Blogger Widgets

2013. november 23., szombat

Csontváros mashup videó


Sziasztok!

A Sony összevágott egy kis videót a Csontváros filmből. Nekem kicsit nosztalgikus érzésem volt, eszembe jutott az időszak, amikor úgy vártuk ezeket a kis előzeteseket meg tv spotokat, mint a Messiást. :D


1.000.000 lájkoló!


Sziasztok!

A Csontváros hivatalos Facebook oldalán összegyűlt az 1.000.000 lájkoló!


Kevin sem felejtette el Jamie szülinapját


Sziasztok!

Természetesen Kevin sem felejtette el Jamie születésnapját, Twitteren kívánt boldog szülinapot a "testvérének".


2013. november 22., péntek

Jamie tortája


Sziasztok!

Jamie Delicious Milk feliratos szülinapi tortát kapott!



Boldog szülinapot, Jamie!


Sziasztok!

A ma ünnepli 25. születésnapját a mi Jace-ünk, és arra gondoltam, hogy ez a gifsorozat tökéletes lesz ahhoz, hogy az oldal szerkesztősége boldog születésnapot kívánjon Jamie-nek!

 
 


2013. november 21., csütörtök

Részlet A hercegnőből


Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jó szokásához híven most is meglepett minket egy hosszabb részlettel a Pokoli szerkezetek sorozat befejező kötetéből, A hercegnőből.

A részletet elolvashatjátok az alábbi linken:




A könyvet pedig előjegyezhetitek:
Puha kötésben
Kemény kötésben


CoHF képregény jelenet


Sziasztok!

Cassandra Jean megosztott egy jelenetet a Mennyei tűz városából. Egészen pontosan Cassandra Clare átküldte neki a jelenetet a könyvből, Cassandra Jean pedig sírt rajta, és könyörgött neki, hogy hadd rajzolja meg. 

Nem csodálom, hogy sírt, ez a jelenet tényleg könnyfakasztó!

Viszont irtózatosan nagy Clockwork Princess (A hercegnő) SPOILER! És most nem túlzok, tényleg óriási! Annyira, hogy konkrétan az egyik főszereplő sorsa derül ki belőle! 

Ezért a képet megosztom, de csak a törés után, a bejegyzés folytatására kattintva nézhetitek meg. 

Mindenki saját felelősségére nyissa meg és nézze meg a képet! Ne mondjátok, hogy nem szóltam!

A többiek viszont készüljenek rá, hogy össze fog törni a szívük! 


Jamie a hónap sztárja


Sziasztok!

Ahogy a képen láthatjátok, Jamie lett a hónap sztárja a marie claire magazinban. Őszintén szólva, nem derül ki, hogy ez a kép mikori, de szerintem inkább nyári lehet és egy megkésett hír, hiszen hollywoodi barátnőről írnak. Mindenesetre Jamie az Jamie!


Új Cassandra Jean fanart


Sziasztok!

Cassandra Jean új fanartot készített. Nagy rajongója Ragnor Fellnek, a kis Ragnorról kaptunk egy rajzot:


2013. november 20., szerda

Új CoHF részlet!


Sziasztok!

Kaptunk egy új Mennyei tűz városa részletet, de szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy HATALMAS CLOCKWORK PRINCESS SPOILER!!!


"Egy parabatai. Mint ő. És Jace is tudta, hogy mit jelent az az elhalványult rúna: egy parabatait, akinek a másik fele halott. Érezte, ahogy a szimpátiája Zakariás testvér iránt szárba szökken, miközben elképzelte magát Alec nélkül, csak egyetlen kifakult rúnával, ami a fiúra emlékeztethette, ahol egykoron összekötötték azzal, aki ismerte a lelke legjobb és legrosszabb részeit."

Jamie egy partin


Sziasztok!

Tegnap Jamie a Steam and Rye Launch Partyn járt. Íme a képek:


 

Jamie zenéje - Részlet


Sziasztok!

Azt már láthattuk, hogy Jamie és a barátai dalokat vesznek fel, most pedig a Tumblr oldalán egy kis ízelítőt is megosztott:





twihs:
Teaser of whats to come. x

Shared from dailyjamiebower using Embeddlr
download/iPhone

Új Jamie fotósorozat


Sziasztok!

Ezeket a képeket Jermaine Francis készítette Jamie-ről.

 


JRM a TV&Satellite week címlapján


Sziasztok!

Jonathan Rhys Meyers (Valentine) a Dracula című sorozata apropóján szerepelt a TV&Satellite week magazin címlapján. Íme:


2013. november 19., kedd

Elyas M'Barek a Fack Ju Göhte forgatásán


Sziasztok!

Elyas M'Bareknek csak egy apró szerep jutott a Csontvárosban, ezért róla kevesebbet is szoktam írni, mindenesetre úgy éreztem, hogy ezt a videót érdemes megosztani. Elyas a Fack Ju Göhte című filme forgatásán a kulisszák mögött:


Új Robbie kép


Sziasztok!

Robert Sheehan megosztott egy képet a Twitter oldalán, ez alapján éppen egy fotósorozatot készítenek róla az egyik férfimagazinba. 

Íme a kép:


Megjelent!


Sziasztok!

Megjelent a legújabb Bane krónikák novella, ami a What to Buy the Shadowhunter Who Has Everything címet viseli. Ez az első a novellák sorában, ami már a TMI idején játszódik.


2013. november 18., hétfő

Szavazzatok a Clockwork Princessre!


Sziasztok!

A döntő fordulóhoz érkezett a Goodreads 2013 legjobb könyve szavazás. Örömmel jelentem, hogy a Clockwork Princess is a legjobb 10 között van a Young Adult Fantasy & Science Fiction kategóriában. A vetélytársakat pedig lent láthatjátok.

Szavazni a képre és a feliratra kattintva tudtok!



2013. november 17., vasárnap

Vasárnapi Vámpírok: Dracula 4. rész

Haladunk, haladunk. Elég lassan, és a színvonal nem emelkedett, de most már egyre jobban belelátunk a történetbe, látjuk a karaktereket kibontakozni, és én azért csak-csak megszerettem a sorozatot. Vannak hiányosságok, és még mindig vannak hatásvadász jelenetek, amiket nem lehet elhinni, mert túl hatásvadász a lassítás meg a beállítás, na meg az állóképek photoshopolása… rémes. A kémia jobban működik Lucy és Mina között, mint Mina és Drakula között. Komolyan, inkább ők jöjjenek már össze, mennyivel poénabb lenne már?
Többektől hallottam, hogy nincsenek igazán kibékülve Jane karakterével (a vámpírvadász szőke nő, akinek mindig kint van a melle), mert idegesítőnek találják. Fogalmam sincs, miért. Imádom az erős női karaktereket, és ő határozottan az, én már az első részben megszerettem, és ebben a részben különösen tetszett. Minát is szeretem, a könyvben is szerettem, és eddig ugyan nem voltam vele annyira kibékülve, inkább időnként megcsapkodtam volna egy péklapáttal, de most rájöttem, hogy szeretem. Mert okos, független és nagyon merész. Akkoriban a nők egyetem közelébe csak akkor mentek, ha folyatták a nyálukat a pasikra, Mina pedig elérte, hogy ott tanuljon, méghozzá az orvosin. Szóval, ha néha idegesítő is, azért még bírom. Lucy kicsit irritál, de ő a könyvben is elég mimózalélek volt, azon kívül, hogy a barátnőjébe van beleesve, ő a sorozatban is ilyen.
Tetszett ez a rész. Megint mentek a hatalmi játszmák, de végre történt valami a végén. Talán lesz akció a következő részben? Én reménykedem.
Apropó, rajtam kívül valakinek még feltűnt, hogy Drakula versenyre kelhetne Tony Starkkal (Vasember) ivásban? Egyáltalán miért iszik, ha vámpír? Azért megnézném, ahogy Drakula és Tony Stark ivásversenyt rendeznek. Valamint tudom, hogy már mondtam, de még mindig imádom az intrót. Egyenesen bele vagyok szerelmesedve.

Új Jamie kép


Új Lily egy rajongóval


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets