Blogger Widgets

2012. október 13., szombat

Hősnők viadala

Sziasztok!

Még van majdnem háromnegyed órátok, hogy jelöljétek kedvenc hősnőiteket a Hősnők viadalán. Clary, Isabelle, Tessa, Jocelyn már játékban vannak, de minden szavazat számít. :)


 

Jamie a BD2-ben

Sziasztok!

Újabb képek érkeztek a Breaking Dawn második részéből. Egyen Jamie is szerepel. :)





Napi nyálcsorgatós


 



Lily és Jamie

És Jamie és Lily is kiugrottak egyet fagyizni. :D







Első képek!!! - JRM rúnákkal





Éppen a forgatásról tart hazafelé.

Q&A - Magnus 1.

Sziasztok!

Ez még az Üvegváros után készült Magnusszal. 


Most akkor csak pasikhoz vonzódsz vagy van még esélyem? Mindig bi voltam és leszek. De - Aleckel vagyok.

Sok mindent láttál és tettél. Megbánás? Tengernyi. De minek rajtuk vívódni...

Magnus, évszázadok óta divatrajongó vagy. Melyik a kedvenc korszakod? A 17. század.

Egész eddigi életedben ki volt a legjobb szeretőd? Alec azt mondja, erre nem válaszolhatok.

Utolsó szavak

Sziasztok!

Múltkor már posztoltam egy utolsó szavas bejegyzést, akkor Will, Tessa és Jem utolsó szavait ismerhettük meg a generátornak hála. Most pedig Jace, Clary és Simon következnek. xD




Jace: Ember, azt hittem megmentem...
Clary: Amikor meghalok... ne nyúlj a számítógépemhez.
Simon: De én szeretlek...

Ed Westwick és Cassandra Clare

Sziasztok!

Ed Westwick neve már több okból is összefonódott Cassandra Clare könyveivel, annak ellenére, hogy a filmben - egyelőre - nem szerepel.

Cassandra Clare-ről tudjuk, hogy nagy Gossip Girl rajongó, ilyenformán pedig - ki nem? - imádja Ed Westwicket, aki ugye Chuck Basst alakítja a sorozatban.

Amikor felmerült a gondolata annak, hogy hangoskönyv lesz a könyveiből, ő maga kérte Ed Westwicket a felolvasásra, aki elvállalta. Így Ed Westwick hangján szólalnak meg a szereplők a Bukott Angyalok Városában és az A hercegben.

Ezen a linken meghallgathattok belőle egy kisebb részletet, méghozzá Will egyik levelét. SPOILER! http://arnyvadaszok.tumblr.com/post/33478021900/theworldisyoursforthereading-nanadb (Ne lepődjetek meg, az első pár szó nem angolul van, hanem walesiül. :D)

A Bukott Angyalok Városa hangoskönyv megjelenésekor a két felolvasó, Ed Westwick és Molly C. Quinn beszélgettek a könyvről.




A Clockwork Prince-szel kapcsolatban pedig Cassie-vel beszélgetett Ed Westwick.




Ed Westwick még Cassie egyik olvasótalálkozóján is megjelent.






És ezzel még mindig nincs vége. Ugyanis Ed Westwick hajszál híján bekerült a Csontváros filmbe. Sokáig nagyon úgy nézett ki, hogy ő lesz Alec, de az utolsó előtti pillanatban kiderült, hogy változtatnak a forgatási renden, és így ütközött volna a Gossip Girl forgatásával a film. Alec így végül egy másik korábbi Gossip Girl szereplő, Kevin Zegers lett.

De még nem kizárt, hogy Ed felbukkan majd Cassie valamelyik filmjében. Ugyanis komoly esélyes lehet akár Will, akár Sebastian szerepére. Cassie maga azt mondta, hogy utóbbinak nagyon el tudná képzelni. 

Nos, majd meglátjuk...

Raziel

Gondoltam, ha már kiderült, hogy lesz Raziel a Csontvárosban, és azt is tudjuk, hogy ki, akkor ideje, hogy róla is kicsit többet megtudjunk...


ANGYALLEXIKON

RAZIEL
 

A Raziel név annyit tesz: Isten titka(i), de sokszor más néven is emlegetik: Razeil, Razeel, Rezial, Reziel, Ratziel, and Galizur
Köve a hegykristály.

Raziel arra ihlet, hogy gyönyörűségünket leljük Isten megismerésében. A kiegyenlítés angyala. Segít egyensúlyban tartania testet és a lelket. Azoknak is reményt ad, akik már feladták a bizakodást. Megteremti az újrakezdés vágyát, jó gondolatokat ébreszt, és megvilágosítja a képzeletet.

Raziel törődik velünk, ő hozza el nekünk a tudást, amikor spirituális utunkon bizonyos titkokba ütközünk. A spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében támogat bennünket. A titkos tartományok Angyalaként és a Legfensőbb Misztériumok Uraként ismeretes. Az Arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így segíteni tud abban, hogy megértsük az emberi logikát meghaladó eszméket, a hétköznapi gondolkodást kitágítja.

Raziel Isten oldalán áll, ahol mindent hall és lejegyez. A legenda szerint Raziel a minden Égi és földi tudás könyv szerzője. Miután Ádám és Éva ettek a fáról és kiűzettek a paradicsomból, Raziel adta át Ádámnak ezt az írást, amit Sefer Raziel HaMalach (Raziel Angyal könyve) néven lehet ismerni. Ezzel az volt a célja, hogy Ádámék megtalálják az utukat haza, és jobban megértsék Istent. Razielre ezért a tettéért a többi angyal megharagudott, ellopták Ádámtól a könyvet, és az óceánba dobták. Isten maga úgy döntött, hogy nem bünteti meg Razielt, ehelyett Rahabbal visszahozatta a könyvet, és újra odaadatta Ádámnak és Évának. 

(Ezt a történetet sokan a görög mitológia Prométheusz történetéhez hasonlítják. Raziel - ugyanúgy, mint Prométheusz - olyan tudással ruházza fel az embereket, amely segít nekik a túlélésben, és tudást ad nekik. Viszont ez olyan tudás, amit előtte csak az Isten, és az Angyalok birtokoltak, ahogyan a görög mitológiában is a tűzgyújtás képessége csak az isteneké volt. Mindezt pedig Raziel ugyanúgy engedély nélkül teszi, ahogy Prométheusz. Nyilvánvaló a párhuzam.)

Sokan azt is tudni vélik, hogy maga a könyv hogy nézett ki. Ezek alapján a könyv tulajdonképpen egy vaskos jelképtár, amelyben Raziel összefoglalta a világ teremtésének, a mennyország elrendezésének összes elképzelhető titkát, illetve az angyalok, amulettek nevét és a ráolvasásokat tartalmazza.

A könyv később Énokhoz kerül. Ő valószínűleg kiegészíti azt. (Ne felejtsük el, hogy Énok könyve is létezik. És ezt sem, hogy az Árnyvadász történetekben is szerepel egy Enoch testvér.)  Ezután Rafael Arkangyal segítségével a könyv Noéhoz került, s az ebben való útmutatások alapján építette meg bárkáját és mentette meg a vízözön bekövetkezésekor az élőlényeket.

Úgy gondolják, hogy Salamon is uralta valamikor a Raziel könyvet és e ritka, de óriási tudással győzte le a démonokat. Hatékonyan segít a szent geometria, a kvantumfizika, illetve más elvont elméletek tanulmányozása során, és segítségével fogékonyabbá válunk a magasabb szintű látnoki képességekre is. Javítja a tisztán hallást, tisztán látást, az Isteni Útmutatás érzékelését.

Raziel aurája a szivárvány minden színében pompázik, mint egy szép prizma. A tisztánlátást a hegyikristály segíti. A tisztán látásnak ezerféle szép előfordulása van: képek cikázhatnak át lelki szemeid előtt, a fizikai környezetedben vissza-visszatérő látványokat tapasztalsz, aurát, energiát vagy valamilyen jelenést érzékelsz, de álmokban is megjelenhet. 

A művészetben Razielt általában úgy ábrázolják, mint aki fényt hoz a sötétségbe, ami azt szimbolizálja, hogy megértést hoz az emberek számára.

Források:  
Wikipédia

Néhány ábrázolása:



Az Árnyvadász világban

Bizonyára észrevettétek, hogy bizonyos dolgokat félkövérrel kiemeltem. Nos, ezek azok a részek a szövegben, amelyekről leginkább a könyvbéli Razielre asszociálhatunk. 
Raziel olyan könyvet adott, ami ráolvasásokat tartalmazott, és az angyalok nevét. (Talán pontosan azoknak az angyaloknak a nevét, akiknek a nevét a szeráfpengékhez használják?)
Különösen érdekes a Salamonról szóló bekezdés. Eszerint a könyv abban segített neki, hogy legyőzze a démonokat. És olyan dolgok is voltak a könyvben, amelytől javult az emberek hallása és látása. (Csak nem rúnák?)
Az pedig, hogy Raziel az emberek segítője, nyilvánvaló párhuzam.

Tehát mondhatjuk, hogy Clare valószínűleg nem véletlenül választotta Razielt annak az angyalnak, akiktől az Árnyvadászok származnak.

És akkor néhány részlet Razielről az Árnyvadász könyvekből: (vigyázat, ha még nem olvastad a könyveket, SPOILERt tartalmazhatnak)

"- És micsodák az Árnyvadászok?

- Néha Nephilimeknek is neveznek bennünket - magyarázta Hodge. - A Biblia szerint emberek és angyalok gyermekei. Az Árnyvadászok ere­detéről szóló legenda szerint több mint ezer évvel ezelőtt születtünk, ami­kor az emberek világát más világokból érkezett démonok szállták meg. Egy boszorkánymester megidézte Raziel angyalt, aki egy kehelyben a saját vérét emberek vérével vegyítette, aztán visszaadta az embereknek, hogy igyák meg. Akik az angyal véréből ittak Árnyvadászokká lettek, majd a gyereke­ik és a gyerekeik gyerekei is. A kelyhet ezután a Végzet Kelyhének nevezték. Bár a történet talán csak legenda, az igaz, hogy az évek során, amikor az Árnyvadászok megfogyatkoztak, mindig lehetséges volt újabbakat létre­hozni a Kehely segítségével." - Csontváros



"Egy Angyal az, amint kiemelkedik a tóból, kezében egy kehellyel és egy karddal. Ismétlődő motívum a nephilimek dekorációin. A legenda szerint Raziel Angyal a Lyn-tóból emelkedett ki, amikor először megjelent Jonathan Shadowhunter, az első Árnyvadász előtt, és átadta neki a Végzet ereklyéit." - Csontváros


"És ennek a felfelé záporozó vízfüggönynek a közepén megjelent az Angyal. Clary nem igazán tudta, mire számított – talán egy Ithurielhez hasonló lényre, csakhogy Ithuriel elenyészett az éveken át tartó fogság és a kínzások után. Ez az Angyal dicsősége teljes pompájában bukkant elő. Ahogy kiemelkedett a vízből, a szeme világított, amitől Clary úgy érezte, mintha a napba bámulna.

Valentine leengedte a kezét. Megbabonázva bámult felfelé, ahogy élete álma valósággá vált. – Raziel sóhajtotta.
Az Angyal tovább emelkedett; olyan volt, mintha a tó süllyedne alatta, egy hatalmas márványoszlopot fedve fel a közepén. Először arany és ezüst hajfürtökkel díszített feje bukkant ki a vízből. Aztán következett hófehér válla, majd csupasz felsőteste – és Clary látta, hogy az Angyal bőrét éppen olyan rúnák borítják, akár a Nephilimekét, bár Raziel aranyló rúnái mintha éltek volna. Úgy mozogtak az Angyal fehér bőrén, mint a tűzből szétröppenő szikrák. Különös módon az Angyal egyszerre volt hatalmas és akkora, mint egy hétköznapi ember: Clary szeme belefájdult, hogy befogadja a látványt, és mégsem sikerült neki teljesen. Emelkedés közben az Angyal hátából szárnyak törtek elő, és szétnyíltak a tó fölött. Minden egyes aranyszínű toll végén egyetlen szem pislogott.
Gyönyörű volt, de egyben félelmetes is. Clary szerette volna elfordítani a tekintetét, de képtelen volt rá. Végig fogja nézni az egészet. Végig fogja nézni Jace kedvéért, mert ő már nem teheti meg.
Éppen olyan, mint a képeken, gondolta. Az Angyal kiemelkedett a tóból, egyik kezében a Karddal, a másikban a Kehellyel. Mindkettőből csöpögött a víz, Raziel maga – szárnya dús tollaival együtt – mégis csontszáraz volt. Fehér és csupasz lába a tó felszínén nyugodott, és gyengéden fodrozta a vizet. Gyönyörűséges, nem emberi arca Valentine felé fordult.

Aztán megszólalt.
A hangja kiáltás volt és muzsika egyszerre. Nem szavakból állt, mégis tökéletesen lehetett érteni. Lélegzete ereje majd feldöntötte Valentine-t; a férfi a homokba mélyesztette csizmája sarkát, és előreszegte a fejét, mintha szélviharban haladt volna előre. Clary maga is érezte, ahogy az Angyal lehelete átsöpör rajta: forró volt, mint a kemence ajtaján kiáramló levegő, és különös fűszerek illatát árasztotta.
Ezer év telt el, mióta utoljára megidéztek ezen a helyen, mondta Raziel. Akkor Jonathan Shadowhunter szólított, és esdekelve kérte, hogy keverjem össze a vérem halandó emberek vérével egy Kehelyben, így hozván létre azoknak a harcosoknak a fajtáját, akik megfogják menteni ezt a világot a démonoktól. Megtettem mindent, amit kért, aztán közöltem vele, hogy ennyi volt, és nem több. Miért idéztél meg hát, Nephilim?" - Üvegváros
 

  
"Jó pár másik kép Raziel angyalt ábrázolta kezében egy nyitott könyvvel, a lapjain lángoló rúnákkal. Emberek térdeltek körülötte. Bőrüket Willéhez és Charlotte-éhoz hasonló jelek borították." - Az angyal

Még a naplóinkba is bekúsznak


BD2 jelenetfotó

Sziasztok!

Újabb jelenetfotók érkeztek a Breaking Dawn második részéből. És Jamie ezúttal is szerepel az egyiken.



Torontói hírek

Sziasztok!

Természetesen többféle nyilvántartást vezetnek arról, ha egy városban éppen forgatás folyik. Nem kivétel ez alól Torontó és a Csontváros film sem. :)

A hírek alapján a Csontváros film forgatása augusztus 20-tól november 6-ig tart, ha csúsznak, akkor 12-ig. Ez azt jelenti, hogy a torontói forgatásból nincs hátra már egy hónap sem. Azaz a film felét már leforgatták. 

Természetesen számíthatunk valamennyi new york-i felvételre is, a hírek szerint azonban ez nem lesz hosszú. 



Raziel - Hogyan?

Sziasztok!

Az, hogy Raziel szerepelni fog a Csontváros filmben, rögtön elég nagy port kavart. Na nem, senki nem panaszkodik. Viszont mindenki azt találgatja, hogy vajon hogyan is lesz benne a történetben.

Nyilvánvaló, hogy nem a szó szerinti szereplő lesz. Azaz nem fog feltűnni váratlanul New York utcáin. 

Viszont a film tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy amit mi csak mesékből ismerünk, azt meg is mutassák. Hiszen a Végzet ereklyéinek történetét mi úgy ismertük meg a könyvben, hogy elmesélték nekünk. Szépen, apránként ismerhettük meg az Árnyvadászok történetét. Azt, hogy Raziel hogyan adta a vérét Jonathan Shadowhunternek, és hogyan születtek meg az Árnyvadászok.

Azonban a filmben megvan rá a lehetőség, hogy ezt ne csak halljuk, hanem lássuk is. Hiszen sokkal maradandóbb nyomot hagy az emberben, ha látjuk a történteket, nem csak elmeséli egy szereplő. Gondoljatok bele! Hiszen már a Harry Potter első részében is látjuk Voldemortot, amikor Hagrid elmeséli a történetet. Valaki mesél, alatta pedig - mintegy visszaemlékezésként - látjuk is, mi történik. 

Nagy eséllyel erre számíthatunk a Csontvárosban is. Gondoljatok bele, látni fogjuk, hogyan születtek meg az Árnyvadászok! Viszont érdekes kérdés, hogy mi lesz Jonathan Shadowhunterrel. Hiszen róla nem szól a fáma, őt nem látjuk a szereplők között. (Kivéve, ha ő a rejtélyes alsósorbeli, magányos idegen, de kétlem.) Ebből vagy arra következtethetünk, hogy egy olyan színész játssza majd el, aki amúgy is szerepel a filmben (hiszen végül is az ő ősükről van szó) - ez a kevésbé valószínű -, vagy tényleg annyira statiszta játssza, hogy még megemlíteni sem érdemes, vagy Jonathan Shadowhunter nem fog szerepelni a filmben. Ebben az esetben elképzelhető akár az is, hogy azt a folyamatot fogjuk látni, ahogyan Raziel Angyal a vérét a kehelybe csepegteti, de azt már nem, ahogyan azt Jonathan megissza. 

Sok-sok kérdés... 

Sokan még azt is felvetették, hogy lehetséges, hogy a film azzal fog kezdődni, hogy az egyik szereplő elmeséli az Árnyvadászok történetét. Halljuk a hangját, alatta pedig fut a film. Egyesek Claryt javasolták hozzá narrátornak (ami szerintem azért lenne érdekes, mert ő nem ismeri a történet ezen pontján a legendát), mások Hodge-ot, mintha csak Jace-éket tanítaná. 

A kérdések megmaradnak, addig nem fogjuk tudni, mi is lesz, amíg ki nem jön a film. (Már csak 313 nap.)

Viszont a dolog még egy kérdést felvet. Ha az első részben Jonathan Seinen lesz Raziel, vajon megtartják és visszatér a harmadik részre is?

Mai Twitter parti

Sziasztok!

Ma újabb Twitter parti várható, számításaim szerint 5 órakor. 

Tehát ha netközelben vagytok akkor (és legyetek, mert ünneplünk!!!), akkor mindenképpen tweeteljétek a következőt:

#DownworlderDay


Bizony, ma Alvilági napot tartanak a rajongók. Ez azért magában hordoz lehetőségeket: Magnus, Luke, Simon, a Tündérek királynője, Camille, Meliorn, Raphael, Maia... 

Szóval tweeteljétek, legyen megint trend! :D


Egy rajongó reakciója

Sziasztok!

Ezúttal egy olyan videót hoztam, amiben közelről megfigyelhetjük, hogyan is reagált egy rajongó a Csontváros részletekre.

No comment.


A rajongók ajándékai

Sziasztok!

A rajongók töretlenek. Sütikkel és mindenféle ajándékokkal bombázzák a színészeket és a stáb tagjait. Martin Moszkowicz, a film producere tweetelt egy képet róluk. :)



És aztán még egy ilyen képet kaptunk, amin a nekik írt levél is látszik valamelyest.


Pajesz Pasi Póló

Sziasztok!

Imádom, hogy ez a cím milyen szépen alliterál. xD
De a lényeg:


Raziel angyal és a többiek

Sziasztok!

Hoztam egy hírt arról, hogy tudjuk, ki játssza majd Razielt a Csontvárosban. Jelentem, megvan a hír forrása, bár azt még nem tudom, hogy a kép honnan származik. FRISS!!! Már tudom. Martin Moszkowicz osztotta meg, azaz 100%, hogy biztos, ami rajta van.


Érdemes nagyobb méretben is megnézni, szóval katt a képre!

Amint láthatjátok, ez a Csontváros film szereplőinek a listája, képekkel. A felső három sor tiszta, őket mind ismerjük. A negyedik sor azonban már nem annyira. Ott van Eric, akit már tudtuk, és Lieutenant vámpír, de!
Ott van még egy Lambert nevű szereplő, a már említett Raziel és a kidobóember (valószínűleg a Pandemoniumban). Ezenkívül a legalsó sor nem látszik, de ha szemem nem csal, akkor egy színesbőrű férfi az. Ennyit tudok kivenni.

Tehát akkor nagyon úgy tűnik, hogy a hír, hogy Raziel benne lesz a Csontvárosban, és Jonathan Seinen játssza majd, igaz. Aki esetleg látta a Cosmopolist, annak ismerős lehet.

A kidobóembert Pedro Miguel Arce játszhatja majd, ő azért már feltűnt egy két filmben, amit láthattunk. Pl. Egy hisztérika feljegyzései, vagy olyan sorozatok, mint az Így jártam anyátokkal, Az elveszett ereklyék fosztogatói vagy a Miami helyszínelők.

Nagyobb kérdés viszont, hogy ki az a Lambert? Jelenleg mindenki ezt kérdezgeti. Az én ötletem, hogy ő lesz a kék hajú démon. Hiszen azt tudjuk a helyszínen lévő rajongóktól, hogy a kék hajú démont, akit a Pandemoniumban megölnek az Árnyvadászok, egy jóképű színész játssza. És hát, valljuk be, Chad Connell nem néz ki rosszul. Ez persze csak tipp, amint pontosabbat tudok, hozom a hírt. :)

Alec és Simon



A hercegnő részlet

Sziasztok!

Nos, tegnap ilyen részletes napunk volt, Cassie egy CoHF és egy Clockwork Princess részlettel is szolgált nekünk. Előbbit már feltettem, most jöjjön utóbbi.

"Gabriel zöld szeme Willt kereste. - Démonhimlő volt, nem igaz? Te mindent tudsz róla, igaz? Nem vagy valamiféle szakértője?
- Nos, nem kell úgy viselkedned, mintha meghívtalak volna - felelte Will."

Raziel

Sziasztok!

Több spanyol nyelvű oldalon olvasható egy hír (kérdés,  hogy az-e), hogy Jonathan Seinen játszhatja majd Raziel szerepét a Csontvárosban.

Nos, a hír több ponton hibádzik. Sem Cassie-től nem kaptunk ilyen infót, sem Martintól, sem Haraldtól, pedig azt hiszem, erről a hírről legalább egyikük tweetelt volna. Aztán a hivatalos honlapon sem szerepel, pedig ott a kisebb szereplők is láthatók, logikus lenne, hogy Raziel is. Harmadrészt ugye Raziel elvileg nem is szerepel a Csontvárosban. Ez persze még kis érv, hiszen könnyen lehet, hogy a filmben megmutatják nekünk, mondjuk visszaemlékezés szintjén, hogy hogyan lettek az Árnyvadászok, amikor pl. Clarynek mesélik a Végzet ereklyéinek legendáját. Szóval nem kizárt, hogy látni fogjuk Razielt. 

De pontosan azért, mivel Raziel később ténylegesen szerepel is, azt hiszem, ha a hír igaz lenne, talán tudnánk róla valamilyen biztos forrásból.

Mindenesetre kiteszem a képét, mert a pletyka él, aztán majd meglátjuk, igaz vagy nem. :)




Egyébként ha jól értesültem, a fickó kanadai, szóval könnyen lehet, hogy ha igaz a hír, akkor afféle fontosabb statisztaként kezelik, és ezért helyi színész játssza, és ezért nem tudjuk, ki. (A kék hajú démonhoz hasonlóan.) Ez adódhat abból is, hogy Razielt csak néhány másodpercre láthatjuk a filmben, és akkor sem igazán (pl. a HP első részében is eljátszotta valaki Voldemortot, de soha nem láttuk, hogy kicsoda).

Mindenesetre még egyszer hangsúlyoznám, hogy erősen kacsaszagú a történet (Will és Jace, féljetek! xD), tehát egyáltalán nem biztos, hogy lesz Raziel a Csontvárosban, ahogy az sem, hogy ő játssza majd.

CoHF részlet

Sziasztok!

Ez egy erősen spoileres részlet, ha még nem olvastad az Elveszett Lelkek Városát. De tényleg. NAGYON SPOILER!

Mindenki csak saját felelősségére olvasson tovább! Én szóltam.

Tehát: SPOILER!!!


Cassie a következő kommentet fűzte hozzá: Jace leckézteti Magnust.

"- Szerintem - mondta Jace -, hogy nem akarod elmondani a titkaidat, ezért eldöntötted, hogy szakítasz Aleckel, mert..."

2012. október 12., péntek

Martin részleteket néz a filmből

Sziasztok!

Martin Moszkowicz, a Csontváros film producere megint nézett jeleneteket a Csontváros filmből. És azt írja, nagyon boldog, szóval nyilván jól sikerült. :D


Holnap ünneplés

Sziasztok!

Remélem, nem felejtettétek el, hogy holnap ünnepeljük, hogy az oldalon immáron 100.000 látogatás fölött vagyunk. :D

Ez azt jelenti, hogy - reményeim szerint - a szokásosnál több poszt lesz. 

A javaslatokat olvastam, de sajnos nem mindent tudok teljesíteni. Tudom, hogy nagyon szeretitek a Click and drag játékot, de mivel ezeket nem én gyártom, sajnos nem tudok újat hozni. De amint valaki csinál egyet, ígérem, kiteszem. 
Volt egy olyan javaslat is, hogy csinálhatnánk egy montázst az itteni rajongók képeiből. Ami azt illeti, hasonló terveim vannak, amiket idejében meg fogtok tudni, de ezt kicsit későbbre tartogatom. :)

Na de visszatérve, holnap várhatóak kifejtősebb posztok, és emellett természetesen a híreket is hozom, ha lesznek. (Mindig vannak. :D)

Szóval mindenkit várok holnap egész nap! :D

Elyas interjú

Sziasztok!

Már írtam róla, hogy Elyas M'Barek ellátogatott a hamptonsi filmfesztiválra, méghozzá annak alkalmából, hogy felkerült a Variety 10 listájára azokról a színészekről, akikre szerintük érdemes figyelni 2012-ben.

Az interjúban Elyas beszél pár szót a Csontváros filmről is, bár nem bocsátkozik részletekbe.


A parti


Videó - Képekben, kommentekkel

Sziasztok!

Ebben a posztban néhány képet hozok a tegnapi videóból. Némelyikhez megjegyzést is fűzök. :) (A nagyobb méretért kattints az adott képre!)


Clary. Ami miatt külön kiemeltem ezt a képet, az Clary külseje. Rengetegen kérdezték kommentekben más oldalon, hogy most akkor Clary barna lett? Jelentem: nem. Clary haja itt is vörös, ha megnézitek. Nem répavörös, mint pl. a Weasley családé, hanem mahagóni vörös. Ha megnézitek egymás mellett Clary és Isabelle haját, látszik a különbség.
A másik pedig Lily szemöldöke. Amikor kiderült, hogy Lily lesz majd Clary, akkor a legtöbben a szemöldökét kifogásolták, és elindultak a találgatások, hogy vajon kiszedik-e majd neki. Jelentem, nem, Lily szemöldöke - ahogy látjátok - maradt. 


Na jó, Clary miniszoknyája ezzel a csizmával elképesztően dögös. Simán kenterbe veri Isabelle-t, de tényleg.



Magnust keresik. És valahogy ahogy Alec arcára nézek, ahogy keresgél, folyamatosan az jár az agyamban: Nem is sejted te még, hogy magadnak találod meg, nem Clarynek!
És amiről még itt szeretnék írni, az Isabelle. Őszintén szólva, én egyik szereplő kiválasztása után sem voltam túlságosan felháborodva, de valahogy Jemima volt talán az, akit a legkevésbé tudtam elképzelni a szerepében. De ebben a pár másodpercben meggyőzött. Az az arc, az a pillantás, ahogy végigpásztázza a termet. Elképesztő!
És akkor ha már Isabelle, akkor beszéljünk egy kicsit Simonról is. Amikor kiderült, hogy Robert Sheehan lesz Simon, és megláttam róla a képeket... Hát, bár nem háborogtam (mivel amúgy nem vagyok nagy Simon rajongó meg az a felháborodott típus sem, mert bízom a film készítőiben), de nem úgy képzeltem el Simont, ahogy Robertet láttam képeken. De mindenki dicsérte, hogy milyen jó színész. Aztán én is megnéztem a Misfitsben, és valami elképesztő. Aztán jöttek az első képek, rövid hajjal, Simon ruháiban és a szemüvegben. Komolyan mondom, tökéletes! És mivel már azt is tudom, milyen jó színész, szerintem nagyon sokan drukkolnak majd Simonnak is. :D


Ezt a képet már tegnap is kitettem, de muszáj még egyszer. Mert bizony, ott van Cassandra Clare! :D


Amiért ez a kép érdekes. Nézzétek Jace kezét, közvetlenül a szürke póló ujjának vége alatt. Ott van a már elhalványuló rúna, az alkarján pedig a még felhasználatlan. Jól látszik a különbség. 


Kevin rúnáit javítgatják, illetve Lily is ott van a háttérben egy takaróba burkolózva. (Nem csodálom, hogy abban a miniszoknyában fázik. xD) De amin egyszerűen nem tudok elsülni, bár tudom, hogy nincs jelentősége: a szobor. Milyen szobor? Kit ábrázol? És miért hozatta Magnus? Kíváncsi lennék, van-e története. xD


Összességében az Árnyvadászok szerintem zseniálisak ebben a részletben. Ahogy belépnek a buliba, uralják az egészet. Isabelle pökhendi pillantása, Alec szerénysége, Jace, aki teljesen határozott és ura a helyzetnek, Simon, aki mintha nem tartozna tökéletesen a társasághoz (tudom, ő nem Árnyvadász) és Clary, aki határozott céllal érkezett, és rögtön a lényegre tér. 

Egyébként nektek feltűnt az elhangzó rövid párbeszéd első része olyan, mintha kicsit a rajongóknak címezték volna?

- Melyikük ő?
- Őt nem látom.

Bizony, hiába várta valószínűleg mindenki Magnust a legjobban (egyrészt az extrém külső miatt, másrészt azért, mert ő az egyetlen fontosabb szereplő - persze Valentine-on kívül -, akiről még nem láttunk képet), róla nem kaptunk részletet. Tudjuk, hogy készítettek Godfrey-val is interjút, és mivel ez Magnus bulija, nyilván ott van valahol. De egyelőre még húzzák az idegeinket... :D

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets