Blogger Widgets

2014. február 15., szombat

Lily ruhája


Sziasztok!

Lily a Lancôme BAFTA előpartiján Mary Katrantzou Resort 2014 ruhát viselt.


Forrás

És külön vicces, nézzétek csak, mit viselt Diane Kruger és Keira Knightley!


Az egyik anyagában, a másik szabásában olyan, mint Lilyé. Természetesen ugyanaz a kollekció mind a három ruha. 

Lily a Lancôme BAFTA előpartiján


Sziasztok!

Lily egy másik BAFTA előpartin járt, nem ott, ahol Jamie. Íme a képek:









Jamie a BAFTA egyik előpartiján


Sziasztok!

Jamie Harvey Weinstein BAFTA előpartiján járt tegnap.








Jamie képek a Hunger TV partijáról


Sziasztok!

13-án Jamie a Hunger TV partiján járt. Érdemes nézni a bal karját, úgy tűnik, megint új tetkója van.






A kiskorúakra való tekintettel egy képet csak a tovább után nézhettek meg!


Így készült Lily a BAFTA előpartijára




Új Hunger TV videó Jamie-vel és Lena Headey-vel


Sziasztok!

Az előzőhöz hasonló videó, Lena Headey csak egy pillanatra látható, Jamie azonban többször is felbukkan.


Jamie a rajongókkal


Sziasztok!

Ez a kép 12-én készült Jamie-ről. Forrás


2014. február 14., péntek

Cassandra Jean új fanarttal kíván boldog Valentin-napot!


Sziasztok!

Az idei Valentin-napra is - mi mással? - egy Valentine fanarttal készült Cassandra Jean. A rajzon alul egy olyan virágot láthattok, aminek a neve angolul Shooting Star (azaz hullócsillag), felül pedig egy Hoya nevűt, ami pedig csillag alakú. Ezzel csempészett egy kis Morgensternt is a képre Cassandra. (Aki esetleg még nem tudná, a Morgenstern az esthajnalcsillagot jelenti németül.) 


Új kép Robbie-ról


Sziasztok!

Igen, még mindig olyan őrült, mint eddig... Ha nem még jobban. :D


Valentin-napi levelek


Sziasztok!

Ezeket a leveleket Dániel Testvér írta Valentin-nap alkalmából. Az elsőt teljes egészében olvashatjátok, a többit a továbbra kattintva tudjátok elolvasni.




Clary miután felkelt meglátott valamit az ágya végében, amin egy illatos piros rózsa hevert. Látta, hogy egy levél és az is az ő nevére szól. Egyből fölismerte Jace kézírását. Gyorsan föltépte és olvasni kezdte:


Kedves Clary!

 Először is: Boldog Valentin-napot!
 Rózsát a rózsának. Régebben nem értettem miért kell a szerelmeseknek egy külön nap.  A  mondénok egy újabb fura szokása. De miután találkoztunk, aztán összejöttünk,  értelmet nyert ez a nap is, mint a többi, amit veled töltöttem eddig. Emiatt a hülye mennyei tűz miatt nem ölellek most is, amit minden percben megakarok tenni.
Félek. Félek attól, hogy a vágy felül türemkedik józan eszemen és akkor megint megsértelek mint mikor ”a vágyaink előre törtek”.Félek, hogy nem tudlak megvédeni a baj van mert nekem még mindi itt kell feküdnöm ebben az unalmas ágyban. Mindig azt az órát várom amikor belépsz az ajtón, mellém fekszel és elmondod hogy mi történt veled aznap. Izzy és Alec is beszokott nézni bár Alec egyre többször. Félek lehet, hogy újra szerelmes lesz belém és   most még a valentin nap is megjött. Remélem Magnus gyorsan megbocsát neki, mert már untat, hogy Magnus ról beszélni. Nem tudom, hogy van Izzy Simonnal  szerintem ezt te jobban tudod nálam
 Másodszor: Vár egy meglepetés az üvegházban!

Szerelemmel:Jace

Gyorsan fölöltözött, írt egy kis cetlit az anyjának, hogy ne azt higgye, hogy Sebastian elrabolta. Amint kilépett az ajtón fogott egy taxit és az Intézet felé vette az irányt.


Új Lily képek


Sziasztok!

A reptérről már hoztam képeket, most azonban itt egy sor új kép Lilyről, amelyek Londonban készültek. Egyébként Lily a Lancôme miatt van Angliában, a BAFTA partijukon vesz majd részt. Valószínűleg még sok-sok kép érkezik majd róla a napokban.







2014. február 13., csütörtök

Megvan a The Iron Trial megjelenési időpontja!


Sziasztok!

Azt már eddig is tudtuk, hogy Cassie és Holly Black közös sorozatának, a Magisteriumnak az első része. A Cassie által ma írt hosszú bejegyzésből azonban már a pontos megjelenési időpontot is tudjuk!

Ami nem más, mint...

Szeptember 9.



Ez persze az angol nyelvű megjelenés, magyar megjelenésről egyelőre még nem tudok semmit mondani, de az szinte biztos, hogy még ha érkezik is a könyv kis hazánkba, az már nem idén lesz, hacsak nem turbó gyorsasággal zajlik a fordítás és a kiadási procedúra, amire kevés az esély. 

Aki esetleg már nem emlékezne rá, a Magisterium egy 5 részes middle grade sorozat lesz, az Árnyvadász világtól független világban. A filmes jogokat már el is adták a Constantinnak, ami a Csontvárost is készítette. A hírek szerint a forgatókönyvet is Cassie-ék írták.

Az első rész, a The Iron Trial fülszövege:

A tizenkét éves Callum Hunt úgy nőtt fel, hogy három szabályt tökéletesen ismert. Sose bízz egy mágusban! Soha ne menj át egy teszten, amit mágustól kapsz. És soha ne hagyd, hogy egy mágus elvigyen a Magisteriumba. 
Call megszegni készül az össze szabályt. És amikor megteszi, az élete oly módokon változik meg, ahogyan elképzelni sem tudta.

És a főszereplőről is elárult már Cassie néhány dolgot, ezt elolvashatjátok ITT, és találhattok egy Cassandra Jean illusztrációt is a főszereplőről a bejegyzésben.

Hunger TV videó - Jamie-vel és Lena Headey-vel


Sziasztok!

Itt egy új Hunger TV videó, amiben nem csak Jamie-t láthatjátok felvillanni többször is, de a Jocelynt alakító Lena Headey-t is.


Új címlapfotó Jamie-ről


Új Lily képek


Sziasztok!

Tegnap Lily Londonba utazott, ezek a képek még LA-ben készültek róla a repülőtéren.

 


2014. február 12., szerda

Új Robbie interjú


Sziasztok!

Felkerült egy új interjú Robbie-val, ami elég hosszú ahhoz, hogy beszéljen az olaszországi forgatásáról, a Misfits-ről és arról, melyik volt a kedvenc szerepe.


2014. február 10., hétfő

Új Lily képek


Sziasztok!

Lily tegnap a Lakers meccsén járt új pasijával, Thomas Cocquerellel.

 
 

2014. február 9., vasárnap

Új Cassandra Jean fanart - Sizzy


Sziasztok!

Cassandra Jean újabb fanarttal állt elő, ezúttal Izzyről és Simonról, mert azt írja, kevesebbszer rajzolja őket, mint kellene.



A kis Lily


Sziasztok!

Nézzétek csak! Szőke volt!
A képet egyébként ő maga osztotta meg.

A Csontváros helyszínei


Sziasztok!

Cassie még régebben posztolt térképet, amelyen be voltak jelölve a Csontváros egyes helyszínei. Most ehhez valaki hozzáillesztette a film jeleneteit. Forrás








Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets