Blogger Widgets

2013. június 3., hétfő

Eredményhirdetés


Sziasztok!

Kicsit késő van már az eredményhirdetéshez, de elárulhatom, hogy a győztest már reggel értesítettem e-mailben. Amennyiben holnapig nem jelentkezik, kénytelen leszek új nyertest sorsolni, szóval jelentkezzen! ;)

Tehát a dedikált Simone Elkeles könyv nyertese...

Dobpergééést!

Szunyogh Mónika

Anélkül, hogy a személyes adatait kiadnám, mutatom a győztes sorsolását:


És ezúton is gratulálok! Kérlek, jelentkezz legkésőbb a holnapi nap, mert különben kénytelen leszek új nyertest sorsolni!

Akik most nem nyertek se kámpicsorodjanak el, biztos vagyok benne, hogy lesz még játék az oldalon!

A Rafflecopter arra is lehetőséget adott, hogy feltegyek nektek egy-két kérdést, és kettőnek az eredményét szeretném itt is megosztani veletek. :)

Az egyik kérdés az volt, hogy mit szerettek a legjobban az Árnyvadász oldalban. Elég összecsengő dolgokat írtatok, gyakorlatilag 99%-ban azt, hogy mindig friss információkat találtok. De olyan is akadt, akinek a kurzor vagy a játékok tetszettek, illetve többen említettétek a fanartokat is. 

A másik kérdés eredményét kicsit hatékonyabban tudom prezentálni nektek. Itt az volt a kérdés, hogy ki a kedvenc Cassandra Clare szereplőtök. Nem mondanám, hogy meglepő eredmény született, hacsak az nem volt az, hogy akadt, aki nem létező szereplők nevét írta, úgy mint Joyce és Clara, bár azért gyanítom, kikre gondolhattak, ők nem kerültek be a kördiagram eredményében. Mindenesetre:


(Nem túl szép, de igyekeztem mindenkinek olyan színt adni passzol. xD Jace barnát kapott, mert az férfias :P, Magnus rózsaszínt, Will kéket a szeme miatt, Simon pirosat a vér miatt, Sebastian feketét, mint a lelke, Jem fehéret a haja miatt, a többieké viszonylag random. :D)

Szóval a válaszok alapján Jace magasan a legnépszerűbb, de közvetlenül mögötte szorosan egymás mellett következik Magnus és Will. :D

Köszönöm szépen mindenkinek, aki játszott és válaszolt! Rengeteg megosztás és lájk volt, a rendszeres követők száma is megugrott, és különösen szeretném megköszönni azoknak, akik véleményezték valamelyik írásomat, mert ez mindig nagyon jó érzés, még akkor is, ha csak pár szót kapok. Különösen érvényes ez a kitartókra, akik minden nap véleményeztek!

3 megjegyzés:

  1. Én vagyok az az egy szem Valentine rajongó:'D

    VálaszTörlés
  2. Én pedig nagyon nagyon nagyon örülök, hogy nyertem.
    Imádom ezt az oldalt. Az egyetlen amin szerencsém van !!!!!! :D

    VálaszTörlés
  3. Nem vagy egyedül--nekem is a kedvencem!xĐĐ

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets