Blogger Widgets

2013. november 16., szombat

Jamie a SID magazinban


Sziasztok!

Jamie szerepel a SID magazinban, ez nálunk sajnos nem kapható, amennyire tudom, de íme a képek:



Új Lily képek


Sziasztok!

Készült néhány kép Lilyről Hollywoodban 13-án.

 


2013. november 15., péntek

Új Godfrey videó


Sziasztok!

Felkerült egy videó Godfrey újabb fotózásáról:


2013. november 14., csütörtök

CoHF képeslap


Sziasztok!

A Clockwork Princesshez hasonlóan Cassandra Jean most a City of Heavenly Fire-höz, a TMI befejező kötetéhez is készít képeslapokat. Ezek a könyvből vett jeleneteket ábrázolják.

Az elsőn rögtön Sebastian és Clary, és Cassie azt is elárulta, hogy egyazon helyiségben tartózkodnak, viszont a mögöttük látható ablakokon keresztül más helyszíneket láthatunk. Illetve azt is megtudhattuk, hogy a legtöbb kép színes lesz, de ez az egy nem. 



Lily üzenete a Glamour gáláról


Sziasztok!

Lily a következő üzenetet küldte: 
The quirky things that make you different are what make you beautiful! So embrace them
Always and forever Lily Collins xo

A mókás dolgok, amelyek megkülönböztetnek másoktól, tesznek gyönyörűvé! Úgyhogy ragadd meg őket!
Mindig és örökké
Lily Collins xo


Jamie Benedict Cumberbatch-csel


Sziasztok!

Ez a kép a Soho House és a Grey Goose partiján készült, amelyen a CineCity filmfesztivált ünnepelték. Jamie Benedict Cumberbatch-csel látható a képen, akit a legtöbben Sherlock-ként ismerhettek. (És mellesleg Cassie is nagy rajongója - a sorozatnak és a színésznek egyaránt.)



2013. november 13., szerda

Új Cassandra Jean fanart - Jem és Will


Sziasztok!

Cassandra Jean újabb fanarttal jelentkezett, itt a kis Will és Jem. És kaptunk képet arról is, hogyan készültek.



Mit viselt Lily a Glamour gálán?


Sziasztok!

Lily kinézetét a Glamour gálán szinte minden oldalon dicsérték. Tetszett a ruhája, a haja és sminkje is, ezen az oldalon például egészen részletesen elemezték egy divatszakember segítségével.

Lily ezt a Julien Macdonald ruhát viselte az SS14 kollekcióból:


A sminkjével pedig már a Lancome-ot is képviselte, aminek ő az új arca. 


Videó a Glamour gála vörös szőnyegéről


Sziasztok!

Itt egy újabb videó a Glamour gáláról, láthatjuk, ahogyan Lily a fotósoknak pózol, aztán arról beszél egy riporternek, hogy mennyire fontosnak tartja, hogy a nők támogassák egymást.


Lily interjú a szemöldökéről


Sziasztok!

Lily szemöldöke már örök téma marad, ezúttal is kérdezték róla a Glamour gálán. Sajnos a videót nem tudni beilleszteni, de a képre kattintva átirányít hozzá:

http://uk.eonline.com/news/480301/lily-collins-explains-why-she-would-never-change-her-bold-eyebrows

Új Jamie kép


Lily a Hamuvárosról beszél


Sziasztok!

A Galmour gálán készült egy rövidke interjú Lilyvel, amiben az MTV riportere a Hamuvárosról kérdezte. Lily elmondta, hogy még ő sem tud semmi pontosat, beszélnek a dologról, de még nincs konkrétum. Azt tudja, hogy imádja Claryt, a történetet és a szereplőgárdát, de ugyanúgy van, mint a rajongók, várja, hogy mi történik.


2013. november 12., kedd

Itt az új TBC novella borítója!


Sziasztok!

Nyilvános a legújabb Bane krónikák novella, a What to Buy the Shadowhunter Who Has Everything (And Who You’re Not Officially Dating Anyway) borítója. Íme:



Ezzel a novellával pedig meg is érkeztünk a TMI idejére, ugyanis a Hamuváros és az Üvegváros között járunk időben. 

Melyik a legjobb YA folytatás?


Sziasztok!

A Teen.com oldalon újabb kis versenyt indítottak, ezúttal egy érdekes kategóriában keresik a legjobbakat: a legjobb YA könyvfolytatás. 



Előfordulhat ugyanis, hogy egy sorozat első része nagyon jóra sikerül, a folytatás viszont már gyengécske. Úgyhogy most a teljes sorozatok és az első részek helyett a második részek csapnak össze egymással!

A jó hír, hogy mind a Hamuváros, mint A herceg jelöltek, és mivel az első fordulóban 4 szavazatotok van, még döntenek sem kell, nyugodtan mehet mindkettőre a kattintás! ;)


Bane krónikák hírek Katona Ildikótól


Sziasztok!

Akkor hogy jól induljon a reggel! Beszéltem Katona Ildikóval, a Könyvmolyképző Kiadó vezetőjével a Bane krónikákkal kapcsolatban. 

Amit tehát ez alapján mondhatok:
  • Az árat most már tudom mondani, amit tegnap kiírtam, azaz 999 ft lesz a puha borítós és 1699 ft lesz a kemény. A kiadó jelenlegi tervei szerint ez lesz az ár. Egyelőre még nem mindenhol ez szerepel, ez ne tévesszen meg titeket, valamikor a közeljövőben biztosan mindenhol frissíteni fogják!
    (Mielőtt előrendelitek egy tipp: A Könyvmolyképző webshopjában 2 könyvtől ingyen szállítanak. A jelenlegi kiírások alapján az első két novella egyszerre jelenik meg, így meg fogjátok tudni rendelni a kiadó webshopjából együtt őket, ingyenes kiszállítással. És be tudjátok majd váltani azokat a 30%-os kuponokat, amelyeket az Elveszett lelkek városa megvásárlásakor kaptatok.)
  • A borítóval kapcsolatban egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani, mert egyelőre nem született végleges döntés. Hogy Katona Ildikót idézzem: "Keressük a megoldást a borítóra."

Lily távozása a Glamour gáláról - Videó

Jamie az Lacoste VIP vendége volt


Sziasztok!

Jamie a Lacoste VIP vendégei között volt az ATP World döntőjén, ahogy a korábbi években is. Jamie ezt maga is kiírta Twitteren, aztán természetesen képeket is kaptunk az eseményről:



 
 


Lily a Glamour díjátadóján járt


Sziasztok!

Lily is ott volt tegnap este a Glamour 23. Év nője díjátadóján, és ő maga is átadott egy díjat. Az eseményen rengeteg kép készült, ezekből hozok nektek én is egy jó nagy csokorral.



Még több képért katt a cikk folytatására!


2013. november 11., hétfő

Love, Rosie plakát


Sziasztok!

A Love, Rosie forgatását végigkövethettétek az oldalon, és most kijött az első plakát is, amiről kaptunk egy fényképet. Lily új filmje jövőre kerül majd az angol mozikba, magyar megjelenésről egyelőre nincs információm. 
Ki várja még nagyon? Lily és Sam Claflin egy filmben?


Új Magnus fanart Cassandra Jeantől


Sziasztok!

A Bane krónikákhoz kapcsolódóan Cassandra Jean újabb Magnus rajzzal rukkolt elő. Íme:


Fejlemények Bane krónikák ügyben


Sziasztok!

Sasszemű Ramóna észrevette, hogy felkerültek a Libri oldalára az új Könyvmolyképzős könyvek, és az új Bane krónikák novella mellett már egy barátságos ár szerepel: a puha kötés 999 forint lesz, a kemény 1699.

Persze korábban is voltak bakik az ár kommunikációjában a kereskedelmi áruházaktól - ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Bane krónikák első részénél található horribilisnek tűnő összes -, de remélhetőleg ez már tényleg a végleges ár, és minden novellánál körülbelül erre számíthatunk.



 

Lily egy rajongóval


Sziasztok!

Ez a kép Lilyről egy Avicii koncerten készült egy rajongóval.


2013. november 10., vasárnap

Vasárnapi Vámpírok: Dracula 3. rész

Előre is elnézést kérek, az elmúlt két napban összesen aludtam 10 órát talán, részt vettem egy könyvbemutatón (ahol nem nyúltam le Deszy kódexét), és eseménydús hétvége áll mögöttem, szóval nem lesz annyira összeszedett ez most, mint a korábbiak.

Na, ebben kevesebb érdekes dolog volt. Legalábbis én úgy éreztem, inkább amolyan átvezető rész volt. Azért volt benne izgalom meg taktikázás, elég sok vér, hú és egy meglehetősen naturális kép, de annyira nem nyűgözött le, mint az előző részek.
Mina teljesen kifordult önmagából, annyira karakteridegen volt tőle ez a kis eltévelyedés, hogy engem nagyon megzavart. Eddig egész szerettem, de ez most így visszavett a pozitív hozzáállásomból. Meg aztán ott volt Lucy, aki szemmel láthatólag bele van esve a legjobb barátnőjébe, és azt sem értem, ezt most miért kellett. Na jó, lehet, hogy lesz ennek jelentősége még a jövőben, de egyelőre még csak bámulok ki a fejemből, és próbálom felfogni, hogy mi van. Volt egy eltúlzott kivégzés, amit annyira ünnepélyesre akartak venni, hogy nevetséges lett, béna és láthatóan mű.
Viszont tetszett, ahogy bemutatták, Drakula hogyan lett vámpír (és plusz öröm, hogy ebben a jelentben többször láttam az egyik ismerősömet a háttérben), tetszettek a hatalmi játszmák, ahogy az eddigiekben is, a fröcsögő vér meg a hullák naturalista bemutatása, már amelyik nem lett komikusan eltúlozva, és végre több helyszínt is felismerni véltem, nem csak a Vajdahunyad várát. Az intrót meg egyenesen imádom, szerintem zseniális.

Ezúttal csak ennyire futotta az energiámból, jövő héten talán bővebben tudok nyilatkozni.

Valamint Deszy mondta, hogy nyugodtan rakjam ki a blogomat, úgyhogy ezzel a felajánlással élnék is. Ide kattintva eljuttok a könyves blogomig, legutóbb Az angyalról és A hercegről írtam kritikát, és amint megjelenik A hercegnő, és elolvastam, arról is fogok.

Új Jamie kép


Új Flaunt Magazine képek Lilyről


Sziasztok!

A Flaunt Magazine-tól kaptunk egy újabb képet Lilyről, ami a fotósorozatból származik, illetve egy kulisszák mögötti fotót is.



Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets