Blogger Widgets

2012. szeptember 1., szombat

Újabb vicces képek Jamie-ről




Pajesz Pasi

Sziasztok!

Ígértem a Facebook oldalon egy kifejtősebb posztot meglepő témában, nos, ez az.

Ha valaki követi a Twitteren és/vagy Tumblr-ön a külföldi rajongókat, akkor valószínűleg tudja, ki az a Sideburns Guy, azaz a Pajesz Pasi. Ha nem, akkor most majd megtudja. 

Szóóóval... Azt mindannyian tudjuk, hogy egy forgatáson a színészeken kívül rengeteg ember dolgozik még. És ha ott vagy a helyszínen, akkor nagy eséllyel velük is találkozol. Akadnak köztük olyanok, akiknek kisebb szerep jut (mint a pasinak, aki vízzel fújja be az aszfaltot, hogy nedvesnek tűnjön), és akad, akiknek nagyobb (pl. sminkesek, kaszkadőrök stb.). És akadnak olyanok is, akiknek összehangoló szerepük van. Ők általában a színészeket kísérgetik, hogy mindig ott legyenek, ahol és amikor ott kell lenniük.

Minden valószínűséggel a Sideburns Guy néven elhíresült Csontváros stábtag is ilyen funkcióban dolgozik. És mivel a színészeket kísérgeti, a rajongók rengetegszer látták és a képeken is gyakran szerepel. És van neki egy tulajdonsága, ami miatt mindenki agyába beleégett az arca. 

Ő az:


És igen. Jól látjátok, nem véletlenül lett Pajesz Pasi a neve. :D

De tényleg nagyon sok képen rajta van. Íme néhány:




És még sokat betehetnék, de nem húzom az időt.

Tehát, annyi képen megjelent, hogy a lelkes rajongók elkezdtek róla beszélni. Aztán egyre nagyobbra nőtt a dolog, és odáig jutottunk, hogy fanartok készültek a fickóról. Nem vicc, tényleg. :)





















És ez még nem minden. Odáig jutottak, hogy már a filmben játszó színészekre is pajeszt operáltak.


Sőt, egy valószínűleg photoshoppal összehozott kép tanúsága szerint a Csontváros főszereplőre keresésre a Google ajánlja őt. :D


És felfedezték őt még az Aranyhaj filmben is.


Sőt, ódát is írták hozzá:



És már felmerült az az ötlet is, hogy ő legyen majd Raziel az Üvegvárosban.



Aztán, mint derült égből villámcsapás kiderült a neve is, és a teljes rajongótábor felbolydult.



Szóval igen, Jeff, a Pajesz Pasi neve kiderült.



Aztán az egyik rajongó megpróbált tőle autogramot szerezni, és ennek ő nem igazán örült. És mondanom sem kell, nem adott aláírást, ezzel csalódást okozva a rajongóinak. xD

De ennek ellenére Sideburns Guy, azaz Pajesz Pasi bevonult a TMI történelembe. És egy valami tanulsága biztosan van a dolognak: Soha ne becsülj le egy TMI rajongót! :D

Jamie a TMI-ról beszél

Sziasztok!

Ez az első interjú, amiben Jamie a Csontvárosról beszélt.

Beszél arról a bizonyos tetkóról, amit a sorozattal kapcsolatban magára akar tetováltatni (nem, sajnos még mindig nincs meg, de mekkora poén lenne, ha a premierre csináltatná meg? :D), arról, hogyan készült a szerepre, Jace-ről magáról illetve hogy a legjobban a kaszkadőrmutatványokat igénylő jeleneteket várja. :D


Kevin Durand is Torontóban!

Sziasztok!

Már Kevin Durand is Torontóban van. Le is fényképezték.
Ő lesz ugye Pangborn, Valentine egyik embere. :)






Újabb Hashtag

Sziasztok!

Újabb akció indul Twitteren.

Megint 17:00 az időpont, amikor kezdődik a Twitter party.

És amit ki kell írni Twitteren:

#FabulousMagnus

Tehát 20 perc múlva! :D

HP-ID crossover levél (Clockwork Prince spoiler!)


CLOCKWORK PRINCE SPOILER!!!!

Kedves Perselus Piton!

Jó neked, hogy gyűlölöd Jame Pottert, mert sokkal nehezebb azt látni, hogy a szerelmed olyan emberrel van együtt, akit szeretsz, mint olyannal, akit gyűlölsz.

Üdvözlettel:
William Herondale

Amikor két fandom találkozik - Lily és Emma



Vérfarkas mustra

Sziasztok!

Ugye a TOP10-es listánál felmerült a kérdés, hogy vajon hogyan is néznek majd ki a vérfarkasok a Csontváros filmben.

Gondoltam, összeszedek néhány újabb filmet, amiben vannak vérfarkasok, hogy megvitathassuk, vajon ki melyik verziót tudná elképzelni a leginkább.

Van Helsing

Harry Potter

A lány és a farkas

The Wolfman

Twilight

Underworld

Vámpírnaplók

Újabb gonosz bejegyzés

Sziasztok!

Emlékeztek még, amikor a Cinestar egyik cikkéről írtam? Meg arról, hogy milyen hülyeségek voltak benne? Ha igen, akkor örülök, ha nem akkor itt olvashatjátok: http://arnyvadaszvilag.blogspot.hu/2012/08/gonosz-vagyok-cinestar-cikk.html

Nos, azt hiszem, találtam még egy ilyet. Lehet, hogy ez volt a forrás. Vagy fordítva. Ezt már valószínűleg soha nem tudjuk meg.

Mindenesetre itt a cikk:


A cikk 5 sor, plusz cím plusz kép. És ebben is egy csomó hibát tudtak elkövetni.

Tehát először is a cím. Mit ígér? Posztert! Mit kapunk helyette? Könyvborítót. Na de könyörgöm! Tényleg olyan nehéz észrevenni, hogy ez nem egy plakát hanem egy könyvborító? Most tényleg! Szerző, cím és Book One, azaz Első könyv felirat.


Na de vissza a cikkre!

"A történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki megtudja, hogy családja valójában egy angyalokból álló szekta tagja, akik a démonoktól védik a világot."

Angyalokból álló szekta? o.O Mi? A Cinestar cikkben legalább félangyal szektáról volt szó, abban még talán fel lehet fedezni az igazság morzsáit. De angyalokból álló? Meg szekta? Most tényleg? Ennyire nem lehet utánanézni, hogy miről is szól egy nyavalyás történet, amiről cikket ír az ember?

"A főbb szerepekben Jonathan Rhys Meyers, Lily Collins, Lena Headey, Jade Harris és Kevin Durand tűnik majd fel."

Most tényleg ők a főszereplők? Oké, Lilyt legalább felsorolták. De Jace - azaz Jamie - már nem fért fel a listára. Hiszen végülis semmi szerepe nincs a filmben, nem igaz? Annál inkább Kevin Durandnak, aki véleményem szerint nem csak kevésbé ismert színész, mint Jamie, de még emellett olyan fontos szerepet tudhat magáénak a filmben, mint Pangborn? Ugye mindenki emlékszik rá a könyvből? Ugye?
És akkor ott van még Jade Harris, aki nővé avanzsált. Hiszen a Jade női név. Na de nem, ő JARED Harris.
Az olyan valóban fontos szerepeket alakító színészek pedig, mint Kevin Zegers (Alec), Jemima West (Izzy), Godfrey Gao (Magnus) vagy Robert Sheehan (Simon) pedig már ugye véletlenül sem fértek fel a listára. 

Ja, és csak hogy még egy kicsit kötekedjek, ha már így belejöttem...

"Cassandra Clare könysorozatának filmváltozata leghamarabb jövőre érkezhet."

Mi az, hogy leghamarabb jövőre érkezhet? Konkrét megjelenési időpontja van, kérem! Tessék kicsit tájékozódni!

És mondanám, a cikk nincs teljes öt sor. 

Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, a cikket itt találjátok: http://megneztem.blog.hu/2012/08/14/poszteren_the_mortal_instruments_city_of_bones 

Ja, és ha a magyar oldalak között rákerestek a City of Bones kifejezésre, előbb jön be ez a cikk, mint az Árnyvadászok rajongói oldal...

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets