Blogger Widgets

2013. január 10., csütörtök

Cassie a Bane krónikákról

Sziasztok!

Cassie írt a Bane krónikákról, ami - nagyon úgy tűnik -, csúszni fog. De sok mást is elárult, például a borítóról, illetve kaptunk egy újabb részletet is. 


Helló Cassie! Azzal szeretném kezdeni, hogy: „Óriási, óriási rajongója vagyok a munkádnak” és egy „Szeretlek”-kel. Mos, hogy ezt már letudtam, jöhet az a rész, ahol megőrülök! A Bane krónikák igazi? Tényleg meg fogod írni? Lehetsz még elképesztőbb? Tényleg, eddig az egyik kedvenc modern íróm. Magnus az egyik kedvenc karakterem, és ERŐS CoLS SPOILER!!!!!!!!!!!!!! megölted a szívem, amikor Malec megszűnt cannonnak lenni. SPOILER VÉGE! Azt hiszem, abbahagyom a rajongást... egyelőre.

Cassie válasza:

Igen, a Bane krónikák igazi! Mint Tinkerbell, de még jobban, mert Tinkerbellnek nem volt kiadói szerződése.

Igazából a Bane krónikák akkor született, amikor Franciaországban voltam Maureen Johnsonnal és Sarah Rees Brennannal, és én megemlítettem, hogy az emberek milyen gyakran kérik, hogy legyen egy regény Magnusról, de nem igazán érzem úgy, hogy a regény forma illene Magnushoz, de szerettem volna néhány összefüggő történetet írni róla, csak nem volt rá időm.

Maureen és Sarah mindketten írtak esszét az Árnyvadászok és Alvilágiakba, szóval az egész rálátásuk az Árnyvadász dolgokra és Magnusra elég élénk volt abban a pillantban. Kiderült, hogy sok nagyszerű ötletük van Magnusszal kapcsolatban, beleértve, hogy Mi Történt Peruban, és Mi Történt Amikor Magnus Találkozott Will Apjával, és Mi Történt Amikor Magnus Találkozott Camille-lal, és Mi Történt Amikor Magnus Egy Hőlégballonon volt és Hogy Találta Ki Magnus, Mit Adjon Alec Szülinapjára.

És akkor jött az ötlet, hogy írjunk tíz összefüggő novellát Magnusról, ami a Bane krónikák lett.

Igazából még mindig várok a részletekre – az első rész úgy tűnik, közelebb lesz áprilishoz, mint februárhoz, csak mert sok időbe telik felkészíteni az Amazont, borítót készíteni stb. Ezután körülbelül havonta jön majd egy új, amíg meglesz mind a tíz. Valamikor ezután, azoknak, akik nem szeretnek online olvasni, megjelenik majd könyvben is.

Mindegyik résznek lesz valami kis ára, ami illeszkedik ahhoz, hogy csak egy novella (szerintem valahol 1 és 3 dollár között), és a borító olyan lesz, mint egy normál Mortal Instruments könyvnek, Magnus-szal, és az online megjelenéskor a kép tíz részre lesz bontva, és minden egyes megjelenéssel egy újabb darab válik láthatóvá, amíg meglesz a teljes kép.

Az ilyen projekt még kísérlet, mivel nem igazán volt még ilyesmi a könyvkiadásban, de arra gondoltunk, hogy jó lenne így együttműködni, írni egy szereplőről, akit mind szeretünk, és kísérletezni egy ilyen sorozatszerűséggel, ami olyan, mint a tévében a sorozatok. Dickens folytatásokban írt, mivel a történetei magazinokban jelentek meg (Conan Doyle szintúgy); Ma már nem nagyon van ilyesmi, de van internetünk és online kiadásunk.

Ez minden, amit a Bane krónikákról most tudok, de persze ha bármi újat tudok, hozom.
És akkor egy kis részlet a Bane krónikákból Sarahtól:


Nem mondhatod egy potenciális ügyfélnek, aki egy tanult és ősi mágust vár, hogy még nem is nőttél fel teljesen. Magnus fiatal korában kezdett hazudni a koráról, és soha nem hagyta abba ezt a szokást.

Néha kicsit kínos volt, amikor elfelejtette, kinek milyen hazugságot mondott. Egyszer valaki megkérdezte tőle, milyen volt Julius Caesar, és Magnus, miután már kicsit túl régóta meredt előre, azt mondta.

Nem túl magas.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets