Blogger Widgets

2013. augusztus 31., szombat

Nyereményjáték a Könyvmolyképzőnél és a Cinema Citynél


Sziasztok!

A Vörös Pöttyös Facebook oldalon újabb nyereményjátékot hirdettek, ezúttal a vidékiek előnyben!

Idézem:

"A Végzet Ereklyéi - Csontváros filmhez kapcsolódóan most hétvégén, augusztus 31-szept. 1-jén könyves játékkal készülünk a vidéki mozijainkban!
Gyere el az alábbi előadások egyikére szombat vagy vasárnap:
15:00; 17:30; 20:00 kivéve Kaposvár, ott: 15:15; 17:00; 20:00
.. és válaszolj helyesen a vetítés előtt feltett kérdésre, hogy hazavihesd a Csontváros folytatását, a Hamuváros című könyvet!
Ha nem nyertél se keseredj el, ugyanis mozijegyeddel most 25% kedvezményre vagy jogosult a könyv, vagy a sorozat további kötetének árából szeptember 30-ig! Részletek itt: konyvmolykepzo.hu"


Csontváros mozijegy akció

Kevin új filmjének előzetese


Sziasztok!

Megérkezett Kevin új filmjének, az All the Wrong Reasons-nek az első előzetese, ami nagy valószínűséggel arról lesz híres, hogy Cory Monteith szerepel benne, aki közben elhunyt.

Mindenesetre itt az előzetes, Kevin egyébként egy tűzoltót alakít, akinek egy súlyos sérülés után talpra kell állnia.


Újabb képek a hong kongi dedikálásról







Új videó Robert Sheehanról

Godfrey és Jamie Hong Kongban


Sziasztok!

Kaptunk még néhány képet, amin Godfrey és Jamie épp a rajongóknak osztanak aláírást Hong Kongban.





A Csontváros első a USA Today bestseller listáján


Sziasztok!

A Csontváros első helyen áll a USA Today bestseller listáján, és a többi rész is előrébb lépett!




Jamie és Godfrey egy jótékonysági eseményen


Sziasztok!

Hong Kongban a FilmAid Asia keretében volt egy jótékonysági esemény, ahol Csontváros is vetítettek, és Godfrey és Jamie is részt vettek rajta. Íme két kép az eseményről:



Box office: több országban első helyen a Csontváros


Sziasztok!

Több országban a héten került a mozikba a Csontváros, és rögtön első helyen nyitott a bevételek szempontjából.

Előző héten első helyen volt:


Szingapúr, Svédország, Thaiföld

Németországban pedig a héten nyitott első helyen, ezt Martin Moszkowicz jelentette be:



2013. augusztus 30., péntek

Könyvmolyképző akció - Azoknak, akiknek nincs mozijegye


Sziasztok!

Többen kérdeztétek. Nem, nem csak azoknak van akció, akiknek Cinema City jegyük van. (Erről itt: Csontváros mozijegy akció) Most Cassandra Clare összes könyvére akciós, 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Ezekre érvényes, hogy két példánytól ingyen szállítanak, és ajándék moziplakát van! (Utóbbiból azt hiszem, korlátozott mennyiség, szóval aki előbb vesz, annak nagyobb eséllyel jut, ez logikus.)

Illetve ugyanezen a linken előrendelhetitek a Csontvárost filmes borítóval is, kemény és puha kötésben is, szintén 20% kedvezménnyel.

A képre kattintva eléritek az akciós oldalt:


Cassandra Clare akció

Csontváros kvíz a szereplőgárdával


Sziasztok!

Ebben az interjúban egy kis kvíznek vetették alá a színészeket, hogy ki ismeri legjobban a világot.



Csontváros a Reflektorban


Sziasztok!

Tegnap a Csontvárosról is szó volt a Reflektor című műsorban. Kommentet inkább nem fűznék hozzá. Maradjunk annyiban, hogy legalább reklámozzák.

A videót meg tudjátok nézni az alábbi linken 4:26-tól:
http://www.rtlklub.hu/most/44495_reflektor_antal_timi_kimondta_a_boldogito_igent_az_enekesno_


Kulisszák mögötti képek Jamie fotózásáról



Ennyit a szerelmi háromszögről...


Azoknak, akik szerint a Végzet ereklyéi egy újabb unalmas szerelmi háromszög története...

Clary rajza Jace-ről


Sziasztok!

Íme Clary rajza Jace-ről:


És a kettes számú verzió szigorúan azoknak, akik már látták a filmet, mert spoileres, a tovább után!


Godfrey és Kevin - Több Malec a Hamuvárosban


Sziasztok!

Itt egy új interjú Kevinnel és Godfrey-val, amiben többek között arról is beszélnek, hogy bár még nincs kész a forgatókönyv, a nyers változatban határozottan több Malec van. És igen, Kevin a Malec kifejezést használja!


2013. augusztus 29., csütörtök

Nagy Könyvmolyképző akció!


Sziasztok!

Már írtam róla korábban egy rövidebb posztot, de akkor most itt vannak a részletek!

Itt a lehetőség, hogy beszerezd Cassandra Clare könyveit, ha esetleg valamelyik hiányzik még a polcodról!

A Könyvmolyképző Kiadó és a Cinema City közös akciót hirdetett. ennek keretében most a Cinema Cityben kapott Csontváros mozijegyeddel 25% kedvezményt kaphatsz Cassandra Clare könyveire!

Az akció szeptember 30-ig él, a mozijegyeden található kóddal tudod érvényesíteni a kedvezményt. Illetve továbbra is él az akció, hogy 2 könyvtől ingyen szállítanak, és Csontváros plakátot is kaphattok ajándékba!

A kedvezmény csak a Könyvmolyképző webshopjában él, más könyvesboltban NEM. Az alábbi képre kattintva elérhető az akció oldala:


Csontváros mozijegy akció

Új képek Lilyről


Sziasztok!

Ezek a képek a brit Glamournak készültek!




Még több kép a tovább után!


Martin Moszkowicz a következő filmről


Sziasztok!

Megnyugtató lehet, amit Martin Moszkowicz, a Csontváros film producere nyilatkozott a Hollywood Reporternek. 

Idézek a cikkből:

"A halványabb amerikai box office eredmények ellenére a rajongók véleménye nagyon pozitív. A Constantin már dolgozik a terveken a Hamuváros idei őszi forgatásával kapcsolatban."

"Moszkowicz elmondta, hogy még korai véleményeket mondani a Csontváros bevételéről világszinten. A Constantin már korábban is bizonyított a sikerét a nemzetközi piacon, például mikor A három muskétás, ami szintén Constantin film csalódást keltő 20 millió dolláros bevételt ért el Amerikában, de világszinten 150 milliót teljesített."

Szóval, hajrá Árnyvadászok! 

Ha egy jót akartok röhögni...


Sziasztok!

Nem ez az első ilyen videó, de ez szenzációs! A szereplőgárda vicces pillanataiból egy összeállítás. Én sírtam. xD


Atli Örvarsson a zenéről


Sziasztok!

Atli Örvarsson a Hollywood Reporternek mesélt a Csontváros zenéiről. Előrevetítem, nem vagyok zenész, szóval ha valami marhaságot fordítottam - ezt igyekeztem elkerülni -, akkor előre is elnézést! A filmre nézve SPOILERES!


The Mortal Cup (A végzet kelyhe): A The Mortal Cup téma úgy hangzik, mint valami ősi zene. Az első alkalommal, amikor tiszta formájában hallod, egy nagyon öreg hangszeren, violon játsszák, ami a modern vonósok őse. Találtam egy úriembert, aki régi zenéket ad elő, és játszik ezen a hangszeren is. Ez egy metálosabb hangzású hegedű, és általában vibrato-ban játsszák, így nagyon tiszta hangzása van.

The City of Bones (Csontváros): Ami akkor történik, amikor a Csontvárost látod, az igazából két dallam egyszerre - a Clary's theme és a Mortal Cup theme. Ez az Árnyvadászok legendájának, a történelmüknek a része, és ezt próbáltuk lefesteni Clary félelmét is, azt, hogy először látja úgy a várost, ahogyan mi nem látjuk. A darab elejének, amikor besétálnak a föld alatti járatba, megvan a saját ritmusa, és aztán ott van az a nagy crescendo, amikor a Néma Testvérek behatolnak az emlékeibe.

Clary and Jace’s love theme: Van egy egyszerű zongoraverzió és van egy nagy húros rész, és van egy fő meg egy egyszerűbb, kulcsverzió. Van egy jelenet, amiben Jace, Clary és Simon ott vannak, és megölik a démont, aki Madame Dorothea alakját vette fel, és Clarynek választania kell, kit ölel meg és kiben talál biztonságot, és Simonhoz megy, a kamera pedig Jace-t mutatja. Itt az egyszerűbbet játszom, az elérhetetlen, elveszett-szerelem verziót.

The greenhouse (üvegház): Itt egy szerelmes témát választottam, Jace történetén keresztül, és szerintem nagyon könnyedén tudták átvezetni Diane Warren dalára. (Heart by Heart Demi Lovato előadásában) Ez inkább zongora és csengettyűk. A szerelmes témának egy lecsupaszított verziója.

Valentine’s theme: Mindig úgy éreztem, hogy neki valamiféle Darth Vaderes zene kell. A Valentine téma olyasmi, mint egy boleró, egy basszus, ami növekszik és növekszik. Akkor használtam, amikor kijön a portálból, és aztán ő és Hodge beszélgetnek. Amikor felvettük, a mérnökünknek volt egy nagyszerű ötlete. Azt mondta, béreljünk egy Minimoog szintetizátort, és azon az öreg hangszeren játsszam a basszust. Ezért van egy ilyen öregebb, gyorsabb basszushangzása.

Clary’s reunion with her mother (Clary és az anyja újra együtt): Itt a szerelmes témát játszottam, ami a legtöbb esetben Clary és Jace jeleneteiben szól. De azzal, hogy Valentine a fejükbe ültette, hogy testvérek, Clary valamiképpen nekiszegezi a kérdést az anyjának. Egyike volt azoknak a boldog baleseteknek, amikor eldöntöm, hogy kipróbálok valamit, és működött. 
Jace: Jace-nek igazából nincs saját témája - van egy akciómotívuma, mert mindig jön és megmenti a napot.day.”

A nyertesek pedig...


Sziasztok!

Kisorsoltam a pólókat! 
Először is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt! Rengeteg rajongói alkotás és blogposzt született, és ez már önmagában megérte! És ha kicsit tehettünk ezzel a kis kampánnyal a Csontváros film sikeréért, akkor még inkább!
Azok, akik most esetleg nem nyertek, ne keseredjenek el! Biztos vagyok benne, hogy lesz még játék az oldalon!

De senkit sem szeretnék tovább csigázni, a 15 db póló nyertese:


Fanfiction - 1 db póló
  • Fummie

Fanart - 1 db póló
  • Ramóna N.

Blogger - 2 db póló
  • Á. Réka
  • Sarah Sparkle

Kihívás - 5 db póló
  • S. Ev
  • S. Fanni
  • H. Orsolya
  • M. Bettina
  • L. Mercédesz

Egyszerű játék - 6 db póló
  • F. Mária
  • M. Krisztina
  • Sz. Orsolya
  • É. Andrea
  • J. Eszti
  • S. Julianna

Tudom, ez így kissé rejtjeles, de minden nyertest értesítek e-mailben is, már csak azért is, mert egyeztetni kell a mérettel kapcsolatban, illetve szükségem lesz a címetekre! A nyerteseknek ezúton is gratulálok!

Ezenkívül azoknak, akik esetleg jönnek a szombati Árnyvadász talira, már most jelzem, hogy ott is át lehet venni a pólókat! Úgy gyorsabb is, hiszen nem kell a postára várni, és spóroltak is nekem pár fityinget! ;)

Az utolsó fanficek


Sziasztok!

És akkor a blogbejegyzésekhez hasonlatosan hozom a fanficeket is:

Ígéretek:
http://storiesbyfummie.blogspot.hu/2013/08/tmi-fanfic-3.html

Bujkálás és menekülés:
http://the-war-end.blogger.hu/

Csak egy démonvadászat:
http://itsdiamondlife.blogspot.hu/2013/08/csak-egy-demonvadaszat.html

Magnus and Alec:
http://magnusandalec.blogspot.hu/

Felismerés:
http://shadowhunters-story.blogspot.hu/2013/08/1-fejezet-felismeres.html

A vadászat:
http://shadowhunters-story.blogspot.hu/p/a-vadaszat.html

Karácsonyi meglepetés:
http://shadowhunters-story.blogspot.hu/p/mindig-melleted.html


Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt!

Az utolsó blogbejegyzések


Sziasztok!

A cím elég baljósan hangzik, de azért remélem, ez tényleg csak a kampány utolsó bejegyzéseire vonatkozik. Ugyanis véget ért a nyereményjáték, de bízom benne, hogy a lelkes magyar Árnyvadászok ezután is írnak majd bejegyzéseket Cassandra Clare könyveivel kapcsolatosan. 

Íme az utolsó adag, ezek még a kampány keretében íródtak!

Ebben a bejegyzésben a Csontváros film bevételeiről van szó:

Illetve ugyanitt órarendeket is találtok:

Ness oldalán a filmről olvashattok újabb véleményt:

A Media Addict oldalon egy érdekes cikket mesélhettek, amelyben Kevin Zegers a korábbi alkoholfüggőségéről mesél:

Az Inspire oldalon pedig újabb véleményt találtok a filmről:

A Moncsiánia oldalon Árnyvadász ékszereket rendelhettek:


A Dreamworld oldalon pedig három további bejegyzést is találtok!

Ebben az Árnyvadász színek szerepéről olvashattok:

Ebben a bejegyzésben a különböző sztereotípiákról van szó, pl. a vámpírokkal kapcsolatosan:

Az utolsó napi bejegyzés pedig nekem személyes kedvencem, még meg is könnyeztem. 10 Árnyvadász véleménye arról, miért is jó Árnyvadásznak lenni? Többek között az én válaszomat is megtaláljátok benne. És hogy miért kedvencem? Szinte mindenki kiemelte a közösséget a válaszában! :D

Lily az LAX reptéren - Képek


Sziasztok!

Lily hazaérkezett Los Angelesbe a turné után. A fotók az LAX reptéren készültek.

 



A Bane krónikák hatodik!


Sziasztok!

A legújabb novella megjelenésének köszönhetően a Bane krónikák hatodik a New York Times bestseller listáján a sorozatok között!


YA kalauz


Sziasztok!

Ez ugyan nem csak a TMI-ról szól, de mindenképpen érdekes:


Dracula a People magazinban


Sziasztok!

A People magazin lehozott egy cikket Jonathan Rhys Meyers új sorozatáról, a Draculáról. Íme:


Mától a mozikban!


Sziasztok!

Mától már rendesen is megtekinthető a Csontváros a magyar mozikban! Sokan már láttuk premier előtt, de most már végre mindenki megnézheti!


2013. augusztus 28., szerda

Beteg interjú Jamie-vel és Lilyvel


Sziasztok!

Ez a no comment esete. Nézzétek és élvezzétek! xD


Kevinék elindultak a nászútra!


Sziasztok!

Kevin és a felesége, Jaime végre elindulhattak a nászútjukra! És Jamie reakciója minden pénzt megér!


Tehát Jamie reakciója:
GYERTEK VISSZA, A BABYSITTER GONOSZ NEM HAGYJA, HOGY 5 UTÁN CUKROT EGYEK.

Csontváros a Fókuszban


Sziasztok!

Ma a Fókuszban a Csontvárosról is szó volt! amit hozzáfűznék: Lily nem Jace, hanem Clary, illetve nem második a Mortal Instruments, hanem többször volt első is azon a bizonyos New York Times bestseller listán. 

Mindenesetre a videót meg tudjátok nézni itt:

Rúnakalauz - Clairvoyant Sight


Sziasztok!

Újabb rúnakalauz rész, a mostani rúna a Clairvoyant Sight, azaz a tisztánlátás rúnája.


Ha felrajzolják, a nephilimnek megadja a képességet, hogy az éppen zajló eseményeket a láthatón túl is lássák. A rúnát minden használat után újra fel kell rajzolni. A rúna, amennyiben nem angyali származású emberre rajzolják, elhagyatottá teszi azt.

Ez feltűnt nektek?


Lily interjú


Sziasztok!

Itt egy újabb interjú, ezúttal Lilyvel! Köszönöm a fordítást Lilinek! Az eredetit itt olvashatjátok: http://themortalinstitute.blogspot.hu/2013/08/exclusive-lily-collins-fangirls-jace.html




Végzet ereklyéi fanokkal beszélgetni Cassie könyveiről és a most megjelent első filmről mindig szórakoztató. De Lilly Collins-sal, a Csontváros egyik sztárjával beszélgetni erről a témáról sokkal magával ragadóbb és élvezetesebb. Nemrég összegyűltem Los Angelesben más TMI bloggerekkel (Mundie Moms, TMI Movie News, Fangirlish) abból a célból, hogy megosszuk Lilly-vel az érzéseinket a Csontváros című filmmel kapcsolatban és nem utolsó sorban, hogy megismerjük az ő véleményét is.



Blogger: Egyszerűen imádtalak a filmben.

Lily: Ó, tehát végre sikerült megnézned.

Blogger: Igen, tegnap este.

Lily: És hogy tetszett?

Blogger: Egyszerűen elképesztően játszottad Clary-t. Egészen hajnal háromig fenn voltunk és végig a filmről beszélgettünk.


Lily: Tényleg?

Blogger: Az egész filmet kielemeztük az utolsó képkockáig.


Lily: Biztosan ezért nem tudtam aludni az éjszaka. Komolyan egész éjjel forgolódtam és dobáltam magam. Szerintem valahol mélyen tudtam, hogy az emberek a filmről beszélgetnek én meg végig izgultam és reméltem, tetszett nekik.


Blogger: Végig az ágyon ültünk és megvizsgáltunk minden egyes jelenetet. Egyszerűen elképesztő volt, amilyen módon megtestesítetted Clary-t. Szerintem még azok is pozitívan fognak csalódni, akik valaha nem hittek igazán a képességeidben. Ó, és egyszerűen imádtam a vörös hajadat. 

Lily: Nagyon köszönöm. Mindenki azt mondta, hogy nem volt a megfelelő szín. Mármint a megfelelő árnyalat.


Blogger: Nagyszerű volt.

Lily: És ugye Jamie is fantasztikus volt?
\

Blogger: Elképesztő volt, pont ugyan ezt mondtuk neki mi is.

Lily: Ó igen, éppen most találkoztatok vele.

Blogger: Minden tökéletes volt. A szerepjátszása, a mimikája, a magabiztossága. A kémia köztetek pedig életet vitt az egészbe. Közted és Robbie között, na meg persze közted és Jamie között is. Á, meg úgy minden nagyszerű volt. Egyszerűen imádtuk az egészet.


Lily: Ó, nagyon köszönöm. Mindent a rajongókért, köztük értetek is.

Blogger: Éppen azt mondtuk Jamie-nek, hogy milyen ellenségesek voltunk vele az elején, és hogy nagyon, nagyon sajnáljuk.

Lily: Az elejétől tudtam, hogy mindenkinek meg fog változni a véleménye. Mikor megkapta a szerepet és a rajongók többsége ellenezte őt, már akkor tudtam, hogy az emberek meg fogják gondolni magukat. És annyira örülök, hogy ez történt.



Blogger: Rögtön a forgatás után bocsánatot kértünk tőle.

Lily: Igen, hallottam róla.

Blogger: Csak olyan furcsa volt, mivel már a könyv kezdete óta nagy rajongók vagyunk.

Lily: Természetesen.


Blogger: És tudod, amikor olvasol, valamit el is képzeled azt…

Lily: Én is nagy rajongó vagyok. Minden könyvvel ez a helyzet, van benne egy bizonyos karakter. És rajongóként én is ugyan úgy éreztem volna a színészek iránt, akik Clary szerepére lettek volna jelölve. Én véletlenül pont az a színész vagyok, aki megkapta ezt a szerepet, de természetesen tudok mondani más példát. Ugyan ezen mentem keresztül a Harry Potter szerepválogatásán. Én akartam játszani Hermionét. Nekem is megvolt a kép a fejemben róla, és úgy gondoltam Emma jobb lenne a szerepre. De olvasóként és rajongóként megvan a saját véleménye mindenkinek arról, hogy kinek kellene játszania a szerepet.

Blogger: Cassie véleménye nagyon sokat számított nekem. Teljesen megbíztam benne, így mikor azt mondta, hogy Jamie meg tudja csinálni, hittem neki. Azt kérdezte, miért hiszem azt, hogy Jamie nem képes megcsinálni. Többek között azért, mert én is Alex Pettyferként képzeltem el Jace-t, mint sokak mások.


Lily: Értem.

Blogger: Egyáltalán nem hozta szóba kettejük színészi képességeit.

Lily: Hát, nagyon különböző színészek.

Blogger: Így amikor Jamie-t választották a szerepre Cassie azt mondta: „Csak várd ki a végét. Ígérem, megéri.” És végül mikor találkoztam Jamie-vel úgy éreztem, tökéletes megtestesítője Jace-nek, te pedig Clary-nek.


Lily: Ó, nagyon köszönöm.





Blogger: Te tetted hihetővé Clary jellemfejlődésének az útját.

Lily: Köszönöm. Az elejétől kezdve attól féltem, hogy nem leszek képes megcsinálni. Amiatt, hogy percenként rázúdulnak hazugságok és olyan kérdések, mint Ki?, Mi?, Mikor?. Hol?, Miért?. És a való életben az teljesen rendben van, hogy fiatal lányként teljesen össze vagy zavarodva, ha nem tudod ki is vagy valójában. A fiatalok amúgy is el vannak árasztva érzésekkel. Például lehetsz szomorú, mert mérges vagy, zavarodott, feldúlt, vagy azért is, mert szerelmes vagy.  Olyan sok oka lehet annak, hogy zaklatott, ideges vagy frusztrált vagy. És én nem akartam ilyen lenni, de szintén nem akartam sebezhetetlen, érzelemmentes lányt játszani. Ezért érzem fontosnak azt a jelenetet, amikor Clary érzelmileg összeomlott az esőben. Ez azért volt szükséges, mert ez alkalmat adott Jace-nek, hogy megmondja neki, hogy: „nincsen választásunk, szóval, ha vissza akarod kapni az édesanyád, velem kell jönnöd, bíznod kell bennem. Máskülönben ez a makacs, önfejű lány csak folytatta volna az útját egy olyan fiúval, akitől egyébként retteg. Meg kellett mutatnunk, hogy Clary sebezhető és hogy valójában ideges, rémült és tehetetlen lenne, amiért keresztül kell mennie ezeken a dolgokon.  De ezzel együtt, soha nem engedi magának, hogy legyűrjék ezek az érzések. Mindig tovább megy, próbálkozik és valahogy mindig képes arra, hogy ne gondoljon magára áldozatként. Képes erős nő lenni. Szóval nagyon köszönöm. Kezdetben tényleg ez volt a legnagyobb félelmem, ami nem is igazán félelem volt, hanem egy megfelelési kényszer, ami arra ösztönzött, hogy a lehető legjobb módon játsszam el őt.


Blogger: Nagyon hihetően játszottad. Mi is mondtuk Harald-nak, hogy a film tele van ideálokkal, és semmi sem állítja meg őket. Láthatsz olyan jelenetet is, hogy a lány megüt valaki,t aztán elszalad a helyszínről. De Jocelyn jelenete egyszerűen…


Lily: Igen, ő a végsőkig küzdött.


Blogger: És ugyanezt volt Clary-vel. Láthatod a megszakadt kapcsolatokat, a bonyodalmakat, amiken keresztülmennek, de ők csak tovább küzdenek. Imádom, amikor egy film erős lányokkal van tele. És azt hiszem egyáltalán nincs sok ilyen film.



Lily: Szerintem Jemima is jót alakított.

Blogger: Ó, Izzy tökéletes volt. Milyen volt a turné vele?


Lily: Az volt a legszürreálisabb élményem. Olyan furcsa, az emberek reakciója azzal együtt, hogy a film még ki sem jött, és még folytatása sincsen. A mi fejünk van a pólójukon, az emberek sikítoznak és kiabálnak. Csodálatos volt azokkal az emberekkel lenni, akik miattunk vettek jegyeket, vagy akik miattunk hozták ki a gyerekeiket egy nappal korábban. Ez nagyon sokat jelent nekem is és nekik is. Volt egy lány, akit Jamie-vel szemeltünk ki a Miami turnén. Szinte végig extázisban volt, felváltva sírt és nevetett. A turné végén mindketten odamentünk hozzá és megmondtuk neki, hogy ő a legizgatottabb ember, akit valaha láttunk. Elkezdtünk vele beszélgetni és meg tudtuk, hogy komolyan erről szól az élete. Minden alkalommal, amikor valamelyikünk szerepel a tévébe, ő rögtön visítva felpattan és elkezd örömében sírni. Olyan jó érzés volt ilyen emberekkel beszélgetni. Ők napokat áldoztak ránk csak azért a pár percért, amíg láthattak és beszélhettek velünk.



Ez a lényege a történetnek: hogy érezzünk együtt a szereplőkkel. És ez az, amit Harald mindig is akart. A karakterek és az érzéseik a rajongókért vannak és nem csak azért, hogy csak simán legyenek karakterek a történetben. Látni a szenvedélyüket és a lelkesedésüket Clary iránt csak tisztázta számomra  a tényt: hogy én mindig is úgy tekintettem Clary-re, aki az összes fiatal lányban megvan. Mindenki lehet Clary. Csak azért, mert én játszom őt, az nem jelenti azt, hogy én is szimbolizálom. Nyilván ha nem olvastad a könyveket, csak megnézted a filmet, akkor úgy fogod elképzelni a szereplőt, mint a színészt, aki eljátssza. De én nem akarom megfosztani a rajongókat attól, hogy elvegyem a Clary-ről alkotott képüket. Én csak egy színész akartam lenni, aki képes őt eljátszani. És úgy gondolom, ha mindenki megtalálja magában Clary-t, akkor mindenki ugyanezeket az érzéseket fogja érezni, mint én.



Egy tinédzser helyében mindenki megzavarodna, ha nem tudná kik az igazi szülei, vagy mi az igazi neve. Folyamatosan ilyen dolgokon megyünk keresztül, mivel ilyen filmeket nézünk, és lehet, hogy belegondolsz: talán a múltad nem egyezik Clary-jével, de az is lehet, hogy neked is hazudtak. És szerintem ez a lényege az egésznek, hogy képeses legyünk megtalálni magunkban a karaktert. Én mindig is azt akartam, hogy Clary egy ilyen karakter legyen a történetben. A rajongók belegondolnak, hogy ha nem is teljesen egyezik az életük, mi lenne, ha ők is ebbe a helyzetbe kerülnének. Én személy szerint nagyon közel állok az édesanyámhoz és ez az a dolog, amit összekapcsoltam Clary és közöttem végig a történet folyamán. Igen, vannak benne dolgok, amik nyilván nem történnek meg a való világban, mint például démonok, boszorkánymesterek és portálkapuk. De a lényeg az, hogy a sok gyötrelem és kihívás után végül találkoznak – mindegy min mennek keresztül. És végül fel kell öltöznie ünnepi ruhába, hogy találkozzon valaki mással és ő kényelmetlenül érzi magát, de a barátai végig azt mondják, ha meg akarja a fiút, akkor így kell öltöznie. Ő pedig habár érzi, hogy nem valami jó ötlet, végigcsinálja, csak hogy láthassa. 



És Clary erkölcsi hozzáállása sosem változik. Ahogy mondtad, Jocelyn és ő nagyon kemények, de az erkölcsük végig változatlan. Clary még magas sarkúban és feszes ruhában is Clary. Clary és Jace kapcsolata ugyanolyan amikor először találkoztak és amikor Jace zongorázott vele. Vonzódnak egymáshoz és azt szeretik, hogy megtalálják egymásban ugyanazokat a dolgokat. Ez sosem változik, még a romantikusabb részeknél sem. Clary sosem változtatja meg magát a történet kedvéért.


Blogger: Rajongóként melyik jelenet megfilmesítését vártad a legjobban?


 Lily: Egyértelműen az üvegházas jelenetet. Mivel végre itt jönnek össze Clary és Jace. Varázslatos és gyönyörű jelenet, és a bennem lévő kislány pont egy ilyenre számított végre. Ez az a pillanat, amikor először láthatjuk Jace sebezhetőségét. Ez egy fajta nyugodt jelenet a történet őrült és gyors menetéhez képest. Mindig is látni akartam, ahogy Jace és Clary összejönnek. Felvenni ezt egy fajta plusz volt nekem. Furcsa volt, mert Jamie-vel jól kijövünk meg minden, így ez a szituáció eléggé kínos volt kezdetben. De a csapat összes tagja és a többi színész is olyan segítőkész volt az ilyen helyzetekben is, hogy végül én is azt mondom: ez a jelenet a könyv tökéletes megfilmesítése lett. A fiatal lányoknak a turnékon csak annyit kellett mondanunk, hogy „üvegház” - és ők elkezdted ordítani és sikítozni. Ez egy fajta szállóigévé vált, amikor Jamie-vel elszámolunk háromig, majd egyszerre kiáltjuk: „üvegház!”. Ez volt az a pillanat, amikor a lányok szó szerint megőrültek, így mi tökéletessé akartuk tenni a pillanatot számukra.

Videók Mexikóból


Sziasztok!

Megkaptuk a videókat a mexikói press conference-ről. Íme:



Képek a mexikói premierről


Sziasztok!

A mexikói premierről is kaptunk képeket! Íme:




Még több kép a tovább után!


2013. augusztus 27., kedd

Megvan az új felolvasó!


Sziasztok!

Megvan, ki olvassa fel a következő Bane krónikák hangoskönyvet, a The Midnight Heirt!

Ő pedig nem más, mint David Oyelowo! A dologban az az ironikus, hogy ő többek között a The Butlerban szerepel, ami éppen a Csontváros előtt van a bevételi listán, már ami a hétvégét illeti.




Robert Maillet Budapesten van!


Sziasztok!

Nézzétek csak milyen képeket osztott meg a Twitter oldalán Robert Maillet (Blackwell)!




Bizony, itt van Magyarországon, Budapesten!

A infóért köszönet Zsófinak!

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets