Blogger Widgets

2016. december 16., péntek

Új Shadowhunters előzetes és promó

Sziasztok!

Nem csak új főcímet, de új előzetest is kapott tegnap a Shadowhunters.

És minden eddiginél jobban fókuszba állítják a történet egy fontos kapcsolatát, Alec és Jace parabatai kötelékét. Ez kifejezetten vicces, hiszen ha a promókat nézzük, sokkal több szól erről a szálról, mint a romantikus kapcsoltról Jace és Clary között, és még Malecet is többet promózzák, mint Jace és Clary párosát. Bár... nyilván az erősségekre fókuszálnak ők is, és szerény véleményem szerint is több a kémia mind a Malec, mint az Alec-Jace páros között, mint Clary és Jace között.


Új főcíme lesz a Shadowhuntersnek!

Sziasztok!

Közeledik a Shadowhunters második évada, és mint kiderült, valami már tuti változni fog: a sorozat főcíme. 



Az új felvezető a főbb szereplőket mutatja közelről, a legjellemzőbb tulajdonságaikra vagy fegyvereikre fókuszálva. Illetve még egy hangsúlyos elem van: a rúnák. 

A főcím zenéje még mindig Ruelle This is the Huntja, ami már ismerős a sorozat rajongóinak, ráadásul elég jellegzetes is, hiszen Ruelle visszatérő elem a sorozat zenéi között: emlékezzetek csak az első megosztott jelenet Monsters című dalára, vagy a nagy Malec pillanat War of Heartsára. 


Új azonosítatlan részlet Sizzyvel a főszerepben!

Sziasztok!

Cassandra Clare újabb részletet osztott meg - az azonban egyelőre titok, miből is származik. Vagy a Lady Midnight folytatása, a Lord of Shadows lehet esélyes - bár ezt mindig jelölni szokta -, vagy megint valami titkos készül: például egy extra novella a fent említett könyvhöz. 



Meglátjuk. Mindenesetre a részlet a Lady Midnight extra novellájára köt rá, és előre szólok: mind arra a novellára, mind az utolsó Akadémia novellára nézve spoileres!

- Monogramos törölközőkre gondoltam - mondta Isabelle. 
- A nevem Simon Lewis Lovelace Lightwood lesz - felelte Simon. - Csak semmi monogramos törölköző. 

Három új Shadowhunters videó!

Sziasztok!

Három új hosszabb részlet is érkezett a Shadowhunters szezonpremierjéhez - ami még mindig január 2-a.

2016. december 14., szerda

Részlet a Lord of Shadowsból

Sziasztok!

Cassandra Clare újabb részletet osztott meg a Lady Midnight - Éjfél kisasszony folytatásából, a Lord of Shadowsból.

A Lord of Shadows május 23-án kerülhet a polcokra angolul, addig is ITT találtok két fülszöveget is hozzá, ITT pedig a borítóelemzésemet olvashatjátok hozzá. Addig is pedig örülhetünk a legújabb magyar megjelenésnek, ITT előrendelhető a Lady Midnight



A részlet:

Mostanra már távol jártak a parttól - csupán tündöklő csík volt a messzeségben, út a mozgó fénypontok szalagján, a házak és az éttermek mind csillogó pontok. - Hát, mint kiderült, a szüleim nem az óceánban haltak meg - szívta be a levegőt Emma megborzongva. - Nem fulladtak bele.
- De az, hogy ezt tudod, még nem törli el a hosszú évek rossz álmait - pillantott rá Julian. A szél lágy tincseivel játszott az arcán. Emma emlékezett, milyen volt, amikor az ő keze kalandozhattak ott, milyen volt, mikor az ő ölelése horgonyozta nem csak ehhez a világhoz, de saját magához is.
- Utálom magam így érezni - felelte, és egy pillanatra nem is volt benne biztos, mire gondol. - Utálok félni. Gyengének érzem magam tőle.
- Emma, mindenki fél valamitől - mozdult közelebb a fiú. - Féltünk dolgokat, mert értékeljük őket. Félünk, hogy elveszítünk embereket, mert szeretjük őket. Félünk a haláltól, mert értékeljük, hogy élhetünk. Ne kívánd, hogy ne érezz félelmet! Az csak annyit jelentene, hogy már nem is érzel semimt.
- Jules. - Emma meglepetten fordult felé, a hangja intenzitása lepte meg, de aztán megtorpant, amikor Cristina sietős lépteit hallotta, aztán a hangját, amit hirtelen felismerés színezett, majd felkiáltott:
- Mark! 

2016. december 11., vasárnap

Akciósak Cassie könyvei!

Sziasztok!

A Könyvmolyképző adventi akciójában Árnyvadász érdekeltségű könyvek is vannak, akár -31% kedvezménnyel! Most érdemes pótolni, ha valami hiányzik. 

És nem csak Cassandra Clare könyveire gondolok, a Csontváros filmes könyvek is akciósak.

Az akció MA, azaz 11-e éjfélig tart!















Két új Shadowhunters videó

Sziasztok!

A Shadowhunters nem áll meg, úgy tűnik, január 2-ig, a második évad premierjéig el akarják árasztani az internetet.



Két újabb videó is érkezett: az egyik a korábbi Malec és Clace videó folytatása, már nem konkrét párosra, hanem az évad érzelmi szálaira koncentrálva. Őszintén szólva az Izzy villanás engem sokkolt, még mindig értetlenül állok az előtt, miért akarnak belőle... hadd ne mondjak csúnyát, mindenesetre mondjuk úgy, miért akarják a pasi szereplőkkel állandóan ilyen jelenetekbe hozni. Néha a kevesebb több. 

A legújabb videó pedig egy általános előzetes a következő évadhoz. 




Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets