Blogger Widgets

2014. február 14., péntek

Valentin-napi levelek


Sziasztok!

Ezeket a leveleket Dániel Testvér írta Valentin-nap alkalmából. Az elsőt teljes egészében olvashatjátok, a többit a továbbra kattintva tudjátok elolvasni.




Clary miután felkelt meglátott valamit az ágya végében, amin egy illatos piros rózsa hevert. Látta, hogy egy levél és az is az ő nevére szól. Egyből fölismerte Jace kézírását. Gyorsan föltépte és olvasni kezdte:


Kedves Clary!

 Először is: Boldog Valentin-napot!
 Rózsát a rózsának. Régebben nem értettem miért kell a szerelmeseknek egy külön nap.  A  mondénok egy újabb fura szokása. De miután találkoztunk, aztán összejöttünk,  értelmet nyert ez a nap is, mint a többi, amit veled töltöttem eddig. Emiatt a hülye mennyei tűz miatt nem ölellek most is, amit minden percben megakarok tenni.
Félek. Félek attól, hogy a vágy felül türemkedik józan eszemen és akkor megint megsértelek mint mikor ”a vágyaink előre törtek”.Félek, hogy nem tudlak megvédeni a baj van mert nekem még mindi itt kell feküdnöm ebben az unalmas ágyban. Mindig azt az órát várom amikor belépsz az ajtón, mellém fekszel és elmondod hogy mi történt veled aznap. Izzy és Alec is beszokott nézni bár Alec egyre többször. Félek lehet, hogy újra szerelmes lesz belém és   most még a valentin nap is megjött. Remélem Magnus gyorsan megbocsát neki, mert már untat, hogy Magnus ról beszélni. Nem tudom, hogy van Izzy Simonnal  szerintem ezt te jobban tudod nálam
 Másodszor: Vár egy meglepetés az üvegházban!

Szerelemmel:Jace

Gyorsan fölöltözött, írt egy kis cetlit az anyjának, hogy ne azt higgye, hogy Sebastian elrabolta. Amint kilépett az ajtón fogott egy taxit és az Intézet felé vette az irányt.




Alec Február 14-dikén bal lábbal kelt fel. Amint fölkelt eszébe jutott, hogy ma van Valentin nap. Ezzel együtt eszébe jutott Magnus. Azok régi szép idők, tudta csak néhány hét telt el, de úgy érezte, mintha már fél éve különváltak volna Magnussal. Ilyenkor egész nap az ágyban lebzseltek és mindenkit elzavartak,  akik megzavarták őket. Még egy lapáttal rá tett az is, hogy levelet kapott Magnustól. Sietve kibontotta és remélte, hogy jó hosszú levelet kap majd a szerelmétől, de csalódnia kellett. Csak ez állt benne:


Alexander Lighwood-nak

Boldog Valentin napot!

U.I.: Maradj fönt éjfélig!

Brooklyn Fő boszorkánymestere:Magnus Bane

Ahogy kérte, éjfélig fönt maradt és pontban éjfélkor a szobája közepén megjelent Magnus. Elakadt a lélegzete, egyrészt amiért nem tudta,, hogyan tudott úgymond ide ”teleportálni”, másrészt mert már nagyon régen látta őt. Mielőtt egy szót is szólhatott volna, Magnus olyan csókba vonta száját, mint még soha. Reggelre semmi nyoma sem volt a látogatásnak, bár Alec valamiért nagyon vidám volt aznap Jace szerint.




Miután Isabelle fölöltözött, kiszépítette magát és felfegyverkezett, látta meg a borítékot az éjjeli szekrényén. Két eshetőség volt, hogy ki küldte. Egy: az a helyes Árnyvadász fiú a tegnap esti lakomáról vagy az ő vámpírfiúja. Ahogy elkezdte olvasni rögtön tudta ki küldte.

Kedves Isabella!

Ez az első Valentin napi levelem. Tíz éves koromban Clarynek is akartam írni egyet, de végén nem adtam oda neki. Mióta együtt vagyunk vagy nevezheted bárminek, úgy érzem megteltem élettel. Claryvel is ezt éreztem, de tudtam, hogy nem szeret, ezért az kevesebb életerővel öntött el. Elvették tőlem a Jelet, így bárki megölhet és mindjárt itt a háború, ezért minél több időt szeretnék veled tölteni. Gyere fél háromra a Brooklyn Hídhoz. Ott várlak.

U.I.: Boldog Valentin napot!

Szeretettel: SIMON

Még csak fél tizenkettő volt, és nem tudta mit csináljon fél háromig. Hát elment edzeni az egyik városrészbe, ahol nyüzsögtek a démonok. Így késve és csurom véresen érkezett a találkozóra. Simon egy órával a találkozó előtt ”ebédelt” így nem kordult meg a hasa a vér láttán, később éhes lett de, Izzy adott a saját véréből. Így egy csodás délutánt és egy gyönyörű estét töltöttek el kettesben.
 





Jocelyn első gondolata az volt, miután felkelt, hogy Valentine mindig ezen napon tartotta születésnapját. Miután reggelit készített Clarynek, megnézte, hogy jött-e posta. Jött is egy, neki szólt Luke-tól. Reggel nem találta, így azt gondolta biztosan a falkájával volt gond. Jól gondolta. A levélben ez volt:

Kedves Jocelyn!

Behívtak, mert valami baj van a falkával délutánra vissza érek. De ez nem fontos. Boldog Valentin napot! Először anyámtól hallottam erről a mondén szokásról. Amikor még kicsik voltunk és Idrisben éltünk, minden évben akartam írni neked egy levelet, de a végén nem volt rá merszem. Most leírom, amit akkor nem volt bátorságom.
Szeretlek! Szeretlek! Szeretlek! Szeretlek! És örökké szeretni foglak. Csak ennyit akartam mondani.

Szeretettel: Lucian


Jocelyn könnybe lábadt a szeme a szavaktól. Fölöltözött és az elhagyott rendőrőrs felé vette útját. Remélte, Clary nem fog izgulni érte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets