz: az első körös Mennyei tűz városák elfogytak. Viszont a nyomdából már érkezik is az újabb szállítmány, így mire a mostani megrendeléseket sikerül feldolgozni, megérkeznek azok is.
Addig is a kiadó meghosszabbította az Előrendelést. HOLNAP DÉLIG még 21% kedvezménnyel előrendelhető a könyv, és minden más eddigi kedvezmény is vonatkozik rá: sorszámozott példányok, két könyvtől ingyen szállítás, ajándék papírtáska.

Most már tényleg nem érdemes tovább halogatni. Láttátok, hogy elfogyott elsőre is. :)

konyvmolykepzo.hu/reszlet/mennyeituz.pdf?ap_id=Deszy

És még mindig, a rendelési linkek:

Megjelenés előtt elkapkodtuk!


Sziasztok!

Ilyen még nem volt!
Megjelenés előtt, már az előrendelési szakaszban elfogyott a Mennyei tűz városa! Történelmet írtunk, Árnyvadászok!
Na de félre a tréfát, nyilván sokan már azon aggódtok, hogyan fogjátok tudni olvasni a könyvet, ha nem rendelhető. Pánikra semmi ok, a kiadónál már egyeztetnek a következő adagról, valószínűleg nem kell majd rá túl sokat várni.

konyvmolykepzo.hu/reszlet/mennyeituz.pdf?ap_id=Deszy

Mit jelent, hogy megjelent?


Sziasztok!

Több kérdést is kaptam azzal kapcsolatban, hogy most akkor mit is jelent pontosan, hogy megjelenik ma a Mennyei tűz városa? Kapható lesz a könyvesboltokban? 

Nos, a válasz: egyelőre nem.

A mostani megjelenés az Elit Team megjelenés, ami azt jelenti, hogy aki a kiadótól rendeli meg a könyvet, az hamarabb megkaphatja, egyéb extrák mellett: sorszámozott kötet, ajándék a könyvek mellé, extra kedvezmény, két könyvtől ingyen szállítás.

De a könyvesboltokba majd csak december elején kerül a könyv, előreláthatólag egészen pontosan december 5-én. Jobban mondva ez a hivatalos megjelenése, nem kizárt, hogy a könyvesboltoknak még kell néhány nap, amíg ténylegesen ki is teszik, főleg vidéken.

Magyarul ha valaki most akarja olvasni, és nem bír még egy hónapot várni, az csak a kiadótól tudja megrendelni a könyvet, addig máshonnan nem tudja megszerezni. 

Rendelési linkek:

-> PUHA kötés: http://bit.ly/mennyeituz-puha
-> KEMÉNY kötés: http://bit.ly/mennyeituzkemeny

Cassie könyvei a jelöltek között!


Sziasztok!

Megkezdődött az idei Goodreads Choice Awards jelölő szakasza, és Cassie az oldal jelöltjei között van a Mennyei tűz városával és a magyarul is hamarosan megjelenő Magisztérium első részével, A vaspróbával! 

A jelölőszakasz azt jelenti, hogy még bárki jelölhet a kiemelteken kívül könyveket, de érthető okokból a kiemeltek előnnyel indulnak. Ráadásul ez már jelzésértékkel bír, hiszen az oldal szerkesztői a legnépszerűbb könyvekből szedik össze a kezdeti jelöltlistát. 

Lehet jelölni őket bátran!

Cassie két kategóriában érintett:







Ezeken kívül ha van kedvetek, még jelölhetitek a Graphic Novel kategóriában a Clockwork Princess mangát, ami önmagában nem jelölt, de javasolhatjátok jelölésre.

2014. november 3., hétfő

Jace cameo - Ha esetleg még nem tudjátok, mit vegyetek mellé...


Sziasztok!

Mivel a Könyvmolyképző két könyvtől ingyen szállít, ezért gondoltam, jelzem nektek, hogy közben megjelent Cassie barátnőjének, Holly Blacknek az új könyve, az Átokvetők sorozat második része, aminek a címe: A vörös kesztyű!

És hogy ezt miért írom ki? Nos, azt már emlegettem korábban is, hogy Cassie és Holly előszeretettel írják bele egymás karaktereit a könyveikbe, és igen, igen, igen: az Átokvetők sorozatban Jace tűnik fel, még a régi időkből, amikor a Végzet ereklyéi első három részében jártunk. 
Nem szó szerinti szereplésre kell gondolni, inkább csak megemlítenek egy Jace nevű srácot és vicces utalások születnek a Végzet ereklyéi sorozat világára, cselekményére. 

Van egy az első részben, egy a második részben is. Szóval ha esetleg kíváncsiak vagytok, érdemes lehet a Mennyei tűz mellé párnak választani az ingyenes szállítás érdekében. Csak mondom. :P

A borítókra kattintva eljuttok az egyes kötetek adatlapjára, ahol többek között a fülszöveget is megtaláljátok és beleolvashattok a könyvekbe. (Bár megtévesztő, ez két külön kép, mindkettőre rá tudtok kattintani.)

konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/holly-black-atokvetok-a-feher-macska-6231?ap_id=Deszykonyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/holly-black-atokvetok-2-a-voros-kesztyu-6703?ap_id=Deszy

Fent a javított részlet és borító!


Sziasztok!

Eddig a korrektúrázatlan részlet volt olvasható a Mennyei tűz városából, most már fent van a rendes, amit az alábbi képre kattintva el is olvashattok. 
És igen, jól látjátok, ez itt lent már a "rendes" borító, színében ilyesmire számítsatok, valamivel élénkebb, mint az előző, és már nincs névelő a címben. 

konyvmolykepzo.hu/reszlet/mennyeituz.pdf?ap_id=Deszy

És még mindig, a rendelési linkek:

Holnap megjelenik! - Ma még nagyobb kedvezménnyel rendelhetitek!


Sziasztok!

Végre, végre eljött a hét, amikor megjelenik a Mennyei tűz városa! Egészen pontosan holnap már elvileg érkezik a nyomdából a csoda, aztán a kiadó kezdi kiszállítani. (Azt nem tudom pontosan, hogy mennyi idő alatt érkezik majd meg a szerencsés tulajdonosokhoz.)

Mindenesetre a könyv ma még előrendelhető státuszú, ami azt jelenti, hogy ma még 21% kedvezmény van rá, viszont a kiadó ígérete szerint amint megjelenik november 4-én, azaz holnap, ez vissza fog csökkenni a szokásos, már rendelhető státuszú Elit Team könyvek kedvezményére, azaz 18%-ra. 
Ez nem tűnik soknak, de közben pedig csak egy nap a különbség, szóval érdemes kihasználni. (Ez a 3% a puha kötésű könyvnél kb. 120 forint, a kemény kötésűnél pedig kb. 150 forint különbséget jelent a két ár között!)

A mostani Elit Team akció feltételei továbbra is érvényesek: 2 könyvtől ingyen szállítás, sorszámozott példányok, ajándék papírtáska. 

Ne feledjétek: HOLNAP MEGJELENIK VÉGRE!



http://bit.ly/mennyeituz-puha




2014. november 2., vasárnap

10 kérdés, amire választ kapunk a Mennyei tűz városában


Sziasztok!

Összeszedtem 10 olyan kérdést, amelyek foglalkoztattak a Mennyei tűz városának olvasása előtt, és legnagyobb örömömre választ is kaptam rájuk. 
Nektek van olyan kérdésetek, amire már nagyon-nagyon szeretnétek tudni a választ és remélitek, hogy benne lesz majd a könyvben?

1. Kik halnak meg és kik maradnak életben?
2. Magnus és Alec újra összejönnek?
3. Hogyan lesz Zakariás testvér újra a régi?
4. Lefekszik-e egymással végre Clary és Jace?
5. Melyik párosnak lesz vége?
6. Ki Magnus apja?
7. Sebastian minden gonoszsága alatt van valami jóság?
8. A Klávé végre hallgat a fiatalokra?
9. Ki a fene Sebastian barátnője?
10. Kik is pontosan a következő sorozat főszereplői?

Mennyei tűz városa linkek:

PUHA kötés: http://bit.ly/mennyeituz-puha
KEMÉNY kötés: http://bit.ly/mennyeituzkemeny

Megvan még az előzetes?


Sziasztok!

Tegnap a Facebook oldalon is megosztottam, de úgy döntöttem, itt a helye a blogon is megint, hiszen már tényleg a finisben vagyunk, már csak 2 nap és megjelenik magyarul is a Mennyei tűz városa!

Addig is nézzétek meg az előzetesét magyar felirattal!




És ha még esetleg nem tettétek, ma és holnap érdemes még megrendelni a könyvet a Könyvmolyképző kiadótól, mert most még 21% kedvezmény van rá, keddtől viszont már csak 18% lesz. 
És azért érdemes tőlük venni, mert a boltokba még kb. egy hónapig nem fog bekerülni, csak a kiadó webshopjában lesz kapható, cserében viszont Elit Team könyv, azaz sorszámozott példányokat küldenek és ajándék papírtáska jár a megrendelés mellé. És 2 könyvtől ingyen szállítanak vidékre is, akár házhoz futárral, akár Pick Pack pontra. 

Mikortól nem öregszik egy boszorkánymester?


Sziasztok!

Szerintem a címben olvasható kérdés már sokunkban felmerült néhányszor, következzen hát Cassie válasza, hogy ne éljünk többé homályban, vagy legalábbis nem akkorában.


A démoni szülőjükön múlik. (Cassie a boszorkánymester szót használja, de gyanítom, a démonira gondolt, hiszen a boszorkánymesterek félig démonok, félig emberek.)

Néhány boszorkánymester tinédzserként áll meg az öregedésben, néhányan a húszas éveik elején (mint Magnus és Tessa), néhány a húszas éveik végén (Malcolm), néhányan később (Ragnor, Caterina). Az egyetlen szabály, hogy életük valamely szakaszában megállnak az öregedésben. 

Új virágos kártya


Sziasztok!

Újabb virágos kártyát kaptunk, ezúttal Sophiét. Sophie virága a harangvirág, aminek a jelentése hála.


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets