Blogger Widgets

2014. február 13., csütörtök

Megvan a The Iron Trial megjelenési időpontja!


Sziasztok!

Azt már eddig is tudtuk, hogy Cassie és Holly Black közös sorozatának, a Magisteriumnak az első része. A Cassie által ma írt hosszú bejegyzésből azonban már a pontos megjelenési időpontot is tudjuk!

Ami nem más, mint...

Szeptember 9.



Ez persze az angol nyelvű megjelenés, magyar megjelenésről egyelőre még nem tudok semmit mondani, de az szinte biztos, hogy még ha érkezik is a könyv kis hazánkba, az már nem idén lesz, hacsak nem turbó gyorsasággal zajlik a fordítás és a kiadási procedúra, amire kevés az esély. 

Aki esetleg már nem emlékezne rá, a Magisterium egy 5 részes middle grade sorozat lesz, az Árnyvadász világtól független világban. A filmes jogokat már el is adták a Constantinnak, ami a Csontvárost is készítette. A hírek szerint a forgatókönyvet is Cassie-ék írták.

Az első rész, a The Iron Trial fülszövege:

A tizenkét éves Callum Hunt úgy nőtt fel, hogy három szabályt tökéletesen ismert. Sose bízz egy mágusban! Soha ne menj át egy teszten, amit mágustól kapsz. És soha ne hagyd, hogy egy mágus elvigyen a Magisteriumba. 
Call megszegni készül az össze szabályt. És amikor megteszi, az élete oly módokon változik meg, ahogyan elképzelni sem tudta.

És a főszereplőről is elárult már Cassie néhány dolgot, ezt elolvashatjátok ITT, és találhattok egy Cassandra Jean illusztrációt is a főszereplőről a bejegyzésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets