Blogger Widgets

2012. október 13., szombat

Ed Westwick és Cassandra Clare

Sziasztok!

Ed Westwick neve már több okból is összefonódott Cassandra Clare könyveivel, annak ellenére, hogy a filmben - egyelőre - nem szerepel.

Cassandra Clare-ről tudjuk, hogy nagy Gossip Girl rajongó, ilyenformán pedig - ki nem? - imádja Ed Westwicket, aki ugye Chuck Basst alakítja a sorozatban.

Amikor felmerült a gondolata annak, hogy hangoskönyv lesz a könyveiből, ő maga kérte Ed Westwicket a felolvasásra, aki elvállalta. Így Ed Westwick hangján szólalnak meg a szereplők a Bukott Angyalok Városában és az A hercegben.

Ezen a linken meghallgathattok belőle egy kisebb részletet, méghozzá Will egyik levelét. SPOILER! http://arnyvadaszok.tumblr.com/post/33478021900/theworldisyoursforthereading-nanadb (Ne lepődjetek meg, az első pár szó nem angolul van, hanem walesiül. :D)

A Bukott Angyalok Városa hangoskönyv megjelenésekor a két felolvasó, Ed Westwick és Molly C. Quinn beszélgettek a könyvről.




A Clockwork Prince-szel kapcsolatban pedig Cassie-vel beszélgetett Ed Westwick.




Ed Westwick még Cassie egyik olvasótalálkozóján is megjelent.






És ezzel még mindig nincs vége. Ugyanis Ed Westwick hajszál híján bekerült a Csontváros filmbe. Sokáig nagyon úgy nézett ki, hogy ő lesz Alec, de az utolsó előtti pillanatban kiderült, hogy változtatnak a forgatási renden, és így ütközött volna a Gossip Girl forgatásával a film. Alec így végül egy másik korábbi Gossip Girl szereplő, Kevin Zegers lett.

De még nem kizárt, hogy Ed felbukkan majd Cassie valamelyik filmjében. Ugyanis komoly esélyes lehet akár Will, akár Sebastian szerepére. Cassie maga azt mondta, hogy utóbbinak nagyon el tudná képzelni. 

Nos, majd meglátjuk...

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets