Blogger Widgets

2012. augusztus 28., kedd

Cassie a szereplőgárdás vacsiról

Cassie a szereplőgárdával való találkozásról
(a tumblr oldalán osztotta meg)


Felmentem Torontóba úton Európába (hosszú történet), épp mielőtt forgatni kezdtek, hogy megnézzem a helyszíneket és a kellékeket, és köszönjek az embereknek. A filmes emberek, akiket a legjobban ismerek, nem a szereplők, hanem a producerek, mint Robert a Constantintól és Eric a Sonytól és Jessica, a forgatókönyvíró.

Láttam a helyszíneket meg a kellékeket, és Jocelyn festményeit meg más tök jó dolgokat, amikről nem beszélhetek, mert aláírtam egyet a szerződésekből, hogy nem mondok senkinek semmiről semmit, vagy elásnak egy parkolóban Burbankben.

A színészek a nap nagy részében a harci edzést végezték. Kevin odajött, hogy megmutassa, feketére festették a haját, és Jemima is odajött megmutatni a rúnákat, amiket rárajzoltak. A Voyance rúna (ne haragudjatok, nem tudom, ez hogy van magyarul, ha valaki tudja melyik az, szóljon!) kicsit a csuklója felett volt, szóval elkezdtem neki magyarázni, hogy a Voyance rúna az erősebbik kezed hátuljára megy, amelyikkel a fegyvert forgatod. Jemima nagyon türelmes volt, és nem ütött meg, amiért fogdosom.

Leginkább a vacsorán tudtam beszélni a szereplőkkel, mert a producerek nagylelkűek voltak, és azt mondták: Cassie, ülj már le az Árnyvadászaiddal. Igazából az összes Árnyvadász ott volt, azok, akiknek edzeniük kell a harcjelenetekre (mínusz Valentine, de Jonathan Rhys Meyers vagy beépített harci képességekkel jön, vagy ő később edz majd :D).

A szereplőgárda egy csapat kedves, édes, vicces embernek tűnt, akik jó kapcsolatot építettek ki. Lily megmutatta nekem a szörnyű foltjait, amit a harci edzések közben szerzett. Azt mondták, Jamie tud szaltózni a levegőben, és úgy érkezik meg a földre, mint akit odaragasztottak. (Szóval azt hiszem, az olimpia még ott van a jövőjében.) Megbeszéltük Lily hajszínét. (Nekem tetszik. Soha nem gondoltam Claryre úgy, mint akinek narancssárga-vörös haja van, inkább sötétvörös és tüzes.)

Elővettem a telefonom, és Robert (a producer, nem Robert Sheehan, mert ő nem volt ott – Deszy) megkérdezte, hogy tweetelek-e a vacsoráról. Még mindig féltem a burbanki parkolótól, szóval feltartottam a kezem, és mondtam, hogy egy szót sem. Erre ördögien mosolygott, és azt mondta: Miért nem? Szóval kiírtam Twitteren, hogy Jemimával, Kevinnel, Aidannel, Lilyvel és Jamie-vel vacsorázom.

Eltettem a telefonom, vártam öt percet, elővettem, és annyit mondtam: Nos... 400 körüli értesítést, mind rólatok, srácok. Aztán mind elkezdtek áthajolni az asztalon, mert mindenki kíváncsi volt. Felolvastam annyit a tweetjeitekből, amennyit csak tudta, kivéve a pornográfokat.

Én: Um, Kevin, valaki tudni akarja, hogy te is olyan boldog vagy-e, amikor a tükörbe nézel minden reggel, mint ők, amikor az arcodat nézik.

Aidan: Mondd meg nekik nekem, hogy igen.

Én: Lily, valaki nagyon szeret, a hajadat is, és Jamie-t is.

Jamie: A haj után jövök?

Én: Valaki szeretné, ha tudnátok, hogy egy nagyon szép szereplőgárda vagytok.

Aidan: Ez igaz, mindenki jól néz ki. Mármint, én nem. Mindenki más!

Én: Valaki tudni akarja, hogy hogy néz ki az Árnyvadász ruhátok.

Kevin: A nadrágom nagyon szűk. Felvettem a szűk nadrágom ma, bementem az harci edzésre, hat srác behúzott nekem, aztán feladtam.

Én: Én.. sajnálom. Mindenki tudni akarja azt is, hol van Robbie és Godfrey.

Aztán Kevin feltette „Igen, hol a pasim?” kérdést, és Lily és Jamie egyetértettek abban, hogy Robbie nagyszerű volt a meghallgatáson, és egyikük megállapította, hogy nem is nézett ki rosszul, de nem tudom már, hogy melyikük.

Jemima nagyon örült, hogy már az első próbálkozásra sikerült használnia Izzy ostorát. Nagyon kedves és tökéletesen beszél franciául. (És azt hiszem, Kevin is, vagy legalábbis nagyon jól tetteti.), szóval ha kíváncsiak vagytok, hogy valaki, aki tweetel, tényleg Jemima-e, akkor mindig tesztelhetitek a franciáját. (Azóta tudjuk, hogy nincs Twitter oldala – Deszy)

Szeptemberben megyek vissza a forgatásra, és alig várom, hogy megint lássam az Árnyvadászaimat, és Simont és Magnust. Nagyon jó és érdekes érzés olyanokkal vacsorázni, akiket szinte a saját karaktereidnek érzel. Nem sok embernek jut ki ez, szóval szerencsésnem érzem magam, és örülök, hogy vittem a mobilom, mert így mindegyikőtökből ott volt egy kis darab velem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets