Blogger Widgets

2013. február 7., csütörtök

Adele teóriák

Sziasztok!

A Clockwork Princess prológusa kapcsán megint elindult a teóriázgatás. A legtöbb teória természetesen Adele Starkweatherrel kapcsolatban született. Gondoltam, hozok néhányat, ezek egyike sem tőlem származik.

-Szóval, az nyilvánvaló, hogy Adele teste nem reagál jól a rúnákra, amiből mi következik? Hogy nem is Árnyvadász. Aztán megragadta a figyelmemet, amit írtak róla. Hogy gyenge. És eszembe jutott a történet a tündérekkel a CP-ből. A CP-ben egy tündér azt meséli Tessának, hogy néha kicserélik a beteg gyerekeiket más egészséges gyerekekkel, hogy fenntartsák a vérvonalat. Szóóval... lehetséges, hogy Adele tulajdonképpen tündér, és ezért nem tudta befogadni a rúnát? És mivel nem ember, hanem tündér, ezért nem Elhagyatott lett belőle, hanem beleőrült? És ennek lehet valami köze Tessához?


- Mi van, ha Tessát és Adele-t elcserélték a születésükkor? És akkor annak is lenne értelme, hogy Adele szőke, mert Nate is az. Ez azt jelentené, hogy Tessa tulajdonképpen Árnyvadász?

És a személyes kedvencem, amin rettentően jót nevettem:


- Szóval az én teóriám, hogy Tessa egyik szülője tündér-démon hibrid volt, a másik pedig Árnyvadász, így Tessa 3/8 részben démon, 1/4 részben ember és 3/8 részt angyal. És aztán még elcserélték Adele Starkweatherrel.


Mindenesetre az látszik, hogy Adele történetét mindenki fontosnak tartja, és mindenki biztos benne, hogy valamilyen módon köze van Tessához. Hiszen ha belegondoltok, a prológus második fele a két férfi főhősről szól, és pont a női főszereplő nem jelenik meg egyikben sem. Az viszont biztos, hogy ha Adele története nem lenne fontos, akkor nem került volna bele a prológusba, és ebből illetve a Tessa körüli rejtélyből arra lehet következtetni, hogy kettőnek bizony köze lesz egymáshoz.

2 megjegyzés:

  1. Ó, de jók ezek a teóriák. Szeretem ezeket olvasni, és filózni rajta :D Tegnap este is még azon gondolkodtam jó ideig, hogy ki is lehet Zakariás testvér, de nem sokra jutottam :D Ez az egyik, ami fogva tart :) Tegnap ugyanis újra elolvastam a Bukott Angyalok városát :) (Előtte meg a Herceget és próbálom összerakni a dolgokat, de nem sok sikerrel :) )

    Visszatérve ehhez a teóriához: az elsőt még elképzelhetőnek tartom, de ha Tessa árnyvadász (mert elvileg ez a vér dominál), akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan élhet még 2007-ben?! Szóval elképzelhető, hogy tényleg van köze Adele történetéhez (hozzá teszem, hogy nekem Aloysius Starkweather valamiért nagyon gyanús volt), csak még nem világos, hogy miként.

    VálaszTörlés
  2. Uhh..mennyit matekozhatott e fölött mire erre a következtetésre jutott??:D XOXO

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets