Blogger Widgets

2013. augusztus 28., szerda

Csontváros a Fókuszban


Sziasztok!

Ma a Fókuszban a Csontvárosról is szó volt! amit hozzáfűznék: Lily nem Jace, hanem Clary, illetve nem második a Mortal Instruments, hanem többször volt első is azon a bizonyos New York Times bestseller listán. 

Mindenesetre a videót meg tudjátok nézni itt:

7 megjegyzés:

  1. Mielőtt megjelenik egy műsor egy nézett (mert valljuk be, az) csatornán, utánaolvashatnának, hogy mikor, mit és mennyi baromságot készülnek mondani. Szánalmas! Az RTL Klub lassan csődbe megy.

    VálaszTörlés
  2. Elég gáz h ennyire nem néznek utána, vagy legalább beülhetett volna 1 ember tőlük a moziba... Hol van már a szintje pl. a mozimániás cikkhez? De még a Popcornoshoz is ??

    VálaszTörlés
  3. ELÉG VOLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!
    Ha még egyszer valaki azt mondja hogy a csontváros a Twilight a Gyűrűk Úra és még valaminek a keveréke én ki borulok!!!!
    Ez a történet ön álló és nem egy kotyvalék.
    Bocs hogy itt hisztizek.
    L.Lilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem hisztizel! Jogosan akadsz ki, és ennyi ilyen után én is legszívesebben addig pofoznám a műsor szerkesztőit, amíg élnek és mozognak.

      Törlés
  4. najó, ez gáz. szóval legalább megnézhették volna még egyszer mielőtt levetítik, hogy ne maradjanak benne ilyen bakik...

    VálaszTörlés
  5. Moat volt a rádióban is, és hopp! Megint a Twilighthoz hasonlították!!!!!!! A Csontváros nem Twilight!!!!

    VálaszTörlés
  6. En imadtam a Twilight saga-t konyvben es filmben egyarant! De ez meg szamomra is kiborito volt, hogy hasonlitottak a kettot mikor semmi koze egymashoz. A Vegzet Ereklyei kulonleges es uj, en szemely szerint mar unom, hogy mindenki hasonlitgat. A Divergent trilogiat pedig az Ehezok viadalaval hasonlitjak mikor a kettonek abszolut de koze nincs egymashoz. Mindenesetre legalabb reklamoztak a Csontvarost es tenyleg aki teheti menjen el megnezni, mert valami szenzacios volt a film, imadtam. :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets