Blogger Widgets

2015. szeptember 19., szombat

Megvan Ragnor Fell!?


Sziasztok!

Újabb meglepő casting hír: a sorozat Ragnor Fellt is felvonultatja már most, és tudjuk is, ki fogja alakítani a zöld boszorkánymestert. Ő pedig nem más, mint Adam Kenneth Wilson. Arról, hogy zöld lesz-e, egyelőre nem szólt a fáma...


2015. szeptember 18., péntek

Vajon mi van Magnus táskájában?


Sziasztok!

Napokkal ezelőtt került fel az alábbi kép Magnus és A tákáról, és azóta is húzzák az idegeinket, hogy vajon mi van benne. Szerintetek?


Az átalakított 4C


Sziasztok!

A sorozat oldala osztotta meg az alábbi képet, ezzel a kommenttel:
Council Clave Consul Covenant

Azaz az Árnyvadász világ vezetőit jelképezi a kép, tehát picit módosítottak az eredeti kifelé fordított C-ken, és befordították őket. 



2015. szeptember 15., kedd

Új Lady Midnight részlet!


Sziasztok!

Kaptunk egy hosszabb részletet a Lady Midnightból! Nem is akármilyet, egy Emma-Julian részlettel lepett meg minket Cassie:



"- Nem egyszerű a Látás képességével bírni, ha mondén vagy - suttogta Julian. - Olyasmiket látsz, amiket mások nem. Nem beszélhetsz róla, mert senki nem értené meg. Titkolóznod kell, és a titkok - a titkok szétszakítanak. Felhasítanak. Sebezhetővé tesznek. 
A fiú hangjának mélysége egészen Emma csontjaiig hatolt. Volt benne valami, ami megrémisztette őt. Valami, ami Mark szemére emlékeztette, a távoliságára és a magányára. 
- Jules - mondta meglepetten. Messze nem volt látó mondén, és amennyire tudta, nem is ismert senkit, aki igen. 
A fiú valami olyasmit mormogott, hogy "ne is figyelj rám", aztán megpördítette, majd magához rántotta. Évekig gyakorolták, hogy együtt harcoljanak, és ez végül szinte tökéletes táncospárrá formálta őket, jött rá Emma döbbenten. 
Előre megérezték a másik mozdulatait, együtt siklott a testük. Meg tudta mondani, merre lép majd Julian, pusztán a légvétele mélyéségéből, és abból, ahogy az ujjait szorosabbra fonta az övéi körül. 
Julian sötét fürtjei megzabolázhatatlanul kócosak voltak; amikor közelebb húzta magához a lányt, érezte parfümjének szegfűszegaromáját, és alatta a festék halvány illatát.
A dal véget ért. Emma felemelte a fejét és a banda felé fordult; a vörös hajú klarinétos őt és Juliant bámulta. Váratlanul kacsintott. Újra rázendítettek, ezúttal egy lassabb, lágyabb számra. A párok megbabonázva ringtak együtt, karjaikat egymás nyakába fonták, kezük a másik csípőjén nyugodott és összehajoltak."

Cassandra Jean fanart: Emma és Julian


Sziasztok!

Ezt a csodálatos illusztrációt kaptuk Cassandra Jeantől Emmáról és Julianról, legújabb parabatai és főszereplő párosunkról:


Megvan Michael Wayland?


Sziasztok!

Felröppent a pletyka, hogy megvan, ki alakítja majd Michael Waylandet a Shadowhuntersben. Ő pedig nem más, mint Adam J Harrington, akit esetleg a korábbi Secret Circle sorozatból ismerhettek. 


Magnust fotózták


Sziasztok!

Harry Shum Jr ezeket a képeket osztotta meg egy fotózásról:



Katet odaragasztották...


Sziasztok!

A forgatásokon mindenféle csínyek előfordulnak, most éppen ez:



De Matt és Dom beszélgetése sem rossz a csíny után a megosztás és a tagelés tényéről:


2015. szeptember 14., hétfő

Október 6-án eldőlhet, jön-e hozzánk a sorozat?


Sziasztok!

Október 6-án, a MIPCOM-on lehet megvenni első körben a Shadowhunters sorozat vetítésének jogait! 


Martin Moszkowicz elmondta, hogy prémium partnereket sikerült elérniük az egész világról, de természetesen részleteket nem árulhatott el. Viszont nem kizárt, hogy már itt eldől, megveszi-e valamelyik magyar csatorna a Shadowhunters jogait. 

Ha ez a hír pedig önmagában nem lenne elég izgalmas, az is kiderült, hogy itt bizony már meg is lehet tekinteni a sorozatot - legalábbis a pilot epizódot biztosan. 

Robert Lightwood dolgozószobája


Sziasztok!

Újabb sorozatdíszletes fotó, ezúttal Robert dolgozószobájából:


Kicsit megváltozott a Java Jones...


Sziasztok!

Újabb változást könyvelhetünk el a sorozat és a könyv között - a Java Jones kissé megváltozott. Íme a képek, és egy kép és egy videó a forgatásról:




Új képek a sorozatból!


Sziasztok!

Kaptunk néhány új képet, íme:




Új rúna


Sziasztok!

A Shadowhunters sorozat szerzői lerántották a leplet egy új rúnáról. Ám azt egyelőre még titkolják, hogy pontosan mire is jó a rúna. Tippek?


2015. szeptember 13., vasárnap

Újabb Cassandra Jean


Sziasztok!

Cassandra Jean Virtues and Vices sorozatának újabb tagja is megérkezett! Ezúttal a Kedvesség, és Will, aki megtestesíti:


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets