Blogger Widgets

2012. október 13., szombat

Raziel

Sziasztok!

Több spanyol nyelvű oldalon olvasható egy hír (kérdés,  hogy az-e), hogy Jonathan Seinen játszhatja majd Raziel szerepét a Csontvárosban.

Nos, a hír több ponton hibádzik. Sem Cassie-től nem kaptunk ilyen infót, sem Martintól, sem Haraldtól, pedig azt hiszem, erről a hírről legalább egyikük tweetelt volna. Aztán a hivatalos honlapon sem szerepel, pedig ott a kisebb szereplők is láthatók, logikus lenne, hogy Raziel is. Harmadrészt ugye Raziel elvileg nem is szerepel a Csontvárosban. Ez persze még kis érv, hiszen könnyen lehet, hogy a filmben megmutatják nekünk, mondjuk visszaemlékezés szintjén, hogy hogyan lettek az Árnyvadászok, amikor pl. Clarynek mesélik a Végzet ereklyéinek legendáját. Szóval nem kizárt, hogy látni fogjuk Razielt. 

De pontosan azért, mivel Raziel később ténylegesen szerepel is, azt hiszem, ha a hír igaz lenne, talán tudnánk róla valamilyen biztos forrásból.

Mindenesetre kiteszem a képét, mert a pletyka él, aztán majd meglátjuk, igaz vagy nem. :)




Egyébként ha jól értesültem, a fickó kanadai, szóval könnyen lehet, hogy ha igaz a hír, akkor afféle fontosabb statisztaként kezelik, és ezért helyi színész játssza, és ezért nem tudjuk, ki. (A kék hajú démonhoz hasonlóan.) Ez adódhat abból is, hogy Razielt csak néhány másodpercre láthatjuk a filmben, és akkor sem igazán (pl. a HP első részében is eljátszotta valaki Voldemortot, de soha nem láttuk, hogy kicsoda).

Mindenesetre még egyszer hangsúlyoznám, hogy erősen kacsaszagú a történet (Will és Jace, féljetek! xD), tehát egyáltalán nem biztos, hogy lesz Raziel a Csontvárosban, ahogy az sem, hogy ő játssza majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets