Blogger Widgets

2015. április 9., csütörtök

Megvan, mikor érkezik!


Sziasztok!

Végre tudok nektek megjelenési időpontot mondani a Tales from Shadowhunter Academy novellákról!



Az első két novella előreláthatóan nyár elejére meg fog jelenni! A fordítás már kész is van, ezután következnek még az utómunkálatok, de már nem kell sokat várni rájuk, ez biztosnak tűnik.

Ez azt is jelenti, hogy ha minden marad a mostani tervek szerint, akkor az Akadémia novellák is egyesével jelennek majd meg, külön "füzetekben", így szükség lesz borítóra. Eddig erről még semmilyen információm nincs, amint lesz, szólok. 

Illetve még egy kis bennfentes: valószínűleg megvan a The Dark Artifices sorozat magyar címe, ám egyelőre még mindenkinek rá kell bólintania, ezért nem árulhatom el. Annyit mondhatok, hogy nekem tetszik a hangzása. :))

6 megjegyzés:

  1. Annak örülök, hogy jön, de jobb lenne ha egyben jelenne meg az összes.

    VálaszTörlés
  2. Én örülök, hogy így jelenik meg. Imásom a TBC-t olvasgatni és nem egy 600 oldalas könyvet hurcibálok magammal. :) Ráadásul amilyen rossz volt az első borítóterv, annyira megszerettem a mostaniakat.

    VálaszTörlés
  3. Ha nem veszi meg a kiadó a borítókat, akkor remélem itt is a betűs megoldás lesz, mivel a Simon Lewis is épp 10 betű. Esetleg rúnás. De én a betűs mellet vagyok, hogy passzoljanak a Bane Krónikákkal valamilyen szinten. Deszy, tudom nyár eleje, de esélyes a könyvhét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt, hogy a Simon Lewis is 10 betű, már beszéltük is a Bane borítók készítőivel, valóban pont jó lenne. De gondolom, sok mindentől függ majd, hogy marad-e ez a koncepció.
      De amúgy szerintem van esély a könyvhétre, igen. :)

      Törlés
  4. Ez az akadémia Simonról szól hogy árnyvadász lesz?

    VálaszTörlés
  5. nem tudom eldönteni, mi hozott jobban lázba a magyar megjelenés híre, vagy ez http://cassandraclare.tumblr.com/post/116066454129/hot-brown-haired-guys-read-to-you-luke azt hiszem a kettő most fej-fej mellett van :D
    - linaa18

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets