Blogger Widgets

2015. január 29., csütörtök

2,5 millió látogatás!


Sziasztok!

Meglett a 2,5 millió látogatás, ami egyszerűen hihetetlen!

2.500.000

Ahogy már jeleztem korábban, lesz nyereményjáték, de egyben fogom tartani az itteni 2,5 milliós ünneplést a könyves blogom fél milliós ünneplésével. Szóval ha esetleg gyorsítani akarjátok a nyereményjátékot, oda is ellátogathattok! ;)

Egyébként pedig köszönöm szépen a rengeteg látogatást és a bizalmat, most már majdnem két és fél éve.

Cristina Mendoza Rosales

Sziasztok!

Cristina Emma legjobb barátnője. 18 éves (a TDA idején), latin származású, Mexikóvárosból, és egyike azon Intézeti gyerekeknek, akiknek van élő szülője. Jó viszonya van velük, mégsem állnak egymáshoz különösebben közel, valahogy távolságtartás van közöttük. Mindketten előre elképzelték Cristina életét, nagyon határozott elképzelésük van arról, hogyan kellene élnie az életét - például a házasságáról, miközben Cristina nem akar férjhez menni.
Cristina kiképzése is Mexikóvárosban zajlott, az ottani Intézetet a nagybátyja, Tomas vezeti, de aztán elhatározta - nem kizárt, hogy a szülői nyomás miatt is -, hogy a Los Angeles-i Intézetbe megy, hogy más árnyvadász kultúráról tanuljon. (Az árnyvadászok elég gyakran utaznak más Indézetekbe pontosan ebből az okból.)




Gyönyörű fekete haja van, de egy nagy tincset mindig vörösre festve hagy, és sötétbarna szeme. Amíg Emma elég indulatos, addig Cristina általában csak akkor lesz dühös, ha valaki olyat bántanak, akit szeret. Ilyenkor kedvesen mosolyog, aztán eltervezi, hogyan öl meg álmodban, mint egy ninja. Nyugodt, békés, higgadt személyiség, bölcs és elég szégyenlős, eközben vicces is. Megingathatatlanul hűséges és nagyon fontosak számára az elvek. Erős árnyvadász hite van, hisz az angyalokban, miközben sok más árnyvadász nem hitt bennük, mert nem volt a létezükre megfogható bizonyíték. Ha egyszer valaki elárulja, örökre elveszíti a bizalmát.

Emma nagyon izgatott volt, amikor Tina az Intézetbe érkezett, mert ez végre azt jelentette, hogy barátkozhat egy lánnyal, és tényleg nagyon közel állnak egymáshoz.

Kedvenc fegyvere: láncos fegyverek, mint a surujin.

Cristinának van egy számára fontos medálja, ami megmutatja az erős hitét is, hiszen a következő felirat olvasható rajta: "Áldott legyen az Angyal, az én erőm, aki kezemet háborúra tanította, ujjaimat pedig harcolni."



Jaime és Diego Rosales távoli rokonai, de nem vérrokonok. Mindkettejükkel elég heves múltja van.
A virága a rózsaszín hajnalka, aminek a jelentése "a reményeimet összezúzták"


A karakter háttere:
  • A Rosales jelentése: rózsabokrok
  • Cassie állítása szerint a nevét két olyan rajongótól kölcsönözte, akik ott voltak Mexikóvárosban a dedikálásán (az egyiküktől a vezeték-, a másikuktól a keresztneve származik)
  • Cristina eredeti neve Carmen volt
  • Mielőtt az apja neve biztossá vált, Cassie gondolkozott a Velez és a Garcia neveken
  • A családi gyűrűjében rózsaminták láthatók, ez a Rosales család szimbóluma, ez az anyja családja miatt kívül, az apja miatt pedig belül hegyek mintázata a Mendoza családért.

2015. január 25., vasárnap

Az utolsó TDA virágos kártya - Lady Midnight


Sziasztok!

Megérkezett az utolsó TDA virágos kártya is, a sorozat nyitókötetének címadója maga, Lady Midnight. 
A jó hír viszont, hogy még nincs vége, ugyanis belevágunk a TLH kártyákba. Izgi!

Lady Midnight virága pedig a fekete tulipán, aminek a jelentése: reménytelenség


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets