Blogger Widgets

2015. április 18., szombat

McG nem hagy minket nyugodni


Sziasztok!

Na, akkor gyors összefoglaló McG tweetjeiről. 


Tegnap a rendezőnk a stúdióban járt, hogy átnézzék a terveket, illetve találkozott egy potencionálus Simonnal. 

Viszont ami igazán sokkoló, egy tweetben, amiben több nagy Árnyvadász rajongói oldalt is tagelt, csupán ennyit írt: ...Hétfő. 

Ebből persze mindenki kombinálni kezdett, és arra számítunk, hogy valami nagy bejelentés érkezhet hétfőn. Amikor egy rajongó próbálta meggyőzni, hogy árulja el, mi történik, és azt írta, hogy félünk és aggódunk, McG ezt írta válaszul? "Féltek? Aggódtok? Higgyetek!"

2015. április 17., péntek

Újabb McG helyzetjelentések


Sziasztok!

McG folytatja a helyzetjelentést!

Itt készül a film

A tweet szerint McG-nek a kutyája ad tanácsot Clary hajának árnyalata ügyében

És akkor amit még kiírt:
  • Ismert és még nem ismert színészek között is kutakodnak
  • "Befejezem a napot. Most pár díszlettervet nézek, és még néhány meghallgatást. A szenvedélyetekből táplálkozom. #Shadowhunters"
  • Van egy ötletem Jocelynra.

2015. április 16., csütörtök

McG újabb infói


Sziasztok!

McG újabb infókat írt ki. Egyrészt bejelentette, hogy holnap Simon castingjával foglalkozik majd, de egyelőre még egyik szereplőt sem találták meg. 

És megosztott egy újabb képet is:



A papír kicsit átlátszik, valószínűleg Marissa Von Bleicken neve az, aki nem más, mint:



Ha jól látom, még a kép is ugyanez. Marissa egyébként New York-i, mint Clary.

Hoztam egy videót is, ez még Marissa Glee meghallgatásos videója:


Újabb kép és hírek McG-től


Sziasztok!

McG tényleg nagyon lelkes, elképesztően az. Megosztott egy újabb képet, itt már elhagyja Torontót, de ahogy írja, sok munkát elvégeztek. (Forgatókönyv a kezében!)



Két másik tweetje viszont már a szereposztással kapcsolatos, és ahogy Cassie is írta, szinte már kínzás.

McG azt írja, látott egy nagyszerű Jace-t, és hogy "Épp Isabelle castingját nézem. Talán egyszerűen túl szexi. Wow. Adjatok tanácsot."




2015. április 15., szerda

Az első rész forgatókönyve


Sziasztok!

Itt egy fotó az első rész forgatókönyvéről is. Semmi új nem derül ki a képből, de azért jó látni. :)


Már a vizuális effekteken is dolgoznak


Sziasztok!

Újabb kép McG-től! Ezúttal a vizuális effektek részlegéről.


Potencionális Pandemonium


Sziasztok!

McG tegnap már kiírta, hogy a Pandemoniumot keresik, most pedig még egy videót is megosztott egy lehetséges forgatási helyszínről. Ez lehet az új Pandemonium, bár ahogy írja, még tovább kutatnak.


A kosztümdesigner ihlető fotói


Sziasztok!

Gyorsan megfordítottam a jelmeztervező inspiráló képeit, így talán jobban látszódik.

Teljes méretért katt!

Újabb képek a sorozat munkálatairól!


Sziasztok!

Úgy tűnik, McG a mi emberünk, nagyon lelkes. Ahogy ő fogalmazott, "igyekszik a szenvedélyt és energiát, amit a rajongóktól kapnak összegyűjteni". És még Cassie-nek is megköszönte, hogy ilyen remek világot alkotott. 

De ez nem minden! Újabb fotókat is kaptunk tőle:

McG Torontóban keresi a helyszíneket

Elkezdődött a kosztümök tervezése

Összeült a stáb, a terveken dolgoznak


Ti ki tudtok hámozni valamit a fotókból?

Amit eddig a tévésorozatról tudunk - Gyűjtőposzt


Sziasztok!

Mivel mostanában elég sok hír érkezett a Shadowhunters sorozattal kapcsolatban, úgy gondoltam, mindenki örülne, ha egy bejegyzésben összeszedném az eddigi híreket. 

A sorozat jelenlegi logója:

  • A sorozat írója-készítője Ed Decter
  • Az ABC Family berendelte az első 13 részt, így ennyi már biztosan elkészül. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez teljes évad-e vagy nem, ezért azt sem, hogy a 13 rész a teljes Csontváros kötetet felöleli majd vagy csak egy részét. 
  • Az első részt McG rendezi majd
  • A sorozat jövő év elején kerülhet az amerikai képernyőkre (magyar premierről egyelőre nincs hír)
  • A forgatás a legutóbbi hírek alapján május 19-én kezdődhet és október 9-ig tart majd Torontóban, ahol a Csontváros filmet is forgatták. 
  • Cassandra Clare személyesen tárgyalt a sorozat készítőivel FOTÓ
  • Cassandra Clare tweetje alapján egyelőre még nincsenek meg a szereplők, de már leszűkítették a kört. 
  • Első körben Claryt és Jace-t választják majd ki. McG legutolsó tweetje alapján épp Claryt keresik. 
  • Cassandra Clare nem vesz részt a castingban (bár ettől függetlenül nem kizárt, hogy megkérdezik majd a véleményét)
  • Cassandra Clare tweetje alapján az eredeti szereplőgárda nem tér vissza. Erre lehet következtetni Robert Sheehan (a filmben Simon) legutóbbi nyilatkozata alapján is, illetve a filmszereplők közül többeknek már más kötöttségeik vannak. 
  • Cassandra Clare szerint a sorozat jövőbeli színészei számára ez hét évre szóló kötöttség - úgyhogy valószínűleg ennyi évadot terveznek a sorozatnak. Ez több dolgot jelenthet: vagy nem feltétlenül ragaszkodnak a könyvekhez ilyen szigorúan (már olyan értelemben, hogy egy könyv, egy évad), vagy a mostani divatnak megfelelően az utolsó részt két évadra bontják, esetleg már az Akadémia novellákkal is számolnak, és rögtön azt is beveszik a filmbe. 
  • Az internetre több videó is felkerült Clary, Jace és Simon szerepére szóló meghallgatásokról (ezeket megtalálhatod az oldal archívumában a sorozat címkéjére kattintva)
  • Cassandra Clare reméli, hogy a sorozatban már szerephez juthat Raphael is.
  • A sorozat szereplői két évvel idősebbek lesznek, mint a könyvben.
  • Lesz Magnus-Alec szál, Cassie ígéretet kapott erre.
  • A Clary-Simon meghallgatás szövege (lehetséges forgatókönyvrészlet, legalábbis egy korai verzióból)
  • McG, az első rész rendezője már Torontóban van, és keresi a helyszínt a Pandemoniumnak. FOTÓ
  • Kaptunk egy képet a sorozat irodájáról FOTÓ 
  • Korábbi pletykák alapján Simon bandájának más tagjai vannak, mint a könyvben, többek között egy Natalie nevű lány, aki Simon barátnője - Cassandra Clare ezt cáfolta

Robbie nem lesz Simon...


Sziasztok!

A Rama's Screen készített egy interjút Robert Sheehannel a legújabb filmje kapcsán, és az interjú végén a készülő Shadowhunters sorozatra is kitértek. 



RS: Nem tudom, hallottál-e róla, hogy az ABC Family dolgozik a Shadowhunters sorozaton, ami a Mortal Instruments alapján készül, amiben te is szerepeltél. 
Robert Sheehan: Igen, hallottam. 

RS: Jobban örülnél, ha a filmek folytatódtak volna a nagyképernyőn ahelyett, hogy a tévében láthatjuk majd?
Robert Sheehan: Hát persze, már megvoltak a terveink is a második filmre. Azt hiszem, ami történt, az annak köszönhető, hogy az első film nem hozott elég bevételt ahhoz, hogy fedezze a második költségeit, érted. Úgyhogy gáz, mind három filmre írtunk alá. Tudod, mindig rossz, amikor egy terv nem jön össze, de azok, akiknél a jogok vannak, a Constantin Films, akik most a TV shown dolgoznak, nagyon-nagyon okosak, hogy újragondolják az egészet, és így megadhatnak a rajongóknak egy újabb megtestesülést, ami miatt izgatottak lehetnek. 

Ugyan az interjúban ez nem hangzik el, azért abból, ahogy Robbie a sorozatról beszélt, elég jól kitűnik, hogy nincs kapcsolatban a sorozat készítőivel, tehát jó eséllyel nem tér már vissza Simonként. Sajnálatos.

Fotó a sorozat irodájából!


Sziasztok!

McG-t azt hiszem, szeretni fogjuk, rengeteg csemegével szolgál nekünk. Most épp az irodából osztott meg egy fotót, ahol a világ designjának megalkotásán dolgoznak a tweet szerint. 

Sajnos kicsik a képek a falon, de azért érdemes kicsit jobban megnézni őket, ugyanis ott láthatjuk a sorozathoz inspirációul szolgáló helyszíneket, és az sem kizárt, hogy köztük van már néhány tényleges forgatási helyszín is. 


Hivatalos, mikor érkezik a sorozat!


Sziasztok!

A tegnapi kiírást javították, immáron hivatalos, mikor érkezik a Shadowhunters sorozat: 2016 elején. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt még nem tudjuk biztosan, mindenesetre idénre egyelőre nem várhatjuk a sorozatot. Viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy az ABC Familynél az év eleje januárt szokott jelenteni általában.


Ha jobban belegondolunk, ez azt jelenti, hogy a jövő év tulajdonképpen megint csak az Árnyvadászok éve lehet: kezdődik a tévésorozat, és elindul végre az új Árnyvadász trilógia is. 


2015. április 14., kedd

A rendező már Torontóban van!


Sziasztok!

McG tweetben árulta el, hogy már Torontóban van, keresi a tökéletes helyszínt a Pandemoniumnak. 
Ez egyrészt azt jelenti, hogy egyre közelebb kerülünk a forgatáshoz és nagy eséllyel egyre több hír érkezik majd, másrészt pedig azt, hogy a filmbéli Pandemoniumtól búcsúzhatunk. 


Itt a tévésorozat új logója!


Sziasztok!

Új logót kapott a Shadowhunters tévésorozat! Lekerekítették az angyali erő rúnát, amit egyrészt nem értek, másrészt szerintem sajnálatos. Másrészt eszerint már idén nyáron érkezhet a sorozat? 



Újabb virágos kártyák


Sziasztok!

Újabb két TLH virágos kártyát kaptunk, a Carstairseket: Alastair és Cordalia.
Cordelia virága - mi más? - a margaréta. (Ugye a Daisy becenevet adta Cordeliának James.) A margaréta jelentése hűséges szerelem.
Alaistaré pedig a ribizli virága, aminek a jelentése: a homlokráncod meg fog ölni. 



Megjöttek az új borítók!


Sziasztok!

Megérkeztek az újabb borítók az Akadémia novellákhoz, immáron megvan Simon harmadik és negyedik darabkája is. A pólóját imádom! Made in Brooklyn... Jaj, a szívem, meg az a rengeteg emlék!




FRISS:
Összetettem őket, azt hiszem, kb. így néz majd ki:


Így köszönti egymást rendező és írónő


Sziasztok!

Tegnap kiderült, hogy McG csatlakozott a Shadowhunters sorozat stábjához, executive producerként és az első rész rendezőjeként. 

Miután megtörtént a nagy bejelentés, mind ő, mind Cassie tweeteltek erről. Cassie üdvözölte az Árnyvadászok között, McG-nek pedig egy Elveszett paradicsom idézetet köszönhetünk, valamint azt is elárulta, hogy épp Claryt keresik. 


2015. április 13., hétfő

Megvan az első Shadowhunters rendező!


Sziasztok!

A Deadline információi szerint McG rendezi majd a Shadowhunters sorozat pilotját, azaz első részét. McG emellett executive producer is lesz, szóval az sem kizárt, hogy később fog még ezenkívül is részt rendezni. 



McG többek között a The Duff film, az Odaát sorozat és A narancsvidék producere is volt, ami pedig a rendezést illeti, leghíresebb rendezői munkája valószínűleg a Charlie angyalai film, illetve néhány évvel ezelőtt ő rendezte a Kémes hármas és a Terminátor - Megváltás c. filmeket is.



Közben a rendező és az írónő tweetben is köszöntötték egymást, ezt megnézhetitek ITT.

A legutóbbi hírek szerint a forgatás május 19-én veszi kezdetét Torontóban, és egészen október 9-ig tart majd. A szereplőgárdáról egyelőre semmi hír, zajlik a casting. Viszont ilyen közeli forgatási időponttal nagy eséllyel hamarosan ennél többet is megtudunk majd.

2015. április 12., vasárnap

Megvan a forgatás időpontja?


Sziasztok!

Egy tweet szerint úgy tűnik, megvan az Árnyvadászok sorozat forgatási időpontja. 

Az időpontot John R Kennedy újságíró írta ki, információi szerint a forgatás május 19-én kezdődik majd és egészen október 9-ig tart majd. 


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets