Blogger Widgets

2014. október 18., szombat

Új Love, Rosie videó


Sziasztok!

Kaptunk egy újabb videót a Love, Rosie-hoz, amiben nem csak új jeleneteket láthatunk, de Lily beszél is kicsit a filmről.


Julian Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Cassandra Jean készített egy rajzot Julianről! Nekem még mindig furcsa, hogy cigizik, de hát, ez van. Régi vágású művész, és gondolom, kell, hogy levezesse a sok feszültséget.


Újabb Lily interjú


Sziasztok!

Itt egy újabb Love, Rosie interjú Lilyvel:


2014. október 15., szerda

Árnyvadász Akadémia - Megjelenési dátumok!


Sziasztok!

Az Entertainment Weeklynek hála megkaptuk a Tales from the Shadowhunter Academy megjelenési időpontjait, és egy szép ideiglenes borítót is!



Február 17. [2015]
Welcome to the Shadowhunter Academy
Cassandra Clare és Sarah Rees Brennan

Március 17.
The Lost Herondale
Cassandra Clare és Robin Wasserman

Április 21.
The Whitechapel Fiend
Cassandra Clare és Maureen Johnson

Május 19.
Nothing but Shadows
Cassandra Clare és Sarah Rees Brennan

Június 16.
The Evil We Love
Cassandra Clare és Robin Wasserman

Július 21.
Pale Kings and Princes
Cassandra Clare és Robin Wasserman

Augusztus 18.
Bitter of Tongue
Cassandra Clare és Sarah Rees Brennan

Szeptember 15.
The Fiery Trial
Cassandra Clare és Sarah Rees Brennan

Október 20.
Born to Endless Night
Cassandra Clare és Sarah Rees Brennan

November 17.
Angels Twice Descending
Cassandra Clare és Robin Wasserman

Ezek természetesen az angol megjelenési időpontok!


Amit Cassie a novellasorozatról mondott:
(VIGYÁZAT! CoHF SPOILER!)

Az, hogy befejeztem a Mortal Instruments sorozatot, nagyon megérintett érzelmileg. Nehéz volt elengedni a szereplőket, de úgy érzem, jó helyen hagytam őket. Kivéve Simont - az ő befejezése még nyitott és lehetőséget ad újabb történetekre. Tudtam, hogy azt akarom, hogy átessen az egész Árnyvadász tréningen, amit még sohasem láttunk.
De erre nem volt hely a The Dark Artifices sorozatban, a következő könyvekben, mert az egy önálló történet. Beszélgettünk erről Maureenal és Sarah-val, hiányoltuk azt, ahogyan együtt dolgoztunk a Bane krónikákon, és úgy gondoltuk, ez egy tökéletesen következő projekt lenne, mivel mind imádjuk Simont. Valójában Maureen imádja őt a legjobban. Aztán bevettük közös barátunkat, Robin Wassermant is, mivel lenyűgöző író. A történetek Simont követik majd, de ugrálunk majd az időben, úgyhogy számíthattok rá, hogy találkoztok még Jace-szel és Claryvel, Willel, Jemmel és Tessával és Emmával - új és régi szereplőkkel egyaránt!

Új Cassandra Jean illusztráció!


Sziasztok!

Cassandra Jean hosszú szünet újabb rajzzal jelentkezett, egy parabatai párosról, Michael Wayland és Robert Lightwood fiatalkorát láthatjuk a képen. Szomorú belegondolni, mi lett a vége. :(


Rendelhető!


Sziasztok!

A filmes könyv mellett már az Árnyvadász útmutató is a rendelhető!

A képre kattintva megrendelhetitek:

konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/mimi-oconnor-arnyvadasz-utmutato-6619?ap_id=Deszy


És ha esetleg valaki lemaradt, a FILMES KÖNYV LINKJE.

Meg lehet őket rendelni párban is, két könyvtől ingyenes a szállítás, és ma még érvényes a papírtáska akció, azt adnak mellé ajándékba.

2014. október 14., kedd

Lesz szerelme!


Sziasztok!

Cassie újabb dolgot árult el a Lady Midnightról!


Magyarul a Lady Midnightban lesz szerelme Marknak!
Én a magam részéről nagyon shippelem Cristinával.

2014. október 13., hétfő

Új kulisszák mögötti Csontváros fotó


Sziasztok!

Szinte megdöbbentő, hogy még mindig van olyan kulisszák mögötti fotó, amit nem osztottak meg velünk, pedig van ám. Méghozzá egy egész vicces:


Újabb hírek a sorozatról


Sziasztok!

Kaptunk néhány új infót a TMI sorozatról, és két kedves tweetet Martintól is.

Szóval az új infók:
  • A Constantin 2,5-5 millió eurót tervez költeni a sorozatra részenkén
  • Ed Decter lesz a fő írója a teljes első évadnak (itt érdemes figyelni, hogy több évaddal számolnak, talán egy könyv - egy évad?)
  • Martin úgy gondolja, hogy az Amazont érdekelheti a tévésorozat. 

És akkor Martin tweetjei:


Egyrészt megköszönte a rajongók türelmét, és a másik tweetben elárulta, hogy a Constantin az elmúlt néhány hónapban keményen dolgozott a TMI folytatásán.

Amit a sorozatról tudunk... vagy inkább nem tudunk


Sziasztok!

Nyilván mindenkiben rettenetesen sok kérdés merült fel a The Mortal Instruments tévésorozattal kapcsolatban. A hír egészen friss, ebből következően pedig meglehetősen kevés részletet tudunk. Összegyűjtöttem Cassie válaszait és egy azt, hogy egy német cikk mit ír a sorozattal kapcsolatban. Összességében azt lehet mondani még mindig: fogalmunk sincs, mi hogy lesz. 

A két fő kérdés:
- A Csontvárost folytatják tovább, mintha az lenne a sorozat első része vagy újraforgatják a Csontváros elejétől az egész történetet?
- Lecserélik a szereplőgárdát? 



Az emlegetett német cikk azt sejteti, hogy a Csontváros történetét nem tervezik újra leforgatni. Ezt így nem írják le, de a Hamuváros könyv hosszát elemezgetik, a Csontváros könyvről szó sem esik.
Viszont ezzel totálisan ellentétben Cassie azt írta, szerinte elölről kezdik majd. (Igaz, azt is elismerte, nem sok mindent tud a dologról.)

Ami a szereposztást illeti, a cikkek erre nem térnek ki. Cassie azt válaszolta, hogy nem tudja, lesz-e új szereplőgárda, mindenesetre a legtöbb rajongó úgy gondolja, hogy igen. Ennek pedig az egyik oka a szereplők elérhetősége. A castból többen szerepeltek már tévésorozatokban, ez még nem feltétlenül jelentene akadályt. De például Lily Collins pályafutásának teljesen más szakaszában jár, filmes szerepekre hajt, ebbe nem biztos, hogy belefér egy tévésorozat. A másik probléma az elérhetőség lehet: Lena Headey (Jocelyn) például egy-egy filmes szerep erejéig ki tud szakadni a Trónok harca világából, de ha a két sorozat ütközik, nem is kérdés, melyik szerepben marad meg. 

Amikor Cassie-t arról kérdezték, örül-e a sorozatos hírnek, viszonylag kitérően azt válaszolta: "Nagyon érdekesnek tartom. Imádom a tévét." Aztán egy következő kérdésre már kicsit pozitívabb választ adott: "Szerintem ez nagyon menő. A tévésorozatokban annyi lehetőség van felfedezni a világot."

Cassie arról is szót ejtett, hogy a Pokoli szerkezetek sorozat sikere is a The Mortal Instruments sorozattól függ: ha utóbbi jól teljesít, elindulhat előbbi is.

2014. október 12., vasárnap

Tévésorozatként tér vissza a Csontváros!


Sziasztok!

Közben a hír, amit Martin holnapra ígért, már meg is érkezett, a Hollywood Reporter oldalon tették közzé. 



Eszerint a Mortal Instruments tévésorozatként folytatódik majd. A sorozatért Ed Decter író-producer lesz a felelős, akinek van már tapasztalata ilyen téren, bár mi a hozzá kötődő sorozatok kevéssé ismerjük: Helix, Unforgettable, In Plain Sight, The Client List

A projekt jelenleg fejlesztés alatt áll, de jövő évben szeretnék kezdeni. Egyelőre azt nem tudni, hogy melyik amerikai csatornán futna a sorozat.

Eredetileg filmet szerettek volna készíteni, de a bevételek nem pont úgy alakultak, ahogyan a Constantinnál számítottak rá. 

- Tulajdonképpen van értelme a dolognak - nyilatkozta Martin Moszkowicz. - Annyi minden volt, amit ki kellett hagynunk a The Mortal Instruments filmből. A sorozatban mélyebbre áshatunk és jobban elmerülhetünk majd a világ részleteiben. 


A sorozat persze rengeteg kérdést felvet, talán a legfontosabb ezek közül az, hogy mi lesz a színészekkel. Ők eredetileg filmekre szerződtek, és nem kizárt, hogy a sorozat a szereplőgárda lecserélését is jelenti. Erről egyelőre nincsenek információk.

Hamuváros film - Hát lehetséges?


Sziasztok!

Már nagyon-nagyon régen érkezett bármilyen hír azzal kapcsolatosan, hogy lesz-e Hamuváros film és ha igen, mikor. 

Martin Moszkowicz, kedvenc producerünk Twitteren írt két két dolgot is, ami most esetleg bizakodásra adhat okot. 

Íme a két kérdéses tweet:



Tehát a fordítás:

#TMI: Nagy hírek. Süddeutsche Zeitung holnap...

A The Mortal Instrumentsnek van a leglenyűgözőbb rajongótábora. Köszönjük, amiért ilyen türelmesek vagytok. Holnap jó hírek. 


Mit szóltok, Árnyvadászok?

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets