Blogger Widgets

2012. szeptember 1., szombat

Rajongói beszámoló - Találkozás Roberttel

Sziasztok!

Tudjuk, hogy talán Robert Sheehan az, aki a legtöbbször megfordul a rajongók között. Rengeteg kép született már róla rajongókkal és a legtöbbször az ő aláírása szerepel a könyvekben is. 

Egy szerencsés rajongó is találkozott vele, és megosztotta, hogy is történt az eset. :)




Épp az épületből sétáltam ki, és egyszer csak ott volt a parkolóban Robert Sheehan. Hangosan szívtam be a levegőt és ugrottam egyet. Visszanézett rám, én meg elkezdtem futni felé. Kinyújtotta a kezét, hogy megállítson és odaszólt: Jézus! Ne szaladj, terhes vagy! Nagyon terhes! Odajött hozzám, és megkérdeztem, hogy készíthetek-e vele egy gyors képet. Azt mondta: Persze, egy gyorsat.

Miközben aláírta a könyvemet, megkérdeztem, hogy épp most vált-e vámpírrá, mert olyan szürke volt az arcszíne, vörös a szeme és megszáradt vér volt a mellkasán. Megérintette az ingét, és azt mondta: Úgy néz ki ezek alapján, nem igaz?, és körbemutatott a helyszínen. Aztán elsütöttem egy poént, amit nem ismételnék meg, ő meg nevetett és azt mondta, hogy ez olyan vicc volt, amit ő is elsütött volna. Aztán elment. Mi visszasétáltunk egy nagyobb sziklához, hogy leüljünk. Még odakiabáltam neki: Köszönöm! Ő meg felmutatta a hüvelykujját, és integetett, aztán visszaszólt: Szívesen és egyébként gratulálok! Annyira kedves! Azt kívánom, a képen bár látszódna a hasam is, mert akkor később meg tudnám mutatni a lányomnak és elmondanám, hogy amíg ő azzal volt elfoglalva, hogy a bordáim rugdossa, én épp Robert Sheehannal fényképezkedtem.

1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets