Blogger Widgets

2013. május 25., szombat

Csontváros az ET Summer Previewsban


Sziasztok!

Martin Moszkowicz bejelentette Twitteren, hogy a Csontváros benne lesz a Entertainment Tonight Summer Preview showjában, ami a nyár legnagyobb sikereinek jósolt filmjeiről szól majd. A műsor május 27-én lesz Amerikában, ha felkerül a videó, hozom.



Így töltsd el a nyarad jól


Sziasztok!

Az Entertainment Weekly összeállított egy 99-es listát olyan dolgokról, amelyekkel jól telhet a nyár 99 napja. És igen, a Csontváros is a listán van!



Újabb részlet a Csontváros képregényből



Bane krónikák részlet


Sziasztok!

Gondoltam, hozok nektek egy kisebb részletet az új Bane krónikák novellából, a The Runaway Queenből.


"Ez itt a fürdő ideje, amit Marie épp előkészített. Magnus a főszalonjában tartott egy nagy kádat, közvetlenül az ablak előtt, így nézhette az utcát, ami előtte elnyúlt, miközben fürdőzött. Amikor a víz készen volt, elmerült benne és olvasni kezdett. Körülbelül egy órával később, letette a könyvet a kád mellé, és helyette a felhőket bámulta, közben pedig Kleopátra történetén jártak a gondolatai, aztán egy pohár boron, egyetlen szem felbecsülhetetlen értékű gyönggyel. Kopogtak az ajtón, és belépett Claude.
– Egy férfi kívánja látni önt, Monsieur Bane.
Claude megértette, hogy Magnus üzleti tevékenységében nem szükséges tudni a neveket.
– Jól van – mondta Magnus egy sóhajjal. – Vezesse be.
– A monsieur a fürdőben fogja fogadni a látogatóját?
– A monsieur fontolgatja – felelte Magnus egy még nagyobb sóhaj kíséretében."

Új Godfrey képek



Sziasztok!

Új képeket kaptunk Godfrey-ról, épp Sanghajban vett részt a SK-II elnevezésű eseményen.




Bolond Jamie


2013. május 24., péntek

Új képek a Love, Rosie forgatásáról


Sziasztok!

Itt van még néhány kép a Lily új filmje, a Love, Rosie forgatásáról!




 


Öltözz úgy, mint Lily!


Sziasztok!

Valaki összeállította a listát a ruhákról, amelyeket Lily viselt a Love, Rosie forgatásán. Íme:


Jacket: Zara Jacket
Jeans: Koral Rust Destroyed Skinny Jeans.
Shoes: Chukka Boots.
Bag: Coach Bag.

Clary a TOP10-ben


Sziasztok!

A SciFiNow összeállított egy 10-es listát a legjobb erős női szereplőkről az urban fantasyk közül. És igen, Clary is a listán van, többek között Katniss, Sookie Stackhouse és Anita Blake mellett. Clary a 10. helyet csípte el, de szerintem lesz ez még jobb is a jövőben! :D




Ezt írják róla:

Claryt hétköznapi lánynak nevelték, de amikor az édesanyját elrabolják a démonok, gyorsan bekerül az Árnyvadászok világába. Ők démonvadászok, akiknek angyalvér folyik az ereikben. Clary hihetetlenül törődő és eltökélt, általában kockára teszi saját magát a nagyobb jóért. Makacs és szarkasztikus természete bizonyítja, hogy tökéletesen illik Jace-hez. 

Csontváros sminkszett


Sziasztok!

Itt egy újabb termék, méghozzá egy Csontváros sminkkészlet!


Részletesebben itt olvashattok róla.

Kulisszák mögötti képek a The English Teacher forgatásáról


Új kép Kevinről


Sziasztok!

Kevin Zegers (Alec) új képet osztott meg magáról Twitteren. Éppen a napfényt élvezi! :D



Újabb részlet a Csontváros képregényből!


Sziasztok!

Kaptunk még egy részletet a Csontváros képregényből!


Új Stuck in Love jelenetfotó


2013. május 23., csütörtök

Mit szeretnétek ajándékba a könyv mellé?


Sziasztok!

A Vörös Pöttyös Facebook oldalán van egy kis közvélemény-kutatás. A kérdés pedig:

A végzet ereklyéi vadonatúj része, az Elveszett lelkek városa hamarosan előrendelhető webes márkaboltunkban. Mit szeretnél a 20% kedvezmény mellé?



Tehát, Árnyvadászok! Ki mit szeretne? Szavazzatok!


Sam Claflin: Eddig jó


Sziasztok!

Twitteren megkérdezték Sam Claflintól, a Love, Rosie másik főszereplőjétől, hogy milyen a forgatás Lilyvel. A válasz: Eddig nagyon jó.


Új képek a Love, Rosie forgatásáról


Sziasztok!

Még néhány képet kaptunk Lilyről a Love, Rosie forgatásáról.

 




Beharangozó a Csontváros naptárhoz


Sziasztok!

Kaptunk néhány beharangozó képet a 2014-es Csontváros naptárhoz!!!





Új képek a Love, Rosie forgatásáról


Sziasztok!

Érkezett néhány új kép Lilyről a Love, Rosie forgatásáról, és azt is tudjuk, hogy a szalagavató bálos jeleneteket forgatják éppen!



George Blagden a Bane krónikákról


Sziasztok!

Az MTV készített egy interjút George Blagdennel, aki a második Bane krónikák novellát olvasta fel, hogy hangoskönyvben is élvezhessük.




Kaptunk ezenkívül egy részletet is a hangoskönyvből:


Ramóna beszámolója


Sziasztok!

És akkor itt a másik beszámoló is arról, milyen volt JRM-mel találkozni, Ramónától, akinek a csodálatos képeket is köszönhetjük, amiket Cassie-nek szoktunk küldeni. :)



Néhányan elhatároztuk, hogy szerdán kimegyünk az Iparművészeti Múzeumhoz, ugyanis az volt az infónk, hogy Joathan Rhys Meyers ott fog forgatni kedden és szerdán is. Ám reggel hirtelen felindulásból megnéztem a múzeum facebook oldalát, ahová kiírták, hogy kedden zárva tartanak. Kezdett gyanús lenni, így írtam nekik egy levelet, hogy másnap is zárva vannak-e, amire azt a feleletet kaptam, hogy nem. Itt már éreztem, hogy valami bibi lesz, és Fummieval is ezen agyaltunk, hogy lehet, csak 1 napot forgat ott, de Fummie végül elment suliba.
Délután a múzeum kiposztolta, hogy most náluk van JRM és a stábja is, ezért tartanak zárva. Én ugyan megkérdeztem tőlük, hogy másnap is ott lesznek-e, de egy ideig nem jött válasz, ezért elkezdtünk sms-ezni Fummival, hogy mi legyen? Hajrázzunk egyet és megpróbálkozzunk, hátha sikerül még ott találni őket? Szóval próba szerencse alapon nekivágtunk.
Olyan gyorsan öltöztem át és sminkeltem, szedtem össze a dedikáltatni kívánt könyveket, mint életemben még soha. A közlekedési járműveken már minden bajom volt, remegett a kezem, görcsben volt a gyomrom, hiába kezdtem el olvasni a Csontvárost. A metrón ráadásul egy Magnus Bane kinézetű ember ült velem szembe, liláskék haj a fekete alapon, kifestett körmök, ugyanolyan arcberendezés, csak nem ázsiai volt az illető.  És, ha ez még nem lett volna elég, akkor a mozgólépcsőn szembejött egy szakasztott Jace is.
Én értem oda előbb és nem bírtam egyhelyben várakozni, míg odaér Fummie, ezért felmentem, hogy körülnézzek. Elsőnek kicsit megriadtam, mert nem láttam a lakókocsikat, de közben arra gondoltam, lehet, hogy a mellékutcában állnak.
Elsétáltam a múzeum bejárata előtt, láttam a spotlámpákat, őröket és utána hamar meglettek a lakókocsik is, én meg tudtam, hogy el fogjuk kapni, mert még ott vannak. Közben lesétáltam a szemközti oldalon, megnéztem milyen hosszan van a stáb, aztán vissza Fummie elé, aki hamar meg is jött.
Együtt nekivágtunk, én már csak a földet néztem, mert az őrök akkor már harmadszor láttak elsétálni arrafelé. Viszont a lakókocsiknál nem a szemközti oldalon indultunk el, hanem egyenesen mellettük. Némelyik nyitva volt és egy-egy pillanatra be is lehetett kukucskálni, például a sminkesbe és a jelmezesbe. Miután leértünk a végére Fummie mondta, hogy van előrébb három lány, valószínűleg ők is JRM-re várnak, de én akkor már a halál szélén álltam és nyuszi lévén nem mertem odamenni, de Fummie bátor vezényletével mégis ,,betámadtuk,, őket. Bemutatkoztunk, beszélgettünk, utána úgy döntöttünk, menjünk előbbre, mert tuti, hogy az első kocsi lesz az övé, az, amire Alexander volt írva.
Beszélgettünk és kábé minden ajtónyikordulásnál készültünk meghalni, hogy ő fog kilépni, de nem, csak pakolásztak.
Közben megszólított minket egy biztonságis hölgy, hogy a főszereplőre várunk-e, mi meg mondtuk, hogy igen. Ő meg kulturált hangnemben mondta, hogy csak normálisan, mert ha megkérjük a művészurat, akkor biztosan csinál velünk képet és ad aláírást is. Mondtuk, hogy mi nem az a sikongatós banda vagyunk (örülünk, ha meg tudunk szólalni – legalábbis én így éreztem :D), és a végén megkérdeztem, hogy ott van-e már a lakókocsiban, mire kedvesen elmondta, hogy nincs, de mindjárt jön majd.
Vártunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, és egyszer csak kiszúrtam Fummie mögött és az infarktusom előtt még annyit sikerült kinyögnöm: Ott jön. Az ez utáni percek teljesen kiestek, csak foszlányok maradtak meg, odalép a kocsihoz, bedob valamit, mosolyog, köszön, mellém lép (én teljesen elhalálozom), és kér egy tollat. Remegő kézzel odanyújtottam az enyémet (akik voltak a Hősök terén, azok már láthatták, hogy egy fehér-rózsaszín szívecskés tollról van szó, rendszerint mindig az van kéznél, és most is azt sikerült felkapnom az induláskor), kicsit meg is nézte, mosolygott, majd odanyújtottam (szintén remegő kézzel) a Csontváros könyvemet. Először a Nagypapámnak alatt akarta aláírni, de lapoztam egyet, hogy máshova dedikáljon, közben kérdezte, hogy olvastam-e, és kb, mint mindenre csak annyit tudtam kinyögni: Yes. Utána, mivel nem tudtam, hogy egy embernek több dolgot is aláír-e, ezért megkértem, hogy a „barátnőm” könyvét is dedikálja, ő pedig készségesen megtette. Ott kicsit megnézte a borítót, gondolom azért, mert nálunk más a Tudorok könyv, mint kint, vagy nem sokkal találkozott még, de mondta is, hogy á, Tudors. És még úgy is aláírta, hogy Henry VIII.
Eközben ott állt mellettem én meg néztem a fél arcát beborító heget, ami egy égésnyom volt, és nem mellesleg baromi jól megcsinálták, mert abszolút nem látszott, hogy az maszkmesteri munka, élethű volt. És az illata! Nem tudom, mit használ, de életemben nem éreztem ilyen kellemes pasi parfümöt.
Mialatt velünk volt mindvégig vigyorgott, pózolt a képekhez, viccelődött, saját maga tárta a karját, hogy fotózkodjon velünk, mindenkinek átölelte a vállát és mondott egy-egy kedves szót is. Nálam nevetve megjegyezte a pulcsimra, hogy Áh, Mickey mouse (igen, itt újfent elhaláloztam :D )!
A végén még megkértem, hogy lehetne-e még egy kép, mert az elsők nem tetszettek, ő meg mondta, hogy természetesen.
Összességében tehát csak azt tudom mondani, hogy ahhoz képest, hogy szinte világsztár, nem látszik rajta. Nagyon közvetlen, mosolygós, barátságos és emberi! Ha fáradt is volt, nem mutatta ki, nem rohant egyből a kocsijába átöltözni, hanem maradt, előre köszönt nekünk és anélkül jött oda, hogy megkértük volna.
Team Valentine! J

Mielőtt eljöttünk volna, mindenkinek megköszöntük, neki is és a szőke hölgynek is, mert akár el is küldhetett volna, de nem tette.
És még az a félelmem is elmúlt a találkozó alkalmával, hogy magasabb leszek nála, mert mindenki mondta, hogy alacsony, de hála az égnek, pár centivel nagyobb volt, mint én, olyan 185 cm körül lehet magamból kiindulva.
Ez a találkozás annyira mély nyomot hagyott bennünk, hogy Fummieval még háromnegyed órán át beszélgettünk és nem voltunk magunknál (halkan megjegyzem, most sem :D).
Aki teheti kapja el, mert életre szóló élmény!



Fummie beszámolója


Sziasztok!

Néhány szerencsés magyar rajongó találkozhatott Jonathan Rhys Meyers-szel (Valenine) a Dracula forgatásán. Ketten írtak róla nekünk, ez Fummie beszámolója:


Jonathan Rhys Meyers és Fummie csodálatos találkozása

Húha, még mindig nem hiszem el, hogy tényleg találkoztam vele. Teljesen le vagyok sokkolódva, és azóta is újra és újra rámtör az „úristen” érzés. Annyira nem készültem rá. Úgy volt, hogy szerdán megyünk, mert csak akkor értem volna rá, igaz, tanulnom kellett volna, de az lényegtelen. Bementem a suliba, elvileg 4-től 8-ig lett volna órám, általában a tanár el szokott engedni fél nyolckor, de most azt az infót kaptuk, hogy a második tanár nem tud jönni, úgyhogy hatkor elengednek. Épp nagyban számolgattunk mindenféle gazdasági hülyeségeket, amikor jött az sms Ramónától, hogy nem biztos, hogy holnap kint lesznek, menjünk ki ma. Mondtam, hogy jó, egy próbát megér, 6-kor végzem, utána fél óra alatt odaérek. Mondanom sem kell, hogy utána percenként az órámra néztem, alig bírtam figyelni arra, mit mond a tanár, inkább azon járt az agyam, hogy miért nem vittem magammal a suliba a könyveimet, mert így, ha találkozunk, csak a füzetpapírt tudom aláíratni.
Találkoztunk Ramónával, ő előbb ért oda, és már körbejárta a helyet, és mondta, hogy tele van lakókocsikkal meg minden. Elsétáltunk az utcán, három gyanúsan várakozó lány mellett, és én javasoltam, hogy kérdezzük meg őket, mert szerintem ők is rá várnak. Kiderült, hogy tényleg, úgyhogy odasomfordáltunk a lakókocsijához, és vártunk. A karakter neve volt odaírva, még jó, hogy tudtuk a filmbéli nevét, mert én a könyvet olvastam, ott pedig csak Drakula volt. Vártunk egy kicsit, mire egy kedves hölgy megkérdezte, hogy rá várunk-e, és mikor igenlő választ adtunk, mondta, hogy nem lehet tudni, milyen hangulatban lesz, és kulturáltan viselkedjünk (mintha magunktól nem tudtuk volna, hogyan kell emberien viselkedni). Megnyugtattuk, hogy normálisak vagyunk, nem kívánunk sikítozni meg semmi ilyesmi, csak képet meg aláírást szeretnénk.
Minden egyes alkalommal, mikor nyitódott a lakókocsi ajtaja (mert közben pakolásztak, meg a többi színész is járt fel-alá), mi összerezzentünk. Aztán Ramóna csak csendben szólt ennyit: „ott van”. Odanéztünk, és tényleg ott jött. Teljesen lesokkolódtunk, senki sem mert egy szót sem szólni. Jonathan elsétált mellettünk, mindenki őt nézte, aztán ránk köszönt. Miután sikerült feleszmélni a kábulatból, visszaköszöntem és a többiek is. Önmagától jött oda, teljesen közvetlen volt, azt hiszem kezet fogott velünk, de nem vagyok benne biztos. Teljesen kiesett minden. Csak arra emlékszem, hogy milyen szépen beszélte az angolt. Brit akcentussal, amit imádok, és bármikor elhallgatnám ezer évig is, ahogy beszél. :D
Még ott vacakolt valami papírral, szerintem a forgatókönyv aznapi része volt, végül messziről bedobta a lakókocsija ajtaján. Aztán felénk fordult, Ramóna nyújtotta a Csontvárost meg egy szívecskés tollat, amit megbámult, és kérdezte tőle, hogy olvasta-e a könyvet. Közben az egyik lány, Dóri kérdezte, hogy mit szeret itt a legjobban, erre az volt a válasza, hogy az időjárást. Nevetett is hozzá. Hát igen, gondolom, a sok angliai eső után jól esik neki egy kis budapesti napfény. :) Ramóna még a Tudorok könyvét is odanyomta, Johnny azt is megbámulta, aztán mindenki fotózkodott vele. Én a végén kerültem sorra, és annyira meg voltam illetődve, hogy alig mertem odamenni hozzá. Ő sem tudta eltalálni, mit akarok, végül megelégelte a bénáskodásom, és vigyorogva nyújtotta ki felém mindkét kezét, megragadta a karom, határozottan magához húzott, és maga köré fonta a karom, aztán átkarolt (tudom, szóismétlés, de ez a jelenet annyira megmaradt, nem tudom jobban leírni). Én meg vigyorogtam, hogy milyen gyökér vagyok. Akkor éreztem meg az illatát. Nem tudom, mit használ, de nagyon jó illata van. És olyan közel húzódott, hogy majdnem hozzáértem az arcához.
Érdekes, hogy csak egy fél fejjel magasabb nálam. Igaz, hogy mondták, hogy egész alacsony, de azt hittem, ennél azért magasabb. Ami még feltűnt, hogy milyen élethűen ki volt sminkelve. Elég fehér volt, és volt egy égetett sebhely az arcán (ahogy a képen is látszik), kellett egy másodperc, míg leesett, hogy az csak smink, valójában nem esett baja. Persze ezeket nem azért írom, hogy panaszkodjak, eszemben sincs, csak olyan megjegyzés.
A fotózkodás után még valami pasi nyolcezer VIII. Henrikes képet aláíratott vele, én meg álltam sorban a kis béna füzetemmel. Mivel nem készültem be, ezért csak az volt nálam hirtelen, és olyan erőteljesen írt alá, hogy kicsit kiszakadt a papír. Na azt tudni kell rólam, hogy nem tudok angolul. Nagyon sok amerikai sorozatot nézek eredeti nyelven, és mindent csak eredeti nyelven nézek, érteni már értem annyira, hogy ha beszélnek hozzám, akkor tudom, mit akarnak, de válaszolni, írni vagy beszélni nem tudok (csak ha elég sok a véremben az alkohol, erre volt már példa). Ha Jonathan tökéletesen beszél magyarul, és nekem magyarul kell hozzá visszabeszélnem, akkor sem biztos, hogy ki tudtam volna nyögni három szónál többet. De büszke vagyok magamra, hogy mindezek ellenére kimondtam legalább két mondatot angolul. Szóval odanyomtam neki a füzetemet meg egy tollat (a kezem meg annyira remegett, hogy tutira észrevette), és mondtam neki, hogy a könyveimet otthon hagytam. Lehet, hogy totál rosszul mondtam, szar volt a nyelvtanom meg minden, nem tudom, de azt hiszem, tudta, mire gondolok, mert odaírta a neve mögé, hogy „V”, és szerintem a Valentine-ra akart utalni. :) Aztán megköszöntem neki.
Dolgunk végeztével még megköszöntük a hölgynek, hogy ott lehettünk, és hogy olyan kedves volt, aztán mentünk is. Épphogy befordultunk a sarkon, mikor vigyorogva Ramónának dőltem, és elkezdtem nyüsszögni. Ramóna már a legközelebbi kórházat kereste, mondván, hogy meghaltam, de azért mégis haza tudtam magam vonszolni később egyedül is.
Szóval összegezzünk: Jonathan iszonyúan édes és közvetlen ember. Nagyon vidám, kedves és jófej volt. Sokat nevetett és még viccelődött is. Nem túl magas, de engem ez nem zavar, nekem pont ideálisan magas. Sokat és gyorsan beszél, viszont érthetően (az már csak az én hülyeségem, hogy minden, amit mondott úgy kiesett) és nagyon szépen, brit angolul. Kívánom mindenkinek, aki ma lemaradt róla, hogy találkozzanak, mert egy tündér. :)
Fummie voltam, most pedig egy olyan Jedi-féle hamvasztást kérnék :D




A Titkos Projekt


Sziasztok!

Emlékeztek még a titkos projektre, aminek a keretében olyan képeket gyűjtöttünk, amelyekkel azt üzenjük Jamie-nek, hogy szeretjük?

Nos, a videó elkészült, mennyiségi okokból nem került bele minden kép. De készült egy honlap is mellé, és itt elvileg az összes beküldött kép megtalálható, de én végignéztem a honlapon lévő képeket, és a magyarokat nem találom. :( Mindenesetre nem adom fel, a Fangirlish még gyűjti a képeket, amiket egy fotóalbumba tesznek, és odaadják őket Jamie-nek a ComicConon. Szóval azok utólag engedelmével, akik képet küldtek, elküldöm őket a Fangirlishnek!

Mindenesetre a honlap címe: http://mortalinstrumentslove.com/

Közben konzultáltam más kisebb országgal, akik képeket küldtek, többek között a lengyel és a fülöp-szigeteki képek sincsenek köztük. :( (Pedig a lengyeleknek több, mint 100 képük volt! Nem elképesztő?)

És itt a videó:




A lengyel rajongók végül készítettek egy saját videót, ami önmagában is több, mint 6 perc!


2013. május 22., szerda

Újabb Árnyvadászok inspirálta dal


Sziasztok!

Itt egy újabb dal, amelyet Cassie Árnyvadászai inspiráltak, ráadásul egy már ismerős rajongótól, Beth Crowley-tól, aki a Warriort is szerezte. Ezúttal az Infernal Devicesról szól a dal.

A címe Skin and Bones, azaz Bőr és Csontok.




Itt a dalszöveg:

i used to dream about the heroes of stories
as life became an endless night
when hope was gone you resurrected my spirit
brought me from darkness into light
i can sense a storm is coming, anchoring you to me
far beneath my skin and bones
i harbor my divided soul
my greatest source of strength might be my downfall
but love was not a choice to me
i held my breath and took a leap
and when i lose myself you help me stand so tall
i listen closely and hear sweet strains of music
i’m captured in a reverie
through all these years you’ve been my quiet salvation
reflecting who I want to be
please for my sake no more talk of blessings and curses tonight
far beneath my skin and bones
i harbor my divided soul
my greatest source of strength might be my downfall
but love was not a choice for me
i held my breath and took a leap
when i lose myself you help me stand so tall
standing in silence we look out at the water
amazed how much the world has changed
i see behind your eyes such wisdom and sorrow
you’re wondering if we’re still the same
i felt more love than i could give in just one lifetime
far beneath my skin and bones
i safekeep our united souls
my greatest source of strength is not my downfall
because love was not a choice for me
i held your hand and took a leap
i’ll never lose myself you help me stand so tall

Hivatalos: Jövőre érkezik a Hamuváros film!


Sziasztok!

Martin Moszkowicz egy tweetjében megerősítette, amit már a forgatási időpont alapján sejteni lehetett:
JÖVŐRE ÉRKEZIK A HAMUVÁROS FILM!


Nagyon úgy tűnik, az idei után a jövő év is az Árnyvadászoké lesz, hiszen jövőre érkezik A végzet ereklyéi befejező kötete is, illetve a Bane krónikák nyomtatott verziója. És még ki tudja, mi más...

Visszaszámláló - 3 hónap!


Részlet a Csontváros képregényből


Sziasztok!

Itt egy részlet a Csontváros képregényből, méghozzá a fénykép a Kör tagjairól:


Nagyobb méretért katt!

Feliratok:
Az, amelyik az édesanyád mellett áll, Valentine.

Sajnálom, nem kellett volna kíváncsiskodnom a holmijaid között.
Semmi baj, ez végül is a múltad egy darabja.

Augusztus 21!


Sziasztok!

A hivatalos oldalak megosztottak egy képet az előrébb hozott premier kapcsán:


Stuck in Love filmzene - Lily és Logan



2013. május 21., kedd

Lily az ehavi InStyle magazinban


Sziasztok!

Nem tudom, hogy a magyarban is lesz-e, mindenesetre az ehavi amerikai InStlye magazinban benne van Lily!


Cassie megerősítette!


Sziasztok!

Cassie megerősítette, hogy előrébb hozták a Csontváros film amerikai premierjét augusztus 21-re!

A következőket mondta:

- Nagyon izgatott vagyok, mert ez azt jelenti, hogy a rajongók hamarabb láthatják a filmet! És azt is mutatja, hogy a stúdió nagyon magabiztos a filmmel kapcsolatban, mert így szerdai premier lesz, és emiatt is nagyon izgatott vagyok. 

Ezzel a lépéssel azt is elérik, hogy a film nyitóhétvégéje valamivel hosszabb lesz, így a nyitóhétvégén összegyűlő bevétel is több lesz. 

Külön érdekesség, hogy így augusztus 20-i éjféli vetítés lesz, ami azt jelenti, hogy pontosan egy évvel a forgatás megkezdése után van a premier!

És ez azt is jelenti, hogy mától 3 hónap van a filmig!

A hazai időpontról egyelőre nem szól a fáma, egyes pletykaoldalak értesülései szerint augusztus 29-re számíthatunk, de a Pro Video még nem jelentette be hivatalosan. 



Képregény a két Cassie-től


Sziasztok!

Kaptunk egy rövid képregény Cassandra Jeantől, aminek a szövegét Cassie írta, azaz teljesen canon.
A történet arról szól, hogyan mondta el Valentine Sebastiannek, hogy hol van az édesanyja.





- Visszajön valaha az édesanyám?
- Nem Jonathan. Ő soha nem jön vissza.
- Meghalt? A halál azt jelenti, hogy soha nem jön vissza.
- Nem, nem halt meg.


- Akkor miért ment el?
- Miattad. Mert van benned valami rossz.
- Meg tudsz javítani?


- Semmivel sem érheted el, hogy szeressen, Jonathan. Csak én szeretlek téged. Csak vagyok képes szeretni egy szörnyeteget, érted?
- Igen.

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets