Blogger Widgets

2013. február 9., szombat

Újabb részlet - Ez Simon!

Sziasztok!

Ez immáron szinte hivatalos... Ez Simon. Akik követték a forgatást, azok emlékezhetnek erre a pólóra. :)


#ShareMortalLove trend!

Sziasztok!

Bizony, máris trend! Pedig még vége sincs az estének! Hajrá, tweeteljetek, hogy minél több nyomot kapjunk! :D


Szuvenír a forgatásról

Sziasztok!

Cassie írta, hogy megpróbálta ellopni a forgatásról a végzet kelyhét. Azt pedig tudjuk, hogy Jamie a hétköznapokban is hordja a Morgenstern gyűrűt. Illetve egy múltkori fotón elég gyanús volt a nyaklánca is. Hát, most Cassie megerősítette, hogy Jamie-nek bizony van Jace nyaklánca. És nem csak neki. 


Azaz mindenki kapott a forgatáson egy olyan nyakláncot, amit Jace nyakában láthattok itt is:



És Cassie azt is elárulta, hogy mindegyiken más-más rúna van.


Cassie nyakláncán a szerencse rúnája van.


Cassie ellopta a kelyhet!

Sziasztok!

Most, hogy kaptunk képet a kehelyről, Cassie megosztotta velünk a történetet, hogy a forgatáson egyik nap ellopta, de vissza kellett adnia. xD



Azt is elárulta, hogy nehéz, és hogy az volt a terve, hogy felállítson egy Elhagyatottakból álló hadsereget és átvegye a világuralmat. xD


Újabb kép és nyom!

Sziasztok!

Újabb képet kaptunk a hivatalos Instagram oldalon, és megint van hozzá egy kulcs is: I have a very strong band of friends. 

Robbie megérkezett az IFTA-ra

Sziasztok!

Már írtam róla, hogy Robert Sheehant jelölték IFTA-ra a Love/Hate-ben nyújtott alakításáért. A díjátadót ma tartják, drukkoljunk neki együtt!

Robbie már megérkezett a helyszínre, méghozzá egy pink ingben! :D




Újabb kép Instagramon!

Sziasztok!

Újabb képet kaptunk Instagramon, tweeteljétek a #ShareMortalLove hashtaget!!! És a következő üzenetet kaptuk mellé:
I was born to die, but that’s now a thing of the past.




Tweeteljetek!

Sziasztok!

Nos, Cassie tisztázta, hogy pontosan hogyan is működik majd ez a Mortal Week dolog. 

Tehát, a lényeg, hogy amerikai idő szerint minden nap minél többször használjátok Twitteren a #ShareMortalLove hashtaget. (Azoknak, akik kevésbé ismerik a Twittert, ez annyit jelent, hogy a tweet végére, vagy valahová máshová a tweetbe odabiggyesztitek a kettőskeresztes részt.) Minél többen osztják meg a hashtaget, annál több utalást kapunk a szereplők képeire, és még az is lehet, hogy több képet kapunk, akár bizonyos jelenetekről is.

A képeket a hivatalos Facebook oldalon fogják megosztani. 



Árnyvadász tarotkártyák - Tessa

Sziasztok!

Will és Jem után megérkezett Tessa tarotkártyája is. A 17-es számot és a The Masked (Az álarcos) nevet viseli, ezzel pedig az eredeti tarotpakli Csillag nevű kártyájának felel meg. 
És muszáj bemásolnom az eredeti pakliban mit jelent ez a kártya, mert szerintem nem lehet véletlen: Ellátogat hozzánk a Remény az Esthajnalcsillag képében. Angyali boldogság tölt el bennünket, és elérhetjük magunkban vagy kapcsolatainkban az ellentétek feloldását. 


Robert Sheehan az Irish Times-ban

Sziasztok!

Az Irish Times leközölt egy cikket Robert Sheehanról (Simon), amelyben a Csontvárosról is beszél.

Nemrégiben fejezte be a The Mortal Instruments: City of Bones forgatását, ami Cassandra Clare bestseller fantasy sorozatából az első rész adaptációja. "Az első nap Lily Collins-szal [Phil Collins lánya] forgattam egy jelenetet. Az egész utcát elkerítették kordonokkal, és több száz statiszta volt és több száz stábtag. Gigantikus volt, és nagyon gyorsan történt minden. Alig tudtam hinni a szememnek. Óriási volt, logisztikailag, és hihetetlenül lenyűgöző. Egyszerre volt ijesztő és lelkesítő.

A teljes cikket itt olvashatjátok. 


Parabatai dal

Sziasztok!

Egy rajongót megihletett a Clockwork Princess prológusának Willről és Jemről szóló része, és komponált egy dalt Parabatai címmel, amihez a következő idézetet fűzte még: “I’ll train with you.”

Cassie a BC írónőivel

Sziasztok!

Folytatódik a Beautiful Creatures-szel is kapcsolatos posztok sora. Ezúttal néhány képet hoztam, amelyen együtt láthatjátok Cassandra Clare-t és a BC írónőit.
És ne felejtsétek el, holnap délig még játszhattok a két darab páros jegyért a Beautiful Creatures keddi, premier előtti vetítésére! http://www.vegzetereklyei.net/2013/02/nyeremenyjatek.html









Öltözz Árnyvadászként!


Will/Tessa videó

Lily egy 2008-as divatbemutatón





Újabb kép Instagramon

Sziasztok!

Újabb képet töltöttek fel a Csontváros film hivatalos Instagram oldalára.


Csontváros hangoskönyv - Német

Sziasztok!

Gondoltam, biztosan vannak, akik szeretnék gyakorolni a németet vagy egyszerűen érdekli őket a nyelv. Nos, íme itt a német nyelvű Csontváros hangoskönyv első része, a többit pedig oldalt megtaláljátok ajánlásban Youtube-on:


Kevin

Sziasztok!

Bizony, a színészek élete sem mindig könnyű. Nézzétek csak Kevint!



The Boxtrolls

Sziasztok!

Jared Harris, a mi Hodge-unk csatlakozott a The Boxtrolls című animációs film stábjához. 

A Boxtrolls Alan Snow népszerű gyerekkönyvén, a Here Be Monsters!-ön alapul, és olyan művészek készítik majd az animációt, akik dolgoztak már a Coraline-on és a ParaNorman-en is.

A színészek között pedig Jared Harris mellett olyan nevek vannak, mint Ben Kingsley és Elle Fanning. 

A film 2014. október 17-én kerül majd az amerikai mozikba, arról egyelőre nincs hír, hogy nálunk bemutatják-e és ha igen, mikor.


Új Facebook borítókép

Sziasztok!

A Csontváros film hivatalos Facebook oldalán új borítóképet töltöttek fel. Íme:



Kicsoda Jace?


Csontváros már Instagramon is!

Sziasztok!

Mostantól a Csontváros filmnek már hivatalos Instagram oldala is van!



Az első képet már meg is osztották:


Azaz:
Rózsák pirosban
ÁRNYVADÁSZOK FEKETÉBEN

Illetve azt is elárulták, hogy a Mortal Love hetén az Instagramon folyamatosan osztanak majd meg olyan képeket, amelyek valamilyen módon majd előrevetítik az exkluzív képeket a szereplőkről.

2013. február 8., péntek

Árnyvadász app Androidra is

Sziasztok!

Mostantól Androidra is le tudjátok tölteni az Árnyvadászos alkalmazást, innen

Én sajnos nem tudtam letölteni, mert azt írja, hogy az eszközöm nem kompatibilis vele, de remélem, nektek sikerül. :)


Új kurzor

Sziasztok!

Ahogy bizonyára észre is vettétek, az oldalon új kurzor van. A régi kardot lecseréltük egy angyali erő rúnára!

A rúna fekete színű, ezért elképzelhető, hogy bizonyos sötétebb hátterű képekbe beleolvad, de azért szerintem könnyű megtalálni. 

Ami még fontos - bár elég logikus - a kijelölésre és a kattintásra a rúna bal felső sarkában található apró nyilacska, mindig azzal számoljatok! :) (Magyarul mivel a rúna több sornyi méretű, mindig azt jelöli ki, amelyik sorban a kis nyilacska áll. :D)

Remélem, tetszik az újítás!

Kósza érdekesség

Cassandra Clare Jace és Clary történetét egy igaz történetből merítette: egy párról, akik épp házasodni készültek, az esküvő előtt kiderült, hogy testvérek.

Árnyvadászok és Alvilágiak


Semmi sem fenyegetőbb, mint egy kívülálló, aki annak látja a Klávé Törvényét, ami: egy választásnak.

Jace és Simon a közértben xD


“What’s this?”
“That’s a mango.” Simon stared at Jace. Sometimes it really was like Shadowhunters were from an alien planet.
“I don’t think I’ve ever seen one of those that wasn’t already cut up,” Jace mused. “I like mangoes.”
Simon grabbed the mango and tossed it into the cart. “Great. What else do you like?”
Jace pondered for a moment. “Tomato soup,” he said finally.
“Tomato soup? You want tomato soup and a mango for dinner?”

Beautiful Creatures hétvége - Csontvárossal!

Sziasztok!

Gondoltam, hogy a nyereményjáték tiszteletére tarthatnánk az oldalon Beautiful Creatures hétvégét, persze szigorúan olyan posztokkal, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak Cassie-hez vagy a Csontvároshoz, hiszen ez egy Árnyvadászos oldal. De ha hiszitek, ha nem, több ilyen posztot is olvashattok majd. :))

Először két videót hoztam, amiben láthatjátok Cassandra Clare-t is, a legjobb barátnőjét, a szintén író Holly Blacket, Sarah Rees Brennant, aki írt egy esszét az Árnyvadászok és Alvilágiakba is, illetve aki társszerzője lesz a Bane krónikáknak, rajtuk kívül pedig a Beautiful Creatures két szerzőnőjét, Kami Garcia-t és Margaret Stohl-t is. Mindkettő a Smart Chicks Tour-on készült, előbbi az első, utóbbi a második napon.

És ha még nem játszottatok, előtte ne felejtsétek el azt sem, hiszen a Pro Video és a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából két kétszemélyes jegyet nyerhettek a Beautiful Creatures premier előtt vetítésére. Katt: http://www.vegzetereklyei.net/2013/02/nyeremenyjatek.html

És akkor a két videó:






Csontváros az Entertainment Weeklyben!


Árnyvadászok és Alvilágiak - Megjött!

Sziasztok!

Ígértem, hogy amint megérkezik az Árnyvadászok és Alvilágiak könyvem, hozok róla képet. Jelentem, ma megérkezett! :D
Kicsit vékonyabb, mint amire számítottam, de ettől függetlenül már most imádom. Az elején az A MORTAL INSTRUMENTS READER felirat fényes, a Shadowhunters and Downworlders felirat illetve Cassie neve pedig dombornyomott. 
A hátulján pedig tényleg rosszul írták Jamie nevét, Bower helyett Powernek. Hát, előfordul...
Amint befejeztem, hozok róla részletes beszámolót is. :) Olvasás közben pedig nagy eséllyel nem kis mennyiségű idézetet fogok megosztani a Facebook oldalon, szóval érdemes oda is benézni. :)




Fog Will sírni?

Kedves C!

Meg akartam kérdezni valamit. Tudod, tudom, hogy MINDEN lány imádja Williamet, de én nagyon utálom! Fogalmad sincs róla, és csak azt szeretném tudni, hogy fog sírni valamikor? Én nagyon elégedett lennék, ha sírna és azt gondolom, elég édes dolog lenne, de csak kérdezem. Fog?

Cassie válasza:

SZEGÉNY FIÚ NEM SZENVEDETT MÉG ELEGET? :) Nem mindenki szereti Willt. Will nehéz eset. De egyébként nem egy sírós típus, egyrészt mert viktoriánus férfi, másrészt mert valaki olyan, aki sok időt tölt azzal, hogy elrejtse az érzéseit. És egyébként is, bár nincs problémám azzal, ha a szereplők sírnak, de azt gondolom, hogy rengeteg módja van annak, hogy megmutassuk a gyászt és a fájdalmat, és a sírás csak az egyik.

Árnyvadász alsónadrág

Sziasztok!

Szóba került, hogy lesz Csontvárosos fehérnemű is, és hát... Egy rajongó úgy döntött, majd ő megtervezi.



CP2 teória

Sziasztok!

Újabb teóriát hoztam, ezúttal az egész Pokoli szerkezetek befejezésre vonatkozóan. 

  • Cecily megkéri Jemet, hogy eddze őt, és beleszeret.
  • Tessa gyakran gondol majd Willre, de elnyomja magában, és emlékezteti magát, hogy hozzá fog menni Jemhez
  • Az esküvőt megszakítja jó egy seregnyi automaton
  • Jem rosszabbul lesz, és Tessa és Will elkezdenek gyógyszer után kutatni. Közben Cecily ápolja Jemet, és ő is beleszeret a lányba.
  • Charlotte belehal a szülésbe, és Henry a babának az ő tiszteletére a Fairchild vezetéknevet adja, és így az ő fiai ezt a nevet viszik tovább, ezért lehet Jocelyn Fairchild és nem Branwell. 
  • Jem meggyógyul és gyerekeik lesznek Cecilyvel, akik a lány kék szemét öröklik, így lesz Emma majd kék szemű a TDA-ban.
  • Szóval, Jem Cecily mellett köt ki, Will Tessával, Gideon Sophie-val
  • Will lesz Zakariás testvér, hogy Tessával maradhasson örökre.

Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a befejezés nekem tetszene. Viszont gyanítom, ez túl szép, hogy igaz legyen... (Persze Charlotte halálát kivéve.)

TMI fanart


Valentin-nap stílusosan

Sziasztok!

A Csontváros film hivatalos Facebook oldalán bejelentették, hogy nem fog eseménytelenül telni a kedvenc főgonoszunkról elnevezett ünnepnapig hátralévő idő. 

Szombattól ugyanis kezdődik az általuk Mortal Love hetének elnevezett esemény. Ehhez kapcsolódóan van egy Twitter hashtag is, amit meg lehet osztani: #ShareMortalLove



A szeretetünket pedig nem csak mi oszthatjuk meg, kapni is fogunk. Méghozzá új képeket a szereplőkről!!! 

És még azt a kérdést is feltették, hogy szerintünk ki lesz az első.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem Magnus ugrott be, szinte már szomjazunk egy képre róla. És ha stílusosak, akkor Valentine lesz az utolsó, mikor máskor? Valentin-napon! :D 

Útközben pedig lájkoljátok is a Facebook oldalt, ha még nem tettétek! 

Magnus az első randijára készülődik Alec-kel




Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets