Blogger Widgets

2014. október 2., csütörtök

Kevin a Gracepoint vetítésén


Sziasztok!

Lily és Jamie mellett az oldalon sajnos a többiek kicsit háttérbe szorulnak, ezúttal Kevin Zegersről hoztam néhány képet. A Gracepoint című minisorozat vetítésén járt, amiben ő a főszereplő. 


 


Japán Love, Rosie előzetes


Sziasztok!

Érkezett egy Japán előzetes Lily új filmjéhez, a Love, Rosie-hoz:


2014. szeptember 29., hétfő

Előrendelhetőek a filmes könyvek!


Sziasztok!

Ígértem tegnap, hogy amint előrendelhetővé válnak a filmes könyvek, hozom a linkjeiket. És már előrendelhetőek is, a két borítóra kattintva elérhetitek őket, illetve a bal oldalon lévő menüsávból is!

Most 21% kedvezménnyel kaphatóak, két könyvtől ingyenes szállítás van, és mivel Elit könyvek, ezért sorszámozottak és jár melléjük az ajándék papírtáska is!

konyvmolykepzo.hu/reszlet/csontvaros_illuszt_.pdf?ap_id=Deszykonyvmolykepzo.hu/reszlet/shadowhunters_guide_.pdf?ap_id=Deszy

2014. szeptember 28., vasárnap

Csúszott a megjelenés - Viszont beleolvashattok!


Sziasztok!

A két Csontváros filmes könyv megjelenése is csúszott október 14-re. A jó hír viszont, hogy addig is kaptunk egy-egy részletet mindkettőből! Elég sok kérdést kaptam erre vonatkozóan, szóval most végre láthatjátok a saját szemetekkel is, mi van a borítón túl. :)

Az alábbi borítókra kattintva mindkettőbe beleolvashattok!

konyvmolykepzo.hu/reszlet/csontvaros_illuszt_.pdf?ap_id=Deszykonyvmolykepzo.hu/reszlet/shadowhunters_guide_.pdf?ap_id=DeszyA könyvek még nem előrendelhetőek, de ígérem, amint azok lesznek, hozok linket is! Addig is jó olvasgatást a részletekhez!

A címek - Honnan?


Sziasztok!

Már nagyon sokszor kaptam kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy az egyes TMI köteteknek miért is az a címe, ami. És megvallom, én sem tudok mindig arra válaszolni, hogy miért. De arra van válasz, hogy honnan. Íme:


Forrás

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets