Blogger Widgets

2012. október 8., hétfő

Vizuális CP teaser

Sziasztok!

Cassandra Clare megosztott egy rajzot, amelyet Cassandra JP készített a Clockwork Princesshez. Íme Will!




KIEGÉSZÍTÉS: Tudjuk, hogy ez valahol a könyv felénél van. Ami azt jelenti, hogy Will még él, és elég jó erőben van ahhoz, hogy lovagoljon.

A kérdés még mindig adott: vajon hová megy? Úgy tűnik, siet. De vajon hová? Valakinek az életét akarja megmenteni? Gyógyszerért megy, ami meggyógyítja Jemet? Elrabolták Tessát és őt készül megmenteni?

2 megjegyzés:

  1. Szia! meg tudnád nekem mondani, hogy ez az idézet honnan van? a könyvekben én nem találtam.

    “Tessa. Tessa, who, like Magnus, lived forever. Magnus looked at the detritus in the box; memories of loves past, some of whose faces stayed with him as clearly as the day he’d first seen them, and some whose names he barely remembered. Tessa, who like him, had loved a mortal, someone destined to die as she was not.” —
    Magnus’s Vow.

    és Will levelét sem, ezeket esetleg kimaradt részek, amit Cassie külön adott ki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a részlet egy külön novellából származik, aminek a címe Magnus' vow, azaz Magnus esküje. Magnus szemszögéből játszódik, közvetlenül a Csontvárosban rendezett parti után, és nagyrészt visszaemlékezés. És mondanám, hogy jelenleg fordítom, kb. a negyedénél tartok. De hamarosan felkerül az oldalra a fordítás.

      Ami pedig Will levelét illeti. Willnek van egy levele, ami kimaradt, de az emlékeim szerint a szüleinek szól, nem Tessának. Ha erre gondolsz, akkor igen, ez is kimaradt.

      Több olyan kisebb extra jelenet van, ami vagy kimaradt, vagy Clare szándékosan nem tette bele a regénybe, de utólag megírta afféle ajándékként. Illetve olyan is van, hogy egy bizonyos jelenetet megír más szemszögből. (Pl. az üvegházas jelenetet Jace szemszögéből, vagy egy CP jelenetet Jem szemszögéből.)

      Ezek mind fel fognak kerülni az oldalra magyarul, csak a fordítás eltart egy ideig. :)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets