Blogger Widgets

2013. január 12., szombat

Movie Brawl

Sziasztok!

Ne felejtsetek el a Csontvárosra szavazni! Már a hivatalos Facebook oldal is kampányol!



2013 legrizikósabb filmjei

Sziasztok!

A Cinestar összeállított egy listát azokról a filmekről, amelyek szerintük 2013-ban rizikósnak számítanak. És igen, a Csontváros is rajta van. Komment nélkül:


A teljes cikket itt olvashatjátok: http://cinestar.web4.hu/cikk/2013-legrizikosabb-filmjei

Gyakori kérdések - Hasznos tanácsok a nyereményjátékhoz

Sziasztok!

Ezt Sandra küldte be nekünk, és meg kell mondjam, és nagyon jól szórakoztam rajta. Az Árnyvadászok immáron a Gyakorikérdések.hu-t is meghódították.

Nagyobb méretért katt!

Tehát, ha valaki a nyereményjátékban szeretne részt venni (részletek itt), akkor azt tanácsolom, más forrásból keresgéljen, úgy jobban jár.

Tehát néhány hasznos tanács, ha valamelyik kérdésre nem tudjátok a választ:
  • Először is, engem ne kérdezzetek. Nem gonoszságból, de én elvből nem válaszolom meg a kérdéseket senki helyett, mert senkit sem szeretnék előnyhöz juttatni. Szerintem ez tökéletesen érthető. Ha bármi mással kapcsolatosan akad azonban kérdésetek, azokban szívesen segítek.
  • A legjobb mód, hogy biztosan tudjátok a választ, természetesen a könyv újraolvasása. A határidő elég tág hozzá, hogy beleférjen. 
  • Az egyik kérdésre a válasz már a fülszövegből kiderül.
  • Az egyik másik kérdésre, ami talán a legnagyobb fejtörést okozhatja, könnyebb a megfejtés, mint gondolnátok. Elég észben tartani, hogy Cassie összefűzi a két sorozatot sok apróságban is.
  • Ha valaki mindkét sorozatban szerepel, akkor az nagy eséllyel...
  • Többet nem segítek. :D Mindenesetre hadd tegyek még hozzá annyit az egészhez, hogy ha valamire nem emlékeztek, és valamiért nem tudjátok újraolvasni az első részt, akkor annyit mondanék: az internet korában mindent meg lehet találni, csak keresni kell. ;)

2013. január 11., péntek

Árnyvadász - Szó szerint


Jace és Simon


Lieutenant a partin

Sziasztok!

Igen, ha úgy láttátok, hogy Elyas M'Barek (Lieutenant vámpír) benne van a részletben, amit az MTV hozott a forgatásról, akkor jól láttátok. :D


Kósza érdekesség

Henry Branwell a nevét a Brontë nővérek fivére, Branwell Brontë után kapta, akiről bővebben itt olvashattok.

CoLS kimaradt jelenet

CoLS SPOILER!!!


- Akarod, hogy hozzam Isabelle-t?
- Isabelle ott van? - Magnusnak sikerült unottan is meglepettnek hangzania, mindennek ellenére.
- Ő... Ő, öh, itt töltötte az éjszakát. 
- Alec el lesz ragadtatva, ha meghallja. Talán tarthatnánk egy versenyt, hogy ő vagy Jocelyn nyír-e ki hamarabb - kuncogta Magnus.

Csontváros kemény kötésű kiadás

Sziasztok!

Már többen érdeklődtetek nálam is a kemény kötésű Csontváros könyvet illetően. A helyzet ugye az, hogy az Üvegvárostól kezdődően Cassie minden könyve megjelent kemény ÉS puha kötésben is. Előtte azonban a Csontváros és a Hamuváros nem. 

Katona Ildikó, a Könyvmolyképző Kiadó vezetője a következőt írta a kérdésre, hogy számíthatunk-e a kemény borítós verzióra a Csontvárosból is:

"Ki fog jönni legkésőbb a film mellé :)"

Szóval készíthetitek a polcot a kemény kötésnek! Őszintén szólva rám fér, mert a puhám már a rengeteg olvasásnak köszönhetően elég megviselt. (Vigyázom a könyveimre, de már rajtam kívül is többen olvasták. :D)

*-*

Sziasztok!

A Vörös Pöttyös Facebook oldalán is megosztotta VP manó a nyereményjátékot, és ezt nézzétek, mit írt! (pirossal aláhúztam, mire gondolok :P) Olyan jó volt olvasni! :))


Joshua... xD

Sziasztok!

Igen, itt a napi Joshua Brand. :) (Sok rajongó számára a tökéletes Will Herondale.)
Jelentem, ezúttal az édesapjának köszönhetjük a posztot, aki a tweetjei alapján szintén nagyon jó fej. (És akitől Joshua a középső nevét kapta.)

A következő üzenettel osztotta meg az alábbi képet: Payback time



Hát igen, amikor a kisfiáért rajonganak a lányok szerte a világon, és előkerülnek a kínos fotók...

Egyébként ha kíváncsiak vagytok, ezen a képen ott az egész család, Joshua és az édesapja is, aki mellesleg taxisofőr.


MTV Movie Brawl 2013

Sziasztok!

A Mortal Instruments holtversenyben vezet a Hunger Games-szel az MTV Movie Brawl szavazáson. Már 35.000 szavazat felett jár a Csontváros film, de azért csak szavazzatok még, mert tényleg nagyon szoros. Most éppen a Hunger Games vezet egy hajszállal. 

Szavazzatok:


Itt egy kis videó róla:




Ahogy a videóban a TMI Source oldal szerkesztője is mondja. Miért jobb a Csontváros? Mert vannak benne Árnyvadászok! :D

Filmes kézikönyv - Magyar megjelenés

Sziasztok!

Írtam már róla, hogy július 9-re várhatjuk a City of Bones Official Illustrated Movie Companion (Csontváros Hivatalos Illusztrált Filmkézikönyv) angol nyelvű megjelenését. Természetesen felmerült a kérdés, hogy számíthatunk-e rá magyarul.



A választ ti magatok is láthatjátok. A megjelenés minden bizonnyal a sikertől függ majd, így véleményem szerint azért bizakodhatunk. :) Addig is drukkoljatok, hogy az eddig megjelent kötetekből is minél több fogyjon! :) Ajánljátok ti is ismerőseiteknek! :)

Raziel

Sziasztok!

Korábban már írtam Raziel angyal szobráról, amit az előzetesben láthattunk. De most Cassie is írt róla, így...


Azt már megállapítottuk, hogy Raziel angyal szobrán megjelenik mindhárom ereklye: a Végzet kardja a jobb kezében, a Végzet kelyhe a balban és a mellkasán a Végzet tükre.
De az is látszik, hogy ennél azért sokkal többet is felfedezhetünk rajta.

És igen, Cassie megerősítette, hogy az apró alakok, akik Raziel szobrán látszódnak, Árnyvadászok, és tulajdonképpen az Árnyvadászok történetén mutatják be a különböző korokon keresztül.

Csontváros hátterek





A teljes méretű kép megnyitásához, jobb klikk, megnyitás új lapon/ablakban. :)

222.222!

Sziasztok!

Tudom, semmi jelentősége, de olyan vicces. :D


Robbie rajongói

Sziasztok!

Írtam róla korábban, hogy Robert Sheehan szülővárosába, Partloise-ba látogatott, ahol is támogatja a Dunamaise Arts Centre munkáját. Erről bővebben itt olvashattok.

A helyszínen járt egy riporter is, itt meghallgathatjátok az anyagot, amit készített. Beszélt a rajongókkal is, és Robbie beszéde is hallható benne.



Kevin pólója

Sziasztok!

Kevin Zegers (Alec) megosztott egy képet, méghozzá arról a pólóról, amit a Csontváros stáb kapott, amikor vége lett a forgatásnak. És azt is megtudtuk, hogy bár általában nem szereti őket, ez nagyon kényelmes. :D 



Csontváros fan videó - Jace és Clary

2013. január 10., csütörtök

Adam Lambertnek is tetszik

Sziasztok!

A régi motorosok talán még emlékeznek, hogy a casting előtt Magnus szerepére nagyon sokan szerették volna Adam Lambertet, rengeteg fanart is készült vele.

Nos, Magnus végül nem ő lett, de a twwetjéből kiderül, hogy tetszik neki, amit eddig a filmből látott. 


IFTA Award - Robbie jelölése

Sziasztok!

Robert Sheehant már kétszer is jelölték IFTA-ra, azaz Irish Film and Television Awards-ra. 2011-ben a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában a Misfits című sorozatért, 2012-ben pedig a legjobb férfi főszereplő kategóriában a Love/Hate című sorozatért. 

Nos, jelentem, utóbbiért elcsípett egy jelölést idén is!

A dolog külön érdekességét jelenti, hogy az egyik "ellenfele" Tom Vaughan Lawlor, ugyanezért a sorozatért.

És akkor amit az IFTA honlapján Robbie-ról írnak:

Nagyobb méretért katt!

Én nagyon szurkolok neki, hogy az idei sikerüljön. Hiszen három a magyar... vagyis ezúttal ír igazság! ;) 

Az éhezők viadala és a Pokoli szerkezetek találkozása

Sziasztok!

A címet olvasva rögtön azt kérdezhetitek: Mégis hogyan? Hiszen a két történet ennél távolabb talán nem is állhatna egymástól. Nos, mint kiderült, valami közös mégiscsak van bennük, még ha véletlenül is. Figyelem, a videó és a képek okán A herceg SPOILEReket tartalmazhat!

Emlékeztek még a Clockwork Prince előzetesére? Arra a részre, ahol a bál van? Erre a részre?




Nos, igen, gondolom a legtöbben nem azzal voltatok elfoglalva, hogy megnézzétek, hol is játszódik a jelenet, és vajon hol vették fel... De akkor nézzük csak meg!



Ez az épület Atlantában van, és így néz ki, ha rendesen látszik:


De még mindig marad a kérdés. Hogy jön ide a Hunger Games?

Nos, akik annak a sorozatnak is rajongói, bizonyára tudják, hogy több jelenetfotót is kaptunk a napokban a második részből, a Futótűzből. (Ha nem, akkor katt ide.)

És az egyik kép:


Snow elnök valószínűleg köszöntőt mond. De a lényeg: nézzétek csak, hol is áll.

Bizony, hiába a rózsák, így lesz a Pokoli szerkezetek előzetes romantikus balkonjából Katniss újabb szenvedésének helyszíne...

Cassie a Bane krónikákról

Sziasztok!

Cassie írt a Bane krónikákról, ami - nagyon úgy tűnik -, csúszni fog. De sok mást is elárult, például a borítóról, illetve kaptunk egy újabb részletet is. 


Helló Cassie! Azzal szeretném kezdeni, hogy: „Óriási, óriási rajongója vagyok a munkádnak” és egy „Szeretlek”-kel. Mos, hogy ezt már letudtam, jöhet az a rész, ahol megőrülök! A Bane krónikák igazi? Tényleg meg fogod írni? Lehetsz még elképesztőbb? Tényleg, eddig az egyik kedvenc modern íróm. Magnus az egyik kedvenc karakterem, és ERŐS CoLS SPOILER!!!!!!!!!!!!!! megölted a szívem, amikor Malec megszűnt cannonnak lenni. SPOILER VÉGE! Azt hiszem, abbahagyom a rajongást... egyelőre.

Cassie válasza:

Igen, a Bane krónikák igazi! Mint Tinkerbell, de még jobban, mert Tinkerbellnek nem volt kiadói szerződése.

Igazából a Bane krónikák akkor született, amikor Franciaországban voltam Maureen Johnsonnal és Sarah Rees Brennannal, és én megemlítettem, hogy az emberek milyen gyakran kérik, hogy legyen egy regény Magnusról, de nem igazán érzem úgy, hogy a regény forma illene Magnushoz, de szerettem volna néhány összefüggő történetet írni róla, csak nem volt rá időm.

Maureen és Sarah mindketten írtak esszét az Árnyvadászok és Alvilágiakba, szóval az egész rálátásuk az Árnyvadász dolgokra és Magnusra elég élénk volt abban a pillantban. Kiderült, hogy sok nagyszerű ötletük van Magnusszal kapcsolatban, beleértve, hogy Mi Történt Peruban, és Mi Történt Amikor Magnus Találkozott Will Apjával, és Mi Történt Amikor Magnus Találkozott Camille-lal, és Mi Történt Amikor Magnus Egy Hőlégballonon volt és Hogy Találta Ki Magnus, Mit Adjon Alec Szülinapjára.

És akkor jött az ötlet, hogy írjunk tíz összefüggő novellát Magnusról, ami a Bane krónikák lett.

Igazából még mindig várok a részletekre – az első rész úgy tűnik, közelebb lesz áprilishoz, mint februárhoz, csak mert sok időbe telik felkészíteni az Amazont, borítót készíteni stb. Ezután körülbelül havonta jön majd egy új, amíg meglesz mind a tíz. Valamikor ezután, azoknak, akik nem szeretnek online olvasni, megjelenik majd könyvben is.

Mindegyik résznek lesz valami kis ára, ami illeszkedik ahhoz, hogy csak egy novella (szerintem valahol 1 és 3 dollár között), és a borító olyan lesz, mint egy normál Mortal Instruments könyvnek, Magnus-szal, és az online megjelenéskor a kép tíz részre lesz bontva, és minden egyes megjelenéssel egy újabb darab válik láthatóvá, amíg meglesz a teljes kép.

Az ilyen projekt még kísérlet, mivel nem igazán volt még ilyesmi a könyvkiadásban, de arra gondoltunk, hogy jó lenne így együttműködni, írni egy szereplőről, akit mind szeretünk, és kísérletezni egy ilyen sorozatszerűséggel, ami olyan, mint a tévében a sorozatok. Dickens folytatásokban írt, mivel a történetei magazinokban jelentek meg (Conan Doyle szintúgy); Ma már nem nagyon van ilyesmi, de van internetünk és online kiadásunk.

Ez minden, amit a Bane krónikákról most tudok, de persze ha bármi újat tudok, hozom.
És akkor egy kis részlet a Bane krónikákból Sarahtól:


Nem mondhatod egy potenciális ügyfélnek, aki egy tanult és ősi mágust vár, hogy még nem is nőttél fel teljesen. Magnus fiatal korában kezdett hazudni a koráról, és soha nem hagyta abba ezt a szokást.

Néha kicsit kínos volt, amikor elfelejtette, kinek milyen hazugságot mondott. Egyszer valaki megkérdezte tőle, milyen volt Julius Caesar, és Magnus, miután már kicsit túl régóta meredt előre, azt mondta.

Nem túl magas.”

Tükröm, tükröm - Oscar jelölés!

Sziasztok!

Gondoltam, egy posztot bőven megérdemel. Emlékeztek még a Tükröm, tükröm című filmre, amiben Lily Collins alakította a főszereplő Hófehérkét? Nos, jelentem, a film elcsípett egy Oscar jelölést, méghozzá a Legjobb kosztüm kategóriában, Eiko Ishioka révén, aki közben sajnos elhunyt.
Jelöltek még ebben a kategóriában az Anna Karenina, A nyomorultak, a Lincoln és a másik Hófehérke feldolgozás, a Hófehér és a vadász. 
Ha engem kérdeztek, nem sok esélye van a Tükröm, tükrömnek, de már a jelölés is szép eredmény.

Íme néhány jelmez, amit Lily viselt a filmben:






És egy videó is a témában:


A hatalom kérdése - CoLS extra

City of Lost Souls-hoz, azaz az Elveszett Lelkek Városához kapcsolódó extra, ennek következtében CoLS SPOILER!!!


A hatalom kérdése

– Mesélj többet – kérte Alec, miközben fel-le járkált az elhagyatott metróállómás betonján a City Hallban. – Tudnom kell.

Camille az előtte álló fiút nézte. A skarlátvörös díványon hevert, amivel berendezte az apró helyiséget. Lágy bársony kárpitja volt, bár néhány helyen már megkopott kissé. Nem a legjobb bútor, amit valaha látott, és a Manhattan alatti megálló nehezen ért fel a párizsi lakásához, az amszterdami házához vagy a folyóhoz közel fekvő, szentpétervári kúriájához, ami ma már csak homályos emlék volt. – Többet tudni miről? – kérdezte, bár pontosan tudta a választ.

– Magnusról – felelte Alec. Boszorkányfényes kőt tartott a kezében, lágyan, mintha el is felejtette volna, hogy ott van. Tipikus Nephilim viselkedés, magától értetődőnek veszik az angyali erőt és a varázslatot, ami az ereikben folyik. A kő felfelé vetett fénye tökéletesen megvilágította Alec arcának felületét és szögleteit. – Nem beszél nekem a múltjáról, és nem bírom elviselni. Nem bírom elviselni, hogy a tudatlanságot.

A fiúra nézett. Sápadt volt, mint a tej, kék szeme szöges ellentétben fehér bőrével és haja ls szempillája sötétjével. Hosszú lábai voltak, karcsú volt, mint a fűzfaág, de erős: egy nagyon szép fiú, még számára is, aki az emberekre pillantott és a halandóságot és a rothadást látta.

– Talán ki kellene bírnod – mondta, próbálta nem mutatni az unalmat a hangjában. – Ha Magnus még nem osztotta meg veled a titkait, talán soha nem is fogja. A tiéd lehet a titkaival együtt, vagy egyáltalán nem.

Alec megpördült. – De veled megosztotta a titkait.

Könnyedén megvonta a vállát. – Nagyon régóta ismerjük egymást. Sok időm volt rá. – Mosolygott, érezte az éles csókot, amit a szemfoga vágott az alsó ajkán. Éhes volt. A fiúra gondolt, az érverésre a nyakában, ami gyors volt, amikor beszélt, és a kitáguló szemére. Kíváncsi volt, sírna-e. Az emberi könny sós, mint a vér.

De nem sírt. Az arca elsötétült, és így ő láthatta a fiú őseit egy pillanatra az álla tartásában. – Ki az apja?

Visszaengedte a fejét a díványra. – És miért mondanám el neked?

– Mert azt akarod, hogy megöljem Raphaelt – felelte. – És mert nagyon kellemetlenné tehetném az életed, ha akarnám. – Alec felemelte a boszorkányfényt, hideg fehér sugarai kiterjedtek a helyiségben. Szóval mégis emlékezett rá.

Kihúzta magát, és hátradobta a haját. – Ez az utolsó alkalom, Alexander. Ezután egy szót sem mondok neked, amíg el nem hozod Raphael vérét a kezeiden, és a szívét egy láncon, hogy viselhessem.

Alec nyelt egyet. – Mondd el! Hol született. Ki az apja.

– Te Indonéziának hívnád – mondta Camille –, de számunkra Holland Kelet-India volt. Magnus anyja kevert vérű volt – fehér apa és indonéz anya. Az apja a Pokol Hercege. Ismered a Pokol Hercegeit, angyalfiú?

Alec tél-sápadt bőre még fehérebb lett. – Természetesen ismerem – felelte hűvösen. – Árnyvadász vagyok. De ők... kitaláltak. A Menny legnagyobb angyalai lettek a Pokol legnagyobb hercegei. És mind közül a legnagyobb... Lucifer. – Élesen szívta be a levegőt. – Ugye nem azt mondod, hogy...

Camille-ból kirobbant a nevetés. – Hogy Magnus apja a Fényhozó? A Hajnalcsillag? Persze, hogy nem!

– De ő is a Pokol Hercege.

– Ezt Magnustól kell megkérdezned – felelte Camille, miközben a karfa egyik bojtjával játszott.

– Talán neked sem mondta el – mondta Alec. – Szeretett annyira, hogy elmondja? Te szeretted?

– Szeretett – felelte Camille elgondolkozva. – Én nem szerettem. Kedveltem. De soha nem szerettem. Nem úgy. – Ingerülten arrébb csúszott. – Belefáradtam, hogy ezeket a dolgokat meséljem neked, kicsi Árnyvadász, különösen, hogy ilyen kevés hasznomra voltál.

Alec sápadt arca kipirult. Camille meg tudta állapítani karcsú testének feszültségéből, hogy egyszerre tartja vissza a szégyent és a dühét: szüksége volt rá, gondolta a nő elégedetten, szüksége volt rá, hogy kielégítse a kíváncsiságát, ami pusztította, és amit a félelme táplált. Szüksége volt rá, mint neki a vérre.

– Még egy dolog – szólalt meg a fiú halkan. – Még egy dolog, és elmegyek.

Camille felvonta a szemöldökét.

– Más vagyok? – kérdezte Alec. – Egy kicsit is máshogy szeret, mint ahogyan előttem szeretett?

A nő hagyta, hogy az ajka halvány mosolyra húzódjon. – A válasznak erre a kérdésre, Alexander, ára van.

– Milyen ára? Mi még?

A hangja fájdalmasan csengett.

– Vér – felelte.

Hosszú csönd ereszkedett közéjük. Végül kétkedő hangon megszólalt – Inni akarsz a véremből?

– Kuncogott. – Tudod, milyen rég volt, hogy olyan emberből ittam, aki beleegyezett? És az Árnyvadász vérnek különleges tulajdonsága van. Nem mintha mindőtöknek olyan hatása lenne, mint Jace-nek, persze, hogy a napfényt hordjátok az ereitekben. De mégis – különös minőségű szüret.

Alec arcának vörössége mély mélyebb lett. Csak bámult rá, ahogy visszafeküdt a bársonyra, félig lehunyva a szemét. Tudta, hogy a szépsége nem csábíthatja őt, de nem számított. A szépség hatalom, de másféle hatalom is létezett.

Ilyen közel Alechez, érezhette az illatát: szantálfa parfüm, téli hideg, az emberi félelem csípős aromája. És emberek voltak, az Árnyvadászok. Mindezek ellenére, még mindig emberek, az emberi érzelmek, az emberi gyengeség, az emberi félelmek áldozatai, hiába hitték magukat olyan különlegesnek.

– Jól van – mondta. – Csak most az egyszer.

Félig lehunyt szemhéja mögül nézett, elrejte a diadalát, a halvány remegést az ujjaiban, ahogy a fiú az inge gombjáért nyúlt a bal keze csuklója felett, ahogy kigombolta, aztán felajánlotta a meztelen és védtelen bőrét.

Drakula JRM-mel

Sziasztok!

Már írtam róla korábban, hogy Jonathan Rhys Meyers (Valentine) nagy eséllyel Magyarországra érkezik a Drakula forgatására. 


Az Indexen most van egy érdekes cikk arról, mennyire sikeresek a magyar filmstúdiók, és szóba kerül a Drakula is.

"A Stern Film Stúdió vezetője, Hídvégi Péter szerint a korábbiakhoz képest jobb évet zártak tavaly, köszönhetően annak, hogy egy kis költségvetésű filmet forgattak szinte egész évben. Ugyancsak bizakodóan tekint az idei évre, mivel decemberben beköltözött egy közepes költségvetésű film a stúdióba, amely a tervek szerint augusztusig forog. "A folytatás attól függ, hogy egy Drakula életével foglalkozó tévésorozat él-e az opciós jogával. Június végéig kell dönteniük, ha lesz folytatás, akkor egész évre ki vagyunk bérelve" − nyilatkozta Hídvégi a lapnak."

A teljes cikket itt olvashatjátok.  


Csontváros termékek

Cassie a Csontváros termékekről:


Egy sokkal komolyabb kérdés: Tudsz bármit a Csontváros termékekről? Mondd, hogy újradekorálhatom a szobámat Jace arcával!

Nem hangzik ez valamiképpen fenyegetően? "Újradekorálni a szobádat Jace arcával?" Biztos vagyok benne, hogy ösztönözne rá, hogy megpróbáld.

Ami a termékek kérdését illeti, őszintén nem tudom. Tudom, hogy lesznek termékek, de nem tudom, milyen formában vagy hogy mikor kezdik árulni őket. Reménykedem kenyérpirítóban és parfümben ("Eau de Friss Sérülés"). 

Na, hát ennek tükrében el is készült a következő fanart. 



Mit akarunk?


Szűz?

Sziasztok!

Na jó, ez a kérdés személyes kedvencem. Eszembe sem jutott volna, pedig így utólag...
Mindenesetre bizonyára sokan emlékeztek arra a részletre, amiben Jem azt mondja, hogy a Néma Testvériség útja nem áll nyitva előtte. Magyarul nem lehet Néma Testvér. Azóta mindenki azt találgatja, hogy vajon miért... És erre érkezett ez az elképesztő ötlet:


A Néma Testvérek olyanok, mint a Vesta-szüzeké, ha nem vagy szűz, nem léphetsz be? EZÉRT NEM LEHET JEM EGY KÖZÜLÜK?

Cassie válasza:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA *lefordul a székről* Úristen, ez elképesztő lenne! 
*könnyek*

Peru

Sziasztok!

Azt hiszem, erről már korábban írtam, de azért kiteszem újra, ha már Cassie megint válaszolt, illetve egy új infó van benne.


Tehát a kérdés megint csak az, hogy miért tiltották ki Magnust Peruból.

Cassie válasza pedig:

Nos, a Bane krónikák első részének a címe Ami Peruban történt.

Sarah Rees Brennan:

*beletesz egy majmot*
Az emberek imádják a majmokat.

Cassie:
Tedd le azt a majmot, Brennan.

2013. január 9., szerda

Kis visszatekintés

Sziasztok!

Itt az első interjú, amiben Lily arról beszél, hogy Jamie lett Jace. :) Hát, kb. ezerszer elmondja, hogy nagyon izgatott, mint kiderült, nem véletlenül. :P


Aidan Turner a Csontvárosról

Sziasztok!

Aidan Turner (Luke) a Middle-Earth News-nak adott interjút, és szóba került a Csontváros film is. Íme a vonatkozó rész:

Mióta tavaly júliusban befejezte a Hobbitot, Aidan leforgatta a The Mortal Instruments: City of Bones - A Végzet Ereklyéi: Csontvárost, amiben a vérfarkas Luke Garrowayt alakítja. Arról viccelődött, hogy szeretne már valódi embert is játszani valamikor. 

- Csak arra gondoltam... Csináljuk meg a szentháromságot - a törp, a vámpír és a vérfarkas! 

Aidan májusban tér vissza Új-Zélandra, a Hobbit forgatására, és aztán lehetséges egy következő The Mortal Instruments film is.

A cikk többi részét itt olvashatjátok.

City of Bones Official Illustrated Movie Companion

Sziasztok!

Akik már más fandomoknak is tagjai (voltak), azok nagy eséllyel a címből már tudják, hogy miről is van szó. Twilight példát tudok hozni, na, valami ilyesmi.

Tehát a City of Bones Official Illustrated Movie Companion (Csontváros Hivatalos Illusztrált Filmkézikönyv) megjelenési időpontot kapott! Méghozzá július 9-re várhatjuk, és az Amazon illetve a Barnes and Noble oldalak szerint 128 oldal lesz. (Igen, az én nyáltermelésem is beindult. Ebben már biztos lesz Godfrey kép! ;D)

A hivatalos leírás pedig a könyvhöz, aminek egyelőre borítója még nincs:

Tekintsetek a kulisszák mögé a The Mortal Instruments: City of Bones film készítése kapcsán ezzel a hivatalos kézikönyvvel. Ez a rajongói kedvenc színes fotókat tartalmaz a forgatásról, a tervezők vázlatait, interjúkat a szereplőkkel és a stábbal és még ennél is többet! A forgatókönyv megírásától a szereplők kiválasztásán keresztül a rendező elképzeléséig, ez a könyv kétségtelenül kötelező a kasszasikerre váró film rajongói számára. 

Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én fantáziámat nagyon felpiszkálta ez a leírás. Például kíváncsi leszek, mit írnak majd a szereplőválogatásról, főleg Jamie-ről, mert az azért elég nagy port kavart. Meg a forgatókönyvvel is voltak kavarcok, aki régóta rajongó, az tudja, hogy át kellett írni, mert nagyon nem volt könyvhű. Illetve amikor azt olvastam, hogy lesz interjú a stábbal... Tudom, rossz vagyok, de rögtön felmerült bennem a kérdés: lesz Pajesz Pasi is? xD

Nyereményjáték!!!

Sziasztok!

Nos, dobpergést! Az oldal első nyereményjátéka! Méghozzá Fummie jóvoltából! :D Remélem, ti is olyan izgatottak vagyok ezzel kapcsolatban, mint én. :) Szabad linkelni ismerősöknek, barátoknak, megosztani Facebookon, szóval terjeszteni mindenféle formában. :D

És akkor következzen Fummie üzenete, benne a játékszabályokkal:



Sziasztok!



Fummie vagyok, és úgy alakult, hogy két Herceg példányom lett, és gondoltam, nekem úgysem kell kettő, úgyhogy az egyiket felajánlom nyereményként. Öt egyszerű (tényleg) kérdést tettem fel Az angyalból. Ha legalább egyszer olvastátok a könyvet, biztosan menni fog. A válaszokat küldjétek el az arnyvadaszok.nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre a nevetekkel együtt (becenév vagy teljes név, nekem mindegy), a tárgy pedig „A herceg” legyen. A válaszokat január 27-én éjfélig várom, a helyes megfejtők között pedig kisorsolom a nyertest 28-án. Sok szerencsét, és az Angyal legyen veletek! :)



1. Hogy hívják a főszereplő lányt? (teljes név)

2. Honnan származik a főszereplő? (város)

3. Milyen állat szerepel a könyv végén, és hogy hívják?

4. Melyik az a szereplő, aki a Végzet ereklyéiben és Az angyalban is benne van? (Kis megjegyzés Deszytől: Több ilyen szereplő is van igazából, de valószínűleg úgyis mindenki a legnyilvánvalóbbat írja. De szerintem Fummie mindegyik megoldást elfogadja. :D)

5. Milyen képessége van a főszereplőnek?

És tényleg! xD


Joshua Brand videóüzenete

Sziasztok!

Emlékeztek még Joshuára, igaz? Ő az, akit újabban mindenki Willnek akar. Nos, jelentem, Joshua játékot hirdetett, ennek örömére pedig kaptunk egy videóüzenetet, amit itt tudtok megnézni: https://www.facebook.com/photo.php?v=108512479325357&notif_t=notify_me

Ajánlom mindenki figyelmébe az utolsó néhány másodpercet! Never trust a duck! ;)

Simon és Luke halála?


Ha megölöd Luke-ot és Simont, addig fogok sírni, amíg már nem marad víz a testemben. És persze meg fogod őket ölni, mert az ÖSSZES jó mellékszereplőnek meg kell halnia, mindig, pedig ha valaki megérdemli a boldog befejezést, az Simon és Luke. 
Mindegy, tényleg nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem a könyveid. De úgy, nagyon nagyon.

Cassie válasza:
Mindig meghal az összes jó mellékszereplő? Nem azon múlik, hogy milyen fajta a könyv? (Például, a Hunger Games-ben persze hogy minden jó mellékszereplő meghalt, mert ez egy gladiátorszerű harc volt a halálig.)

Amúgy pedig, nem tudom, miért gondolja mindenki azt, hogy a halál az egyetlen és legrosszabb dolog, ami történhet. :)

Így színészkedik Godfrey

Sziasztok!

Ha kíváncsiak vagytok, milyen is Godfrey "akcióban", érdemes megnézni ezt a videót. :D A modell Godfrey-t már láttuk, íme a színész Godfrey:


Használd az erőm!

Sziasztok!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom ezt a jelenetet a Hamuvárosból, ezért is muszáj megosztanom ezt a fanartot.

"- Fogd a kezem! - mondta Alec. - Használd fel az erőmet! Amennyi csak ahhoz kell belőle, hogy ki tudj tartani!"


Nephilimek

 

Herondale a Clockwork Princessben

Sziasztok!

Cassie még egy kérdésre válaszolt, és ezzel kapcsolatban már egy teória is van, ha engem kérdeztek, az egyik legmegdöbbentőbb ötlet.


Helló, Cassie! Csak kíváncsi vagyok, annyiszor szerepel ugyanaz a család a TMI és a TID sorozatban, de az egyik család, amiről nem hallottam a TID-ben, az a Morgenstern. Lesz Morgenstern a Clockwork Princessben?

Cassie válasza:
Igen.


És akkor a teória. Szóóval... Egyesek szerint ez a bizonyos Morgenstern egy lány lesz, és esetleg ő lesz az, akivel összejön majd Will. Ami azért lenne ironikus, mert kiderülne, hogy Jace és Clary tényleg rokonok, még ha csak távoliak is...

Tessa első csókja


Jem azt hiszi, hogy ő volt Tessa első csókja?

Cassie válasza:
Igen, azt. Ouch, Ouch.


Hallottátok? Ez a szívem volt. Összetört. :((

Legrosszabb befejezés


Szerinted a halál szükségszerűen a legrosszabb befejezés, amit a szereplőd kaphat? Vagy szerinted más dolgok megkárosíthatják őket?


Válasz:

Nos, mi van ha mondjuk te vagy az egyetlen, aki életben maradt, és mindenkit akit szerettél, borzalmas körülmények között megölték és ez a te hibád volt?

Vagy ami Sloane-nal történik az Alias végén?

Én mindkettőt rosszabbnak tartom a halálnál, de ez a perspektívádon múlik.

2013. január 8., kedd

Árnyvadász fa golyókból

Sziasztok!

Ezt a kis Árnyvadászt Zsanett készítette, és elküldte nekünk. :))



Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets