Blogger Widgets

2015. június 13., szombat

Megvan Alaric és Pangborn is


Sziasztok!

Az IMDb szerint megvan két újabb szereplőnk: Alaric és Pangborn.



Fanmade animált poszter


Sziasztok!

Nézzétek! Ez egyszerűen szuper lett, nem?


Két újabb Cassandra Jean


Sziasztok!

Cassandra Jean két újabb rajzzal rukkolt elő, hogy feldobja kicsit Cassie-t. Az egyik Magnus, a másik pedig Bat. :)



2015. június 12., péntek

Íme Camille!


Sziasztok!

Már írtam ma, hogy Camille a Shadowhunters tévésorozatban hamarabb megjelenik, mint a könyvben, így már az első évadban találkozhatunk vele. A vámpírt Kaitlyn Leeb játssza majd, akit többek közt a Heartland vagy a Degrassi gimi sorozatból és Az emlékmás c. filmből ismerhettek.


Camille- és Meliornjelöltek


Sziasztok!

A Shadowhunter Events egy sor casting videót talált, Meliorn és Camille szerepére is. (Ha valamelyik videó nem jön be, akkor csak közvetlenül a vimeo oldalról tekinthető meg, kattintsatok rá!)


Meliorn:




Self-Submission: Jeff Riberdy as Meliorn in Shadowhunters. from Jeff Riberdy on Vimeo.






Will Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Egy ideje már nem volt új alkotás Cassandra Jeantől, de most itt egy új Will kép!


Új infók a tévésorozatról


Sziasztok!

Kaptunk néhány infót arról, milyen eltérésekre számíthatunk még a könyvhöz képest a tévésorozatban. 
Tegnap jött a sokkoló hír: kiderül, ki játssza majd Camille-t. Ebből egyértelmű, hogy Camille szerepelni fog már az első évadban is. Hogy pontosan hogyan, az még rejtély, mindenesetre akár ahhoz is köze lehet, hogy a sorozatban Magnusé a Pandemonium. 

És akkor nézzük, mi derült még ki: 

  • A Hamuváros néhány eleme benne lesz már az első évadban, többek között Camille és Meliorn is.
  • Meliorn két szereplővel is kapcsolatba kerül, egyiküket arra használja, hogy információkat szerezzen
  • Valakit foglyul ejtenek a vámpírok, mert próbálnak többet kideríteni a Végzet Kelyhéről (itt jöhet be esetleg Camille?)
  • A Csontvárosba már a sorozat legelején, az egyik első epizódban eljutnak a szereplők.

Cassie és Maggie Stiefvater rajongótáborokról, gyűlöletről és a közösségi média csapdáiról


Sziasztok!

Az MTV egy nagyon érdekes interjút készített Cassie-vel és Maggie Stiefvaterrel az utóbbi hetek eseményei okán. Aki esetleg lemaradt volna: Cassandra Clare rajongói körében meglehetősen szélsőséges érzéseket váltott ki A végzet ereklyéiből készülő tévésorozat szereposztása, valamint a forgatás helyszínéről érkező első fotók. 

A cikk eredetijét ITT OLVASHATJÁTOK, alább pedig a fordítást:

Cassandra Clare arról, hogy kezeli a rajongói elvárásokat

Cassandra Clare elmagyarázza, miért vett ki szünetet a közösségi médiából


A rajongótábor hihetetlen dolog. Egyesíti a rajongókat, kreatív dolgokra inspirál és oly módon tölti fel az embereket, ami valóban figyelemre méltó. A rajongótáborokban minden lehetséges. És most, hogy ezt kimondtuk, bármelyik szenvedélyes rajongótáborban mindig lesz egy töredék, aki csalódottnak vagy felháborodottnak érzi magát. Egy rajongótábor részének lenni kész érzelmi hullámvasút. 

Az író Cassandra Clare számára nem idegen ez a csalódottság. Bestseller Végzet ereklyéi sorozata többmillió példányban kelt el, film készült belőle, most pedig hamarosan tévésorozat lesz. Az aktív jelenléte a közösségi médiában egyszerre teszi szentté és a szenvedélyes rajongók céltáblájává. A nemrégiben történt szélsőséges rajongói események arra sarkallták Clare-t, hogy hagyja ott a közösségi médiát, miután "folyamatos gyűlületáradatot, fenyegetéseket és sértéseket kapott". Ez elgondolkodtatott minket: hogyan kezeli valaki, aki ilyen elérhető a rajongói számára, mint Clare, a mindennapi stresszt és aggodalmat, ami a rajongótáborral jár? 

Az MTV News felvette Clare-rel a kapcsolatot emailben, illetve egy barátjával és kollégájával, a szintén YA szerző Maggie Stiefvaterrel (Hollófiúk sorozat), hogy rajongótáborokról beszélgessünk, viszont amit kapott, ennél sokkal több lett. 

Clare és Stiefvater őszintén megvitatták, hogyan lehet kezelni a kritikákat, a nyomást, amit a rajongók nagy elvárásai jelentenek és a rajongótábor kettősségét.

Az elérhetőség kora

Cassandra Clare: Azt hiszem, amikor egy szerző valóban elérhető és jelen van, akkor az a tendencia a rajongók részéről, hogy őt magát is a rajongótábor részeként kezelik. És csodálatos dolog lehet egy ilyen rajongótábor részének lenni. Végtére is ott az a sok ember, aki a szereplőidet élő emberekként kezeli és törődik velük, éppen úgy, mint te magad.




Maggie Stiefvater: Néhány évvel ezelőtt nem mondtam volna, hogy bármi probléma fakadhat abból, ha elérhető az ember online, kivéve talán a lehetetlen matekot. Olyan, mint az esküvői matekozás. Van egy boldog pár, aki vendégek tucatjait és mindenki mást is üdvözöl, akiknek figyelemre van szükségük, és egyszerűen lehetetlen mindenkire egyformán odafigyelni. Kivéve, hogy ebben az esetben én vagyok a boldog pár, és a több tízezer olvasóm a vendégeim, akik mind szeretnének (és őszintén, meg is érdemelnének) egy köszönömöt az ajándékokért, amiket vettek. A legnagyobb gond ezzel az, hogy hogyan döntsön az ember, kivel áll szóba, mert képtelenség minden egyes vendégnek odabólintani.

Clare: Az, hogy az ember tagja a saját rajongótáborának, számos furcsa problémát vet fel. Mind érdekeltek vagytok a munkában, de mint alkotó, te vagy az egyetlen, akinek valóban befolyása is van rá. Szóval kicsit olyan, mintha mind egy buszon ülnétek, de te vagy az egyetlen, aki eldöntheti, merre is menjen az a busz. Egy idő után, amikor a rajongótábor már elég nagyra dagadt, a hatalomnak ez a kiegyensúlyozatlansága egyre nagyobb feszültséget gerjeszt. Soha nem láttam olyat, hogy ez ne történjen meg. Soha nem láttam még olyan szerzőt vagy showrunnert, aki képes volt elkerülni.

Végignézed, ahogy néhány rajongód elkezdi kivonni téged a saját munkádból. Arról beszélgetnek, hogy mennyire szeretik, amit csinálsz, miközben téged magad utálnak, néha kifejezetten intenzíven, pusztán azért, mert te vagy az, aki dönthet a szereplők sorsáról. Arról beszélnek, mennyire nem vagy érdemes a szereplőidre, hogy nem érted meg a karaktereket és hogy egyszerűen el kellene venni őket tőled. És ez elég ellentmondásos, tekintve, hogy nem csak te alkottad meg ezeket a szereplőket, hanem a karaktereid, néhány vonásukban, te magad vagy. Ez elég nyugtalanító tud lenni.



Stiefvater: Na már most, ahogy Cassie is rámutatott, az internet klímája elkezdett megváltozni - nem érzed úgy, hogy ez másképp volt, amikor először kiléptél a nyilvánosság elé szerzőként, Cassie? Mert én azt érzem, hogy változnak a dolgok, és ez nem a számaimból fakadnak. Ez kívülről jön. Valaki belepisilt az internet-medencébe. Mindig is volt általános negativitás online, persze, de most gyakran még a jó dolgokat is negatív módon írják le. A rajongók állandóan mondogatják nekem, mennyire utálnak - de bókként értik. Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy mindkét dolog jó helyről érkezik, hiszen azt jelenti, hogy figyelnek rád. De olyasvalakiként, aki szereti a szavakat, azt látom, hogy a kultúra olyan irányba halad, ahol elhivatottnak és pozitívnak lenne már nem menő. 

Clare: Én azt hiszem, a Twitter változtatta meg a dolgokat. Felerősíti a hangokat, és ez fantasztikus, amikor azokkal a hangokkal teszi ezt, akiket hagyományosan nem hallunk meg. De bátorítja az ítélkezést és a boszorkányvadászatot is. Minden olyan gyorsan történik, hogy egyszerűen nincs idő felülvizsgálni a tényeket és moderálni az ártalmas dolgokat. Sok alkotót láttam, akik nagy optimizmussal vágnak bele a közösségi médiába, indítanak Twittert, csak hogy aztán elkergessék őket. Beszélgettem a Shadowhunters tévésorozat egyik írójával arról, hogy indítson Twitter fiókot, a válasz pedig kész horror volt, és azt mondta: "Miért akarna bármelyik író erre ítélni magát?"


Egy megosztott rajongótábor



Clare: Akárhányszor arról van szó, hogy adaptáció készül a munkádból, legyen az film vagy tévésorozat, az 500%-kal emeli a rajongótábor feszültségét. Sok új embert is behúz, akiket inkább ez érdekel, nem pedig a könyvek. És új olvasókat is, akik most először találtak rá a könyvekre. Egy hirtelen nagyon megnőtt közönség nyilvánvalóan csodálatos dolog, és számos nagyszerű következménye van a karrieremre nézve, de ezzel együtt a hirtelen változás nagy zűrzavart és vitákat is magával hoz.

Hadd hozzak egy példát! Néhány rajongó dühös, amiért a Végzet ereklyéi filmes szereplőgárdája nem tér vissza a Shadowhunters tévésorozatra. Amikor az új castot kihirdették, sok másik rajongó beleszeretett az új szereplőkbe, és elég nagy lett a keserűség azok között, akik a "régi castot" szerették, és azo között, akiknek jobban tetszik az új szereplőgárda. Újra meg újra felszólítottak, hogy legyek én a döntőbíró, amit soha nem tennék - sok szabályt és határt felépítettem magamnak, hogy képes legyek résztvenni a rajongótábor életében, és az egyik szabályom az, hogy nem állok senkinek a pártjára. Biztosan hibás és tökéletlen ember vagyok, és biztos vagyok benne, hogy sokszor elcseszek dolgokat, de ez az egyik legnagyobb szabályom.

Sok probléma volt a sorozattal kapcsolatban, ami megosztotta a TMI rajongótábort. Az, ami arra ösztökélt, hogy otthagyjam a Twittert, pont ez volt, az oldalválasztás megtagadása egy vitában. Megértem, hogy természetes, hogy ha úgy gondolod, igazad van, azt akarod, hogy az emberek a te pártodat fogják. De azt is hiszem, hogy teljes mértékben az alkotó morális munkájának része az, hogy ne tegye.

Stiefvater: A legbosszantóbb része az alkotói munkának az, hogy még ha van is véleményed a saját munkádat illetően, óvatosnak kell lenned, hogy ezt meg is osztod-e. Mert az alkotó hangja elkerülhetetlenül hangosabb lesz, mint bármelyik rajongóé. Ha posztolok valamit A Hollófiúk egy karakteréről Tumblren, nem számít, mennyire fesztelenül, olyan, mintha megragadnám a bika szarvát, és azt kiabáltam volna, hogy HÁBORÚ, MINDEN HÁBORÚ, HAJRÁ, HAJRÁ, HAJRÁ. Ha elmondod a véleményed egy megosztott rajongótábor ügyében, az olyan lehet, mintha kedveznél az egyik oldalnak. De ahogy Cassie is mondta, az, hogy nem foghatod senki pártját, kifejezetten frusztráló lehet. Valójában azért írjuk ezeket a könyveket és karaktereket és problémákat, mert közel állnak a szívünkhöz. Az, hogy nem beszélhetünk róluk, olyan, mintha szájkosarat tettek volna ránk.

Clare: Csak hogy tisztázzuk, szerintem a rajongóim a legjobb, legnagylelkűbb, legokosabb emberek a világon. Gyönyörű alkotásokat készítenek, belsős poénokat találnak ki és nagyon értelmes kritikákat írnak. Hálás vagyok értük, és szeretem a visszajelzéseket, még az erős kritikát is. De ahogy a rajongótábor nő, könnyen lehet, hogy még egy kis százaléknyi dühös ember is képes megtölteni a bejövő fiókomat és a twitter feedem. És ahogy a rajongótábor nő, az olvasók hajlamosnak tűnnek elfeledkezni a tényről, hogy én is csak ember vagyok, és ez elég ijesztő.

Még egyszer mondom, ez a rajongók egy kis százaléka. A rajongóim 99%-a kedves hozzám és egymáshoz. De az utóbbi időben rájöttem, hogy folyamatosan csak amiatt írogatnak nekem, hogy döntsek a vitás kérdésekben, adjam meg, mi a helyes válasz. És mivel ha választ adnék, az csak növelné az ellenségeskedést, inkább úgy döntöttek, szünetet tartok. Most próbálom eldönteni, merre is akarok továbbmenni.

Stiefvater: Tavaly a rajongói háborúk valóban mérgező viharának közepébe csöppentem. Határozott véleményem volt egy szereplőről, és ki is mondtam, ez pedig elszabadult. Online életemben először, kénytelen voltam magam mögött hagyni az internetet, és eltűnni pár napra. Habár szívmelengetően sok olvasó az én oldalamon állt és pozitív maradt, meglepően kis számú agresszív olvasó is képes volt tönkretenni az online teret. A többezer rajongó, aki nagyszerű, egyszerűen csak ennyi, nagyszerű. De nem tudják tompítani a negativitást. Csak ellensúlyozni, ami nem ugyanaz. Van egy mennyiség, amit képes vagy még lenyelni, mielőtt át kell gondolnod, hogyan is akarsz jelen lenni az interneten.

Szakítás a közösségi médiával


Clare: Természetesen szeretnék visszatérni és visszaállni a normális rendre. De ezek a dolgok megráznak. Azt hiszem talán törlöm a lehetőséget, hogy megjelöljenek tweetekben, és a Twittert valamilyen kevésbé interaktív módon kezdem használni. Nem válaszolok rajongói mailekre és Tumblr kérdésekre. Elszomorít, hogy ezt kell tennem, de nem látok más utat. De még nem döntöttem - ez még éppen tartó döntési folyamat. Most az a kihívás áll előttem, hogy távoltartsam azt az öt embert, aki képes tönkretenni a napjaim, mert ha nem, akkor minden napom ilyen lesz.



Stiefvater: Szerintem a női szerzőktől alapvetően azt várják, hogy legyenek kedvesek online. Mindig kedvesek, mindig gondoskodóak és sohasem agresszívak. Mintha ez megkímélhetne minket a rűnk irányuló lövedékektől és nyilaktól. De a valóságban ez az elvárás egyszerűen csak megfoszt minket a fegyvereinktől. Körbenéztem olyan szerzők között, mint Chuck Wendig és John Scalzi és rögtön az jutott eszembe - ők bezzeg kimondhatják, amit akarnak. Amikor valami baromság, akkor hívhatják baromságnak. Ennyi. És én ezt is fogom tenni. Ha ezért megutáltok, akkor utálhattok, mert annak megfelelően kezeltem, amit láttam, és nem valamiféle képzelt elvárás diktálta. Ki fogok állni azért, amiben hiszek. És ha emiatt gyűlöletet kapok valakitől, nem fogok rosszul aludni miatta.

A rajongói szorongás


Clare: Voltam olyan dedikálásokon, ahol az emberek fenyegetőztek, és a könyvesboltnak őröket kellett hívnia. Voltam olyan dedikáláson, ahol valaki erősen rácsapott a kezembe a könyvvel, csak mert dühös volt, amiért megöltem egy szereplőt. A szerzők homályzónában élnek. Ismernek minket, de nem vagyok híresek. Kivéve néhányunkat, nem vagyok sztárok. De még mindig mi vagyunk az alkotók, akiknek a munkája erős érzéseket vált ki az emberekből. Szóval ahhoz nem vagyok elég híresek, hogy valódi védelmet kapjunk, de ahhoz elég híresek vagyunk, hogy aggódjuk miatta.

Stiefvater: Én általában nem érzem magam fizikailag fenyegetve a dedikálásokon, de szerintem ez két nagy különbségből fakad. Először is Cassie sokkal több emberrel kerül szembe. Másodszor Cassie-nek rajongótábora van, nekem meg inkább csak olvasóim. Őt alkotóként látják, engem szerzőként. Úgy tűnhet, hogy ezek ugyanazok, de azt hiszem valaki, aki rajongóként határozza meg magát, sokkal inkább képes akár fizikai határokat is átlépni, mint aki pusztán egy olvasóként gondol magára. 



Clare: Az a helyzet, hogy én szerencsés vagyok. Ezek mind a sikerrel járó gondok. Az, hogy valaki utál, a siker eredménye. Minél többen ismernek, annál inkább "dologgá" válsz ahelyett, hogy személyként gondolnának rád. Szóval hogy ezt enyhítsem, próbálok magammal vinni a dedikálásokra barátokat és családtagokat. Sokat segít abban, hogy képesek legyen elsősorban emberként tekinteni rád.

Stiefvater: Itt kicsit félbe kell szakítsalak, Cassie. Egyáltalán nem értek egyet. Mármint de. Szerencsés vagyok. Mindketten elképesztően szerencsések vagyunk, hogy abból élhetünk, amit szeretünk csinálni. De. Azt mondod, Cassie, hogy a gyűlölet a sikerrel jár, és ezzel annyira nem értek egyet. Tudom, hogy számodra ilyen érzés, mert mindig is rajongótábor része voltál. Olvasóként is ebből a világból jössz, és a te könyveid is rajongótábort inspiráltak. Így látom, hogy miért gondolhatod azt, hogy ez csak a népszerűség mellékterméke - soha nem volt karriered enélkül. 
De hadd mondjak valamit: A Hollófiúk az első olyan sorozatom, ami köré rajongótábor jött létre. De nem az első sikeres sorozatom. A Shiver trilógiám többmillió példányban kelt el - sokkal többen, mint A Hollófiúk -, de soha nem volt egybefüggő rajongótábora. Voltak szenvedélyes olvasók, de rajongótábor nem. És az alatt a négy év alatt, amikor a Shiver trilógia úgy fogyott, mint a popcorn, meg tudtam volna számolni a gyűlölködő üzeneteket, amiket online vagy kézbe kaptam, és még mindig maradtak volna ujjaim a számolásra. Most itt van nekem A Hollófiúk rajongótábor, és már képtelen vagyok megszámolni az utálkozó üzeneteket. Túl sok van. Szóval habár imádom a rajongótáborm, azt kell mondanom, ez egy rajongótábor probléma, nem pedig természetes probléma. Azt mondani, hogy ez sikeres természetes terméke, megbocsátjuk, az a helyzet, hogy ennek nem kell így lennie. Emlékszel, mit mondtam arról, mennyire zavaró, hogy gyűlölködő módon fejezzük ki a pozitív dolgokat is? Bocsi, hogy félbeszakítottalak. FOLYTASD.

Clare: Igazad van. Soha nem ismertem mást. Mindig is úgy gondoltam azokra az emberekre, az embertelenül kegyetlenekre, mint az internet abberációira, de az, hogy a szőnyeg alá söpörtem, talán hiba volt abban az értelemben, hogy úgy tűnik, lassan már kezd normálisnak tűnni, teljesen átlagosnak, hogy így beszélnek az emberekről, és különösen az alkotókról. És a nőknek még annyival rosszabb. Úgy értem, Maggie és én is olyan nők vagyunk, akiknek a rajongótábora nagyrészt fiatal lányokból és nőkből áll, és ebben a világban nőttek fel, ahol a sikeres nők valamiféle szörnyetegek, és bármelyik nőre, aki keményen dolgozik vagy sikeres, helytelenítően tekintenek. Gyakran hallani embereket, akik úgy beszélgetnek írónőkről és női alkotókról, hogy "Azt hiszi, mennyire jó" vagy "Azt hiszi, ő a Királynő" vagy "Azt hiszem, az embereknek le kellene borulniuk előtte" stb. Általában semmi alapjuk nincs, azon kívül, hogy sikeresek és öntudatosak. Azt kívánom, bár ne lenne ilyen gondja a nőknek - azt kívánom, bár ezek a fiatal lányok olyan világban nőhetnének fel, ahol teljesen rendben lévő úgy gondolniuk, hogy szuperek.

Stiefvater: A kettősség nehéz terep. Amit Cassie arról mondott, hogy nem is személyként tekintenek az emberre - engem láttak már démonként és királynőként, és a valóság valahol a kettő között van. Démonkirálynő. De nagyon nehéz kiállni példaképként, miközben annyival nagyobbat lehet zuhanni, ha hibázol.

Clare: Nehéz. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak. Szerencsésnek érzem magam. De nem vagyok vak arra nézve, hogy a férfiak mennyivel szabadabban beszélhetnek a bonyolult kapcsolatokról az olvasóikkal. A rajongóok nem egy monolit - nem ugyanazok a szereplőket szeretik, nem ugyanazokat a dolgokat akarják, még a történetben sem ugyanazokat a dolgokat szeretik. Abban a helyzetben, amikor mindenkinek kedvezni akarsz, de nyilván nem kedvezhetsz mindenkinek, a frusztráció nő, de még inkább igaz ez a nőikre, akiknek azt tanítják, hogy az a dolguk, hogy boldoggá tegyenek másokat. Én mindenkit boldognak szeretnék látni! De mindezek felett meg akarom írni azt a történetet, amit meg akarok írni. Ezt kell előrevennem.

Hogyan legyél döbbenetesen jó rajongó


Stiefvater: Foglalkozz szenvedélyesen és kritikusan a munkámmal, vedd meg a könyveket legálisan, tekints rám önálló személyiségként, ne kezdj el megalapozatlan feltételezésekbe bocsátkozni a motivációmmal és a politikai nézetemmel kapcsolatban, vegyél nekem egy fekete F12-es Ferrarit, fekete dísztárcsákkal. Azt mondtad, döbbenetesen jó, nem azt hogy jó.

Clare: A könyveim nyilvánvalóan nagyon sokat jelentenek a számomra és közel állnak a szívemhez, így amikor azt látom, hogy az emberek szeretik őket, bennük élnek, az az egész világot jelenti nekem. Azt gondolom, egy döbbenetesen jó rajongó a többi rajongóhoz is kedves, és magához is. Tudd, hogy szeretni egy könyvet nem jelenti azt, hogy stréber vagy geek vagy, egyszerűen csak különlegesség és lenyűgözővé tesz. 

Eddig ilyen egyben


Sziasztok!

Kijött az új Akadémia borító, nézzük meg akkor azt is, hogyan néz ki egyben az eddigi összes:



Forrás

2015. június 11., csütörtök

Helyzetjelentés - Forgatási videókkal


Sziasztok!

Nem hiszem, hogy a mostani összefoglaló túl sok magyarázatot igényel. Egy sor videót és fotót kaptunk a forgatásról, többek között Alecről, Jace-ről egy harcjelenetet, Magnus pedig táncol. Ó, és Domot meglepte a barátnője Torontóban, amiről szintén készült egy nagyon cuki felvétel.









2015. június 10., szerda

Helyzetjelentés - Félmeztelen Simon és a többi


Sziasztok!

Újabb forgatási napon vagyunk túl, és megint nem maradtunk meglepetések nélkül. Kaptunk egy Sizzy képet, egy félmeztelen fotót Simonról, kiderült, hogy David Castro (aka Raphael) 7 nap múlva érkezik. Valami nagyon lángol a forgatáson, ráadásul Jocelyn új fegyvert talált, amivel elkergetheti Valentine-t. (Videó a posztban.) Ó, és két vendégszereplőről is lehullt a lepel...




Luke főnöke lenne?


Sziasztok!

Tegnap Lisa Marcos gyanús tweetje borzolgatta a kedélyeket. A tweetben megköszöni, hogy része lehet a Shadowhunters sorozatnak, a ruhája alapján pedig leginkább rendőrnek tűnik. Luke főnöke lehet esetleg, vagy a társa, akivel nyomoz a természetfeletti ügyekben?
A hashtag szerint Captain Vargas, szóval...


Megvan Blackwell?


Sziasztok!

Az IMDb tanúsága szerint Jordan Hudyma játszhatja majd Valentine egyik csatlósát, Blackwellt a Shadowhunters sorozatban. Ugyan ezt még nem erősítették meg hivatalosan, de eddig minden IMDb-re felkerült nem hivatalos információ hivatalosnak bizonyult. 

Mit szóltok?


2015. június 9., kedd

Itt a két új Akadémia borító!


Sziasztok!

Megérkezett a két újabb Akadémia novella borítója!




Helyzetjelentés - Véget ért az első rész forgatása!


Sziasztok!

Bizony, idáig is eljutottunk: az első rész forgatása már véget is ért, kezdődhet a második.
De azért még az utolsó napról kaptunk egy jó csokornyi fotót, többek között Jace-ről és Claryről meg a két Lightwood tesóról... A második rész forgatása már el is kezdődött, közben pedig David Castro (aka Raphael) elkezdte olvasni a könyvet, az új Hodge pedig félmeztelenül fényképezkedik... Ó, igen, és úgy tűnik, mégis kék lesz Alec szeme.









2015. június 8., hétfő

Helyzetjelentés - Videó a játékról és néhány forgatási fotó


Sziasztok!

Nézzük, mi történt  tegnapi helyzetjelentés óta: felkerült a teljes videó a vérfarkasos játékról, amit a szereplők játszottak, meg néhány kép is érkezett még hozzá. Kaptunk néhány forgatási fotót is, többek között Jocelynnal és a fiatal Claryvel illetve Mattről is. Kat és Harry pedig együtt táncol...





2015. június 7., vasárnap

Helyzetjelentés - Intézet, edzés és játékos este


Sziasztok!

Amióta utoljára jelentkeztem, sok minden történt. (A Könyvhét miatt most nem voltam olyan sokáig netközelben.) De most akkor következzen az összefoglaló! 

Kaptunk jó pár érdekes képet a forgatásról: egyrészt kiderült, hogy Simonnak (és a bandájának?) van egy színes furgonja, az éjszakai forgatáson Clary már keményebb ruhákat húzott, és megkaptuk az első képeket az intézetről is. A kulisszák mögül érkezett egy újabb edzős videó is, és képek is, a srácok villantottak. 
Raphael első videóüzenete is befutott, nagyon izgatott, hogy benne lehet a sorozatban, bár őszintén szólva kicsit elvonják az ember figyelmét a karizmai. És ha már újabb szereplők, Hodge is bejelentkezett, hamarosan már ő is Torontóban lesz a többiekkel.
Ami talán még ennél is izgalmasabb, tegnap a szereplők összeültek egy játékos estére, és élőben közvetítették. Sajnos a teljes felvétel nincs meg, ellenben kaptunk sok képet és egy rövid videót is. Dom és Matt (aka Jace és Alec) édesen civódtak, hogy ki a csaló, a "Vérfarkas" nevű játékot pedig végül Kat nyerte. Az asztalnál ülő fiatal srácról pedig kiderült, hogy Alan (Valentine) fia.

A sok kép miatt megint töröm a bejegyzést, a folytatésért majd kattintsatok!







Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets