Blogger Widgets

2015. február 3., kedd

Árnyvadász sorozat - Rumour has it...


Sziasztok!

Rengeteg kérdés érkezik az Árnyvadász sorozattal kapcsolatban, aminek a többségére nem tudok válaszolni - egyszerűen azért, mert semmi biztosat nem tudunk a sorozatról.

Mindenesetre szárnyra kapott néhány pletyka a neten, ezeket most hozom nektek. Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy nem igazán hiszek ezekben a pletykákban, annak idején a filmmel kapcsolatban is számtalan ilyen kapott szárnyra, és egyiknek sem volt valóságalapja.
Ha meg mégis igazak, akkor kezdhetünk rettegni. 

Tehát a híresztelések:
  • A TMI sorozat címe Shadowhunters lesz
  • A szereplők idősebbek lesznek, mint a könyvben
  • A szereplők "megöregítésével" együtt a sorozat sötétebb lesz, mint a könyvek, és állítólag több szexjelenetre számíthatunk
  • A helyszínt New Yorkról Los Angelesre vagy San Franciscóra változtathatják
  • Simonnak lesz egy új barátnője, már a sorozat elejétől
  • Az Árnyvadászok olyasmik lesznek, mint a CIA egy titkos egysége

Még egyszer hangsúlyoznám, ezek pletykák, és nem tudjuk, hogy bármelyiknek van-e bármi valóságalapja. 

Cassie a Twitteren azt válaszolta, hogy egyelőre abszolút nem vonták be a tévésorozat előkészítésébe, és nem igazán tud semmit, de ahogy a filmnél is tette, igyekszik mindent elmondani, amit tud és amit elmondhat. Arról is írt, hogy az adaptáció a szerzőknek mindig nagyon nehéz, bevallotta, hogy a Csontváros film készítése alatt ő is nagyon sokszor fakadt ki és sírt. De azt is hozzátette, hogy közben az írók nagyon hálásak is a filmeseknek, szóval ez egy elég bonyolult ügy. 

3 megjegyzés:

  1. most ez a pletyka alapján hogy sok szexjelenet lesz benne meg abból kiindulva hogy 1 órás részek lesznek szerintem az HBO-n fogják adni a True Bloodból és a Trónok harcából kiindulva :D de ez csak szereny véleményem :)

    VálaszTörlés
  2. Én ha írnék egy könyvet, pláne olyat, mint a TMI vagy méginkább a TDI, sosem hagynám, hogy megfilmesítsék. Nagyon remélem, hogy az utóbbiból egyáltalán semmit nem csinálnak. A TMI-t már elrontották a filmmel, úgyhogy nekem már mindegy. Maximum csak pozitívan tudok csalódni a sorozatban. Ha ezek közül a rémhírek közül bármelyik is igaz lehet, akkor ennek nem áll fenn a veszélye. (Kivétel a több szexjelenet XD az jöhet bármikor :D)

    VálaszTörlés
  3. Remélem ezek nem igazak:o Így nagyon elrontanák az egészet:( És szerintem kevesebb közönsége lenne mint a Csontváros filmnek:((

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets