Blogger Widgets

2015. február 7., szombat

Árnyvadász Valentin


Sziasztok!

Cassandra Jeannél idén koráb beköszöntött a Valentin-nap, de csak azért, hogy mi használhassuk az alkalomból készített Valentin-napi kártyáit. Jó szokáshoz híven a diverzitás is megmaradt. Mindenféle bőrszínű és származású kezet láthatunk a képeken. Íme:

Kifejezetten parabataioknak

"Te vagy az Angyalom"

"Semmi mondén nincs benned"

2015. február 6., péntek

Hírlevél!


Sziasztok!

Régóta gondolkozom már rajta, hogy megpróbálom elindítani a saját hírlevelemet, de most elszántam rá magam, hogy kipróbáljuk.
Elindul a Deszy könyvajánlója oldal és az Árnyvadászok rajongói oldal közös hírlevele!


https://docs.google.com/forms/d/1SUrBMvelBB6PBpAuJOt8KhmT0jMMfQd1X7A7ZPE77rg/viewform?c=0&w=1


A hírlevél a két oldal számára közös lesz, de minden levélben különválasztom majd a két témát, így bátran jelentkezz akkor is, ha csak az egyik oldal érdekel.
(Ha pedig esetleg mégis találsz a hírlevélben még plusz olyasmit a másik oldalról, ami érdekel, akkor az mindenkinek csak jó. :D)

A hírlevélre való feliratkozáshoz semmi mást nem kell tenned, mint ezen az űrlapon megadni az e-mail címed, ahová a hírlevelet küldhetem a jövőben. Az e-mail címeket semmilyen más célra nem használom fel és bizalmasan kezelem őket!

A hírlevél egyelőre teszt jellegű, kipróbálom, működik-e és van-e rá igény. Hírlevelet változó gyakorisággal tervezek küldeni, hetente-kéthetente, de előreláthatólag minimum havonta egyszer.
Itt iratkozhattok fel:

Clary és Jace Cassandra Jean rajzán


Sziasztok!

Cassandra Jean Claryről és Jace-ről is készített egy illusztrációt a Jace-Simon jelenet után. Mint írta, szereti, amikor egy önbizalommal teli, magabiztos szereplő megmutatja a bizonytalan oldalát. 


2015. február 5., csütörtök

Lily a TMI tévésorozatról


Sziasztok!

Lily a Love, Rosie-t promózza éppen, és kedvenc fanboyunk, Josh Horowitz kérdezte őt a TMI tévésorozatról is. Mint kiderül, Lily is akkor tudta meg a sorozatos híreket, amikor mindenki más, és egyelőre ennél többet ő sem tud. Nem tudja, mi lesz a sorozattal, de támogatja a készítőket, akármilyen döntést hoznak is. Azt mondja az interjúban, hogy imádja Claryt, nagyon szereti azokat az emlékeket, amelyeket a Csontváros forgatásán szerzett és megismerhetett nagyon jó embereket, akikkel még mindig tartja a kapcsolatot. De a sorozatról semmit sem tud.


Narrátort kapott az első novella!


Sziasztok!

Már nincs messze az első Akadémia novella, egészen pontosan február 17-én jelenik meg a Welcome to Shadowhunter Academy!



Tegnap pedig Cassie azt is bejelentette, ki lesz a hangoskönyv narrátora:
Devon Bostick, akit a The 100 sorozatból ismerhettek, amit Cassie-ék is néznek és rajonganak érte. 



Ahogy Cassie írta:
(Figyelem! Cassie kiírása CoHF spoileres, mert arról is mesél, mire számíthatunk az első Akadémia novellában.)

"Izgatottak vagyunk, két okból is, mert nézzük és imádjuk a The 100-at, és mert Devon Bostick fantasztikus munkát végez Jasperként: egy stréber srác, aki szerelmes egy lányba, aki egy másikat szeret... mégis elképesztően bátor, kedves és folyamatosan megmenti a csapatát, akik bajba kerülnek. (Ismerősen hangzik?) 
Szóval biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes lesz a bevezetőnkhöz az Árnyvadász Simon Lewis világába, aki éppen az edzés fázisában tart: bizonyos módon már egy másik srác, mint akit megismertünk - a srácnál akivé vált - a Mortal Instruments sorozat alatt. Azt a srácot elveszítettük, a TMI szereplők is elveszítették, és Simon maga is elveszítette azt a srácot... és most Simonnak rá kell jönnie, hogy visszakaphatja-e. 
Plusz lehetőségünk van látni az Árnyvadászokat a kiképzésen, késdobálással, lovaglással, helyes diáktársakkal, borzalmas tanárokkal és egy óraadóval, Isabelle Lightwooddal..."

2015. február 4., szerda

TMI fan videó


Sziasztok!

Egy Árnyvadász összeállított egy elképesztő, 13 perces videót a teljes Mortal Instruments sorozatról. Felhasznált Csontváros és más filmből származó jelenetsorokat is, de az eredeti szereplőgárdát használta, már ahol lehetett. Különösen imádtam, hogy ennek ellenére nem csak a film, hanem a könyv is megjelent a videóban - nem csak átvitt értelemben, történet szinten, hanem ténylegesen is, ugyanis az egyes jelenetek alatt másodpercekre a könyvekből is láthatunk részleteket.


Még mindig a legolvasottabbak között a CoHF


Sziasztok!

A Moly.hu adatai szerint még mindig a múlt hét legolvasottabb könyvei között a Mennyei tűz városa!


2015. február 3., kedd

Árnyvadász sorozat - Rumour has it...


Sziasztok!

Rengeteg kérdés érkezik az Árnyvadász sorozattal kapcsolatban, aminek a többségére nem tudok válaszolni - egyszerűen azért, mert semmi biztosat nem tudunk a sorozatról.

Mindenesetre szárnyra kapott néhány pletyka a neten, ezeket most hozom nektek. Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy nem igazán hiszek ezekben a pletykákban, annak idején a filmmel kapcsolatban is számtalan ilyen kapott szárnyra, és egyiknek sem volt valóságalapja.
Ha meg mégis igazak, akkor kezdhetünk rettegni. 

Tehát a híresztelések:
  • A TMI sorozat címe Shadowhunters lesz
  • A szereplők idősebbek lesznek, mint a könyvben
  • A szereplők "megöregítésével" együtt a sorozat sötétebb lesz, mint a könyvek, és állítólag több szexjelenetre számíthatunk
  • A helyszínt New Yorkról Los Angelesre vagy San Franciscóra változtathatják
  • Simonnak lesz egy új barátnője, már a sorozat elejétől
  • Az Árnyvadászok olyasmik lesznek, mint a CIA egy titkos egysége

Még egyszer hangsúlyoznám, ezek pletykák, és nem tudjuk, hogy bármelyiknek van-e bármi valóságalapja. 

Cassie a Twitteren azt válaszolta, hogy egyelőre abszolút nem vonták be a tévésorozat előkészítésébe, és nem igazán tud semmit, de ahogy a filmnél is tette, igyekszik mindent elmondani, amit tud és amit elmondhat. Arról is írt, hogy az adaptáció a szerzőknek mindig nagyon nehéz, bevallotta, hogy a Csontváros film készítése alatt ő is nagyon sokszor fakadt ki és sírt. De azt is hozzátette, hogy közben az írók nagyon hálásak is a filmeseknek, szóval ez egy elég bonyolult ügy. 

Két újabb Cassandra Jean alkotás


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de most egyszerre hozom a két új Cassandra Jean alkotást. Egyrészt kedvenc elátkozott parabatai párosáról készített egy újabb illusztrációt, Robertről és Michael Waylandről:



Másrészt a Hamuvároshoz kaptunk egy képet, arról a bizonyos Jace-Simon jelenetről. Mint kiderült, Cassie az író barátnőkkel arról beszélgetett, melyik jeleneteket szeretnék nagyon látni a TMI sorozatban - és ez volt az egyik kedvenc, ezért jelentőségteljes pillantásokkal utaltak rá Cassandra Jeannél, hogy szeretnének ilyen rajzot. 
Persze Cassie az elkészült alkotásról azért megjegyezte, hogy a könyvben fekszenek, de Cassandra Jean ezt az alkotói szabadság számlájára írta. 


Itt a következő Magisztérium borító!


Sziasztok!

Megérkezett a Magisztérium sorozat második részének, a The Copper Gauntletnek a borítója! 
A borítón a szereplők balról jobbra: Harceb, Aaron, Call, Tamara és Jasper

Ez Cassie következő megjelenő regénye, nagy eséllyel magyarul is. Az angol megjelenése elvileg idén szeptember környékén várható. 


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets