Blogger Widgets

2013. június 8., szombat

CoHF részlet


Sziasztok!

Ma egész napra eltűntem, a Könyvhéten voltam. Majd írok róla beszámolót, mert természetesen utam során az Árnyvadászok sem maradhattak el. Vannak híreim és még egy képet is készítettem nektek! ;)

Mindenesetre közben Cassie megosztott egy részletet a Mennyei tűz városából, viszont előrevetítem, hogy nem igazán CP2 spoiler, de van vele kapcsolata, szóval...



"- Okéééé- mondta Isabelle halkan. - Mikor lett Zakariás testvér szexi?"

Jared Harris eljegyezte a barátnőjét!


Sziasztok!

Jared Harris (Hodge) megkérte barátnője, Allegra Riggio-t.

Ezt Twitteren erősítette meg Allegra:


Ezúton is gratulálunk!


Árnyvadász tarotkártyák


Sziasztok!

Itt egy újabb tarotkártya!


Az Arcana tarotkártyákra váltottunk. Az első kollekció a gyűrűké, amik a pentagrammák helyét veszik át. A Gyűrűk Ásza Meliornt és a Tündérek királynőjét mutatja: CoLS SPOILER! a gyűrűk az arany levélgyűrűk, amelyeket a Királynő Clarynek és Simonnak ad az Elveszett lelkek városában, hogy hallják egymás gondolatait. SPOILER VÉGE!
A Gyűrűk sorozatban mindegyik egy családi gyűrűé, kivéve ezt a kártyát és egy másikat. 

Csontváros sminkszett - Videó


Sziasztok!

Ez a lány megmutatja, hogy milyen is a Csontváros sminkszett, egyesével végigmegy minden darabon, és a dobozt is megmutatja. :)


Részlet Lily Stuck in Love interjújából


Sziasztok!

Írtam már róla a napokban, hogy a Stuck in Love című filmjével kapcsolatban készült egy interjú Lilyvel. Itt egy kis részlet belőle:


Csontváros promo a SciFesten


Sziasztok!

A My San Antonio oldal értesülései szerint a június 8-án és 9-én tartott SciFesten láthatnak majd a résztvevők egy Csontváros promót is!

Idézem:

SciFest will also have promotion on-hand for “Man of Steel,” “Pacific Rim” and “The Mortal Instruments: City of Bones,” plus free movies that include 1966′s “Batman” starring Adam West and the international cut of “Supergirl.”



Gyönyörű ID fanart - Tessa és Will


Forrás

Lily - Best dressed


Sziasztok!

Nylon Magazine Best dressed (azaz legjobban öltözött) blogjára került Lily a Lorraine show forgatásán viselt összeállításával!


Újabb kép a Csontváros sminkszettről


Te melyik fajba tartozol?


Sziasztok!

A Csontváros film hivatalos oldalára felkerült egy kvíz. Ha válaszoltok a kérdésekre, kidobja, hogy melyik fajba tartozol. :D (Én boszorkánymester lettem. :D) És a játék természetéből adódóan gyönyörű képeket is kaptunk!












2013. június 7., péntek

A Csontváros helyszínei


Sziasztok!

Kíváncsiak vagytok, hogy az egyes helyszínek a Csontvárosban mégis hol vannak New Yorkban? Nos:




Premierek - Hírek júliusban


Sziasztok!

Bár Magyarországon minden bizonnyal nem fognak külön premiert tartani, folyt egy kampány érte, hogy legalább Európában egy helyen, Londonban legyen vörösszőnyeges esemény. Tudom, hogy többeteket érint a dolog, mert augusztusban Londonban lesztek, ezért kiírok. Martin egy tweetben azt ígéri, hogy júliusban érkeznek majd a premierrel kapcsolatos hírek. 



Shadowhunter 101 - 1#


Sziasztok!

A Csontváros film hivatalos szingapúri Facebook oldala egy eseményt vezet végig a filmes visszaszámlálással kapcsolatosan. Nem sokat árultak el, de az első kép alapján azt mondanám, hogy afféle Árnyvadász 1x1-ről van szó, amiben fajonként elmagyarázzák majd a fontosabb infókat. De majd meglátjuk, ha a második rész is érkezik. :D


Glamour cikk Lilyről - Scannek


Sziasztok!

Valaki beszkennelte a Glamour magazin cikkét Lilyről. Íme:




Képek az Árnyvadász naptárból


Sziasztok!

Korábban már írtam róla, hogy forgalomba kerül majd egy Csontváros naptár, és képeket is hoztam belőle, de azok akkor elég kicsik voltak. Most azonban itt vannak egy kicsit nagyobb méretben, jobban látható minőségben. 







2013. június 6., csütörtök

Könyves Álompasik Párbaja 2013


Sziasztok!

Bizonyára már sokan értesültetek róla, hogy elkezdődött a Könyves Álompasik Párbaja idei fordulója. Aki esetleg nem tudna róla, hogy ez mi, röviden leírom. A játék lényege, hogy mindenki jelöli a kedvenc férfi karaktereit könyvekből, akiket valamilyen okból álompasinak tart. A jelöléseket összesítik, majd kialakul egy 16-os mezőny, akik a teniszhez hasonló rendszerben párbajoznak egymással, míg a végén egyetlen versenyző marad: az adott év Könyves Álompasija. 




Örömmel jelentem, hogy az idei évben az Árnyvadászok oldal is részt vesz a játékban, szóval még többször fogtok róla hallani az oldalon, ne lepődjetek meg rajta! Ez azt is jelenti, hogy valaki mellett kampányolni is fog az oldal, és ha minden úgy alakul, remélhetőleg egy Cassandra Clare szereplőt sikerül elcsípni. :P

Na de nem akartam ezzel senkit befolyásolni, és mielőtt még elkezdenétek gondolkozni rajta, hogy eddigi olvasmányaitok alapján kiket jelölnétek, azért van nekünk egy szabályzatunk is:


Szabályok! Figyelem: tavaly óta módosult! (A szabályzat el nem olvasása, figyelmetlen elolvasása, illetve meg nem értése, nem mentesít annak betartása, illetve szankcionálása alól)
  • A tavalyi évhez képest változás: CSAK azokat a karaktereket lehet jelölni, akiknek az elmúlt 1 évben, ergo 2012. június 1 – 2013 június 30 között, akár itthon, akár külföldön megjelent könyvük (újranyomtatás NEM ér) és a karakter relatíve sokat szerepel benne: Az nem érvényes, ha csak megemlítik, vagy egy-két mondat erejéig jelen van!!
  • Felnőtt és Fiatal (YA) karakterek NEM lesznek különszedve!!
  • Mindenki 5 karaktert jelölhet! Se többet, se kevesebbet! 
  • Műfaj megkötés nincs. Jöhet szépirodalom, kortárs, ponyva, sci-fi, fantasy, dráma, thriller, ifjúsági, történelmi, krimi és a többi.
  • Egy karaktert csupán egyszer jelölhettek. Amennyiben ettől eltértek, természetesen érvénytelenek a többi jelölések is.
  • Kérem, hogy mindenki vésse eszébe, csak és kizárólag egyszer adhatjátok le a listátokat, ha többször teszitek, az előző is érvénytelennek számít.
  • A karakter mellett tüntessétek fel a könyv, amennyiben sorozat, úgy annak a címét. Azonos néven több karakter is található, így a félreértések elkerülése végett már az elején tisztázni kell a hovatartozást. Ennek hiányában a szavazat szintén érvénytelen. pl.: Day (Marie Lu: Legenda)
  • A jelöléseket a játék oldalának bejegyzése alá, KOMMENTBEN adhatjátok le. http://konyvekhaboruja.blogspot.hu/2013/06/konyves-alompasik-parbaja-2013-jeloles.html
  • A jelölés csak a nevetekkel (ez lehet becenév, keresztnév) és érvényes e-mail címetekkel ellátva érvényes! 
  • A jelölést július 5-én 23:59-kor zárjuk!
  • És a legfontosabb szabály, vegyétek figyelembe, hogy ez egy játék és nem vérre megy. Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük! Ez a játék szórakozásnak indult és szeretnénk, ha az is maradna. Így szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy ne szidja a másik szavazót/karaktert/könyvet/írót, és a játék szervezőit, segítőit sem. Közvetve vagy közvetlenül is, de mindenki munkát időt és pénzt is ölt abba, hogy ez a játék létrejöhessen.

Tehát, a félreértések elkerülése végett:
A 2012 júniusában megjelent könyvek már érnek, és a 2013 júniusában megjelenő könyvek még érnek! Ez azt is jelenti, hogy azok a könyvek, amelyek a Könyvhéten megjelennek, részt vesznek a játékban. 

Tehát akkor itt az ideje, hogy átgondoljátok, hogy az ebben az időszakban megjelent könyvek szereplői közül kik azok, akik szerintetek megérdemelnék ezt a megtisztelő címet!

Ha megvan a TOP5-ös listátok, 


A további menetrend pedig a következő:


1. JELÖLÉS (Jún. 5- Júl. 5)


2. TOP16 (július 15-23)
A 16 legtöbb jelölést kapott karaktert 8 párossá sorsoljuk(random), közülük fog kikerülni a legjobb 8.

1.FORDULÓ: Pár #1 július 15-16 (0:00 – 23:59)
2.FORDULÓ: Pár #2 július 16-17 (0:00 – 23:59)
3.FORDULÓ: Pár #3 július 17-18 (0:00 – 23:59)
4.FORDULÓ: Pár #4 július 18-19 (0:00 – 23:59)
5.FORDULÓ: Pár #5 július 19-20 (0:00 – 23:59)
6.FORDULÓ: Pár #6 július 20-21 (0:00 – 23:59)
7.FORDULÓ: Pár #7 július 21-22 (0:00 – 23:59)
8.FORDULÓ: Pár #8 július 22-23 (0:00 – 23:59)

3. TOP8 (július 25-29 )

9.FORDULÓ: Pár #1 július 25-26 (0:00 – 23:59)
10.FORDULÓ: Pár #2 július 26-27 (0:00 – 23:59)
11.FORDULÓ: Pár #3 július 27-28 (0:00 – 23:59)
12.FORDULÓ: Pár #4 július 28-29 (0:00 – 23:59)


4. TOP4 (júl. 31- aug. 2)

13.FORDULÓ: Pár #1 július 31- augusztus 1 (0:00 – 23:59)
14.FORDULÓ: Pár #2 augusztus 1- 2 (0:00 – 23:59)


5. DÖNTŐ (aug. 3-5)

15.FORDULÓ: Pár #1 augusztus 3 - 5 (0:00 – 23:59)



Ha valami kérdésetek van, akkor nyugodtan írjátok meg, igyekszem mindenre válaszolni. A könyvek megjelenési időpontjában segítséget nyújthat a Moly.hu oldal! És szeretnék mindenkit figyelmeztetni rá, hogy tényleg olyan szereplőket jelöljetek, akik megfelelnek a fenti szabályoknak, mert különben nem lesz érvényes a jelölés!

Szerintem idén is nagyon jó évnek nézünk elébe, és szerintem nagyon kemény párbajokra számíthatunk! :D

Magnus


Sziasztok!

Nem tudom pontosan, hogy melyik spanyol-ajkú országból származik, de:



Megjelent!


Sziasztok!

Ha minden igaz, ma megjelent az Elveszett lelkek városa! A szerencsések beszerezhetik a hétvégén a Könyvhéten, de a vidékieknek sem kell aggódniuk, mert a Könyvmolyképző webshopjában egész hétvégén 20%-os kedvezménnyel lehet megrendelni, és mellé még 30%-os kedvezményre jogosító Bane krónikák kupon is jár. Két könyvtől pedig ingyen szállítanak, és ajándék posztert is kaphattok, ha a webshopból rendeltek. (Igen, még felsorolni is nehéz volt a kedvezményeket. :D)





Tehát akkor:


Itt pedig beleolvashattok a könyvbe: http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/elveszettlelkek.pdf


És akkor még egy közérdekű információ az oldallal kapcsolatban. Abban az esetben, ha még nem olvastátok angolul a könyvet, a CoLS-ra nézve spoileres posztokat korábban megjelöltem egy címkével, ezt most bátran lessétek meg, és olvassátok el őket ti is! :D Szóval: CoLS spoiler

Jamie képek


Sziasztok!

Jamie részt vett a Royal Academy of Arts Summer Exhibition nevű eseményen Londonban. És már meg sem kell lepődnünk, hogy viselte a Morgenstern gyűrűt. 









Árnyvadász tarotkártyák 18,19


Sziasztok!

Újabb tarotkártyák!



Itt a Nap és a Hold kártyája. A Nap lett a Napjáró, Simon, és a Hold, nyilvánvaló okokból a Lükantrópok, Maia és Jordan. Szerintem Simon egy napórának támaszkodik. Először azt hittem, hogy egy fatönk, de most már biztos vagyok benne, hogy egy napóra. Ahogy az Elveszett lelkek városában a napórán áll: Csak azokat az órákat számolom, amikor süt a nap. 

A teljes Lily interjú


Sziasztok!

A napokban már írtam róla, hogy Lily egy reggeli showban, Lorraine-nál a Stuck in Love-ot promotálta, és most végre elérhető a teljes felvétel Magyarországról is! Íme:


500.000 lájkoló


Sziasztok!

A Csontváros film hivatalos Facebook oldalán összegyűlt az 500.000 lájkoló! Szép volt Árnyvadászos, csak így tovább 1.000.000-ig! ;)




És ha még nem tettétek volna, tessék lájkolni! https://www.facebook.com/TheMortalInstruments

2013. június 5., szerda

Lily az E! News-ban


Sziasztok!

Nem a legjobb minőség, de... A videóban Lily beszél arról, hogy izgatott, hogy életre keltheti Claryt, illetve a szemöldöke is szóba kerül.


Kevin Zegers a gyereksztárokról


Sziasztok!

Bizonyára ti is tudjátok, hogy Kevin Zegers (Alec) már gyerekként is szerepelt ismertebb filmekben, tehát ha
valaki tudhatja, milyen már kisebb korban a figyelem középpontjába kerülni, az ő.

A napokban fel is szólalt a kérdésben, aminek az apropóját Amanda Bynes utóbbi időben tapasztalt viselkedése szolgáltatta. 

A cikket, ami erről szólt, angolul már posztoltam a Facebook oldalon, de megírtam, hogy sajnos nekem biztosan nem lesz időm lefordítani.

De a Media Addict oldalra lefordították a cikket, és voltak olyan kedvesek, hogy felajánlották, hogy nyugodtan tegyem ki, természetesen hivatkozással. 

Arra gondoltam, hogy sokkal egyszerűbb, ha egyenesen oda irányítalak titeket. Szóval ha el szeretnétek olvasni, hogy Kevin mit gondol a gyereksztárok életéről, irány a Media Addict oldal!


Lily az EOnline hírei között


Sziasztok!

Lily szerepel az EOnline hírei között, ahol állítólag a barátságáról is beszél Jennifer Lawrence-szel, illetve arról, milyen volt híres apával betörni Hollywoodba. Itt egy kis ajánló:


Csontváros sminkszett


Sziasztok!

Korábban már írtam róla, hogy készülhetünk a Csontváros sminkszettre, de most kaptunk róla jó néhány fotót. Egyelőre magyar forgalmazásról nincs hírem, Amerikában mindenesetre már kapható, ahogy ezt láthatjátok is, és még egy nyereményjátékot is hirdettek.





Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets