Blogger Widgets

2015. január 17., szombat

Még mindig Emma és Julian parabatai kapcsolata


Sziasztok!

Emma és Julian parabatai kapcsolata még biztosan rengeteg kérdést szül majd, most éppen kettőt. 

Az első kérdező arra volt kíváncsi, Emma pontosan mikor szeretett bele Julianbe, Julian viszonozza-e és találnak-e majd utat rá, hogy együtt legyenek. Cassie nyilvánvaló okokból erre nem válaszolhatott. 

A másik kérdés ennél érdekesebb: ha már egyszer megtörtént a parabatai ceremónia, lehetséges-e valahogy felbontani a kapcsolatot?

Cassie válasza:
Felbonthatod a kötést, ha mindkét parabataiból mondén lesz. Nem igazán foglalkoznak vele, hogy mit csinálnak, ha már mindketten emberek, amíg nem jönnek újra a családjuk közelébe. 
Ezenkívül még soha senkinek nem sikerült felbontani a köteléket úgy, hogy mindketten Árnyvadászok maradtak.

Most akkor hány éves Mark?


Sziasztok!

A TDA részletek és az alapján, hogy többször kiderült, a tündéreknél kicsit máshogy telik az idő, ráadásul a tündérek halhatatlanok, Mark pedig félig az, felmerült a kérdés, hogy a TDA idején Mark vajon hány éves akkor, és halhatatlan-e vagy nem. 

Íme Cassie válasza:
Amikor Mark újra a halandók világába kerül, körülbelül 18-nak tűnik, mert a tündéreknél máshogy telik az idő. (Egyébként 21 körül lenne.) De nem halhatatlan.


2015. január 15., csütörtök

Árnyvadász rúnák a Marvel sorozatában


Sziasztok!

A szemfüles Agent Carter nézők valami nagyon meglepőt vehettek észre a sorozatban:



Bizony, ezek a mi Árnyvadász rúnáink, szépen, sorban. 
Persze a kérdés marad: hogy történt a dolog? Van-e benne bármi tudatosság, vagy egyszerűen csak beírták a Google-be a rúna kulcsszót, és tetszett nekik a gyűjtemény. Az összeesküvés-elméletek rajongói persze rögtön előálltak vele, hogy ez esetleg előrevetítheti, hogy az abc-n vetítik majd a Végzet ereklyéi sorozatot. 

Egyelőre semmilyen infónk nincs azzal kapcsolatban, pontosan mi is történt.

A tippért köszönet Reginának!

A kép forrása

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets