Blogger Widgets

2013. december 7., szombat

Kivágott jelenet Cassie-vel


Sziasztok!

Végre Cassie cameo jelenete is megvan animációban:

 

Kulisszák mögötti videó a Hobbit második részéről


Sziasztok!

Itt egy kulisszák mögötti videó a második Hobbit filmről, és láthatjátok benne Aidant (Luke) is:


Január 22-én érkezik a Csontváros DVD!


Sziasztok!

Január 22-én megkapjuk a Csontváros DVD-t! Legalábbis a DVDEXTRA oldal információi szerint ekkor érkezik. Ki veszi meg?
A linkért köszönet Flórának!



Könyvmolyképző akció


Sziasztok!

Ugyan Cassandra Clare könyvei nem érintettek az akcióban, de nagyon sok jó könyv, ami szerintem titeket is érdekelhet, igen. 


37% kedvezmény sok Vörös Pöttyös könyvre!

Két könyvtől ingyen szállítanak, és még tart két másik akció is. A Hard Selection és a gyerekkönyves akció:



Rengeteg magyar szerző is!

· Zakály Viktória: Hanna örök
· Colleen Houck: A tigris küldetése
· Aprilynne Pike: Destined – Elrendelve
· Benina: Milan könyve
· Spirit Bliss: Mennydörgő némaság
· Szurovecz Kitti: Smaragdfény
· Rachel Vincent: Prey – Préda
· Swati Avasthi: Ököl/Jog
· Anne Percin: Hogy told el (jól) a nyarad
· Justina Chen Headley: North of Beautiful
· Zakály Viktória: Szívritmuszavar
· Cat Clarke: Entangled – Összekuszálva
· Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok
· Cat Patrick: Forgotten – Úgyis elfelejtem
· Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
· Helena Silence: Enigma
· Spirit Bliss: A jövő árnyai
· Benina: A boszorka városa
· Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
· Szurovecz Kitti: A fény árnyéka
· Claudia Gray: Balthazar
· Sarwat Chadda: Éjistennő
· Julie Kagawa: The Iron Daughter – Vashercegnő
· Spirit Bliss: A múlt árnyai
· Szurovecz Kitti: Borostyánkönny
· Tera Lynn Childs: Forgive My Fins – Hableányok kíméljenek
· Benina: Megsebzett szabadság
· Sarah Dessen: Altatódal
· Amanda Hocking: My Blood Approves – A vér szava
· Lisa Jane Smith: Night World 2. – A sötétség lányai
· Lisa Jane Smith: Night World – A titkos vámpír
· Benina: A boszorka démona
· Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
· Lauren Conrad: L. A. Candy – Los Angeles üdvöskéi
· Benina: A Boszorka fénye
· Szurovecz Kitti: Gyémántfiú
· Spirit Bliss: Árnyékvilág

Kivágott jelenet - Jocelyn, Valentine és Jonathan


Sziasztok!

Állóképet már hoztam erről a jelenetről, de most itt az animáció is. 

Cassie a következőt fűzte a videóhoz:

Ó! Ott voltam, amikor ezt a jelenetet forgatták. A kis baby Sebastian annyira édes. (Ő és a kis Jace a sólyommal ugyanazon a napon voltak ott, de más játszotta őket.) Folyamatosan megütötte Jonathan Rhys Meyerst a kardjával. Szerencsére csak fából volt.

 

Jamie síel


Sziasztok!

Kaptunk egy selfie-t Jamie-től, éppen síel:


Kulisszák mögötti videó - Az edzésről


Sziasztok!

Ebben a videóban Jamie és Lily felkészüléséről van szó, Jamie például elmeséli, hogy krav magázott a film előtt, hogy jó formában legyen és biztosan meg tudjon állni a lábán.


Jamie képek az Untitled Projecthez



Új Jace kép


Jamie videó - Un-Titled Project N° 6


Sziasztok!

Készült egy videó Jamie-ről.
Cím nélküli  N° 6 Project, Joe Connortól és Matthew Brookestól.



Shared from dailyjamiebower using Embeddlr
watch video at source

Új Lily képek


Sziasztok!

Ezek a képek tegnap készültek Lilyről:



2013. december 6., péntek

Egy levél mindent átír - Ramóna alkotása




Magnus,

Őszintén, tiszta szívemből sajnálom, ami történt. Hülye voltam, beismerem.
Hiba volt Camille-hoz fordulni, és a hátad mögött kiskapukat keresni a problémánkra. De késő. Nem lehet meg nem történté tenni. És az időt sem áll módomban visszatekerni…
Lehet, hogy soha többé nem bocsátasz meg nekem, de arra kérlek, ha valaha, csak egy kicsit is szerettél – és tudom, hogy így van –, akkor ne hajítsd a szemétbe olvasatlanul a levelemet. Nem kérem, hogy bocsáss meg, noha őrülten hiányzol, és szükségem van Rád, Ránk, de hallgasd meg az indokaimat.
Mielőtt megismertelek, azt hittem, mindenem megvan, család, barátok; a lábam előtt hevert a világ, és soha nem kellett félnem semmitől. Ám amióta beköltöztél az életembe, rettegek. Rettegek attól, hogy egy napon arra ébredsz mellettem, hogy már nem kellek neked, mert ráncos lett a bőröm, vagy kihunyt belőlem a tűz, és elveszítelek. Abba pedig belehalok.
Megmutattad, hogy milyen lehet a jövőm a te oldaladon, színes, élettel teli, intenzív. Miattad mertem kiállni az elveim és az álmaim mellett. Nekem te jelented a menedéket, a levegőt, és magát az életet.
Ne nézz az égre, a fejedet csóválva és azt hajtogatva, hogy: Alexander, Alexander, mert még ha nem is hagysz el, és a halálos ágyam mellett térdelve fogod a kezem, míg kilehelem az utolsó levegőt, mely ehhez a léthez köt, akkor is eljön az idő, amikor én elmegyek, és Te itt maradsz. Örökre. Engem pedig mardos a féltékenység, ha csak arra gondolok, hogy egyszer elfelejtesz, és más bőrét tapintod, csókolod.
Önző vagyok, mert szeretlek!

Borítómánia - Egyesített poszt


Sziasztok!

A Borítómánia témában rengeteg kép érkezett, néhányan több borítót is küldtetek. Íme az alkotások:

Szerintem kezdjük a Mennyei tűz városával, úgyis nagy mostanában az izgalom:

Anna alkotása

Annabell alkotása
 
Cassye alkotása

Sándor alkotása
Deák Mercédesz Renátától két tervet is kaptunk, egyet a Csontvároshoz, egyet pedig az Üvegvároshoz:


(Muszáj kiemelnem: Itt fényképezkedtünk az Árnyvadász talin. Mercédesz kihozta a Néma Testvér rejtett vonásait. :D)

Illetve még egy Üvegváros terv:


Ami a Pokoli szerkezetek sorozatot illeti... Egyed Reginától kaptunk egy-egy tervet a sorozat mindhárom részéhez, és ez különös örömmel tölt el, mert amellett, hogy nagyon jól sikerült, ő most már hivatalos Cassandra Clare borítótervező, hiszen ő a magyar Bane krónikák novellák borítóinak egyik tervezője. :D
 



A herceghez pedig még egy tervet kaptunk, ez Lava alkotása:
 
 

Egy levél mindent átír - Villő alkotása


Drága Egyetlen Magnusom!


Ódákat zenghetnék arról, hogy mennyire izgalmas életem volt, és hogy mennyire nem bánom azt a dolgot veled, de nem lenne igaz. Az életem egy katasztrófa, abból élek, hogy másokat zsarolok, majd megölöm őket. Információkat préselek ki belőlük, hogy azt mások ellen felhasználhassam. Az egyetlen jó dolog benne az, hogy ezt végig titokban kell csinálnom, mert mindenki engem keres. A Te ügyed azonban más. Van egy dolog, amit te még nem tudsz, de minden bizonnyal már sejtesz. Amikor együtt voltunk, olyan apró dolgok is feltűntek neked, mint például, ha megváltoztattam a parfümömet. De térjünk rá a lényegre. Arról a kedves fiúcskáról szeretnék beszélni, aki annyira hasonlít az egykoron általad különösen kedvelt Will Herondale-hoz. Most pedig nagyon szépen megkérlek, hogy ülj le! Amit most fogsz hallani, sokkoló lehet számodra. Nem szeretném tönkretenni a kapcsolatodat, (bár belül egy részem kicsit mégis) muszáj elmondanom ezt. Alexander Lightwood-dal egy ideje találkozgatom. Ne aggódj, nem amiatt, amit most gondolsz, azonban sokkal inkább üzletből kifolyólag. Régen tettem vele egy alkut, és most kezdtem a törlesztést. Az egyezségünk tárgya a halhatatlanságod volt. Alexander (milyen gyönyörűen hangzik ez a név) meg akarta tudni a titkot, amivel halhatatlanból halandóvá válsz. El is akartam árulni neki, csak sajnálatos módon nem tudom. Természetesen ott van az a nem elhanyagolható tény is, hogy Te még mindig rendkívül sokat jelentesz nekem. Ezért kénytelen voltam elmondani ezt. Ha most azt feltételezed, hogy hazudok, elárulom, hogy nem. Egyrészt: nem szeretem a bosszút, csupán akkor, ha vérről van szó. Másrészt: tisztára akarom mosni a nevemet, mielőtt meghalok. Érzem a halál illatát a saját bőrömön, és tudom, hogy hamarosan bekövetkezik. Valaki a helyemre pályázik. Meg is tudnám akadályozni, ha akarnám, de már olyan unalmas életben maradni, hogy a halál gondolata csábítóbb. Remélem, hogy ezzel a morzsával újat mondtam. Legalább mi tartsunk össze, a régi szövetségesek.


Utoljára, de hűn szeretve ölel

Camille Belcourt

Egy levél mindent átír - Lyra alkotása



CLOCKWORK PRINCESS SPOILER!!!

Gyönyörűségem,
Amikor először megláttalak, igazán ismerősnek tűntél. Felfedeztem benned a saját, és az apánk vonásait. Az igaz, hogy teljes valódban Jocelynra hasonlítasz, hiszen ő nevelt fel, a saját képére formált. Kérlek, bocsáss meg! El is felejtettem, te hogyan érzel anyánk iránt. Igazán nem akartalak megbántani. Minden alkalommal, amikor rád gondolok – ez sokszor van így –, nem csak te jutsz eszembe, hanem az az idegesítő Jace is. Hiszen egyszer azt mondtad, te hozzá tartozol, és én nem akarom, hogy hozzá tartozz. Azt akarom, hogy csakis hozzám. Én is hozzád tartozom. Ki máshoz tartozhatnánk, ha nem egymáshoz? Te néhol elvétve észvetted bennem azt, amit soha senki más nem. Érted képes lennék megjavulni. Érted bármire képes lennék. Tudom, nem bízol bennem. Engedd meg, hogy bebizonyítsam, érdemes vagyok a bizalmadra, szerelmedre. Jace nem érdemel meg téged. Ha hiszed, ha nem benne is van démonvér. Alighanem ismered az üküküknagyanyját, Tessa Grayt. Tőle ered a drága, tökéletes Jace-ed sötét oldala. Senki sem tökéletes. Engedd, hogy feleségül vehesselek. Drágaságom, ígérem, mindent jóváteszek, amit a múltban tettem. Érted, Clary még az anyánkkal is kibékülnék, pedig tudod, mennyire nincs ínyemre. Alig várom a következő napot, hátha újra találkozunk. Amióta elkísértelek Ragnor Fell házához, és megcsókoltalak, egyszerűen másra sem tudok gondolni, csak a csókod ízére. Én ölettem meg Fellt, nem tagadom. Mindenről tudtam, amit apánk tervezett. Mindvégig tudtam Jace-ről, azt is, ki is ő valójában. Tényleg, ki is ő valójában? Nem hinném, hogy olyannak mutatja magát, amilyen valójában. Ellentétben velem. Engem könnyű kiismerni, drága kincsem. Csak magadba kell nézned, hiszen mi annyira hasonlítunk. Hidd el, nagyon fontos vagy nekem. Még soha senkinek nem mondtam ilyet. Te vagy az első, és te leszel az utolsó. Szeretlek. Kimondtam, leírtam. Csak remélni merem, hogy te is így érzel irántam.

Csókol és ölel:
Drága bátyád, és titkos hódolód, Jonathan Christopher Morgenstern

UI.: Várom válaszod, amiben remélem, kedvező válasszal szolgálsz számomra.


Mire Clary végig olvasta az idrisi szobájában talált levelet, a könnyei szakadó esőként áztatták el a kedvenc pólóját. Nem hitte, hogy ezt a levelet tényleg a bátyja írta. De miért kételkedett benne? Azt embernek meg kell bíznia a saját testvérében, aki ez esetben feleségül akarja venni. Különös érzés, hiszen Jace előtt csak Simonnal járt, akibe nem is volt szerelmes. Most mit csináljon? Jocelynnak nem mondhatta el. De még mennyire, hogy nem! Mégis mit gondolna az anyja így róla és a bátyjáról?! Jace-nek sem mondhatta el, hiszen megölte volna Sebastiant… vagyis Jonathant. Simon! Á, nem, már így utálja Jonathant. Isabelle!! Ő lesz a legjobb választást, és még némi tapasztalata is van a pasik terén. Clary azonnal elindult, hogy felhívja Isabelle-t, amikor élesen felsikoltott. Jace állt az ablak mellett, és meredten bámult rá.
– Mi van a kezedben? – kérdezte színtelen hangon.
– Ó, ez? Csak egy… nos… semmi. Egy levél – hebegte a lány.
– Jonathantől – jegyezte meg Jace.
– Mi? – sipította Clary. – Te tudsz róla?
– Persze, még akkor kezdte írni, amikor össze voltunk kötve.
– Jace, ez a levél számunkra mindent átír – mondta Clary sírós hangon. Tudta, hogy most már semmi sem lesz ugyanaz. Jonathan, a saját bátyja, szerelmes belé. Jace, a fiú akit a bátyjának hitt, valamit még mindig titkol előle. Clary már teljesen elvesztette az irányítást az élete fölött. Soha többé nem lesz már ugyanaz a lány, aki azelőtt volt, hogy Simonnal beléptek a Pandemonium klubba. Elhatározta hát, hogy újra felkeresi helyet, és önfeledten fog szórakozni… Isabelle-lel. Pasik nélkül. Gondok nélkül. Következmény nélkül.

Egy levél mindent átír - Anett alkotása



Testvér!
Tudom, hogy emlékszel arra az esetre, amikor a többi testvérünk és az Intézet vezetője –Charlotte- tudta nélkül kikértem a véleményedet a Tessa Gray nevű lánnyal kapcsolatban. Most újra szükség lenne rád. Valentine fia, Jonathan Christopher Morgenstern, vagy ahogy többen ismerik, Sebastian komoly veszélyt jelent és nem tudjuk., mit tervez, csupán annyit, hogy a Végzet Ereklyéit átalakítja a Pokol Ereklyéivé.
Az összes Testvér közül te vagy az egyik legbölcsebb és Te tudsz talán a legtöbbet a Végzet Ereklyéiről,ezért kérlek, Testvér, próbálj meg idejönni, hogy segíthesd a munkánkat.
Jonathanban démoni vér folyik, és ez teszi nagyon végzetessé és gátlástalanná. Hisz abban, hogy amit tesz, az jó –neki biztosan. Uralkodni akar, minél több ember vagy démon felett. Nem tudom, mit tehetünk ellene, mert nem ismerjük terveit.
                                                              Számítok rád és nem feledem, hogy pokolra szállni könnyű. 
Énókh testvér

Egy levél mindent átír - Sándor alkotása 1.


Sándor (remélem, nem gond, ha így írom ki, nem írta meg, milyen néven szeretné) több alkotást is küldött, egy levelet és egy borítótervet. Illetve az egyik előző témához is írt, azt holnap délelőtt olvashatjátok.



Kedves Isabella!

Tudom hogy elöszőr haragudni fogsz rám ezért de aztán majd belátod hogy csak neked akartam jót.Elkell fogadnom hogxy vámpír vagyok és hogy örökké fogok élni vagy a háborúba meghalok,ne próbálj megálítani mert ígyis-úgyis elmegyek a háborúba.Ha meghalsz akkor az az én lelkemen fog száradni ami még megmaradt belőle,ha én halok meg akkor nagyon szomorú leszel és egész életetdben eklfogsz zárkózni az élettől,és a legrosszab lenne ha Vasnővérnek állnál.Jobb lesz így neked,a hugómnak és az anyámnak is.Kérlek fogd majd vissza Claryt ha utánam akarna jönni és mond meg neki hogy mindi is szerettem.Mond meg Jacenek hogy legyen szép élete Claryvel,nem fogok ellene lenni.Alecnek mondd meg hogy ő a legjobbfej meleg ekit eddigi életemben.Ezért csatlakozom  Raphael csapatához.


Szeretettel:
Simon

Egy levél mindent átír - Betti alkotása



Drága Apu!
Én vagyok az, Clary. A kislányod, akivel már nem ismerkedhetsz meg. Anyu csak most beszélt nekem rólad.  Most, hogy iskolás lettem. Azt mondta, katona voltál és nagyon bátran harcoltál. Arról nem árult el semmit, miért hagytál itt minket. Pedig nagy vagyok már, elmondhatná…
Sajnálom, hogy nem ismerhetlek. Anyu azt mondja, hogy hasonlítok rád. Mindig azt szokta mondani, hogy „olyan önfejű vagy, mint az apád”, de azt is szokta mondani, hogy olyan erős jellem vagyok, mint te. Mindig elmondja, hogy büszke rám. Ugye te is az vagy, apa?
Remélem az angyalok jól bánnak veled és te is gondolsz ránk, mert én is és anyu is sokat gondolunk rád. Nagyon hiányzol anyának, minden évben a szülinapodon előveszi a dobozt, amin a monogramod van, és órákon keresztül ül felette. Néha még sír is. Nagyon szeret téged. Ahogyan én is, Apuci.
Szeretettel: Clary


Szia, Apa!
Nagyon régen írtam már neked. Időközben befejeztem az általánost és nagyon sokat vagyok Simonnal. Főleg így nyáron. Ezen kívül nem történt velem semmi különös az elmúlt időszakban. Talán csak egyvalami, vagyis valaki. Luke.
Anya azt állítja, hogy csak egy régi barátja, aki New Yorkba költözött, de én ezt nem veszem be. Szerintem ez több mint barátság, Luke részéről legalábbis biztosan. Simonnal már csak mosolygunk rajtuk és a próbálkozásaikon a „barátság-zóna” fenntartására vagy éppen a felbontására. De anyu még ezek ellenére is boldognak tűnik, hogy maga mellett tudhat valakit. Úgy érzem, túltette magát a múlton. De nem tudom, mit tegyek azért, hogy segítsek neki továbblépni. Te mit tanácsolsz? Beszéljek vele róla és Luke-ról? Azt már többször próbáltam. Mindig azzal vágta ki magát, hogy nem köteleződhet el mellette és hogy szeretne továbblépni. Nem egészen értem, ezt hogyan érthette. Mi az, hogy nem köteleződhet el mellette? Hiszen Luke olyan jó hozzánk, hogy jobban kívánni se tudnék. Régebben mindig ő hozott el a suliból, mostanság pedig hazavár, mindig megengedi, hogy Simonnal elvigyünk egy-két könyvet a boltjából csak úgy és egy csomószor megengedte már, hogy egymásnál aludjunk. Anyának is lesi minden kívánságát, mindenhol segít, ha tud. Igazi hűséges, védelmező vadászkutya. Remélem, egy nap fogok majd valakit így szeretni, mint ahogy Luke szereti Anyut.
De sosem felejtünk el. Mindig a szívünkben leszel, Apa.
Ölel: Clary


Szi… Kedv… Kedves A…
Nem tudom, hogy hívjalak. Nem tudom elhinni, hogy anya hazudott. Rólad és az igazi apámról. Mert nem te vagy az, ezt már tudom, de mindig úgy fogok rád gondolni, mintha az lennél. De ha te sem az vagy, akinek hittelek, akkor ki vagyok én?
SEGÍTSÉG!


Kedves Idegen!
Nem tudom, hogy akarom-e vissza a régi életem, vagy sem. Akkor még minden könnyebb volt. Nem tudtam arról, hogy különleges vagyok, hogy az életemnek komolyabb célja van, mint a nyarat festő suliban tölteni, megfesteni New York minden szépségét és rútságát vagy, hogy Simonnal minden nap eljárunk. Nem gondoltam, hogy egy nap anyu kómába fog esni és nekem egy másik világképpel a fejemben új arcok társaságában kell majd őt megmentenem. És mindennek az igazi apám az oka.
Amikor azt kívántam, bár olyan bátor és erős lehetnék, mint apa, rád gondoltam, nem pedig Valentine-ra. Nem lehetek biztos benne, hogy te bátor voltál vagy gyáva, hogy becsülettel harcoltál-e az amerikaiakért vagy sem, de az biztos, hogy te jó ember voltál, aminek az apám nem mondhatja magát. Lopott, hazudott, csalt, gyilkolt és aztán az igazsággal összetörte a szívem. És Jace-ét is.
Jace… Szeretem ezt a fiút, apa. Jobban, mint szabadna. Azt szeretném, ha mindig mellettem lenne, és a szívem szakadna meg, ha bármi baja esne, de egy lány nem gondolhat még ennél is többre. Egy normális ember nem vágyik arra, hogy megcsókolja a bátyját. Ebből is látszik, hogy nem vagyok átlagos. A Dolog mindent megváltoztatott. Örökre.
Ezzel a kifakadásommal befejezem a levélírást neked, Johnathan Clark, akit az apámnak hittem 16 éven át és továbblépek egy remélhetőleg boldogabb befejezés felé, mint ahol most állok.
Üdvözlettel: Clary Fray

Egy levél mindent átír - Fummie alkotása




Apámnak
A férfi belépett a szobába. Mindig akkor jött ide, amikor biztos volt benne, hogy a helyiség tulajdonosa nem fog egyhamar előkerülni. Habár remek nevelést adott a fiúnak, mégis kénytelen volt időről időre körbenézni a szobájában, hogy biztos legyen benne, semmi olyannal nem foglalkozik, ami esetleg árthat neki. Az éjjeliszekrényhez lépett, hogy átnézze a rajta halomban pihenő könyveket. A felső könyv egy klasszikus volt, eltért a szokásos démonológiai könyvektől. Ahogy felvette a regényt, hogy közelebbről is megnézze, egy összehajtott papír csúszott ki az oldalak közül. Félretette a könyvet, hogy közelebbről vizsgálja meg a lapot. Egy levél volt, méghozzá neki.

Apám!

Tudom, hogy ezt a levelet sosem adom át neked, tudom, hogy sosem fogod ezt elolvasni, mégis úgy éreztem, muszáj megírnom. Kicsi voltam, mikor elmagyaráztad, hogy anyám azért nem fog hazajönni, mert nem szerethet egy szörnyeteget, de a mai napig tisztán emlékszem rá. Akkor tudtam meg, hogy én másmilyen vagyok, mint a többi ember, egy szörny vagyok, valami gonosz.
Azóta felnőttem, megértettem a dolgokat, elmagyaráztál nekem mindent, átlátom a terved, csak egyvalamit nem sikerült még felfognom. Ha úgy szeretsz engem, mint ahogy azt állítod, miért nem törődsz velem? Egy apának nem ez lenne a dolga? Nem kéne gondomat viselned? Talán itt megvan minden, amire csak vágyom, finom ételek, márkás ruhák, temérdek könyv és fegyver, de valami hiányzik. Az, hogy itt legyél. Én törődöm magammal, mert más ezt nem teszi meg.
Mindig azt mondod, hogy egy gyerek vagyok, aki nem értheti a világ dolgait, de tévedsz, talán korban messze vagyok még a 18. születésnapomtól, de lélekben felnőttem. Felnőttem, mert nem tehettem mást, ha egy gyereket egyedül hagysz, kénytelen megtanulni, hogy éljen túl, ahhoz pedig érettség kell és józanész. Mára már mindkettővel rendelkezem, úgyhogy aligha nevezhetsz gyereknek.
Azt mondtad, miénk lesz a világ, az Árnyvadászok uralkodhatnak majd, olyan életünk lesz, ahol nem kell bujkálnunk. Mikor? Meddig kell még elviselnem, hogy alig mozdulhatok ki a házból? Meddig szenvedjek a hiánytól, amit te okozol nekem? Számolom a napokat, arra várok, mikor jössz már haza, de amikor lefekszem aludni, újra csalódnom kell. Nem jössz, mert nem érdekellek. Csak azzal a másik fiúval vagy.
Azt mondtad, ő nem a te fiad, nem szereted, csak én vagyok a fontos, mégis állandóan vele vagy. Azt mondtad, ő a terved része, csakis ezért foglalkozol vele, én pedig sokkal ügyesebb és okosabb vagyok nála. Mégis, amikor szükségem lenne rád, nem vagy itt. A könyvekben az apák sosem így viselkedtek. Te miért nem tudsz olyan lenni?
Azt mondtad, nemsokára otthagyod a másik fiút, itthon leszel, vigyázol rám. Mikor? Ha azt mondod, szeretsz, miért nem viselkedsz is úgy? Tényleg akkora szörny lennék, hogy a saját véred sem érdekel téged? Mi a baj velem, miért nem szeretsz?

A fiad

Egy levél mindent átír - Réka alkotása


Kedves Magnus!
Tudom, hogy Halloweenig még majdnem van 2 hét, de most szeretnék tisztázni valamit.
SEMMINEK NEM VAGYOK HAJLANDÓ BEÖLTÖZNI!!! Nem veszek fel jelmezt, ki se mozdulok a lakásból! Nem nyitok vitát.

Szeretlek,
Alec
U.I.: Ez a karácsonyra, húsvétra, hálaadásra, szülinapra, névnapra is igaz.




Kedves Alec!
Azt majd meg látjuk ;)

Szeretlek,
Magnus

Egy levél mindent átír - Dóri alkotása


Sziasztok!

Gyorsan egy bevezető gondolat a mai naphoz. Nagyon sok alkotás érkezett, úgyhogy sok levélre számítsatok. Igyekszem majd szüneteket tartani 2-3 poszt után, hogy legyen időtök elolvasni, de ne adjátok fel! :D
Ami pedig a Facebook oldalunkat illeti, megint nem tudok posztolni. Igyekszem valahogy megoldani, hogy a linkek oda is felkerüljenek, de az a biztos, ha a blogot nézitek. 

És akkor Dóri alkotása:



James!
Nincsenek szavak arra, amit tettem. Tudom, hogy egy bocsánatkérés kevés ahhoz, hogy szemet hunyj a tettem fölött. Mégis teszek egy próbát. Én nem tudok angyali dallamokat fakasztani egy hegedűvel és azzal kérni bocsánatod, de ha erre van szükség, esküszöm, meg fogok tanulni hegedülni.
 Nem gondoltam rád. Eszembe sem jutott, hogy téged bánthatlak egy ilyen tettel. Nem gúnyolódtam rajtad. Szükségem volt valamire, ami eltereli a gondolataim ebből a szerencsétlen világból, amiben nélküled semmi nem lennék. Képtelen lettem volna túlélni ezt az öt évet nélküled. Te vagy a mentőöv, ami kiment a saját őrületemből.
 De ezt te is tudod. Te vagy az egyetlen, akit soha nem bántanék szándékosan. És másmilyen módon sem. Ha mégis ezt tenném, üss meg újra. Akár százszor is. Tudni fogom, hogy megérdemlem.

„Hide not from My sight thy sin,
That forgiveness thou may’st win.”
/William Blake/

Magnus tizenegyedik krónikája - Viki alkotása


Sziasztok!

Még mielőtt nekiállunk a következő témának, itt egy később beérkezett alkotás az előző témához.


Megvan a végleges Bane krónikák borító!


Sziasztok!

Éééés, megvan! Ez a hivatalos Bane krónikák borító! Már ami az első részt illeti. A borítót Németh Balázs és Egyed Regina készítették, velük hamarosan interjút is olvashattok az oldalon! Addig is pedig:


Ja, és nagyon úgy néz ki, hogy december 16-án tényleg érkezhet az első kötet.

Ilyen a Csontváros DVD

Összeállítás a Csontváros vicces jeleneteiből

Kulisszák mögötti videó: A fegyverek


Sziasztok!

Újabb videót kaptunk a Csontváros film készítéséről, ezúttal a fegyverekről. Megtudhatjuk például, hogyan készült Jemima Izzy ostoros jeleneteire.


Kiemelt ajánlatba került A hercegnő!


Sziasztok!

A Könyvmolyképző webshopjában kiemelt könyv lett A hercegnő! A főoldalon láthatjátok a másik két kiemelt könyvvel!

http://konyvmolykepzo.hu/?ap_id=Deszy

Megrendelési linkek:

Új Jamie képek a Fashion Awardsról


Sziasztok!

Íme néhány új képe Jamie-ről, amelyek a British Fashion Awardson készültek.


Kevin és a Wrecking Ball


Sziasztok!

Jamie-ről hoztam képet tegnap, ahol Miley Cyrus Wrecking Ballját imitálja. Jelentem, Kevinről is van ilyen kép:


Boldog Mikulást, Árnyvadászok!


2013. december 5., csütörtök

Kivágott jelenet - Jocelyn és Luke

 
 


Új Jamie képek


Sziasztok!

Twitteren kaptunk új képeket Jamie-ről. Az én személyes kedvencem az első, a Wrecking Ball kép. :D




Lily a 11. a legtöbbet megosztott színésznők listáján Tumblr-en!


Sziasztok!

A Tumblr-en összeállítottak egy listát a legtöbbet "rebloggolt" színésznőkről, és Lily 11. lett!


Jamie a 9. legszexibb!


Sziasztok!

A Glamour idén is összeállította 100-as toplistáját a legszexibb pasikról. És Jamie a kilencedik helyet csípte el! Olyan színészeket előzött meg, mint George Clooney, Johnny Depp és Ian Somerholder!



(Az idei győztes egyébként Henry Cavill lett, Robert Pattinsont megelőzve.)

A listát itt nézhetitek meg.


Új képek a Csontváros DVD-ről


Sziasztok!

A Csontváros DVD-ről érkezett néhány új kép!




A többi képet a folytatásban találjátok!

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets