Blogger Widgets

2013. április 27., szombat

Tessa olvasásra buzdít


Sziasztok!

Az ALA, akik az Infernal Devices mangákat készíti, most előrukkolt egy olvasásra buzdító plakáttal, amin Tessa szerepel. Íme:


JRM a SzeHo-ban


Sziasztok!

Jonathan (Valentine) szerepelt a Szeretettel Hollywoodból című műsorban. Itt a videó, amint lesz jobb minőség, hozom azt is. :) (A linkért köszönet Dave-nek. :D)


Harald Zwart interjú


Sziasztok!

Kaptunk egy nagyon érdekes interjút Harald Zwarttal, a rendezőnkkel, amit a kanadai Tribute készített. Íme:


Mi volt a legjobb dolog a torontói forgatásban?
Kicsit egy európai városra emlékeztetett, a forgatás után mindig volt valami hely, ahová mehettünk és
vacsorázhattunk, vagy csak Yorkville utcáin sétálgattunk. Tényleg beleszerettem Torontóba mint városba.

Hiszel abban, hogy vannak "szörnyek, rémálmok, legendák, amiket a tábortüzek körül suttognak" - ahogy a filmben hallhatjuk?
(nevet) Nagyon jó kérdés! Nos, most már igen!

Mi változtatta meg a véleményed? A film?
Igen, az ötlet, hogy mi emberek, korlátozottak vagyunk a felfogásunkban - nem látunk mindent, ami körülöttünk van. Azt hiszem, több van a mennyország és a föld között, mint amit képesek vagyunk befogadni. 

Most már annyi filmadaptációt mutattak be, miért választottad, hogy ennek leszel része?
Nagyon szerettem a könyv árnyalatait. Sok humor van benne, de komolyan veszi a karaktereket. Clary utazása, aki olyan, mintha egy detektívtörténetben lenne, és megpróbálja kitalálni, mi van a saját elméjében. Azt gondoltam, hogy csodálatos, pszichológiai szempontból komplex.

Mi tesz egy regényt olyanná, amit jó filmmé gyúrni?
Csak erről beszélhetek, de ahogy Cassandra ír, az nagyon vizuális. Amikor elkezdtem olvasni, folyamatosan képek ugrottak be, a csodálatos helyekről, amiket leírt, meg a portálról. Az egész hangulata vizuális inspirációhoz vezetett. Nézd csak meg, miket csináltak a rajongók hosszú éveken át! Nyilvánvaló, hogy a könyv rengeteg fiatal, kreatív rajongók inspirált szerte a világon, hogy elkészítsék a saját plakátjaikat, mozielőzeteseiket - mindegyiküket megihlette vizuálisan ez az egész.

Sok könyvrajongó van, akik nagyon izgatottak a film miatt. Van rajtad nyomás emiatt?
Igen, azt hiszem, hogy... próbáljuk nem érezni a nyomást, de tisztelni, ami miatt izgatottak. Nem feltétlen követheted mindig azt, amit akarnak. Még mindig azt csinálom, ami jó a filmnek, mivel végül is ez egy film. És szerintem a rajongók imádni fogják. Azt hiszem, eddig nagyon jók a visszajelzések, és magabiztos vagyok, élvezni fogják, amit csináltunk. 

Mennyire dolgoztál együtt Cassandra Clare-rel?
Nagyon szerencsés voltam, mert Cassandrával nagyon könnyű együtt dolgozni. Megérti a filmkészítést, és megérti, hogy egy ekkora könyvet nagyon nehéz venni, és leképezni egy filmre. Szóval nagyon sokat dolgozunk együtt. Jól ismeri a rajongóit. Voltam vele egy dedikáláson, amire meghívtak - nagy kedves dolog volt tőle -, és nagyon meglepett, hogy láttam a sok fiatal rajongót, de vannak rajongói a saját korosztályából is. Nagyon jó és érett rajongótábora van - és érett alatt azt értem, hogy a tizenéves rajongó is nagyon fejlettek és okosak. Nagyon okos kérdéseket tettek fel, és nagyon örültem, hogy a célcsoportunk sokkal nagyobb, mint amire eredetileg gondoltunk.

A könyvek elég hosszúak, és nem igazán vannak benne unalmas részek. Hogy döntötted el, hogy mit vágsz ki?
Ez nehéz. Van egy folyamat, ami egészen a legvégéig tartott. Tudod, újra meg újra végigmentünk rajta, lejátszottuk embereknek, megnéztük mi is, és a film igazából megáll a lábán a végén, és nyilvánvalóvá válik, hogy minek kell maradnia. De gondolhatod, hogy ha van egy ilyen könyv, ha ezt leképezed egy film hosszúságára...

Mennyire voltak fontosak a részletek a forgatáson? Azt hallottam, lélegzetelállító volt. 
Ez számomra mindig fontos. Szerintem ha nem hiszed el, hogy egy hely tényleg létezik, akkor az emberek, akik a filmet nézik, nem hiszem, hogy elhiszik. Nagy szerencsém volt egy production designerrel, aki már a Karatekölykön is dolgozott, Francois Séguin, aki igazi művész, és biztosította, hogy minden olyan legyen, mintha már több száz éves lenne, és minden okkal volt ott.

Érdekelne, hogy te rendezd az egész trilógiát?
Igen! Ha akarnak, akkor nagyon érdekelne!

A jövőben, van olyan filmfajta, amiben szívesen részt vennél?
Nem bánnám, ha csinálhatnák valami science fictiont, nagyon jó lenne például egy Star Wars filmet csinálni. 

Van bármi, amit még szeretnél elmondani a filmről?
Azt gondolom, az emberek meg fognak lepődni. Szerintem a középkorú férfiak is élvezni fogják a filmet. Izgalmas. Volt egy nagy vetítés, és a fiúk azt mondták, hogy elég akció volt számukra is, és nem sok abból, amit nyálas romantikának hívnak. És a lányok meg pont fordítva voltak, megkapták azt, amit a kapcsolatokról látni akartak, és nagyon élvezték az akciót is. Szerintem jól megtaláltuk az egyensúlyt. 

TMI fan videó

Újabb MTV videó a forgatásról!


Sziasztok!

Már kaptunk három MTV videót, ami a helyszínen készült, és amiben láthattunk is részleteket a filmből (a Magnus videó, a Lilyről szóló és az első Magnus bulis videó), és most újabb érkezik! Méghozzá hétfőn!



Német nyelvű előzetes


Sziasztok!

Megérkezett a második előzetes is német szinkronnal. Avagy a Shattenjägerek visszatérnek! ;)


Kevin Zegers interjú


Sziasztok!

Kevinnel (Alec) készült egy interjú a NOWTORONTO.com oldalon, amiben egyrészt a The Colony filmről, és szóba kerül a Csontváros is, azzal kapcsolatban, hogy az ilyen nagy filmeknek hála tudnak készíteni független filmeket is. Az interjúból meg is hallgathattok részleteket a fenti linken, a Csontvárosos részt is.




Árnyvadász tarotkártyák - 6.


Sziasztok!

Itt a 6-os számú kártya, amiből kettő is készült.



A Szerelem kártya. A jelentése magáért beszél. (A fenti kártya neve Szerelem, a lentié Rokonlelkek.) Azt gondoltam, hogy az első verzió lesz az, amin csak Jace és Clary vannak. De aztán valamiért nem működött. Talán mert Jace halványan gonosznak tűnik? :) És úgy éreztük, hogy annyi kapcsolat van a könyvekben, amelyek megmutathatnák az egyediséget és a szerelmet. Úgyhogy egy forgatható kártya mellett döntöttünk, ami már működött, és már Magnus és Alec szerelmét is megmutatta.

TLH fanart


Sziasztok!

Kaptunk két TLH (Cassie új sorozata, ami a Pokoli szerkezetek után játszódik) fanartot Cassandra Jeantől. Önmagukban annyira nem spoileresek, de azért inkább linket hozok:



És akkor a szöveg, amit Cassie írt hozzá, és kékítem, mert spoiler:

Két parabatai páros - Matthew és James fent, és Cordelia és Lucie lent. Ha kíváncsiak vagytok James szemüvegére, csak olvasáshoz hordja.

Kevin Zegers interjú


Sziasztok!

Itt egy újabb videó Kevin Zegers (Alec) The Colony című filmjével kapcsolatban. Beszúrni sajnos nem tudom, de ezen a linken megtaláljátok: http://www.tribute.ca/interviews/kevin-zegers-the-colony/star/52474/




Voltunk a WonderConon, ami megelőzi a Comic Cont, amit majd júliusban csinálunk. Többen olvasták a könyvet, mint ahány emberrel egész életemben találkoztam. Ez egy nagy film, sok pénzt költöttek rá, és van már egy alap rajongótábor. 

Ha elkezdesz azon gondolkozni, hogy az emberek mit gondolnak a szereplőről, akit megformálsz, valamiféle furcsa verzió mellett kötsz ki, ami száz különböző dolog keveréke lesz. Amiért szeretem a filmet az az, hogy szerettem ezt a karaktert, és mert a karakter eljött hozzám - mert voltam a meghallgatáson és minden olyan gyorsan történt. Fel sem fogom igazán, hogy mi történik éppen, annyira nagy az egész. Beszélnek nekünk a turnéról, és nem vagyok ehhez hozzászokva, nekem ez csak egy film volt. És nagy film lett belőle, és nem annyira koncentráltam arra, hogy a rajongók mit várnak.  

Furcsa, hogy az emberek már most elemezgetik a dolgokat, amit még nem is láttak, de tök jó. Mert az emberek izgatottak. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az emberek lássák végre, és hatot akarunk csinálni. Jó film. 

CP2 spoileres fanart Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Kaptunk két fanartot Cassandra Jeantől, de mindkettő nagyon erős SPOILER! Ezért csak linkeket hozok:

http://24.media.tumblr.com/f3fcd7ba5a810340d43e22eb9e284ac1/tumblr_mlscg966lT1qck31zo2_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/967ddab20ecac7c2809f5a7ca4e99b25/tumblr_mlscg966lT1qck31zo1_500.jpg

Előrendelhető a Stuck in Love CD


Sziasztok!

Előrendelhető Lily új filmjének, a Stuck in Love-nak a filmzene CD-je. Itt: http://www.varesesarabande.com/servlet/the-1106/Stuck-In-Love/Detail



2013. április 26., péntek

Lily Londonban van!


Sziasztok!

Twitter jelentések szerint Lily Londonban van! Méghozzá Jamie-vel!


Kevin nyilatkozat a Csontvárosról


Sziasztok!

Az MTV-től újabb rövid videót kaptunk, ezúttal Kevin Zegers-szel (Alec). 

Kevin elmondja, hogy alig néhány héttel a forgatás kezdete előtt került képbe, akkor kezdtek el edzeni, és egész végig tartott a dolog, a forgatás alatt is edzettek a szünetekben. Harald Zwart (a rendező) azt akarta, hogy mindent maguk csináljanak, és Kevin szerint ha megnézi az ember a filmet, ez látszik is. És látszik, hogy tényleg ők azok, és mint pasi mondja, hogy látta az új előzetest, és elképesztően néz ki. Úgy néz ki, mint valami nagy akciófilm, meg persze ott a szerelmi történet meg a fantasy is. Aztán beszél arról, hogy ő a legidősebb a csapatban, és hogy a fiatalok nagyon jól bírták, de ő a végére már teljesen elfáradt.


Öltözz Árnyvadászként! - Simon


Will/Tessa fanart Cassandra Jeantől


CoHF fanart Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Újabb Mennyei tűz városa fanart érkezett Cassandra Jeantől. Íme:


Cassie a következőket írta hozzá:

Imádom! Ami igazán tetszik benne, hogy ez egy klasszikus James Bond póz, ahol általában James Bond lábát egy lány fogja, de itt megcserélték, és a lány a hős, és a fiú fogja az ő lábát. "Öld meg nekem azokat a démonokat, Clary, és cserébe hiányos, hiányos öltözetet húzok!"

Csontváros játék


Sziasztok!

Újabb Csontváros termékről érkezett hír, ezúttal egy játékról, amit a Playfirst készít, akik általában a következő módokon játszható játékokat készítenek: PC, Mac, iPhone, iPad, Facebook.



Sam Cushion: Hotel Dumort - Ingyen!


Sziasztok!

Bizonyára sokan emlékeztek Sam Cushionra, aki nem hivatalos filmzenéket készít, többek között a Csontvároshoz is. Ha most megosztjátok Facebookon vagy Twitteren, ingyen letölthetitek a Hotel Dumort című dalt az albumról:


A dolog tényleg működik, csak két kattintás. Én már meghallgattam, nekem nagyon tetszik. :)



2013. április 25., csütörtök

Játék - Sajnos csak amerikaiaknak


Sziasztok!

Amerikában indult egy játék, amivel Árnyvadász partit nyerhet egy szerencsés, ahol is részt vehet még 10 barátja. A nyertes és barátai láthatnak egy exkluzív jelenetet a filmből, illetve rengeteg Sony termék is vár rájuk.
A rossz hír, hogy mi innen nem vehetünk részt a játékban. Viszont azért van egy jó kis honlap szép designnal meg egy videó, amiben Lily elmondja nagyjából a játék lényegét. Itt tudjátok megnézni:





Amikor Lily azt mondja, hogy egy új klip a filmből, a Pandemonium jelenetet mutatják, szóval lehetséges, hogy ebből láthatnak majd egy hosszabb részt esetleg a szerencsések.

Csontváros háttér


Sziasztok!

Itt egy háttér a Csontváros filmmel:


Papír Clary kezében


Sziasztok!

A Martintól kapott kulisszák mögötti fotón jól látszik, hogy Lily egy papírt szorongat. De nézzétek csak! A filmben is nála van, nem csak valami puska a szöveghez:





Lehetséges, hogy egy azok közül a rúnás rajzok közül, amik Clary szobájában vannak a falon?

Jamie interjú a WonderConról


Sziasztok!

Kaptunk egy újabb MTV interjút a WonderConról. Amikor a riporter lány megkérdezi, hogy mit tud arra mondani, hogy szerepelt a Harry Potterben, a Twilightban és most a Csontvárosban, Jamie azt feleli, hogy már készül a Hobbitra, amiben a fiatal Gandalfot alakítja majd, és most épp a szakállát növeszti. Aztán amikor megkérdezi a lány, hogy mit szeret a sci-fikben/fantasykben, akkor Jamie elmondja, hogy azt, hogy ezek teljesen más világok, de mind a valóságban gyökerezik. Az embereket szereti, ha valami kiragadja őket a mindennapokból, és nem akarja a mondén szót használni (jaj, Jamie! :D), de ebből a robotolásból, és a sci-fi és a fantasy ezt teszik.


TMI videó

Bane krónikák a New York Times bestseller listáján!


Sziasztok!

A Bane krónikák első novellája, a What Really Happened in Peru negyedik helyen debütált a New York Times bestseller listáján!

Íme az írónők öröme:



Kulisszák mögötti jelenetfotó


Sziasztok!

Kedvenc producerünk, Martin Moszkowicz megosztott egy kulisszák mögötti jelenetfotót a Csontváros forgatásáról.


CP2 spoileres fanart Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Ez a fanart erősen Clockwork Princess spoileres, úgyhogy csak linket hozok:

http://media.tumblr.com/13e2f946482680405a70999a441f0707/tumblr_inline_mlslnherxP1qz4rgp.jpg

2013. április 24., szerda

Új képek a WonderConról


Sziasztok!

Emlékeim szerint ezek a képek újak Lilyről, szóval most felteszem őket.




Bane krónikák - Vélemény videó


Sziasztok!

Sokan szeretjük xtinemay videóit, aki hatalmas Cassie rajongó, és mindig nagy érdekes észrevételei vannak. És ez most is így van. És még pozitív, hogy valamivel kevesebbet sikoltozik. :D Beszél többek között arról, hogy ki lehet Magnus apja, illetve a videó végén reagál arra is, hogy Cassie új sorozatokat ír, viszont mindenkit figyelmeztetnék, hogy amikor erről elkezd beszélni, hagyjátok abba a videót, ha nem olvastátok a Clockwork Princesst, mert nagyon spoileres!


Lily a People magazin leggyönyörűbb listáján


Sziasztok!

Lily Collins (Clary) felkerült a People magazin 2013-as listájára, amelyen a leggyönyörűbb dolgokat összesíti, méghozzá a már attribútumává vált szemöldökével:



A következőt írják róla:

Ahogy előtte Brooke Shields előtte, a Mortal Instruments sztárja, Lily Collins felkavarta az állóvizet érintetlen szemöldökével: A nagy szemöldök nem divatos LA-ben, ahol felnőttem - mondja Collins a Glamournak, aki egyébként a zenész Phil Collins lánya. - De az édesanyám belém nevelte, hogy a mókás dolgok tesznek gyönyörűvé.

Amikor két fandom találkozik


TMI fan videó

Trevor Project - Kitolt határidő


Sziasztok!

Korábban már írtam a Trevor Projectről az oldalon, és arról, hogy Cassie is támogatja őket. Az adakozók közül ugyanis egy szerencsés megnyerheti a Csontvárosnak azt a példányát, amit minden szereplő aláírt! (Illetve mivel az eredeti elveszett, Godfrey nem, az ő aláírása egy őt ábrázoló képen jár a könyv mellé.)




A határidő kitolódott, április 2. helyett május 31-ig lehet adakozni. A rajongók eddig 3932$-t gyűjtöttek össze.

Clockwork Princess spoileres fanart Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Kaptunk egy erősen spoileres fanartot Cassandra Jeantől, ezért nem teszem ki, viszont hozok hozzá linket:

4 hónap!


Sziasztok!

Már csak 4 hónap, és megnézhetjük a moziban kedvenc Árnyvadászainkat! :D


2013. április 23., kedd

Termékek júliusban?


Sziasztok!

A napokban már írtam arról, hogy készülnek a Csontváros ruhák és már termékek a Hot Topicnál, és most érkezett a hír, hogy állítólag pontos időpontunk is van, július 15-én érkezhet!

Ha esetleg nem emlékeztek, még egyszer a ruhák tervei:


Árnyvadász tarotkártyák - 5.


Sziasztok!

Újabb Árnyvadász tarotkártyák. Felmerülhet a kérdés bennetek, hogy ha a címben csak egy szám van, akkor miért írtam kártyákat. Nos, azért, mert egy bizonyos okból Cassandra Jean újrarajzolta ezt a kártyát, és az új verzió spoileres. Ezért ide felkerül a spoilermentes verzió, a spoilereshez pedig adok linket azoknak, akik már olvasták a Clockwork Princesst. 

Cassie a következőt írta a kártyáról:

Ez Zakariás testvér a Főpapként. A Főpapot gyakran hívják a papnak, a sámánnak vagy a pápának. “Míg a mágusok nyers erőt merítenek az univerzumból, és mindezt az anyagi világra alapozza, addig a Főpap ezt az erőt a társadalomból nyeri, a vallásos világból.” A Néma Testvérek az Árnyvadász világ szorgos szerzetesei, szóval illik. 
Zakariás mindkét verzión a Végzet kardját tartja.

Itt az eredeti verzió:



Itt pedig megtaláljátok azt, ami a Clockwork Princessre nézve spoileres: http://i218.photobucket.com/albums/cc181/shadowhunterCC/cast/fanart/5_Hierophant_Zachariah_version2_zps2f8fc79c.jpg

Miért is nem szerelmi háromszög?


Sziasztok!

Egy rajongó felrajzolta, hogy miért is nem tartja Cassie szerelmi szálait klasszikus szerelmi háromszögnek:




És itt a többi érintett felet nem is ábrázolta...

Hivatalos spanyol Csontváros előzetes


Sziasztok!

Megérkezett a Csontváros előzetese spanyol szinkronnal. Íme:


Jamie babázik


Sziasztok!

Múltkor már hoztam egy képet a babázó Godfrey-ról a Facebook oldalon, ezúttal Jamie következik:



Új idézet a hivatalos oldalakon


Sziasztok!

Új idézetes kép került fel a Csontváros film hivatalos oldalaira:



2013. április 22., hétfő

CoHF spoileres rajz


Sziasztok!

Cassie újabb CoHF spoileres képet osztott meg, amit Cassandra Jean rajzolt:



Jonathan Shadowhunter


Sziasztok!

Itt egy fanart Jonathan Shadowhunterről Cassandra Jeantől.


Jobb minőségű promo kép


Sziasztok!

Megérkezett a múltkori promo kép valamivel jobb minőségben:


2013. április 21., vasárnap

Videó az LA könyvfesztiválról


Sziasztok!

És már meg is kaptuk a videót a Los Angeles-i Könyvfesztiválról, amin Cassie és Harald is ott voltak.


Duck Selection


Sziasztok!

Ramóna újabb remekművet alkotott. Ezúttal a kacsamánia ihlette meg, és új sorozatjelző címkét alkotott a Könyvmolyképző kiadónak:



Bane krónikák fanart Cassandra Jeantől


Harald és Cassie a Könyvfesztiválon


Sziasztok!

A hétvégén nem csak Magyarországon volt Könyvfesztivál, hanem Amerikában is, egészen konkrétan Los Angelesben, és ezen részt vett Cassie és Harald Zwart rendező is. A PagetoPremiere.com Twitteren közvetítette az eseményeket, ezeket fordítom most le nektek.

Cassie elmondja, hogy amikor próbálta eladni a történetet, gondot jelentett a stúdióknak, hogy lány a főszereplő. Ez még a Twilight és a Hunger Games előtt volt.

Harald elmondja, hogy nagyon tetszik neki a történet, és előbb olvasta a forgatókönyvet, aztán a könyvet.

Amikor Harald elkezdett találkozókra járni a filmmel kapcsolatban, hű akart lenni a könyvhöz.

Cassie-nek az Intézet volt a kedvenc forgatási helyszíne, és többször csak sétálgatott és nézelődött, hogy mindent be tudjon fogadni.

Amikor Harald lett a rendező, Lilyt már kiválasztották, és Jamie-vel is tárgyaltak, ezért Londonba utazott, hogy találkozzon vele.

Harald nagyon sokat foglalkozott Simon karakterével, mielőtt kiválasztották, hogy ki játssza.

Cassie elmondja, hogy Simon castingja nagyon nehéz volt, mert rengeteg dolgon megy keresztül a sorozatban.

Harald más valaki anyagát nézte Luke-kal kapcsolatban, amikor hirtelen felbukkant Aidan Turner, és felkeltette Harald figyelmét. 

Van egy visszatekintős jelenet Luke-kal, amiben Aidan nagyon szexi Cassie szerint. 

Lily volt az egyetlen olyan szereplő, akinek a castingjába nem vonták be Cassie-t. Ő is csak a Colliderről tudta meg.

Suzanne Collins egyszer azt mondta Cassie-nek: "Ó, édesem, senki sem akar téged látni, a cuki szereplőgárdára kíváncsiak."

Harald sokszor megnézte az Ördögűzőt a démonok miatt, és ezzel kapcsolatban kiemelte Madame Dorotheát. 

A Végzet kelyhe állítólag nagyon drága kellék volt. 

Alec és Magnus kapcsolatát azon a szinten tartották, ahogyan az első könyvben is van.

Benne lesz a filmben, amikor Magnus meggyógyítja Alecet. (Kiegészítés más forrásból: Harald elmondja, hogy a könyvben csak hallomásból tudjuk, hogy Magnus meggyógyítja Alecet, mivel Clary nincs ott, de a filmben látni fogjuk.)

Annak köszönhetően, hogy már megjelentek a folytatások is, megvan a lehetőségük a filmben, hogy mindenféle utalásokat elrejtsenek. 

Magnus partija Cassie szerint elképesztő volt. 

Cassie majdnem a metrós jelenetben tűnt fel, de a producerek azt akarták, hogy Magnus buliján legyen.

A statiszták nem értették, hogy Harald miért megy oda állandóan Cassie-hez a forgatáson, mert nem tudták, hogy ő az írónő. 

A filmzenén még dolgoznak, nem tudnak válaszolni ezzel kapcsolatban a kérdésekre. 

Cassie úgy képzelte, hogy az Árnyvadászok kicsit máshogy hangzanak, kicsit formálisabbnak. 

Simonnak és Izzynek lesznek "pillanatai" a filmben.

Harald visszatett egy kivágott jelenetet a filmbe, amikor meghallotta, hogy Cassie majdnem sírt, amikor látta. (Cassie azt mondta, hogy azon a jeleneten sírt, amikor Luke és a kis Clary először találkoznak.)

A közönségben mindenki felsóhajtott, hogy "Akkor így kell kiejteni", amikor Cassie kimondta, hogy stele (az irón angolul). 

Van egy plusz Magnus jelenet, ami nincs benne a könyvben, ezt látjuk az előzetesben, amikor Magnus hátrahúzza a kapucniját. (Ez lehet, hogy az a jelenet, amiben Magnus meggyógyítja Alecet, és a könyvben csak említik, de nem biztos.)

A filmben állítólag beszélnek róla, hogy Alec meleg.

És akkor még két kép az eseményről:



Árnyvadász tarotkártyák - 3,4+1


Sziasztok!

Újabb tarotkártyák! A 3-as és a 4-es számú, illetve egy, ami végül nem került bele a pakliba.



Az első kettő az Uralkodó és az Uralkodónő, itt A művész és A harcos. Az uralkodó a negyedik kártya, és a nagy sarkot szimbolizálja, a négy évszakot - a stabilitást és a családot, amik Jules számára a legfontosabbak. Az uralkodónő az uralkodó mása, de bizonyos szempontból sokkal veszélyesebb. Az életadást jelentheti, de az elvételét is. És értesüléseim szerint a királynő gyakran lép félre a lovagokkal... 
Emma a Cortanát tartja, és ha közelről megnézitek, láthatjátok a bevésést a pengén: I am of the steel and temper of Joyeuse and Durendal. (Joyeuse and Durendal acélja és vérmérséklete vagyok.)

A harmadik kártya végül nem került be. A Rúnák királynője volt, de úgy döntöttünk, hogy az összes kártya maradjon meg egy bizonyos családnak, és lecseréltük Emmát egy váratlan Blackthornra, mivel a többiek is Blackthornok. De imádom, hogy Emma van az Erő rúnás kártyán, és ez egy nagyon szép kártya, köszönet Cassandra Jean!Cassandra Jean!

Will/Jace párhuzam


Sziasztok!

Imádom a párhuzamokat a két sorozat között, itt egy újabb. Will és Jace illetve a viszonzatlan szerelem.





A magyar verzióban:

Will - A herceg

"- Azt nem hiszem - felelte a másik fiú. - A viszonzatlan szerelem egészen röhejes tud lenni, és egyesek egészen szánalmas dolgokat képesek művelni miatta."

Jace - Csontváros

"- Azért nevettelek ki benneteket, mert viccesnek találom a szerelmi val­lomásaitokat, főleg amikor viszonzatlanok - mondta."

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets