Blogger Widgets

2015. április 11., szombat

Megvan a következő narrátorunk!


Sziasztok!

Megvan, ki olvassa fel a THE WHITECHAPEL FIEND című Akadémia novellát: Luke Pasqulino. És ennek én most nagyon-nagyon örülök. Őt ismerhetitek a Muskétások c. sorozatból, a Skinsből vagy esetleg a nálunk forgatott Borgiákból. 

Cassie szerint Luke angol akcentusa tökéletesen illik majd a történethez, ami Londonban játszódik majd, és olvashatunk benne Jemről, Willről, Tessáról és több másik Pokoli szerkezetek szereplőről. 



2015. április 9., csütörtök

Megvan, mikor érkezik!


Sziasztok!

Végre tudok nektek megjelenési időpontot mondani a Tales from Shadowhunter Academy novellákról!



Az első két novella előreláthatóan nyár elejére meg fog jelenni! A fordítás már kész is van, ezután következnek még az utómunkálatok, de már nem kell sokat várni rájuk, ez biztosnak tűnik.

Ez azt is jelenti, hogy ha minden marad a mostani tervek szerint, akkor az Akadémia novellák is egyesével jelennek majd meg, külön "füzetekben", így szükség lesz borítóra. Eddig erről még semmilyen információm nincs, amint lesz, szólok. 

Illetve még egy kis bennfentes: valószínűleg megvan a The Dark Artifices sorozat magyar címe, ám egyelőre még mindenkinek rá kell bólintania, ezért nem árulhatom el. Annyit mondhatok, hogy nekem tetszik a hangzása. :))

2015. április 7., kedd

Régi Árnyvadászoknak


Sziasztok!

Ahogy szállingóznak a hírek a sorozattal kapcsolatban, nem tudok mit kezdeni a szomorúság érzésével, még amellett sem, hogy persze örülök, hogy haladunk valamerre.

Az alábbi posztot Tumblr-en találtam, és muszáj lefordítanom, mert pontosan azt érzem, mint aki összegyűjtötte őket.

Dolgok, amelyek elszomorítják a TMI fandomot:

  • Emlékeztek, amikor a német előzetes az éjszaka közepén jött ki, és még csak nem is angolul volt, de ENNEK ELLENÉRE MEGNÉZTÜK ÚJRA MEG ÚJRA?
  • Emlékeztek Pajesz Pasira?
  • Emlékeztek, amikor először láttuk a teaser trailert és azt gondoltuk, a "Welcome to the City of Bones" a valaha volt legjobb sor?
  • YOU’RE NOT A MUNDAAAAAAAYNE
  • Comic Con
  • Emlékeztek, amikor a Hamuváros zöld utat kapott még a Csontváros előtt, és mind azt gondoltuk, filmes franchise lesz belőle?
  • Emlékeztek, amikor kijöttek a karakterposzterek, egymás után, és mi nem tudtuk, melyik lesz a következő? 
  • Ez a ruha:
 


Kis kiegészítés: számomra az egyik legszomorúbb még mindig a teaser előzetes hajnalára való visszaemlékezés, amikor felkeltem hajnalok hajnalán, mert amerikai idő szerint is későn jött az előzetes, aztán 2 órát azzal töltöttem, hogy minden apró kis momemtumot próbáltam szétcincálni: megtalálni a rejtett rúnákat mindenhol, a helyszíneket, az utalásokat... Még mindig az egyik kedvenc pillanatom rajongói pályafutásomban, és emlékszem, tele voltam reménnyel a filmre és az egész sorozatra nézve...

Plusz kiegészítés:
  • Amikor minden Jamie képnél vadásztuk a Morgenstern gyűrűt az ujján
  • És próbáltuk megfejteni, mi lesz Jamie TMI tetkója és mikor varratja magára

2015. április 5., vasárnap

Jamie fotók


Sziasztok!

Már rég osztottam meg bármit a filmes színészekről, de ezt most muszáj. Akár Jamie lesz Jace, akár nem (utóbbi a valószínűbb), azért volt nekünk egy Jamie-Jace-ünk, csak megérdemel időnként egy-egy posztot, nem igaz? Főleg, ha egy ilyen fotósorozatban láthatjuk éppen. 




Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets