Blogger Widgets

2012. október 13., szombat

Raziel angyal és a többiek

Sziasztok!

Hoztam egy hírt arról, hogy tudjuk, ki játssza majd Razielt a Csontvárosban. Jelentem, megvan a hír forrása, bár azt még nem tudom, hogy a kép honnan származik. FRISS!!! Már tudom. Martin Moszkowicz osztotta meg, azaz 100%, hogy biztos, ami rajta van.


Érdemes nagyobb méretben is megnézni, szóval katt a képre!

Amint láthatjátok, ez a Csontváros film szereplőinek a listája, képekkel. A felső három sor tiszta, őket mind ismerjük. A negyedik sor azonban már nem annyira. Ott van Eric, akit már tudtuk, és Lieutenant vámpír, de!
Ott van még egy Lambert nevű szereplő, a már említett Raziel és a kidobóember (valószínűleg a Pandemoniumban). Ezenkívül a legalsó sor nem látszik, de ha szemem nem csal, akkor egy színesbőrű férfi az. Ennyit tudok kivenni.

Tehát akkor nagyon úgy tűnik, hogy a hír, hogy Raziel benne lesz a Csontvárosban, és Jonathan Seinen játssza majd, igaz. Aki esetleg látta a Cosmopolist, annak ismerős lehet.

A kidobóembert Pedro Miguel Arce játszhatja majd, ő azért már feltűnt egy két filmben, amit láthattunk. Pl. Egy hisztérika feljegyzései, vagy olyan sorozatok, mint az Így jártam anyátokkal, Az elveszett ereklyék fosztogatói vagy a Miami helyszínelők.

Nagyobb kérdés viszont, hogy ki az a Lambert? Jelenleg mindenki ezt kérdezgeti. Az én ötletem, hogy ő lesz a kék hajú démon. Hiszen azt tudjuk a helyszínen lévő rajongóktól, hogy a kék hajú démont, akit a Pandemoniumban megölnek az Árnyvadászok, egy jóképű színész játssza. És hát, valljuk be, Chad Connell nem néz ki rosszul. Ez persze csak tipp, amint pontosabbat tudok, hozom a hírt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets