Blogger Widgets

2013. február 6., szerda

Árnyvadász kódex: Hivatalos a borító

Sziasztok!

Immáron hivatalos, hogy a kiszivárgott Árnyvadász kódex a hivatalos. Azaz ő:




Erről a Hollywood Crush oldal számolt be. 

Íme a cikk fordítása:

A Mortal Instruments írónője, Cassandra Clare soha nem alszik? Most úgy komolyan! Két bestseller sorozatot is ír, a Csontváros könyv filmadaptációja kapcsán konzultál, összefog Holly Black-kel egy gyerekkönyre, hoz egy Magnus Bane központú spin-off könyvet, a multifunkcionális Cassie úgy tűnik, sosem pihen. (Ha ez nem lenne halálos a legtöbb halandóra nézve, azt gondolnánk, hogy egy sereg kimerülés elleni rúnát rajzolt magára.)

Most, MÉG ENNEK A MEGKORONÁZÁSAKÉNT, Ms. Clare arra is talált időt, hogy a férje, Joshua Lewis segítségével megírja az Árnyvadász kódexet.

A rajongók biztosan felismerik a szárnyas alakban Razielt (az Árnyvadász faj teremtőjét), a képen a hírhedt végzet ereklyéivel. A kódex, amiről szó van mind a The Mortal Instruments-ben, mind a The Infernal Devicesban a hivatalos kézikönyv az Árnyvadászok világához. Clary példányán keresztül az olvasók beavatottá válhatnak a harcosok történelmében, a démonok taxonómiájában, a rúnák katalógusában és az edzésekkel kapcsolatban, sok más dolog mellett. Emellett Clary rajzai és jegyzetei is benne vannak a könyvben!

3 megjegyzés:

  1. Szia. Bocsi, lehet már kérdezték mások is, de arról van hír, hogy ez megjelenik-e magyarul? :) előre is köszi a választ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre nem mondtak nemet, de igent sem. Valószínűleg a film és a többi könyv sikerétől függ, hogy megpróbálkoznak-e vele.

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets