Blogger Widgets

2015. november 21., szombat

Az első kocsik - Videó


Sziasztok!

Az Árnyvadászok szereplők ezúttal az első kocsijukról beszéltek - érdemes figyelni Matthew-t, elképesztően vicces - egyébként pedig hihetetlen módon még nem volt kocsija.


A szereplők 3 szóban a sorozatról


Sziasztok!

Kaptunk egy újabb Shadowhunters videót, amiben a filmből vett jelenetek mellett a színészek írják le 3 szóban, az Árnyvadászokat.

Angolul nem tudóknak kiírtam, mit mondanak: 

Isaiah: Jó vs. rossz
Matthew: szexi, szokatlan, szórakoztató
Dom: kielégítő, akciódús, üdítő
Kat: sötét, szexi, misztikus
Emeraude: álom válik valóra
Alberto: szórakoztató, akciódús, kalandos
Harry: fantasztikus, eposzi, megnézendő


És itt vannak a karakterposzterek is!


Sziasztok!

A közös poszter mellé karakterposztereket is kaptunk!






FRISS! Azóta befutott Magnus is:


FRISS 2:


2015. november 20., péntek

Itt a hivatalos Shadowhunters poszter!


Sziasztok!

Tweetekkel leplezték le a Shadowhunters sorozat hivatalos poszterjét! Minél több tweet érkezett, annál tisztábbá vált a poszter.

Így nézett ki pl. 53%-nál:



96%:



Ez pedig már a végleges:


Nagy méretért katt!

Izy ruhája meglehetősen erotikus, ott van Clary nyakában a rejtélyes nyaklánc, és mondanám: majdnem maradt az All the Stories Are True felirat a filmből-könyvből, a stories szót viszont cserélték legendsre - gondolom, így misztikusabb. 

Izzy és Alec


Sziasztok!

Egy fotót is hozok kedvenc testvérpárunkról:


Beharangozó videó a Shadowhunters így készülthöz


Sziasztok!

Kaptunk egy beharangozó videót a Beyond the Shadows című így készülthöz, ami december 6-án fut majd az ABC Familyn.

Íme:


Részlet az új hangoskönyvből


Sziasztok!

Kaptunk egy részletet az utolsó Akadémia hangoskönyvből, mellé pedig érkezett egy kép is a felvételről. Íme:


Sajnos beágyazni nem tudtam a részletet, de ITT meghallgathatjátok.

TLH részlet


Sziasztok!

Kaptunk egy rövid kis részletet a TLH-ból: 

Neki van a leglenyűgözőbb arca, gondolta Lucie. Hitt benne, hogy nyugodtan bámulhatod az embereket, ha író vagy. Az íróknak alapanyagokat kell gyűjteniük. És most ő is csak ezt csinálta.

2015. november 19., csütörtök

A TLH-ra még egy kicsit várni kell


Sziasztok!

Cassie újfent kapott kérdést a következő két Árnyvadász sorozat megjelenéseivel kapcsolatban, így elárulta azt is, hogy egyelőre semmi sincs kőbe vésve. (Kivéve persze a Lady Midnightot, ami jön márciusban.)

A terv mindenesetre egyelőre így néz ki: 

2016 TDA 1
2017 TDA 2
? TLH 1
? TDA 3 

Szóval ahogy láthatjátok, erősem kérdőjeles mi hogyan következik, viszont az már változás, hogy nem teljesen felváltva kapjuk a sorozatokat - azaz nem TDA 1, TLH 1, TDA 2, TLH 2, TDA 3, TLH 3 a sorrend (mint ahogy a TMI második három része és a TID ment). Ez azt is jelenti, hogy a sorozatok közötti összefüggések is kicsit másként lesznek majd megoldva valószínűleg. 

Illetve azt is jelenti, hogy jövő évben biztosan nem lesz két Árnyvadász regény. 

Cassie most is, ahogy korábban is már, elmondta, hogy azért sem szerette volna, hogy be legyenek ütemezve az időpontok, mert szeretne egy kis kreatív szabadságot. Néhány éve már konkrét megjelenési időpontokra írt, és most szeretne egy kis pihenőt a mókuskerékből. Persze hozzátette, hogy ennek ellenére nem kell attól félni, hogy nem halad az írással, mert munkamániás, és egész nap ír. Egyszerűen csak szeretné, ha nem lenne jó előre kőbe vésve, hogyan kell haladnia és mikorra kell elkészülnie. 

Ez tehát egyelőre azt jelenti, hogy jövőre érkezik a Lady Midnight és a Magisztérium sorozat harmadik része, más regényre viszont nem számíthatunk. 

2017-re várható a Lady Midnight folytatása, ám hogy abban az évben várható-e a TLH első része, az még kérdés - valószínűleg attól függ, Cassie hogy halad. Azt már tudjuk, hogy a TDA mellett már a TLH-t is írja, hiszen kaptunk is már belőle egy-egy rövidke részletet. Mindenesetre 2017-nél előbb biztosan nem számíthatunk rá. A kiadó várja 2017-re, náluk ez az időpont, és Cassie sem zárja ki, hogy már akkor jön - szóval szurkoljunk! 

Közben pedig folytatódni fog a Magisztérium is, hiszen Cassie és Holly évi egy könyvre terveznek, ami szeptember környékén jelenik meg, szóval nem kizárt, hogy 2017-ben akár 3 Cassandra Clare regény is megjelenik majd. 

Hogy mellette számíthatunk-e még kiegészítő projektekre - mint pl. a Bane krónikák és az Árnyvadász Akadémia -, egyelőre szintén nem tudjuk. Cassandra Jeannel karöltve már dolgoznak egy ideje a Kör történetét elmesélő képregényen, de egyelőre pontosabb megjelenési infó nincs róla. (Ráadásul bizonyos részeket beleírtak a novellákba is.)

2015. november 18., szerda

Random Godfrey


Sziasztok!

Csak egy kis random Godfrey videó, mindenki örömére. Csak úgy. :D


2015. november 17., kedd

Itt a teljes kép feliratok nélkül


Sziasztok!

Nézzétek csak, az utolsó novella megjelenésével megkaptuk a teljes, feliratok nélküli Simon képet. A modell ugyanaz, mint aki az új borítókon is szerepel, és igen, ezen most már tisztán látszik több Árnyvadász család jelképe is. 

Nagyobb méretért katt a képre!


Megjelent az utolsó novella!


Sziasztok!

Furcsa belegondolni, hogy ez a pillanat is eljött, talán gyorsabban is elrohant, mint a Bane krónikáknál: ma megjelent az Akadémia novellák utolsó darabja! Ezzel pedig másodszor is búcsút vehetünk Simontól, és nagy eséllyel örökre búcsúzunk Simon Lewistól. 


2015. november 16., hétfő

Jenny Han írónő is Cassie plakátot lelt!


Sziasztok!

Az alábbi képet Jenny Han osztotta meg, aki szintén Könyvmolyképző Kiadós szerző! New Yorkban sétálgatva találta ezt a plakátot, és lefényképezte Cassie-nek! :)


Cassie R2 volt Halloweenkor!


Sziasztok!

Azt már eddig is tudtuk, hogy Cassie nagy Csillagok háborúja rajongó - nem csak párhuzamokat fedezhetnek fel ezzel a történettel a szemfülesek, de ráadásul Simon állandóan emlegeti. 

Idén úgy tűnik, ő is az új film miatti lázban ég, hiszen R2D2-nak öltözött Halloweenkor:


Az utolsó Akadémia narrátor!


Sziasztok!

Megvan, ki fogja felolvasni az utolsó Árnyvadász Akadémia novellát, ő pedig nem más, mint Brett Dalton, akit az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatból ismerhetnek, leginkább a Marvel rajongók. :)


Nem lesz hozzá előzetes!


Sziasztok!

Cassie-t megkérdezte egy rajongó, számíthatunk-e Lady Midnight előzetesre, ahogy volt könyvelőzetese a Mennyei tűz városának, és előtte az újabb részeknek mind. 



A rossz hír: sajnos nem. Cassie-ék úgy érezték, összezavarná az embereket, a Shadowhunters sorozat előzetesei mellett. 

Őszintén szólva én ezt most nagyon sajnálom, szeretem a könyvelőzeteseket, és mindig öröm volt várni őket. Némelyik kifejezetten jól is sikerült, például sok dicsérő szót lehetett hallani az Elveszett lelkek városa előzetesről mindenkitől.

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets