Blogger Widgets

2016. május 11., szerda

Megérkezett a Magisztérium harmadik részének borítója!

Sziasztok!

Cassie lerántotta a leplet a harmadik Magisztérium kötet, a The Bronze Key (A bronzkulcs) borítójáról és fülszövegéről!



Nekem nagyon tetszik a színvilág, ez a kígyó pedig gyönyörű! De amit ennél is jobban imádok, hogy idősödnek a szereplők is! 


A fülszöveg:

A varázslat megmenthet. 
A varázslat megölhet. 
A diákoknak a Magisztériumban biztonságban kellene lenniük. A mágusok figyelő szeme előtt megtanulják, hogyan használják a varázslatot, hogy rendet teremtsenek a káosszal teli világban. 
De most a káosz szembeszáll velük!
Callnak, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kellene csak aggódnia, mint a röpdogák és mágikus hozzávalók. Csakhogy egyik osztálytársuk sokkoló halála után meg kell találniuk a könyörtelen gyilkost... és eközben kockáztatni a saját életüket.
Call, Tamara és Aaron rájönnek, hogy a varázslat csak annyira lehet jó, amennyire a használója. Ördögi kezek között hatalmas károkat okozhat - kivéve, ha időben megfékezik. 
A Magisztérium sorozat harmadik részében a két bestseller szerző, Holly Black és Cassandra Clare egy olyan iskolát mutat be, hogy bármi - jó vagy gonosz - megtörténhet, és az egyetlen mód, hogy az igazságra fény derüljön, ha cserébe mindent kockára tesznek. 

Új Lord of Shadows részlet!

Sziasztok!

Cassandra Clare újabb részletet osztott meg a The Dark Artifices sorozat második részéből, a Lord of Shadowsból, Emmával és Juliannel a főszerepben.



Íme:

- Meg kell tanulnod együtt élni vele - mondta Jules. - Még ha halálra rémiszt is, Emma. Még ha bele is betegszel. Éppúgy, ahogy nekem meg kell tanulnom együtt élni a pasijaiddal, akárkik legyenek is, mert mi örökké tartunk, nem számít, hogyan, Emma, nem számít, minek akarod hívni, ami közöttünk van, mi örökké mi leszünk.

2016. május 10., kedd

Cassandra Clare könyvek 24-36% kedvezménnyel

Sziasztok!

Cassie könyvei most akciósak a Könyvmolyképzőnél -24-36% kedvezmény is van rájuk!

Akinek esetleg hiányzik A végzet ereklyéi vagy a Pokoli szerkezetek kötetek közül valamelyik, most érdemes pótolni!

Két könyvtől ráadásul most is INGYENES a szállítás!

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets