Blogger Widgets

2014. február 8., szombat

Randit lehet nyerni Godfrey-val!


Sziasztok!

Elhiszitek? Az SK-II kampányának arcaként Godfrey most egy különleges helyzetbe került. Ugyanis vele lehet randit nyerni! A rossz hír, hogy Malajziában.


Február 25-én megtudjuk!


Sziasztok!

Cassie a Tumblr oldalán jelentette be, hogy február 25-én végre megtudjuk, hogy minek a rövidítése a TLH!


Ha valaki esetleg nem tudná, miről is van szó, a TLH a negyedik Árnyvadász sorozat lesz, egészen pontosan a TMI, a TID és a TDA, a The Dark Artifices után. Ez lesz az a sorozat, amelyik a Pokoli szerkezetek után játszódik majd, és amelynek a főszereplői a TID-beli főszereplők gyermekei lesznek. (A sorozatot gyakorlatilag a The Midnight Heir című Bane krónikák novella folytatásaként is felfoghatjátok.)

Azzal, hogy Cassie végre elárulja nekünk a teljes címét, teljessé válik az Árnyvadász sorozatok címe, az Árnyvadász kronológia szerint időrendben:
  1. TID - The Infernal Devices
  2. TLH
  3. TMI - The Mortal Instruments
  4. TDA - The Dark Artifices
  5. TWP - The Wicked Powers

A TLH címével kapcsolatban azt már tudjuk, hogy az előzőekhez hasonlóan a T a the rövidítése, és a címben nem szerepel név, azaz az L nem Lightwood, a H pedig nem Herondale.

Ha szeretnétek elolvasni, mit tudunk eddig a TLH-ról kattintsatok IDE, ha pedig belekavarodtatok, hogy hogy is vannak az Árnyvadász sorozatok, akkor IDE.

Lily a brit InStyle márciusi számában


Sziasztok!

Nézzétek csak, mi van a brit InStyle márciusi számában! Erre lehetett számítani a Lancome kampány alatt. Valószínűleg lesz még ilyen.


Forrás

2014. február 6., csütörtök

Új Lily képek Kevinékkel + Debütál az új pasija


Sziasztok!

Lily tegnap a Craig’s restaurantban járt, érdemes nézni, hogy a háttérben ott van Kevin és a felesége is, plusz itt vannak az első képek is az új pasijáról, Thomas Cocquerelről, aki egyébként szintén színész, bár eddig nagyrészt kisebb szerepeket kapott. 


Egy Twitter képet is kaptunk róluk:


2014. február 5., szerda

Kamper Gergely az év fordítója!


Sziasztok!

Korábban már írtam a Magyar Könyvek Viadaláról az oldalon, és a linket is többször posztoltam az oldalon, és jelentem:

Kamper Gergely, Cassandra Clare könyveinek fordítója lett Az év fordítója kategória győztese!


Amit még érdemes megnézni, hogy Gergő nem csak bekerült az öt legjobb mezőnyébe a bloggerek szavazatai alapján, hanem végül nagy fölénnyel, 41% fölötti szavazattal nyert!

 

Gergőnek ezúton is óriási gratula, és nagyon szépen köszönjük, hogy ennyi időt, energiát és kreativitást áldoz a mi sorozatunkra!

És egyébként Gergő köszöni az Árnyvadászok támogatását, amit bőven-bőven megérdemelt!Az eredményhirdetést egyébként a Magyar Könyvek Viadala honlapján is elolvashatjátok részleteiben ITT. Már csak azért is érdemes belesni, mert több kategóriában zajlik még a szavazás és nyereményjátékok is vannak!

Jamie boldog szülinapot kíván az LLGS-nek


Sziasztok!

Jamie egy videóban kívánt boldog 40. szülinapot az LLGS-nek, vagyis a London Lesbian & Gay Switchboardnak, akik melegek és leszbikusok támogatásával foglalkoznak.


Jó hírek: beindult a Büszkeség és balítélet és a zombik?


Sziasztok!

Nem tudom, még mennyire emlékeztek rá, hogy szóba került, hogy Lily Collins alakíthatja majd Lizzie
Bennetet, a főszereplőt a Büszkeség és balítélet és a zombik című könyv filmadaptációjában.

A projekt rengetegszer csúszott, főszereplőt és rendezőt cserélt, többször, de most úgy tűnik, megint beindult, és ha minden jól megy, Lilyvel a főszerepben hamarosan forgatni is kezdik.

Bizakodásra adhat okot, hogy a forgatókönyvet David O. Russel írta, akinek a neve ismerős lehet, hiszen az utóbbi években többször is Oscar esélyes volt, idén épp az Amerikai botrány című filmmel. Rendezni nem ő rendezi, hanem jelen állás szerint Burr Steers. 

Meglátjuk, mi lesz, de az biztos, hogy én drukkolok. Lehet, hogy az a Büszkeség és balítélet zombikkal kicsit érdekesen hangzik, és a könyvtől sem voltam elájulva, de Lily korábban azt nyilatkozta - még mielőtt megkapta a szerepet -, hogy az egyik szerepálma Lizzie, szóval remélem, összejön neki. És a hírnevének sem tenne rosszat, az biztos.

Forrás

Új Jamie kép


Sziasztok!

Jamie új képet osztott meg magáról Twitteren:


2014. február 4., kedd

Új képek Godfrey-ról


Sziasztok!

Godfrey az Elle magazin Hong Kong-i változatának februári címlapján van, és néhány belső fotó is készült róla. Íme:
A CoLS a múlt hét legolvasottabb könyvei között!


Sziasztok!

Az előző héten még A hercegnő volt a listán, most pedig az Elveszett lelkek városa került fel a Moly.hu múlt héten legolvasottabb 10 könyvének listájára!


Új The Darling Buds szám!


Sziasztok!

Jamie bandája végre itt van az új számmal! Waiting, találó cím.


2014. február 2., vasárnap

Újabb díjra jelölték a Csontváros filmet!


Sziasztok!

A Csontvárost jelölték a GLAAD Media Awards-on a Legjobb film kategóriában. A díjról azt kell tudni, hogy olyan filmeket, cikkeket stb. jelölnek, amelyek az LGBT, azaz a meleg-leszbikus-biszexuális-transzszexuális témával (is) foglalkoznak a valósághoz hűen.

Valószínűleg nyerni nem sok esélyünk van, mert a többi jelölt Oscar esélyes alkotások is vannak. 

A jelöltek:

Blue Is the Warmest Color (Sundance Selects)
Dallas Buyers Club (Focus Features)
Kill Your Darlings (Sony Pictures Classics)
The Mortal Instruments: City of Bones
(Sony Pictures Releasing)
Philomena (The Weinstein Company)

Forrás

Új Lâncome fotók Lilyről
Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets